Najnovije vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

/ Izvor: mozzartsport.com

STIGAO JE: Garsija na Marakani!

Vreme čitanja teksta: 2 minuta

Argentinac sinoć doputovao, u toku su pregovori

STIGAO JE: Garsija na Marakani!
Mateo Garsija stiže na Marakanu u društvu Branka Belog Milovanovića

Mateo Garsija se trenutno nalazi na Marakani! A da li će na njoj i ostati, saznaćemo u toku dana...

Argentinac iz Las Palmasa je sinoć u društvu menadžera doputovao u Beograd, a malopre se pojavio na našem najvećem stadionu kako bi pregovarao o uslovima saradnje. Na pegovore su došli i Las Palmasov sportski direktor Branko Beli Milovanović i naš poznati menadžer Zoran Stojadinović koji je uključen u transfer i već godinama sarađuje sa španskim klubovima. 

Garsija se u njihovom durštvu uputio u klupske prostorije Crvene zvezde na pregovore sa najvišim rukovodstvom srpskog šampiona. Argentinac nije želeo da daje nikakve izjave borjnim okupljenim medijima dok ne završi pregovore. 

Podsetimo, Crvena zvezda je još ranije postigla dogovor sa Garsijinom aktuelnim klubom Las Palmasom. Španci su pristali na obeštećenje od 1.800.000 evra u tri rate i dali zeleno svetlo za prelazak na stadion Rajko Mitić. Međutim, tada se u trku uključio Olimpijakos i ponudio igraču i agentu više novca od Crvene zvezde. Grčki mediji su javljali da Olimpijakos nudi Garsiji godišnju platu od 650.000 evra za ugovor na četiri sezone. Zvezdina ponuda je bila manja za oko 30 odsto.

Videćemo šta će se desiti danas na pregovorima na Marakani. Možda će Zvezda poboljšati ponudu, a možda će Garsija i njegov agent dobiti garancije da ga u Srbiji čeka bolja perspektiva i bitnija uloga nego u Olimpijakosu, pa bi vođen sportskim motivima mogao da izabere Zvezdu pre Grčke.

Vremena za pregovore nema mnogo jer Zvezda do sutra veče ima rok da licencira naknadno još jednog igrača na spisak za mečeva sa Jang Bojsima. Na Marakani se nadaju da će to ime biti Mateo Garsija. Iste namere ima i Olimpijakos koji takođe do sutra veče ima rok da prijavi naknadno jednog igrača za mečeve sa Krasnodarom. 

(FOTO: MOZZART Sport)

 

Komentari 173

Veličina slova

Ostale vesti

Uživo
Najava mečeva