Maki Banjak (©Starsport)
Maki Banjak (©Starsport)

Stigla ponuda u Humsku 1: Kairat hoće da kupi Makija Banjaka za 500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.06.21. | 18:54

Pregovori u toku

Ima Maki Banjak dozvolu za “razvod braka” sa Partizanom, ima više “udvarača” (između ostalog Olimpiju), ima i prvog “prosca”. Kamerunskog štopera poželeo je Kairat, novi prvak Kazahstana.

Predstavnici kluba iz Almatija obratili su se zvaničnim dopisom kolegama iz Humske sa zahtevom da kupe 26-godišnjeg štopera koji nije u prvom planu kod trenera Aleksandra Stanojevića, naročito posle dolaska Siniše Saničanina iz Vojvodine. Visina ponude je 500.000 evra, otprilike onoliko za koliko je Partizan i doveo Kamerunca. Postoje nagoveštaji da bi posao mogao ubrzo da se realizuje na zadovoljstvo sve tri strane.

Izabrane vesti

Tim povodom menadžeri su posetili Banjaka u hotelu Grand Primus u Ptuju, bazi ekspedicije crno-belih tokom boravka u Sloveniji, a utisak da se transfer “kuva” pojačava činjenica da je Kamerunac propustio popodnevni trening u obližnjem Kidričevu. Samim tim što je pred odlaskom nema razloga da rizikuje eventualnu povredu i time ugrozi selidbu na drugu destinaciju.

Banjak je u Partizan došao na zahtev Sava Miloševića leta 2020. iz ljubljanske Olimpije za 500.000 evra, s tim što je druga rata za njegovo obeštećenje prebijena kad se na stadion “Stožice” preselio napadač crno-belih, Đorđe Ivanović. Lako bi moglo da se desi da po odlasku iz tabora Parnog valjka još jednom zapuca na Topčidersko brdo, pod uslovom da sastav Nebojše Kosovića i Rada Dugalića u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminiše izraelski Makabi iz Haife, pa da se u narednoj rundi nameri na prvaka Srbije, Crvenu zvezdu.


tagovi

Maki BanjakFK PartizanKajrat AlmatiSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara