Stojković kiksirao, Ronaldo ga dokusurio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.02.24. | 20:57

Al Nasr ponovo bolji od Al Fejhe u Ligi šampiona Azije – 2:0

Nadali su se i posle poraza u prvom meču Vuk Rašović i Vladimir Stojković da mogu da naprave prvorazrednu senzaciju i sa Al Fejhom eliminišu Al Nasr. Ali, što bi narod rekao, ne može šut protiv rogatog.

Pokazala je ekipa Kristijana Ronalda da će biti jedan od najvećih favorita za osvajanje elitnog takmičenja na azijskom kontinentu. I u drugom meču je lako slavila protiv Al Fejhe i plasirala se u osminu finala prestižnog takmičenja – 2:0.

Izabrane vesti

Može se reći da je Al Fejha pružila maksimum maksimuma. Trudili su se izabranici Vuka Rašovića da defanzivnim blokom otežavaju posao favoritu i sačekaju šansu. Bio je to legitiman način da se provocira iznenađenje, pošto su za Al Nasr, pored Kristijana Ronalda, igrali Mane, Brozović i štoper Laport.

Vodeći pogodak bio je delo Otavija koji se odlično snašao posle pasa Alkhaibarija i udarcem u bliži ugao savladao Stojkovića.

Iako je imao siguran prolaz u džepu Al Nasr kao da je dominantnom partijom želeo da pošalje poruku konkurentima. Na kraju Rašovićev tim nije imao šut u okvir gola rivala.

Tačku na prolaz Al Nasra simbolično je stavio Kristijano Ronaldo. Dobio je Portugalac pas u prostor, Stojković je očajno reagovao prilikom istrčavanja. Prošla mu je lopta pored nogu, pa Ronaldo nije imao težak posao.


tagovi

Vladimir StojkovićKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara