©AFP
©AFP

Stojković: Računamo na Svilara

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.24. | 18:44

Golmanu Rome nisu zatvorena vrata reprzeentacije Srbije

Dragan Stojković Piksi u intervjuu za Oko magazin na Radio Televiziji Srbije poručio je da računa na najboljeg golmana Lige Evrope, Mileta Svilara, koji ima fantastičnu sezonu u Romi, ali se nije našao na širem spisku Orlova za učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

U martu se pojavila informacija da Svilar više ne želi da brani za Srbiju, potom i da nije dobio dozvolu da brani za Belgiju, ali sudeći prema Stojkovićevim rečima, vrata reprezentacije Srbije mu nisu zatvorena.

Izabrane vesti

Na širem spisku Srbije za Nemačku, među golmanima se nalaze Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović i Aleksandar Jovanović.

"Računamo na Svilara, zašto ne bismo računali na njega? Takođe, Jovanović je bio fantastičan ove sezone, mene to može samo da raduje. Sva četvorica-petorica golmana koje imamo mogu da brane zavezanih očiju, imao bih apsolutno poverenje u svakog. Imamo fantastične golmane, tako se namestilo, zasluženo dobijaju pozive. Ali samo jedan može da brani, nemam nikakav problem bilo koga da stavim", rekao je Stojković na RTS-u.

Selektor Orlova će sutra od devet časova saopštiti konačan spisak reprezentacije za predstojeće Evropsko prvenstvo.



tagovi

Mile SvilarDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara