Komentari na vest

Stojković posle poraza: Dobar trening za Ruse

b

borovo

pre oko 2 meseca

Petrović prvi golman na poslednjih 9 utakmica primio 22 gola,Svilar na poslednjih 9 utakmica primio 8 golova,ko je u boljoj formi veliki selektoru znalče fudbalske igre? da dodam da je u poslednjih 9 utakmica VMS primio samo 7 golova,kako je on onda na klupi,a brani Petrović?
H

Heroj na magarcu

pre oko 2 meseca

Bez obzira što smo veči deo utakmice igrali sa 10 igrača, u reprezentaciji nema brzine, nema borbenosti, nema brze tranzicije, nema presinga na zadnju liniju protivnika! Neću da gledam utakmicu protiv Kipra! Zgadilo mi se sve!
П

Прежа

pre oko 2 meseca

Ма људи велики је успех пласман на еп,немамо ми неки спектакуларни играчки кадар. Мислим да било који други тренер не би имамо више успеха.
V

Vani

pre oko 2 meseca

Druze pogledaj igrački kadar Hrvatske... nista vise nemaju nego mi i ne lupaj gluposti...
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Srbija im diska kao lagani sparing partner.
G

Gostiona

pre oko 2 meseca

Ali stvarno nije bilo lose so crvenog,jbg desio se!Onda mora menjati napad za odbrambenog…ali ovo je definitivno bila utakmica za opistanje i neki prkos zbog svega sto se politicki desava…videcemo u Nemackoj,iskreno ako kao treceplasirani prodjemo extra!
N

Nauči da pišeš nepismeni

pre oko 2 meseca

Strasno
T

Talalata

pre oko 2 meseca

Zdjelar i Lukic uzas.
V

Vujo

pre oko 2 meseca

Gajic i Piksi fenomenalni !
R

Raspad sistema

pre oko 2 meseca

Nije mi jasno da Lukić , Zdjelar i Gajić mogu igrati u reprezentaciji! Imamo mlade i talentovane igrače za koje D.S. Piksi i ne zn a da postoje, kao Miladinović, Luković, Mimović! Velika je sličnost između D.S. Piksija i "pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca", oba su loši treneri!
U

Uzsrbiju50

pre oko 2 meseca

Igrac manje?? Pa sto igras sa dva spica??? Gde je tu logika??
Z

ZC

pre oko 2 meseca

Kao da jedan igrac manje predstavlja bas toliki hendikep. Izvuci jednog igraca u ofanzivnom delu i eto. Mozda neces dati gol, al ces verovatno uspeti da se odbranis. Druga stvar, ti kad imas sistem, ti znas sta treba da uradis kad nesto ne krene kako treba. A Srbija nema nista. Igra jalovo, nepovezano, neuigrano i slicno. I to je tako vec dve godine. Nista se ne menja. A to je dokaz da Srbija nema sistem, vec samo individualni kvalitet pojedinaca. Tako i izgleda na svakoj utakmici. I nema ko nas nije nadigrao. Od Enkoridza do Vladivostoka. Svi. A evo na primeru Zvezde se vidi sta znaci trener. Pod jednim jad i ocaj u vecini slucajeva, pod drugim, totalni preporod. A isti igraci. Piksi se ponasa vasarski i neozbiljno, kako onda da takav jedan mentalitet prenese na igrace neku ozbiljnost? Dok mi prodajemo maglu, prve komsije nas ostavljaju u prasini. O zapadu da se i ne prica. Oni nesto menjaju, rade, preduzimaju, a mi zabavljamo sire narodne mase. E pa tako i prolazimo. Sve po zasluzi
P

Pravi jole

pre oko 2 meseca

Vodio je kvalifikacine za sp, trazio tim, vodio je ligu nacija uigravao tim.. Vodio je kvalifikacije za ep i dalje sklapao tim.. I sad evo opet sklapa tim za ep.. Dal ce jednom da sklopi vise taj tim?!
B

Buljko

pre oko 2 meseca

Srbi zapamtite, promaja ne ubija, džigerica nije meso i mi ne znamo Da IGRAMO Fudbal!!!! Je li teško ovo shvatiti?????
D

Dragane

pre oko 2 meseca

obraza nemas, sta treba da se desi da konstatujes da si pogresio?Ti to nisi u stanju iz prostog razloga druze ti ne umes i to je katastrofa uz Dzaju koji trba da bude pocasni i svecani ovo je pljuvanje na sve sto ste ranije dobro radili!
H

HozeElilio

pre oko 2 meseca

Piksi odlazi i povedi sa sobom Pavlovica. Posto samo ti vidis kvlaitet kod njega.
L

Lepi mica1

pre oko 2 meseca

A bez njih mi smo real madrid😆😆😆zato nismo bili na EP 24 GOD😆😆😆
(

(Ne)imas minutazu

pre oko 2 meseca

Pixi odluci po svom nahodjenju.Nemoj da ti drugi seku glavu.Nema ustupaka,eksperimentisanja.Znas tim i sprenaj tim za Euro
S

Sa

pre oko 2 meseca

Steta sto nje igrao Bleki pa da bude 8:0. Ali i ovako je bruka velika. Dobro bar ce se malo stisati euforija.
?

??

pre oko 2 meseca

Nema ovo veze sa erakovic, blekijem, zdjelarom bilo kim od njih. Ovo je timsko brukanje na celu sa selektorom
L

Lazeta

pre oko 2 meseca

Tako je, Erakovic danas pretrcavan kao cunj, kod treceg gola ostavlja igraca samog i stoji u odbrani ne zna sta se desava, Pavlovic Masovic Milenkovic ako igramo sa tri, Mladenovic Pavlovic Milenkovic Gajic ako igramo sa 4 protiv Kipra.
?

??

pre oko 2 meseca

@lazeta ajde kazi ko je dobro odigrao? Pa covece boziji kako dodju do erakovica i pavlovica? Gde je sredina terena bila, u liniji sa stoperima. Daj nemoj da zezas svi su ocaj, setkali po terenu, dva pasa nismo sastavili, sta pricas ti. U ovakvoj katastrofi od igre okriviti pojedinca bilo kojeg je budalastina nad budalastinama i ne poznàvanje fudbala. Skapiraj da je fudbal kolektivni sport i ne moze jedan covek da bude kriv za ovakvo raspalu igru
J

Jaro

pre oko 2 meseca

.😡😡odlazi vec jednom,j.ko te drzi visee
V

Vuk9

pre oko 2 meseca

Realno gledano do crvenog kartona smo bili izdjednaceni, nakon toga sanse nismo imali, Jovic promasio zicer, Zivkovic isto onaj sut.. Gajic zavrsio tekmu. Protiv Katara pobeda bez primljenog gola bi bila izvinjenje za ovu katastrofu.
s

salealek

pre oko 2 meseca

Ovoj izjavi nedostajalo je samo:"Pa sta?".Vec vidjeno.Obraza nigde...
F

Fakti

pre oko 2 meseca

Utakmice prolaze, a gorak utisak i Pavlovic na stoperu ostaju. Pa pomeri ga bar na levog beka, tu ce manje da smeta. De ces ga na stopera, vidis da je sa njim katastrofa u najavi na Evropskom. E moj Piksi nista ti ne znas. Puno pricas bez pokrica. Bolje je da cutis i radis. I da dobro razmislis kojeg igraca mozes gde da stavis.
?

??

pre oko 2 meseca

Tacno sam rekao na prethodnoj vesti kako ce da kuka i da se vadi na crveni karton. Kao da smo mi prvi u istoriji fudbala dobili crveni. Ubili su nas u trcanju, igri i rezultatu. Crveni nije nikakvo opravdanje za onako losu igru, pa cak da je protivnik bio brazil. Ocajni smo, gori od ovog ne mozemo da budemo. Od kad je dosao piksi do danas mi smo sve vise nazadovali
G

Gile 88

pre oko 2 meseca

Rešio čovek da nas oduševi igrom za novi ugovor
H

Haahhaahahh

pre oko 2 meseca

Ugovor do 3456 godine
D

Dzajdenov

pre oko 2 meseca

Spremaju mu novi, pojacani ugovor! Zasluzio je!
i

ime gosta piksi dosta

pre oko 2 meseca

pa obo je piksi moj blagi uzas i covece moras da znas formaciju i startnig 11 i kraj tacka bre, sta radis vise odakle sad izvuce Gavinovica covece, ubacio sve iz Ruske lige da bi sta dobio? Ubaci onog malog Samardzica bar na ovakvoj utakmici, dok nas nije batalio ajde podrska na euru
P

Pa brate

pre oko 2 meseca

Je l su zapinjali ljudi non stop za Zdjelara i Gajica? Eto ih! Je l hoce formaciju sa 4 u odbrani? Eto je! Realno nenormalno je da se daje crveni za ono na takmicarskoj a kamoli na prijateljskoj utakmici… Piksiju ima mnogo toga da se zameri, ali za ovu utakmicu apsolutno nista.
?

??

pre oko 2 meseca

Ma kakva taktika on nema veze sa taktikom. Celu utakmicu od 9 igraca na terenu nama 8 igra u liniji sa 16ercom