Komentari na vest

Stigli su do Vemblija, sada je sve moguće! Danska u polufinalu Eura, Česi prekasno krenuli u napad

S

Slepi Gost

pre gotovo 3 godine

Idemo Danska!
F

FM

pre gotovo 3 godine

Treba biti posten i reci da su dali gol iz nepostojeceg kornera, a posle sta bi bilo kad bi bilo...

veljko gajic

pre gotovo 3 godine

kada pocinje prelazni rok?
P

Putnik Kockar

pre gotovo 3 godine

Odigrao sam pre prvenstva da ce finale biti Italija - Danska na kvotu 100 uplatio 100 dinara. Valjalo bi da dodje pa da imam za neki low cost avion u septembru do mora negde.
д

д

pre gotovo 3 godine

Од старта навијам за Данце, поготово након Ериксена, било би баш лепо да због тога освоје
Z

Zlatko Psihopata

pre gotovo 3 godine

Cijelo prvenstvo je namješteno nakon povrede Eriksona. Da sve izgleda kao srećna Američka priča. Spreman sam i svoju kuću da uložim da Danska osvaja.
P

Petar Čelik

pre gotovo 3 godine

Tako je Zlajo, Novi SveCki Poredak zeli da prikaze ljudima ritual. Najpre jedan gladijator gubi život, publika je u šoku, vraćaju ga iz mrtvih i njegov tim osvaja prvenstvo. Dobro je pobedilo i svi su živeli srećno do kraja života. Ljudi nastavljaju da veruju u diznilend gazdi sveta. A sa druge strane inflacija skače, sigurni poslovi nestaju, najezda opskurnih stranica i piramidalnih šema oko kriptovaluta, ulaganja na berzi itd. Čuvajte se narode?
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

Pa što ne uložiš kad si tako siguran?
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Druze ti si budala...
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Gurani su poprilicno, Englezi ce ih izbaciti bez vecih muka, citavo prvenstvo je u znaku Eriksena i zbog toga im se gleda kroz prste, inace nista posebno nisu pokazali, ali nekako od 92 g. velika ih sreca prati.
D

Dusmanin

pre gotovo 3 godine

Kako lupate zbog ljubomore, a momci kidaju kako igraju, ovaj Kjaer igra kao Van Dijk. Prati ih sreca samo sa zrebom, a i to je upitno. Oni su izbacili evo Cesku koja je izbacila Holandiju, a da je Holandija isla na Dansku ne biste pisali o srecnom zrebu, a Danci bi ih rastavili. A protiv Finske su bili 20 puta bolji, imali 20 suteva a ovi nesrecnici 1, promasili su penal i igrali pod pritiskom jer ih je UEFA naterala da zavrse utakmicu ili to vece ili sutra ujutro, sto je u startu sramotno od strane UEFA-e. Belgijancima su u prvom poluvremenu odrzali cas fudbala i na kraju imali i precku za izjednacenje, a po Rusima koji su duplo bolji od nas npr su se ispisali posteno i mogli su da daju i 7-8 golova. Vels su doslovno unistili, poslali i Bejla i Remzija u reprezentativnu penziju verovatno. Ovo im je jedina donekle losija utakmica i to samo zato sto su se povukli na 2-0 jer su se plasili mogucih kontri u cemu su Cesi odlicni. Iako svaka cast i Cesima, osteceni su u 2 situacije ali to nisu kljucne situacije i mislim da bi Danci ovo svakako prosli. Svidja mi se ekipa Danske jer nemaju toliko "zvezda", tacnije nikog osim Eriksena, a imaju 20+ vrhunskih igraca. Navijao sam za njih i pre pocetka prvenstva, a posle onoga sa Eriksenom jos vise, te se nadam da ce proci u finale jer izmedju njih i ogavnih i umisljenih Engleza te olosa iz Ukrajine koji su nam zvizdali na himnu, naravno da biram Dance. A realnost je da ce Italijani osvojiti ko god da im dodje u finale.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

dusmanin-druze sve si tacno napisao i objasnio, podrzavam. Samo rusi ni u ludilu nisu bolji od nas!!))) Dobili su petardu od raspalih nas pre pola godine samo...
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Cesi su po svemu prikazanom na ovom mecu zasluzili te produzetke. Iako je Danska ovako generalno na prvenstvu je igrala bolje...
S

Skopje

pre gotovo 3 godine

BRAVO !!!!!