Usem Auar (©AFP)
Usem Auar (©AFP)

Stigla prva ponuda na adresu Liona, Auar se dogovorio sa Arsenalom

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 22:41

Stižu potvrde sa svih strana

Dan nakon što je stigla vest da se Arsenal okrenuo Žoržinju, nemoćan da dogovori kupovinu Usema Auara, odnosno Tomasa Partija, francuski vezista ponovo postaje aktuelan. I to iz opravdanih razloga – Tobdžije su konačno napravile konkretan korak u pregovorima! Londonski tim je poslao prvu zvaničnu ponudu na Grupama stadion vrednu 35.000.000 evra, tvrdi francuski RMC Sport.

Pomenuti izvor ne iznosi više delalja, međutim, drugi francuski medij, Telefut, uverava da je Auar dogovorio lične uslove sa Tobdžijama. Kako pomenuta francuska televizija dalje navodi, trener Arsenala Mikel Arteta se lično uključio u pregovore sa vezistom Liona i ubedio ga da se preseli na Emirate.

Izabrane vesti

Na informacije dva izvora nadovezao se i ugledni Lekip, potvrdivši obe tvrdnje, uz malu ispravku da ponuda engleskog tima iznosi oko 40.000.000 evra. Lekip dalje ističe da je Auar dugo čekao željeni poziv iz Juventusa i Barselone, ali ni torinski, ni katalonski klub, pa ni Mančester Siti, nisu poslali ponudu Lionu, te se 22-godišnji vezista odlučio da prihvati poziv iz Londona.

Ipak, deluje da Arsenal ovom ponudom neće zadiviti Žan-Mišela Olu, jer je razlika prevelika. Gazda Liona se nada da će dobiti gotovo duplo više – 60.000.000. Ali, očekuje se da se Tobdžije uskoro vrate sa novom ponudom, jer želja za transferom je obostrana. Auar je odavno obavestio čelnike Liona da želi da ide. 


tagovi

Usem AuarArsenalLion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara