Sterling izbačen iz tima Engleske, hteo opet da se tuče sa Gomezom!

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.11.19. | 09:19

Sve je počelo na derbiju u nedelju

Rahim Sterling je izbačen iz konkurencije za tim Engleske u kvalifikacionom meču protiv Crne Gore narednog četvrtka. Razlog je Sterlingova svađa sa reprezentativnom kolegom Džoom Gomezom na prethodnom prvenstvenom derbiju između Mančester Sitija i Liverpula koja se prenela i u reprezentativni tabor.

Varnice su započele u premijerligaškom derbiju u nedelju kada je nervozni Sterling tokom utakmice ušao u verbalni konflikt sa Gomezom. Ipak, izgledalo je da će sve smiriti i da će vrela krv da se ohladi posle utakmice. Međutim, Sterling je iz nekog razloga bio toliko revoltiran da je napao Gomeza juče u kantini trening kampa Engleske i zgrabio ga za vrat. Saigrači su ih razdvojili, a selektor Garet Sautgejt je morao da reaguje.

Izabrane vesti

On je odlučio da Sterlinga precrta iz konkurencije za meč sa Crnogorcima, ali da ga ostavi u reprezentaciji i da konkuriše naredne nedelje za utakmicu sa Kosovom. FS Engleske je saopštenjem potvrdila kaznu Sterlingu uz objašnjenje da je narušio disciplinu.

Potom se oglasio i sam fudbaler Mančester Sitija preko društvene mreže Instagram. On je potvrdio da je došlo do sukoba sa Gomezom, ali da su njih dvojica razgovarali posle toga i da je sada sve u redu.
“Deo smo sporta u kojem su jake emocije i ja sam čovek koji priznaje kada ga emocije savladaju. Ja i Gomez smo sada u dobrim odnosima, obojica smo shvatili da je to bilo 10 sekundi koje su prošle. Sada je sve završeno, idemo dalje i nećemo dozvoliti da ovo bude veće od nas”, poručio je Sterling.

(FOTO: Reuters)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara