Komentari na vest

Stojković: Računamo na Svilara

O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

…I ti ces da branis kume, ali sutra….
G

Gost Rajder

pre oko 2 meseca

pa možda zato što si izjavio da se više ne računa na njega. Al šta znam, mođda nije bitno šta izjaviš već šta kažeš da se nije desilo...
Z

Zmi Zmi

pre 2 meseca

Pa normalno da racunamo na njega, covek je odlican golman.
D

Dejani

pre 2 meseca

Ma neka ga. Svi pljujete nas fudbalski savez , a onda i njega sto neće da igra za isti.. Ako već može da igra neka ga , zaslužio je kroz igranje u klubu.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Jovanović primio 50 golova u našoj ligi i tom logokom po kojom je on pozvan komotno je mogao da zove Stamenog iz Mladosti jer je po ocenama u timu sezone naše lige. Smešno je staviti bilo koga ore Svirala jer on trenutno u najboljoj formi Vanja je za klupu odavno.
N

Nema srbina

pre 2 meseca

Mnogo zameram Piksiju ali u ovo slučaju za Svilara je u pravu.Ako nećeš da igraš za državni tim onda te nikad ne bi zvao.
D

Dex911

pre 2 meseca

Da zaista racuna na njega otisao bi da poprica sa njim i stavio ga medju 25.Apsurd je da najbolji golman Lige Evrope ne bude na spisku i ne igra zbog prosecnog VMS-a od koga su bolji i Petrovic a i Rajkovic
M

Meraklijaa

pre 2 meseca

Ovaj prvo drvlje i kamenje po igraču pa onda računa na njega. Prvo Pavlović, pa sad Mile.

Sliks17

pre 2 meseca

Iskreno velika bi sramota bila da ovaj bude iza hobotnice superlige. Uz duzno postovanje svima Svilar je po formi prvi, eventualno drugi golman reprezentacije. Svakako pre bi njega zvao nego Jovanovica npr
A

Aaaa

pre 2 meseca

Kovacevic?
V

Veljko9

pre 2 meseca

Jedan dan kaze vise ga necemo zvati i to je to, drugi dan racunamo... Ajde barem mi se svidja sto ga nije pozvao za Euro jer se ovaj pravio pametan i probao da igra za Belgiju pa nek odmori do Lige Nacije i kvalif za SP.
M

Mile Miki

pre 2 meseca

mozes racunati koliko hoces, kad on nece sa vama.
L

Leao

pre 2 meseca

Momak koji je skroz istisnuo jednog Rui Patrisija iz postave svakako zasluzuje minimum jednu utakmicu kao starter na euru. Svaka cast Vanji, ako gledamo proslost, prednost ide njemu, ako se gleda trenutna forma Svilar je broj 1. Rajkovic je slabiji od obojice, jovanovic odlican za super ligu, ali ovo je 5 nivoa iznad tog takmicenja, uopste nije realno da je u prici cak ni za 3 golmana.
I

IskoAlarkon

pre 2 meseca

Brate necu da lazem prestao sam da citam posle jednog Rui Patrisija,kog Rui Patrisija druze gurao ga Murinjo menadzerska prevara najgori golman na svetu mozda
S

Sport15

pre 2 meseca

Haha bravo za komentar, cuj jednog Rui Patrisia… Sigurno najlosiji golman od svih ovih na velikoj sceni.Inace, Svilar je zaista dobar.
M

Menadžerska reprezentacija

pre 2 meseca

Opet će na njega svaliti da "nije htio da igra za nas" da bi pogurali i prodali Jovanovića
l

lol12

pre 2 meseca

A dobro,mladjani Jovanovic od preko 30 leta treba da dobije podstrek