Vladimir Stojković, © MN Press
Vladimir Stojković, © MN Press

Stojković propušta Čukarički, spreman za dvomeč sa Vojvodinom

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.06.20. | 16:07

Kapiten Partizana pauzira sedam dana, Ostojić nije teže povređen

Ništa strašno. Tim rečima je Savo Milošević pola sata posle plasmana Partizana u finale kupa objasnio status povrede Vladimira Stojkovića, a koliko danas stigla je potvrda da kapiten crno-belih ne mora da duže bolovanje.

Povreda butnog mišića, zarađena sredinom drugog poluvremena posle faula Nemanje Milunovića, jeste bolna, ali ne takva da bi izbacila iskusnog golmana iz konkurencije u borbi za trofej. Kontorlnim pregledom se ispostavilo da je Stojković dobio udarac kolenom u mišić, a posle nezgodnog pada, došlo je do kontuzije. Samo predostrožnosti radi preporučeno mu je mirovanje od sedam dana.

Izabrane vesti

To znači da će Stojković propustiti duel 29. superligaškog kola sa Čukaričkim (nedelja, 19 časova), ali će biti spreman za dva susreta sa Vojvodinom, najpre u poslednjoj rundi Superlige, 20. juna u Novom Sadu, zatim i četiri dana kasnije, u finalu Kupa Srbije, uz napomenu da se još ne zna ko će organizovati borbu za trofej.

Stojkovića će u duelu sa Brđanima menjati Nemanja Stevanović, koji je u polufinalu mirno priveo utakmicu kraju i sačuvao mirnom Partizanovu mrežu.

Što se tiče Bojana Ostojića, kome je u finišu bila neophodna lekarske pomoć, iz Partizana poručuju da se oseća dobro. Samim tim, biće u konkurenciji za narednu utakmicu. 



tagovi

FK PartizanVladimir Stojković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara