Stojković dobio nagradu u Arabiji – ugovor do 2024!

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.22. | 10:15

Bivši reprezentativac produžio ugovor sa Al Fajhom

Gledajući godine Vladimir Stojković je u jeseni karijere, ali gledajući učinak u Al Fajhi bivši reprezentativac Srbije je u vrhu forme. Posle sjajne sezone u Saudijskoj Arabiji, tokom koje je oborio i neke klupske rekorde, popularni Stojke je produžio ugovor sa aktuelnim klubom. On će u redovima Al Fajhe ostati do 2024. godine, što je klub potvrdio i na društvenim mrežama.

Posle dolaska iz Partizana jula 2021. godine bivši reprezentativac Srbije se brzo nametnuo kao jedan od lidera tima srpskog stručnjaka Vuka Rašovića. Uspeo je i da se upiše u istorijske knjige tamošnjeg fudbala. Al Fejha je postao prvi klub u istoriji tamošnje Pro lige bez primljenog gola kod kuće na devet utakmica tokom jednog prvenstva. Za 46 sezona koliko se profesionalno igra fudbal u tom delu sveta još se nije desilo da neko ostvari takav učinak.

Izabrane vesti

Koliko je Stojković uticao na stabilnost Al Fajhe najbolje ilustruje sledeći podatak: Do sredine marta Al Fajha je kod kuće primila samo tri gola, što je neverovatan podatak uzimajući u obzir da je reč o novajliji u ligi.

Odlične Stojkovićeve odbrane uticale su na čelnike Al Fajhe da mu ekspresno ponude produžetak saradnje, uz značajno povećanje plate. Nije imao Stojković mnogo dilema. Odlučio je da parafira vernost do 2024. godine, i pokuša da sa aktulenim timom stigne do vrha tamošnjeg fudbala.

 


tagovi

Vladimir StojkovićAl Fajha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara