Ilija Stolica (©MN Press)
Ilija Stolica (©MN Press)

Stolica: Bolje nego u Nišu, ekipa se podiže

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.07.22. | 23:18

Trener Partizana žali zbog neefikasne igre, ali smatra da je njegov tim protiv TSC-a izgledao bolje nego u prošlom kolu protiv Radničkog

Posle 3:3 sa Radničkim u Nišu, 0:0 sa TSC-om kod kuće. Fudbaleri Partizana još jednom su odigrali nerešeno, pa posle tri kola Mozzart Bet Superlige imaju pet bodova.

Za razliku od meča na Čairu, crno-beli su ove subote bili nefikasni. Viđena je bleda igra tima Ilije Stolice, koji je tek u par navrata stavljao na muke odbranu gostiju. Partizanov trener, ipak, ističe da su igrači na njega ostavili bolji utisak nego u prethodnoj utakmici.

Izabrane vesti

"Falio nam je gol. Čim je završeno bez golova jasno je da nismo bili dovoljno efikasni. Odigrali smo dobru utakmicu, daleko bolje od onoga u Nišu, ekipa se podiže, ali kada se ne postigne gol ovako se završi", izjavio je Stolica odmah posle meča za TV Arena Sport.

U prethodne dve utakmice (4:0 protiv Javora i 3:3 sa Radničkim) Rikardo je dao dva gola, oba iz penala, dok večeras najbolji strelac domaćeg prvenstva iz prošle sezone gotovo da je bio neprimetan. Ne samo da su izostali golovi, već i šanse.

"Ne može da padne teret na jednog igrača. Imao je specifične pripreme, bio je dugo povređen i nije učestvovao u kompletnom procesu. Traži sebe, sada svi znaju njegove kvalitete i dobro je čuvan, logično je da mu treba pomoć", stao je Stolica u odbranu svog igrača.

Nije Partizan dobro ušao u sezonu, ali trener poziva na strpljenje.

"Potrebno je još malo vremena, znam da se ovde traže instant stvari, ali novi je trener, novi igrači, mora da postoji proces koji se poštuje. Na dobrom smo putu sa igrom i žao mi je što nas rezultat nije nagradio", konstatovao je mladi strateg.



tagovi

FK PartizanIlija Stolica

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara