Stigao Lazetićev odgovor: Nisam hteo u rijaliti sa Lalatovićem, on priča o teorijama zavere

Vreme čitanja: 3min | sub. 12.11.22. | 20:39

Šef stručnog štaba TSC-a zadovoljan generalnim učinkom svog tima

Treći meč za redom postižu Topolčani gol u prvih pet minuta, dva puta su slavili. Međutim, danas nije sve bilo kako rezultat govori, Radničko je umeo da pripreti i propustili su jednu kolosalnu šansu koja je mogla da odvede meč u drugom pravcu.

Izabrane vesti

„Utakmica je krenula onako kako smo i počeli poslednje dve, odmah gol na početku. To je možda i oslobodilo Radnički iz Niša jer su počeli da igraju sigurnije, mi nismo bili defanzivno kako inače budemo, lakše su nas spuštali. Imali smo vrhunsku šansu preko Vukića da prelomimo utakmicu. Bilo je teško kako je i uvek protiv Radničkog, veliki pritisak. Prvo poluvreme smo išli napred previše igrača u istoj liniji, nismo imali obezbeđen povratni pas, tu su nas kontrirali da kažem, mada su pozadi igrači bili dobri na lopti. Na poluvremenu smo se reorganizovali i drugi deo super sa naše strane. Imao je Radnički šansu iz naše greške, a Cvetković se iskupio za tu grešku i postigao prvi gol za TSC“, navodi Žarko Lazetić.

Krunisana je ova polusezona pobedom, za ovaj kratak period TSC-a u Mozzart Bet Superligi najuspešnija, jer na zimski odmro odlaze sa trećeg mesta. Odaje počast svojim igračima šef struke Lazetić.

„Polusezona kakvu nismo mogli da zamislimo. Ukupno sa kupom 21 utakmica, 13 pobeda, šest nerešenih samo dva poraza. Nisam siguran da ćemo moći to da ponovimo. Mislim da je to učinak za respekt. Prošle godine smo na polusezoni imali 26 bodova, sada imamo 39, prošle godine pred plejof 41 sada smo već na 39 sa manje utakmica. Skidam kapu igračima, manje više na današnjoj pobedi, više na svemu do sada. Mogli su i da izgube danas, što se tiče svega do sada, ponašanja, treninga, mislim da je to rariret i skidam im kapu“.

Pored dobrih uslova klub je ove sezone počeo da dovodi i ozbiljnija pojačanja, sve sa ciljem da se izađe u Evropu.

„Čestitam celom klubu i mislim da smo na dobrom putu da ispunimo cilj ove sezone, da izađemo u Evropu. Sada je bitno da se igrači dobro odmore, i da probamo da se pojačamo i unapredimo igru. Dobra je početna pozicija, imamo prednost ali ne smemo da se uspavamo. Da je sad kraj prvenstva bili bismo presrećni. Idemo na odmor zadovoljni ali spremni smo na to da će drugi deo sezone biti teži“, ističe Lazetić.

Samo jedna izmena na današnjoj utakmici, asistenta kod prvog gola Stefana Vukića je zamenio igrač sredine terena Milosavljević.

„Ne volim mnogo da menjam, danas je sve funkcionisalo dobro, Vukić je izašao jer je igrao najvše od svih u prethodnom periodu. Ušao je Milosavljević jer nam je trebao igrač dobar tehnički koji može da drži loptu. Kada sve izgleda dobro nemam razlog da menjam“, navodi Lazetić.

Na pitanje zašto su na konferenciju za štampu nakon utakmicu došli odvojeno, Lazetić daje sledeći odgovor.

„Nisam hteo da prisustvujem zajedničkom izlaganju sa Lalatovićem jer znam kuda bi to vodilo. On bi počeo svoju priču, teorije zavere, ja samo želim da pričam o fudbalu, ne želim da budemo deo rijalitija“, komentar je trenera TSC-a.



tagovi

Žarko LazetićNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara