Vladimir Stojković (©Starsport)
Vladimir Stojković (©Starsport)

Stojković čeka jedinstveni poklon: Pivo od Mesija još nije stiglo

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.12.20. | 10:52

„Ali, čuvaću ga“, kaže golman Partizana

Bruji i dalje svet fudbala o neponovljivom Lionelu Mesija i njegovih 644 gola u dresu Barselone. Jedinstveno dostignuće, svetski rekord, kojim je Argentinac prestigao legendarnog Pelea.

Kompanija Badvajzer napravila je sjajan marketinški gest: svakom golmanu kojem je Lionel Mesi zatresao mrežu pokloniće onoliko flaša piva koliko je primio golova od Argentinca. Na spisku je 160 čuvara mreže, među njima je Marko Dmitrović, srpski reprezentativac, kojem će stići 11 boca na adresu, ali tu je i Vladimir Stojković.

Izabrane vesti

Golman Partizana je svojevremeno bio u Hetafeu, gde je na meču sa Barselonom odbranio „more“ udaraca, ali jedan Mesijev je bio koban (0:1). Prošlo je od tada 11 godina, a Stojkoviću će da stigne uspomena na taj meč.

Nekim golmanima, kao što je Bufon, poklon je već stigao, Stojković njegov još čeka.

Poklon još nije stegao, čekam. Ne znam gde će doći, verovatno u klub. Čuvaću Mesijevo pivo“, uz smeh je Stojković „prijavio“ Žurnalu.

Dok će Stojkoviću da stigne jedna flaša, Dijego Alvez, nekadašnji golman Almerije i Valensije, moći će i da se propisno napije i da mu još ostane suvenira, jer je primio čak 21 gol od Lionela Mesija. Ni Iker Kasiljas ne može da se požali, 17 puta ga je Argentinac matirao.


tagovi

FK PartizanVladimir StojkovićLionel Mesi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara