Rodrigo De Pol (Reuters)
Rodrigo De Pol (Reuters)

Stigla ponuda za Rodriga De Pola – 32.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.08.23. | 18:48

Bio bi poslednja kockica u mozaiku skupocenog projekta

Saudijski klubovi imaju pravo da registruju osam inostranih igrača, a Al Ahli je u ovom prelaznom roku već doveo sedmoricu: Golman Eduar Mendi iz Čelsija, defanzivci Rodžer Ibanjez iz Rome i Merih Demiral iz Atalante, vezista Frank Kesi iz Barselone i ofanzivci Rijad Marez iz Sitija, Alan San Maksiman iz Njukasla i Roberto Firmino iz Liverpula.

Ostalo je to još jedno mesto i aktuelni plan je da ga popuni Rodrigo De Pol iz madridskog Atletika. Saudijski klub je Jorgnadžijama ponudio 32.000.000 evra na ime obeštećenja, a ponuda je poslata i igraču i njegovim agentima. U pitanju je ugovor vredan 15.000.000 evra godišnje, naspram 3.500.000 po sezoni koliko zarađuje u Ateltiku. Današnje informacije sa Pirineja govore da na sve tri strane postoje pozitivni signali i da bi posao uskoro mogao da se realizuje.

Izabrane vesti

Al Ahlijev prvi plan je bio da poziciju centralnog veziste popuni Pjotr Zjelinski iz Napolija ali je Poljak odbio selidbu na Arabijsko poluostrvo. Potom su se okrenuli De Polu...

Iako je jedan od najstandardnijih igrača kod Čola Simeonea i iako Atletiko i bez njegovog odlaska ima probleme u vezi, De Pol bi mogao da bude prodat.

Zašto?

Celo leto se pominje dolazak zadnjeg veznog sa boljim pasom poput Marka Veratija ili Pjera Emila Hejbjerga. Odlične partije mladog Pabla Bariosa na početku sezone su došle kao poklon sa neba za Atletiko i donele olakšanje Simeoneu i svima u klubu. Na mladog Španca se sada najozbiljnije računa i Simeone je dobio opciju više koja bi mogla da otvori vrata za transfer De Pola. A da se potom u finišu prelaznog roka Totenhem dovede pred svršen čin i prihvati ponudu za Hejbjerga.


tagovi

Rodrigo De PolLetnji prelazni rok 2023Al Ahli DžedaSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara