Komentari na vest

Stolica nezadovoljan posle Niša: Moramo da budemo više zaštićeni; VAR nije radio, videli smo neke snimke

S

Srećko ns

pre gotovo 2 godine

Odgovor Grgi čvarku, samo zbog floskule,, jedan Radnički" - bolje reći mala ispravka 1982. godine sam bio u vojsci u Nišu, a kao drugo ligaški igrač, imao sam dozvplu da odlazim na utakmice, čak i na neke treninge Radničkog. Te godine je Real sa Nišave igrao Kup UEFA, i to kako je igrao. Fenomenalno! Ređao je velikane, čak Fejenord, sve do polufinala protiv Hamburgera. I njega su pobedile Nišlije. A navijači pevaju,, udavija gi Radnički, Radnički.. Ral sa Nišave ostade do danas. Iako ste vi mini Atletiko, a vodi vas ,, Gvardiola", nemojte nipodaštavati tim koji vas je IZUO! Pozdrav
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Uvrijedio si se bezveze. A ni meni nije bila namjera da uvrijedim. Sta je bilo 80-tih, to mozemo da komentarisemo kad budemo pricali o 80-tima. Ja pricam o desavanjima u Srbiji u 2022-oj. Mislim da nema potrebe nista drugo da kazem. Jos jednom, nije mi bila namjera da uvrijedim Radnicki niti bilo koga ko navijac za taj klub. Tema mog komentara je bio Partizan.
G

Gostza

pre gotovo 2 godine

Ti Stolice ne znas nista. Ali, po ko zna koji put pitam kakav je ovo zreb Partizana i Zvezde N-tu godinu za redom?!? Za pravljenje pocetne razlike i stavljanje do znanja?
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Druze, od kako se klinac vratio u Partizan, ti njega jos jednu jedinu utakmicu nisi stavio da igra na svojoj prirodnoj poziciji lijevog beka. Cijele pripreme ti je odigrao van pozicije, te stoper, te zadnji vezni, sad ga bubnes na desnog beka i to jos umjesto svoj toliko nahvaljenog "univerzalca". Jesi li zato insistirao na dovodjenju tog Filipovica? Da bi ga mjenjao vec na poluvremenu? Ccc... i kad onda cujem sve one debile sto se zale kako su u Partizanu igrali "Stanojevicevi igraci"... pa evo vam sad Stolicini igraci. Jel vam ovo bolje? Ili sad nije problem trener? Sad je problem uprava, jel tako? Sta li? Ma, ne znam od koga mi se trenutno vise muci. Suma sumarum, ti, Stolica, suti. Nemas pojma o pojmu, dobio si priliku u Partizanu jer ju niko drugi nije htio, a navijace se kupio ko-zna-cime (a tesko je glupe ljude i kupiti u pm), nikad objektivno nista ni nisi znao, cisto te usr... ono jednom u Vozdovcu, i uglavnom, boli te uvo. Ali bar suti. Suti bar dok ne naucis da lijevi bek igra na liijevom beku. Da ne mozes da odigras cijele pripreme bez stopera u timu. Da ne mozes da raspustis cijeli tim, a da ne nadjes igracima koji odlaze zamjene. Da se nadas bilo cemu u prvenstvu ako u timu imas samo jednog spica. Da ne mozes... ok, stacu ovde. Znao sam da ce ovako biti. Ali eto, i dalje je jednako frustrirajuce.
B

Bojo

pre gotovo 2 godine

Pa da, ako dva penala nisu dovoljna za pobedu, onda Var treba da dosudi još jedan, i tako zaštiti PartizAN ...
T

Trike

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo i ti si mi neki trener (NIKAD NECES BITI) jer nemas morala jos kazes da ste osteceni pa onaj Zdjelar je pogresio igru cime ce da se bavi on je za RAGBI onaj Filipovic bolje da je odabrao rvanje i ti pricas ,a posebno penal u 97 min SRAMOTA
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Zaštitite ih još više, jos neki penal I jos neki nedosudjeni crveni karton! Zaštitite postenjacine, oni su to zaslužili! VAR nije radio, cuj ti to, inace bi oni izvukli sva tri boda iz ove utakmice?! Zaštitite gromadu! Igraju sjajno I pošteno uvek, a ovako nesto da im se dešava! Bjeko, brate, cujes li nas vapaj?!
P

Prele

pre gotovo 2 godine

Cestitaj protivniku koji ti je dao 3 komada, pored toga imao 2 puta pogodjen okvir gola i zicer kod 3:1. Dobili smo dva penala, prvi cist kao suza, drugi se nikome ne bi svirao u 97. minutu sem nama i Zvezdi u Srpskoj ligi. I vrlo bitna stvar koju ne pominjes. Zadnjih deset minuta, kad jutis izjednacenje, nije nas bilo nigde. Oni visok presing, mi maltene pola nismo presli. Pogledaj i statistiku tekme. Prema tome, Stolice, veliki treneru, ne brukaj se sa takvim izjavama. Muka mi je bilo i od izjava onog "dizelasa" prosle sezone, a ni jedan derbi nije mogao da dobije. Kad je Zvezdi trebala pobeda, dobila nas je, a kad im je "igrao" neresen rezultat i to je odradila. Prema tome, kod nas je nesto trulo, Stolice.
G

Gost 18

pre gotovo 2 godine

Stanojević je tata za doticnog i jaca ekipa bila prosle sezone...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Moglo je tebe biti muka od "onog dizelasa", ali "dizelas" je bio u trci za titulu do samog kraja. "Dizelas" je sa jednim Miljkovicem formirao ubjedljivo najjacu odbranu u ligi. "Dizelas" je prosao grupu u Evropi. I tako dalje i tako dalje. Ali bar vidis kakva mu je zamjena. Bolje ikad nego nikad. Mada ste svi pricali neku drugu pricu kad je Stanojevic otisao, a Stolica dosao. Tad vam je Stolica bio extra iako je covjek po svim parametrima, statisticki pricajuci, bio ispodprosjecan trener. I sad je sta? Kao neko iznenadjenja sto nas na djelove rastavlja jedan Radnicki iz Nisa? A vidio si kako ih je Zvezda razmontirala prije samo sedam dana? U redu je sto si ljut na Stolicu, i treba da budes, ali de se bar malo urazumi sto se tice prosle sezone. Nije smak svijeta priznati da ste bili u krivu. Ok, stoji to da nismo uspjeli da pobjedimo Zvezdu ni jednom i to je u principu i razlog sto titula nije uzeta, ali kako vama nije jasno da je prosle sezone izvucen apsolutni maksimum iz tima koji smo imali? Ono sto mene posebno iritira je to sto da smo samo malo vise podrzali taj tim umjesto sto mu se zvizdalo na svakom koraku, ko zna, mozda smo i mogli do titule? Mozda je bar jedan derbi mogao biti dobijen? Na krilima navijaca? A onda bi vjerovatno dosli i do titule, jel tako? Mada smo objektivno imali slabiji tim od Zvezde. Ali nismo. Nismo podrzali taj tim, vaznije nam je bilo da se pljuje po igracima, da se pljuje po treneru, da se podsjeca na Samrok, da se likuje zbog poraza u Estoniji, onog nerjesenog protiv Kiprana i tako dalje i tako dalje. Ali zato, pazi sad ovo, ove sezone sve da i svaku utakmicu napunite cijeli stadion, ovaj tim i sa ovim trenerom nece moci dalje od drugog mjesta. A ko zna, mozda cemo na kraju kao i sa Savom ispusiti i za to drugo mjesto. E pa, uzivajte, drugari – ne mozete reci da niste upravo ovo trazili. Jer vam "dizelas" nije valjao.
F

FM

pre gotovo 2 godine

Kako bih voleo da neko tresne ovog Zdjelara po njusci pa ga resetuje na kameno doba. Ogavan covek i klasican primer ljudskog otpada. Krivo mi sto se Partizan gura da bude drugi i ide u kalifikacije za LS, bice zestoka borba za drugo mesto.
G

Gostioničarr

pre gotovo 2 godine

Je l' njih bilo 11 na terenu, jeste, nas isto toliko, jeste, visina trave ista i njima i nama, jeste... Krivi smo mi što ne znamo, me neko ili nešto drugi, igrali grubo, budi još grublji, igrali bolje, pa igraj i ti bolje ako znaš i umeš, ako ne, čestitaj i teraj dalje.
L

Lanmiii

pre gotovo 2 godine

U svemu se slazem. Partizan nema igru i to se videlo jos na prvoj utakmici. Nazalost niko nije hteo na klupu jer zna da ova uprava ima odredjeni zadatak.... Tako da to nam je sto nam je.
S

Simce

pre gotovo 2 godine

Var je radio i kod prvog penala i u toku utakmice gospodine Stolica,cista da znate!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

pusti var ,pusti visoku travu i ne naduvanu loptu dovukli ste bro stranaca platili ih mnogo vise od igraca Radnickog,Radnika ili koga vec i apsolutno nema opravdanja . Pele nije imao ni kopacke danasnje, lopte, terene pa je gazio .Dosta vise opravdanja i vasih sr...
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Uveo Šehovića da igra desnog beka,toliko o stručnosti.
b

bgddgb

pre gotovo 2 godine

Ovo vec postaje hronicno za pfc. Da im ovakve pojave budu treneri. Inace ljudi koji bi trebalo da se bave igrom, taktikom, edukacijom i pripremom igraca za utakmice. Da i kada ne bude onako kako je "planirano" ili ocekivano mora da stisne ruku protivniku i kaze iskreno kako jeste. Ali to u pfc-u vec neko vreme nije slucaj. Konstantno neki izgovori i prica o nekakvim stvarima koje zaista nemaju veze sa cinjenicama a ni dodirnih tacaka sa realnoscu. Prvo radnicki je na marakani odigrao jednako hrabro i napadacki i na muke stavljao odbranu zvezde sve do momenta dok Stankovic nije rotirao i grace i to se jasno videlo. Zvezda se izvukla na individualni kvalitet pojedinaca u tim situacijama. Dok sa druge strane partizan je imao muke i probleme i primio gol a Stolica apsolutno nista nije ni pokusao da spreci ono pretrcavanje po bokovima. Vise se covek bavi sudijskim odlukama (koje nisu uvek bile ispravne i vise su stetile radnickom) posebno kod ostrijih startova igraca pfc-a. Da apsurd bude jos veci na svaki start bilo sa jedne ili druge strane skace komoletna klupa pfc-a i igraci na terenu. I tako je godinama. Nista se ne menja osim imena i prezimena trenera. Znaci da je problem veci i dublji od same klupe i igrackog kadra kao i strucnog staba. Uvek je neko drugi kriv, lopta, trava, sudija, delegat a ne pogresna odluka trenera za formaciju ili izbor igraca i slicno. Ovo je bila opomena i to bas onako jaka. Sa ovakvom "igrom" nema sta da se trazi u evropi, o ponasanju tek. Evropske sudije nece trpeti onakvo ponasanje igraca a ni trenera. Budi covek pre svega, pedagog i sportski radnik. Ovako ne valja
G

Gostjdj

pre gotovo 2 godine

Slazem se Gospodine Stolica od sad ocekujem da partizan ima 3 gola prednosti pre nego pocne utakmica tako mozda imate sanse.
2

2244

pre gotovo 2 godine

Liga gotova posle drugog kola zvezda sampion
N

Nemac011

pre gotovo 2 godine

U koju agresiju izazove ovakvim izjavama 2 penala dobiješ u drugom kolu. Prvi penal nije postojao em zbog intenziteta em jer jer je van šesnaesterca, a drugi penal bato 97.minut. I ti se opet žališ Stolicee? Jel si realan aman brate mili?

mikan.rdn@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Ни мени није драго друже, али био је пенал. Чист. Погледај снимак. Глупост Млађовића. други је дискутабилан. Вероватно је био. Али што рече Сивић, за Раднички се против ЈСД, па нипротив моје ЦЗ такав пенал никада не би свирао.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Ajde da ne preterujemo. Ako nesto moze da se kaze za drugi penal (95i minut, faul pocinje van 16, slab intenzitet), prvi penal je ocigledan. Guranje igraca sa dve ruke sa ledja. Idiotski potez Mladjovica da, ali penal ko kuca.

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

Ako postoji VAR treba i da radi. Kao partizanovac smatram da je igra Partizana ravna nuli i da je Radnički zaslužio da pobedi. Eto najiskrenije pa lupajte minuse sad.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ovaj ce da dobije plakate na ulici znatno pre Stanojla?
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ovi placeni komentari me ne zanimaju,ali vidim da su povezani sa svim dogadjanjimana terenu.Od prenemaganja,glumatanja,igraca Radnickog na terenu i dosudjivanja nepostojecih faulova .Od nekoliko situacija pomenucu samo jednu ,koja se odigrala ispred ociju ove individue od sudije.Kontakta ispred sesnesteca Partizana izmedju Vujacica i Save Petrova nije bilo apsolutno.Zato sto je tu svirao faul a sve mu se dogodilo na najvise10 metaea od njega ,odmah bi ga uhapsio.Toliko o tome.Ali fundametalno pitinje je za Stolicu.Dali je on bezobraznik,ili nevidjena neznalica.Ne pisem samo ja o tome,vec svaki drugi komentar kaze da su Lutovac i Holender za raskid ugovora ,a ne za klupu i pogotovu teren.Sta covek radi,potpuno je unistio Sehovica.Decko ocigledno nije spreman sa viskom kilograma,i umesto da ga postepeno spremi i pusti na svoju poziciju l.beka,on ga seta po pozicijama.Zasto juce nije umesto indisponiranog Filipovica Zivkovic????Dali je to direktiva od Ilijeva ,da najbolji desni bek Zivkovic ,nesme na teren???Ovakvim diletantskim potezima,gubimo i Filipovica i Sehovica i Zivkovica.Zasto Bazdar i Zivkovic,ne dobijaju priliku,nego Lutovac i Holender.Stolica ,bezobrazan si ,nisi posten,nemas poima ,odlazi.Odlazi,odlazi,odlazi.
D

Dragojlo

pre gotovo 2 godine

Koliko treba da nemas stida pa da radis kao trener Partizana!!! Apsolutno nadigrani,svirana im 2 penala i oni bez imalo sramote govore o VARu!!!
G

Goran Den Haag

pre gotovo 2 godine

Kako može uopšte ovako nešto da izjavi? Je l' smo mi ćoravi? Kaži, uništio nas Radnicki, nismo znali đe se nalazimo, da nismo dali 2 gola iz penala izgubili bi i to je to, ovaj bod je kao kuća.
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Pokazao si strucnost,vec posle dva kola.Idi dok je vreme
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Ljudi im daju 3 gola, pogode 2 precke i imali jos dve 100% sanse, oni daju dva gola iz penala (prvi bio jer se igrac radnickog zaleteo kao mazga i jos nagazio igraca partizana) za drugi ne znam jel bio...i on prica o nekoj zastiti...pa stolice ako nije radio var, bio je prenos...videli smo svojim ocima sve.
K

Kost

pre gotovo 2 godine

stolica se postolicio
M

Marko1983

pre gotovo 2 godine

Napad je najbolja odbrana, ali to Ilija ne primenjuje na terenu vec na konferenciji. Radnicki je bio odlican i protiv Zvezde, Stankovic je morao da menja taktiku posle 15, 20 minuta, do tada je bio nadigran, tako da nista nije slucajno. Partizan treba ove godine da forsira klince i pravi ekipu za sledecu sezonu, od titule da se oprosti, i napravi dobre temelje za buducnost.
T

Tebi

pre gotovo 2 godine

to tako odgovara??
M

Marko1983

pre gotovo 2 godine

Odgovara srpskom fudbalu, iako sam zvezdas, voleo bih jak Partizan i zanimljivo prvenstvo, pa da zajedno igramo Ligu sampiona kao u kosarci.
T

Timotije

pre gotovo 2 godine

Gde su bre kosci da travu pokose ???
K

KojMoj

pre gotovo 2 godine

Dali ste to vi vrsta(nečega) pred nestajanjem pa da budete zaštićeni? Nadigrao vas Radnički i da vam sudija nije svirao sumnjivi penal vi bi izgubili.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Искрено, јесу пред нестајањем. Мало се држе на кошарци, зато што 4000 у хали делује као 40000 на стадиону, али генерално их је све мање и мање.
U

Uplakani

pre gotovo 2 godine

stariji pamte ratne 90' i medijskog maga Slobodana Milosevica, coveka koji nas je preko tada neprikosnovenog RTS-a ubedjivao u ispravnost rata, pozivao na krvoprolice a ujedno objasnjavao da se nikad bolje ne zivi dok je uspon dozivljavao najveci ljudski sljam a mladi i obrazovani bezali glavom bez obzira... 30 godina kasnije, doticni gospodin je predsednik jednog fudbalskog kluba, a kao majstor spina opstaje na tom mestu jer navijacima uporno prodaje price kako im je neko nesto oteo... Stolica se ocigledno odlicno uklapa u rukovodece strukture... Kao Zvezdin navijac iskreno se nadam da ce ovai ljudi jos dugo godina voditi Partizan... ako ovako nastave, postace nova Zvevdina Zvezda, najbolje rukovodstvo Partizana u istoriji Crvene Zvezde

mikan.rdn@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Мени као навијачу ЦЗ је прилично глупо поређење са првим делом твог коментара. Вероватно си Београђанин ако имаш такво мишљење о 90'им, а и ајде да се задржимо на фудбалу.
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

E moj Partizane, ode titula u drugom kolu, sad je kriva visoka trava, taman posla da je kriv neko iz kluba!
I

Ispasce na kraju

pre gotovo 2 godine

da je Stanojevic Murinjo za ovoga...
W

Wlada

pre gotovo 2 godine

Tačno Stoliceee,nedostajalo je vremena, da se igralo 120-130 minuta,valjda bi svirao još koji penal….komedijaaaa!!!
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Da vas zastiti?Od koga?cega?
h

hoklica bojsi

pre gotovo 2 godine

Na esidu)))
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Auiuuuuuu sta prica ovaj????????????
g

gosti sa mora

pre gotovo 2 godine

Kako nije sramota Stolicu da daje ovakvu izjavu Sudija vas nije ostetio vec vas je omogao da dobijete ovu utakmicu. Sram vas bilo, Radnicki je ostecen u ovom mecu, a ne vas klub . Sudijska organizacija da se stidi ovakvih sudija.
В

Већ други изговор

pre gotovo 2 godine

прво лош терен у ивањици сада није задовољан судијама човече 16 јул је да им захвалиш два кола три пенала иначе требало је већ +6 да буде
+

+ да се надивежем

pre gotovo 2 godine

црвени картон за здјелара докле више онакво његово понашање па није он бог па да му се толерише и други жути за филипивића дакле када се све сабере судство је ишло у прва два кола у вашу корист
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Ljudu u cemu je problem kada su bili penali?Sta da nisu svirani onda bi nasi slali zalbe na sudjenje a sada kada su svirana vama je je kriv djavo, Lutovac je bio u sendvicu u kaznenom i normaljo da ce.svirati penal...
S

Savs

pre gotovo 2 godine

Ovo je katastrofa. Šta će iti u Evropi.
b

bg1

pre gotovo 2 godine

ko god da je trener, partizan ostaje partizan, uvek je neko drugi kriv - sudija, var, fifa, uefa, rusija, ukrajina, amerika....
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Bravo Stolice, Ti si trener stvoren za Partizan.
1

12345

pre gotovo 2 godine

UPRAVA I KTITOR NAMJESTAJ NAPOLJE
a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

sva sreca pa za vas nije radio, inace bi ti filipovic dobio drugi zuti u prvom, onaj penal necu ni da komentarisem. treba da vas je sramota za igru, ubiooo vas je radnicki, ali ubiooo
T

Tužno

pre gotovo 2 godine

I žalosno, ovaj kao u petlicima kada se izgubi utakmica kaže visoka trava. Ne mogu da verujem, kako protivniku nije visoka. I onda se kaze mediji kreiraju tenzije izmedju vecitih, ne nego ovakvi strucnjaci svojim izjavama o nedosudjenim penalima, VAR-u i sudijama samo pale navijace koji ne rezmišljaju.
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Kaze nije Radnicki igrao kao u prvom kolu....pa mozda se opekao, Ili mu protivnik u prvom kolu nije dozvolio svojom igrom ..strucnjak
V

Vlada911

pre gotovo 2 godine

Protiv Zvezde nisu igrali sa ovim žarom.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

"nisu igrali istim zatim".Covece pa taj Radnicki je na Marakani pogodili dve precke i imali cetiri ozbiljne sanse.Pa o cemu ti pises ili se tako tesis da niste ozbiljno opljackali Radnicki.
M

Milovani Botovani

pre gotovo 2 godine

Mila Vucelica armija lupa -
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Значи каже да им није досуђено неколико пенала. Уз два досуђена, плус још неколико недосуђених, човек сматра да је требало да имају 5, 6 пенала и да би онда било региларно. Ето какав је то клуб.
G

Gnjatic PFC

pre gotovo 2 godine

kao zakletog grobara me je sramota da neko ko sebe naziva sportskim radnikom, trenerom i pedagogom ovako nesto prica! Kaze: "nisu nam svirani jos neki penali..."!?? Alo zemljace, sta pricas to??? Stisni ruku, pogledaj u oci, cestitaj boljem! I jos kaze da nisu dovoljno zasticeni? Bruko jedna! Brukas nam klub da nam se svi smeju! Umislio da je Gvardiola, hoce tika-taku a ne vidi da se od *ovana pita ne pravi. Jos jednom filozofiraj i umisljaj da si Barselona pa kad te istok vrati na mesto, kupices prnje i traziti drugi posao.
u

unpamozart

pre gotovo 2 godine

Visoka trava
A

Asad

pre gotovo 2 godine

NE RADI VRRR NE RADI VARRR NE RADI VRRR NE RADI VARRR NE RADI VRRR NE RADI VARRR NE RADI VRRR NE RADI VARRR NE RADI VRRR NE RADI VARRR NE RADI VRRR NE RADI VARRR NE RADI VRRR NE RADI VARRR NE RADI VRRR NE RADI VARRR NE RADI VRRR NE RADI VARRR
R

Realnii

pre gotovo 2 godine

Kako vas nije sramota, pričaš o varu, dva penala si dobio, od kojih je jedan više nego upitan... Bolje je da si rekao da ste loši, da nisi zadovoljan igračima, njihovim zalaganjem, očajnim stajanjem u prekidu kod prvog gola, pojačanja na bekovima koji pojma nemaju, Šehovića koji je kriv za dva gola, plus Filipović koji je zaslužio crveni karton u prvom poluvremenu... Reci to, da nemaš igru, nemaš nikakvu filozofiju igre, hoćeš da igraš tika taka sa Zdjelarom i ovim malim što je bio višak u Čuki... Mogao bi pisati koliko hoćeš... Sramota me je ko igra za Partizan, bolje je da forsirate decu, bar na njih nemamo pravo da ljutimo...
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Jos vise? Pa jedino da postave snajpere oko stadiona i svakog protivnickog napadaca u sansi da roknu. Dva penala, od toga nepostojeci u 96. minutu i opet vam nije dosta. Vi ste stvarno nevidjeni.
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

3 penala hocu ja u prva dva kolaaa...
Ш

Штаа

pre gotovo 2 godine

Каже човек: Нису нам свирани још неки пенали!? Па како вас није бре срамота, 3:1 губите и свирају вам 2 пенала игра се до 97 минута а Раднички вас прегазио, па докле више овако са вама...
V

Vlada911

pre gotovo 2 godine

Šta ne treba da nam se sbira penal iako jeste?
Ž

Žerac LeCZ

pre gotovo 2 godine

Pa zar već niste dovoljno zaštićeni, zar vam nije FSS platio da igrate Evropu?! Da li ste vratili pozajmucu pošto ste uzeli 3,5 miliona za Milovanovića? Šta želite još, da balerine budu u sastavima proptivničkih timova? Da a vam bude osigurano da igrate viktoriju pred protivničkim golom i da isti ne sme da pređe centar?
M

Mhm

pre gotovo 2 godine

Koja bruka od igre, trenera, uprave svega
K

Kom

pre gotovo 2 godine

Takva neznalica odavno nije viđena na fudbalskim terenima, mislim na g. Stolicu. Šehović desni bek, štoper, zadnji vezni, levi bek. Alo, dečko je levi bek i kraj priče. Stolica je klimava i treba je rashodovati.
N

Ne radi VARRRR

pre gotovo 2 godine

VAR mu svirao 2 penala, oprostio crveni Filipoviću za koji je takodje morao da se oglasi, jedino tad nije radio, što opet nije na štetu partizana, da bi ga ovaj pominjao.
P

Papadopulos

pre gotovo 2 godine

Ahahahaha Stolica istu pricu ko Shamrock Stanoje i onaj Željko Pantić....ahahaha.
K

Kljaja Tvrdoš

pre gotovo 2 godine

Kako ga nije sramota da izjavi ovako nesto?? Pa umesto da je rekao da je nadigran, da su iscupali bod i kulturno cestitao protivniku on kuka i zapomaze. Svi i sve mu je krivo samo on nema sta da zameri ni sebi a ni igracima. Jos javno poziva na zastitu FSS-a, da mu olaksaju posao. Bruka!
D

Djordje Beograd

pre gotovo 2 godine

Kako te bre nije sramota!?Nisam ni očekivao od ovakvog tipusa da bude džentlmen, ali daj malo stila dečko!
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Radnicki je bio dosta bolji i trebao je da pobedi. Sehovic i Lutovac potpuni amateri,rekreativci. Za drugog znamo odavno,prvi me neprijatno iznenadio,sa nekoliko kg viska,strasno Delovalo je da je ekipa nespremna,vise su trcali od nas i ginuli na terenu Golman pod hitno klupa,na gol linije ne moze da dohvati loptu,koja pogadja precku. Vujacic katastrofa kao i prosle godine,njihov iz Gruzije, bolji stoper od svih nasih Sa ovim ugracima,smesno je razmisljati o tituli,kad imamo mnogo slabiji tim Hvali bar jos 4 nova igraca koji nece doci i vec je izgubljena jos jedna sezona. Menig isto nula cista, Steta sto ce Mitrovic kod njih,strasan igrac. Da su pametni a nisu,pojedini igraci ne bi vise videli teren.Sto ne igra Bazdar na primer koji je klasa Meniga,Lutovca,Holendera? Prvi na klupu,druga dvojica tribine Zar ne vidite da ni jedan od njih ni drvo ne moze da dribla??? Stevanovic klupa Menig klupa Lutovac, Holender tribine Vujacic klupa,svaki duel.je izgubio Sehovic klupa Sledeci put cim.vidim Lutovca na terenu,ne gledam vise,sramota kako su nas nadigrali i vise trcali od nas,bruka
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Posle (prijateljske) u Jagodini svi su pricali kako je gospodin covek sa filozofskim pogledom na fudbal. Nacitan, elokventan... Pep Stolica. A danas ih demantovao sa pricom o VAR-u, sudijama i visokoj travi. Zaboravio je da pomene i da je lopta bila prenaduvana te je onemogucila fudbalsku predstavu. Jos otvoreno vapi i kaze da ih (valjda FSS) mora vise zastititi.
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Tirole@Koja Jagodina? Jagodina igra treću ligu, ahaha.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Мислио сам кад је Станоје отишао да бар овога неће бити.
z

zare 123

pre gotovo 2 godine

Možda je čovek u pravu.Nedovoljno zaštićeni jer nisu pobedili. Trebao je još jedan penal pa da zaštita bude kompletna.
a

aleksa101

pre gotovo 2 godine

Pa sta drugo da covek kaze..Mora da ispadne nezadovoljstvo, da kod publike ne bi bio penal-poklon haha..
m

mareeeeeeeee

pre gotovo 2 godine

prvo pa musko, toliko o Partizanu
N

NAPOLJE

pre gotovo 2 godine

Zašto je u našem velikom Partizanu nakon 5 godina bez titule i 3 sezone bez ijednog trofeja i dalje ista uprava? Znaju li oni šta su moral i dostojanstvo?
k

komedija

pre gotovo 2 godine

pa koliko vise da budete zasticeni ????? sramota
p

pace

pre gotovo 2 godine

samo neka ova uprava i dalje vodi klub a vi navijaci i dalje cutite
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Od Ilije sve milije.
a

astalČE

pre gotovo 2 godine

Izgleda da smo bili na različitoj utakmici. Od 46 do 65 minuta centar niste prešli. Čoveče, ti nemaš znanja da treniraš klince u svojoj ulici, a ova izjava je dokaz i da si moralna 0. U Evropi nema šta da tražite. To je valjda svima jasno.
V

V.B.

pre gotovo 2 godine

Fudbalska javnost u Srbiji je prezadovoljna ahaha Da li te je bar malo sramota da izjavis sve ovo bruko od coveka?
M

Medjed

pre gotovo 2 godine

Pa da se ovakvi penali sviraju kao ovaj drugi , bilo bi ih 10ak na svakom mecu ...Svaki iole kontakt pregledan varom tj usporeno onda treba da se svira , zaista jadno i smijesno !
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Mora te biti zasticeni! Minimum 3 penala po utakmici...bar 1 u sudijskoj nadoknadi!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

stolica ima kvar ne radi mu var.
P

PenaLtizan

pre gotovo 2 godine

Dobili cak DVA penala u jednoj tekmi na poklon i to ovaj drugi u zadnjim sekundama meca za izjednacenje i opet "nezadovoljni" na sudije haha,o boze ja ne verujem sta citam! Pa koliko vasem PENALtizanu treba penala po utakmici da bi pobedio 88 komada mozda! Ovo nema nigde u svetu,kunem se ali bukvalno nige u svetu!
A

Ahahahha

pre gotovo 2 godine

Visoka trava...buhahahahahahhaahah
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Čuj, još Stolica nezadovoljan suđenjem..??? Svirana im dva penala u gostima, prvi posle gledanja VAR-a, a drugi veoma sumnjiv i to u 97. minutu, i on nezadovoljan???Pa,kakav obraz treba da imaš čoveče, da bi to izjavio..???Prvo poluvreme igrali očajno, a drugo ste naglo popustili, radnički vas razbio fudbalski, odbrana smešna kao crtani film, ali zato je tu Bjeka da odradi posao sa sudijama.. Sram vas bilo, već od 2. kola počinjete da "muljate" sa sudijama, a ovamo kmečite posle kako ste vi uvek jadni žrtve nameštaljki.. Tuga od ekipe, još veća od trenera i uprave,a kao klub ste jad i beda.. Ove sezone će vam i 3. mesto biti pod velikim znakom pitanja,sa ovakvim igračima i ovakvom sramotom od trenera..

Delija

pre gotovo 2 godine

Od prvog, nepostojeci penal i ako su pobedili 4:0 dobili poklon penal.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Da Partizan bude vise zasticen?! Pa, sta ces vise od ovoga? Da li te je bar malo sramota ovakvih izjava?
E

Esi mi dobar

pre gotovo 2 godine

Pre svega kako te nije sramota ovo da izjavis covece, da imas malo obraza i mozga ne bi se pojavio pred kamerom, ti obrnuo situaciju kao da su protiv tvoje ekipe sudjeni sumnjivi penali, prvi je bio sigurno ali je igrac radnickog toliko bez razloga gurnuo igraca sa ledja da je to neverovatno, drugi penal ono je smesno, onako padaju u beton ligi..uzas, budi zadovoljan sto nije bila petarda, i pevaj sa ovim bodom...
D

Djole89

pre gotovo 2 godine

Jadnije ne moze od ovoga, ovo je toliko zalosno od strane trenera da nisam nikad mislio da ce raspali partizan pasti na ovako niske grane ali desilo se, vreme je da se ugasite
Z

Zemljo otvori se

pre gotovo 2 godine

Stolica sram te bilo za sve sto si rekao...veciti demagog i prodavac magle...ceo zivot zivi na foru!!!
N

Nogara

pre gotovo 2 godine

Ilija sine, nije do trave,nije do sudjenja već do igračkog kadra i uprave. Nadigran si Ilija i uzeo si bod. Hvala je reč koju treba da upotrebiš crni Ilija.
S

Sasas

pre gotovo 2 godine

Sada sam pogledao snimak. Kod prvog penala jeste bilo vrlo malog kontakta, ali Partizanov igrac je to iskoristio i prosuo se po zemlji. Iskreno Gospodin Stolica nema nikakva prava da se zali ni na sudjenje ni na nista. Treba da pogleda u svoje dvoriste i vidi gde su greske, a greske su ocigledne. Odbrana nikakva, golman kod prvog gola ne zna gde se nalazi. Sa ovakvom igrom u Evropi bi primili bar 5 golova.
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Bolje bi bilo da se zapitaš kako ćeš sa ovakvom odbranom da igraš kvalifikacije za Evropu, promaja sa svih strana
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Zasto nezadovoljan ? Trebao sudija 4 penala da svira pa bi onda bio zadovoljan ?
z

zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

visoka trava,war ne radi,ali radi kod drugog penala?????????? kao slučajno proradio baš kod drugog penala a inače celu tekmu nije radio,Visoka Trava,nisu navikli.eeeeeeeejjjjjjjjjjjj šta priča ovaj trener zebri????ovo je naočigled i ovo je sramota šta radi mašinerija od prvog kola.sudije,spinovi,..

Delija

pre gotovo 2 godine

Fk beli medved! Zasticeni zakonom, pa da sprovede Drzava i ovaj zakon. ZASTITI PENALTIZAN!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

3 penala u 2 kola. Daj bjekovicu popravi taj var, izgleda da im treba bar 3 penala po mecu da bi dobili…
h

hulkdelija

pre gotovo 2 godine

Sta ovaj covek izjavljuje, da li je realno!? Kako te bre nije sramota, ima li iko zasticeniji od vas. Da je bilo srece i normalnog sudjenja, izgubili bi 5:1 minimum.
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Dobijes dva penala,od toga jedan u zadnjoj sekundi. Tvoj igrac ne dobije crveni i sta jos hoces? Da li cete ikada imati normalnog i realnog trenera?
3

3x3

pre gotovo 2 godine

Treba tebi objesniti da se više nigde u svetu ne igra ova formacija 4-1-4-1 a naročito sa igračima koje imaš ili 5-3-2 ili 3-4-1-2 u suprotnom ode ti do 5-og kola.
4

4-1-4-1

pre gotovo 2 godine

Igra se 4-1-4-1 ali kada se brani rezultat. Zapravo Nike ni bio 4-1-4-1 nego 4-5-1, a postavka igre na početku na papiru je trebala biti 4-3-3, kao što igra Real,PSG, CITY.. ili makar 4-3-2-1, ali je Radnički igrački parirao dobro pogotovo 2poluvr. i partizan je zapravo stajao 4-5-1.
G

Grobaeeee

pre gotovo 2 godine

Kako ga Nije sramota,da li je video snimak naseg Gola za 3:3
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Stolica je kriv za nereseno, i samo on. Stavio u prvih 11 Andradea i Natha, Zdjelar ne moze sam da zatvara, ipak se oni naloze protiv Partizana, znaju svi zasto... Stevanovic nije za prvog golmana Partizana, visina je veliki problem, Sveta Markovic je totalno van forme, Filipovic me razocarao, onog Mitrovica uopste nije mogao da cuva, Rikardo cini mi se uopste nije za ovaj stil igre, mislim da ce to da bude problem veliki, a Menig kao i prosle sezone, kada je tesko nema ga nigde, igrac za male utakmice...
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Razumem kada je Dejo rekao da su lopte sa kojima su igrali protiv reprezentacije Irske bile kao od kartona. On je bio majstor i tako nešto moglo je da utiče na njegovu igru. Nisam gledao utakmicu u Ivanjici ali ovu jesam. Stolicu treba da brine što za 90 minuta njegova ekipa nije napravila akciju, što je povratna Rikarda prilikom šuta i gola Uroševića jedino fudbalski vredno pomena. Ali, mogli smo da vidimo nakon vodećeg gola Radničkog nekažnjeno prigovaranje Natka i Zdjelara, mlataranja rukama i zaletanje na sudiju. Ovo izgleda i dalje prolazi u našoj ligi ali u Evropi se kažnjava. Posle će biti kako je sudija prestrogo isključio igrača Partizana. U svakoj spornoj situaciji konsultovan je VAR. Bar se videlo u TV prenosu. Možda bi Stolici još dva penala bilo potaman. Ali, čudi me da se ne zapita, ako mu je do pravde toliko stalo, da li su Filipović, Zdjelar i Vujačić zaslužili crvene kartone? Ili bar jedan od njih. Teško da bi u Evropi Vujačić za onakav start s leđa prošao bez crvenog kartona. Izgleda da je priča o VAR-u kao neka vrsta mantre koja treba da posluži da se neko ko uopšte niti je žrtva a još manje oštećen prikaže kao takav. Da se priča sa katastrofalne igre pomeri ka nečemu drugom oko čega će se graditi priča. Nema bolje mantre od priče o žrtvi i zaveri. To se bar ovde lako prima i zamagljuje realnost. Umesto da čestita Radničkom i kaže da su se izvukli Stolica je počeo da se uvlači u Stanojeve cipele. Tužno je biti kopija nečega što je bilo mučno za gledanje i u originalnom izdanju.
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Kojim stvarima da se bave nadlezni o cemu pricas prijatelju nikakav ti trener nisi...
G

Gost1988

pre gotovo 2 godine

Zar stvarno mislite da cemo sa Ilijom Stolicom osvojiti titulu, ociti i LS direktno i igrati Ligu Evrope ove sezone??? Nemojmo braco grobari
G

Gost000000

pre gotovo 2 godine

Kako te breee nije sramota tako nesto da izjavis.
S

Srećko ns

pre gotovo 2 godine

Ovo su izjave,, pred ogledalom", lično za sebe. Ali je krivica svih drugih, samo ne moja. Ivica te je digao, kao da si trener iz,, petice", a ti se nisi nigde sastavio. Jaka strana ti je demagogija, čak do bezobrazluk. Samo komentator arene i ti, niste gledali utakmicu. Zato, pogledaj je. Izvuci pouke, i nećeš se blamirsti pred novinarima. Niko ti ne veruje. Bili ste slabi, frustriran igrom navale domaćina Zaštićeni iznad svega. Zdjelar i Urošević. Crveni karton, a tek Filipović za rvanje?! Dostojanstvo je vrlina!
G

Guvno

pre gotovo 2 godine

Klima se stolica
G

Gost900

pre gotovo 2 godine

Ovaj burazer je jos ludji od Stanojevica
R

Real

pre gotovo 2 godine

Stolica kao Lalat. Trenirao sve ekipe u ligi upropastio jednu generaciju mlade reprezentacije i opet priča kao veliki stručnjak. O sudjenju je glupo sta pričati. Samokad počnu da plaču na kraju sezone treba ih podsetiti ovih utakmica.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Nazovi treneru, treba da te je sramota. Igrači ti se ponašaju kao neandertalci, ulaze u gužve i koškanja pri negativnom rezultatu i kradu vreme sami sebi. Uzeo si nezaslužen bod i još kukaš. Tim ti je bio inferiorniiji i taktički i tehnički i energetski i trkački od protivnika, koji je dao tri gola, dva puta pogodio prečku, imao zicer preko Mitrovića i tri puta opasna šuta u okvir gola. O Šefoviću na desnom beku da i ne pričam. Stolica = Dunster, UPRAVA NAPOLJE !!!
M

Molim

pre gotovo 2 godine

Nesto mora da se menja treba odmah u 2 minutu svake utakmice da se svira penal za partizan, zatim u 15 minutu, pa u 35 minutu i osigurati se u 45 sa jos jednim penalom. Onda cim pocne drugo poluvreme treba za partizanovo protivnike dodeliti 2 crvena kartona da se osigura i da stolica vazura ilijev i co ne cmizdre.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Od drugog gola krenuo Aparthejd...
š

šampitiustau

pre gotovo 2 godine

3-3 , penal u 97 ' , a var neradi , polako grobari tek je počelo , jel vam Stolica tečna .....
m

milutin 15

pre gotovo 2 godine

ja kao potpuno neutralan mogu samo da kažem ,kod gola partizana apsolutno se ništa ne može utvrditi,kakav VAR u Srbiji i na kojem tehničkom nivou samo se brukamo bolje da ga nema nikako
B

Bogdan58

pre gotovo 2 godine

Partizan ima više penala nego utakmica !!!
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Izabran da uništi Partizan zajedno sa Vučelom i Vazurom. Uostalom, što se ne napiše ko je otac trenera Partizana, neke stvari bi bile svima jasnije

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

Ovaj kaze da neradi war ekspert kaze da su sudije iz var sobe podrzale sudiju?Kako psihicki tapslai mu oko drugog penala?
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Sramota od izjave. Na nivou onog selektora ove reprezrntacije sto je izgubila od Engleske 4:0 a on ladno izjavio da smo mi bolji itd..
G

GostSombor

pre gotovo 2 godine

Vidi ovog munmaj a ,na kraju je Fk bunker pokraden.
W

Warehouse G

pre gotovo 2 godine

Mene ovde najviše zanima po kojim kriterijuma je mezimici dato da prva dva kola bude domaćin s Partizan gost?!? I to kod mezimičinih filijala. Isto je bilo i prošle sezone. Pitam za sebe, ne za druga.
P

Pićini

pre gotovo 2 godine

Ko bude šampion na kraju onda prve dve utakmice igra kod kuće sledeće sezone. Sportski pozdrav
P

Pomoć neznanju

pre gotovo 2 godine

Tako je minimum 15 god. U prolećnom delu se okreće situacija, tad šampioni dve gostuju.
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Освајач лиге наредну сезону почиње као џомачин прве две... Тако је стално...
G

Gostujem po pašnjcima armijskim

pre gotovo 2 godine

Prijatelju, bukvalno su to pravila ove lige.
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Pa kada bi znao pravila bilo bi ti jasno, a pošto ne znaš, da ti pojasnim, šampion, prvom i drugom kolu igra kod kuće, jeli ti sada jasno.
M

Miki73

pre gotovo 2 godine

Da si nekada nešto pratio znao bi za pravilo,prvak igra prva dva meča kući i Partizan kada je bio prvi bilo je tako,ali ti to tada nisi primećivao. Isto je i sa derbijem onaj ko je prvi derbi prvi u sezoni igra kao gost...
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Sine, malo godina imas izgleda… godinama unazad je prvak drzave domacin u prva dva kola! Nadji sezone kada je Partizan bio prvak, pa pogledaj raspored narednog prvenstva
S

Sasas

pre gotovo 2 godine

Druze, ne bitno sad ko igra kuci ko u gostima. Cak je i bolje na pocetku igrati u gostima, ali da li je moguce da je opet pocelo sa prituzbama trenera na sudije. Pocinjem misliti da svaki trener koji dodje u Partizan nema svoje misljenje nego naredjenja vrha da se samo zale. Umesto da svi napuste Partizan i da se reformira ceo tim, a ovi penzioneri da odu negde.
E

E sinko

pre gotovo 2 godine

Sinovac,zaboravio si Toletovo vreme kada ste tako pocinjali svake sezone a mi obavezno gubili bodove na startu protiv vasih filijala i raznih dzombi i drugih debila..Ali ti si grobar i tu mozga nema jbg
z

zare 123

pre gotovo 2 godine

I sledeće godine ćemo prva dva kola biti domaćini, jer ćemo opet biti prvaci. Ti nisi znao to pravilo.
T

Trampa

pre gotovo 2 godine

Dajem zemljište na severu Srbije u zamenu za penale za Stolicu i ekipu.
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

drzavni klub, daje državno zemljište državi u zamenu za plaćanje poreza istoj toj državi. Zanimljiv pokušaj, mada vrlo realan u Srbiji
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Ostećeni za još jedan penal
š

šampitiustau

pre gotovo 2 godine

Eto sad jebiga ni var neradi , ma ....
F

FALCO

pre gotovo 2 godine

Svi treneri Partizana,kao da su od istog oca...ljubi te brt reci kako jeste,ljubite ovog Mladjovića

vujnovic.stefan14@gmail.com

pre gotovo 2 godine

"trava dugacka, var nije radio, sudija ih pokrao" partizan u 3 utakmice ima 3 penala dosudjena, trava je ista za oba tima i ovaj put se tim nije branio pa da im los teren odgovara, nego je dao tri poprilicno lepa gola i igrao ozbiljan fudbal.. odlicna ekipa Radnickog na prve dve utakmice svaka cast momcima razbili su Partizan
V

Vladan777

pre gotovo 2 godine

Sve si to lijepo napisao, samo imaju 3 penala u 2 utakmice hahah
n

ng

pre gotovo 2 godine

u dve utakmice
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

jbt ko god dođe u partizan ko dabih je isti k. pravio svi lupaju kao otvoreni prozori....
N

No

pre gotovo 2 godine

Do 15 septembra si tu najdalje a onda pedala
D

Dragan R.

pre gotovo 2 godine

... a i vrucina je bila, stvarno, i to 'oce da smeta...
E

Era Pora

pre gotovo 2 godine

Poslednjih pet godina titula se gubila u avgustu,ove sezone na pola jula
G

Gde je dron?

pre gotovo 2 godine

Zaboravio filozof dron da snimi 0 akcija njegovih pulena sa današnje utakmice, skandalozni penal i divljanje njegovih igrača koji nisu dobili crvene kartone

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

"više zaštićeni" pa gde više od ovog?
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Прво коло лош терен, сада висока трава, шта је следеће? Спин мајстори на делу, каква столица од човека...
G

Gost89

pre gotovo 2 godine

Falila im jedna stolica u var sobi.
M

Mjv

pre gotovo 2 godine

Pa cela srbija je videla da ne radi kad su vam svirali onakav penal
Z

Zaplaci se

pre gotovo 2 godine

Kvalitet ekipe vam je takav da samo mozete da kukate posle svake druge utakmice
C

Cirkuzanija

pre gotovo 2 godine

Ovaj kaže da je trebalo da mu sude još par penala. Obrnuo igricu.
V

Volim svoj klub

pre gotovo 2 godine

Var var var...ima jedan kvar! A gdeeee? U mozgu je kvar! Var var var...
M

Micko 999

pre gotovo 2 godine

Ovo je dno dna. Dobijes drugi penal na poklon, dobijes 3 penala u 6 dana i onda ladno izadje i kaze sve ovo. Stidi se bar malo. Razvalio te radnicki, primio si 3 gola ljudi 2 precke pogodili 2 zicera promasi li
G

Gedža Srbijancina

pre gotovo 2 godine

Da parafraziram Frojda - Odsustvo svakog srama siguran je dokaz gluposti..
0

052

pre gotovo 2 godine

Grobar sam al mi realno nemamo kvalitet, rikardo nema zamjenu, ofanzivnog veznog nismo kupili, odbrana kao svajcarski sir...mucno je bilo ovo za gledati i onda procitam izjavu Stolice....od sramote bi se pokrio po glavi da me niko ne primjeti i otisao u svlacionicu a ne davao tako nebilozne izjave. Bruka...
Ž

Žerac LeCZ

pre gotovo 2 godine

Ima Rikardo zamenu, kako nema. Natha, on je šutirao prvi penal. A koliki vam je taj Rikardo pokazali su derbiji, gde se nije mi video na terenu.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

a jel riki igrao veceras ili je usao za penal samo??? ada bio je na terenu i malo ae laktao bez kartona ali igrao nije... a zasto nije mozda zna solica
D

DDz

pre gotovo 2 godine

Zar te nije sramota da to kazes?Realno igrom su nas ubili, 5 komada su trebali dati.Alo ne krivim samo tebe, zar se rezlutat vija sa Lutovcem, Holanderom, Belicem, Terzicem???Gde je drugi napadac, gde su pojacanja??Klupa nam se ogromna nula.Pa ako vec necete da se pojacate lepo recite odustali smo od titule boricemo se da budemo u prve 4 ekipe da bi igrali evropu i sve ok.Gde je Iliev da kaze da imamo nikad jaci tim?Ma sramota, lopovi, gade mi se svi iz uprave sve je trulo...
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Šta urade ovim trenerima u Partizanu? Isiranje mozga ili šta već? Ovaj počeo ko Stanojević.😂😂😂
S

Snoopy

pre gotovo 2 godine

Lobotomija
B

BombasIvica

pre gotovo 2 godine

Bombas Ivica im svima daje neke čudne supstance, a i ko bi normalan došao u propali klub kad ne bi bilo Ivice da ih malo oraspoloži pre potpisa:)))Jedan igrač došao da osvaja,drugi došao u veliki klub,treći napustio Englesku da bi igrao u gromadi.....opšti cirkus:)))
G

Gost17717

pre gotovo 2 godine

nije mi jasna retorika stolice, jel moze da se kaže zasluženo radnicki nije izgubio.. bio dobar meč 6 golova podela bodova, a ne odma kuknjava sramota!
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Ovaj puk'o!!! Čovek priča nebuloze...
w

webad1984

pre gotovo 2 godine

tuzan lik...jednu akciju za 60 minuta nisu napravili,koliko sam stigao da pogledam...pa ti ces znaci celu sezonu da preplaces?
V

V1ad

pre gotovo 2 godine

Partizan dobije dva penala, progleda se Filipoviću kroz prste za drugi zuti, Zdjelaru za nekoliko žutih i njemu ipak ne valja sudjenje? Ubuduće protivnik mora početi utakmicu sa igračem manje, minimum tri penala se svirati za Partizan,i uvesti pravilo tri korne penal ali samo za Partizan.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Da li je spomenuo travu?
j

joooj

pre gotovo 2 godine

kakav bezobrazluk!
V

Volim svoj klub

pre gotovo 2 godine

Bice opet izgleda.... Stolica ima jedan kvar...... Menjaju se...a kvar ostaje... Ili biraju trenere sa kvarom!
S

Savatije

pre gotovo 2 godine

‘U nekoliko situacija nam penali nisu svirani.’ Ovaj ludji od Stanoja. Neka, samo neka oni traže krivca u drugom i daleko će da doguraju.
К

Казна одмах

pre gotovo 2 godine

За меканог, марво
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

ja mislio da je samo onaj stanoje odvaljen, a vidi ovog? kaze lik trebao nam je biti dosudjen jos koji penal!? visoka trava!? komarci!? a kako nisi vidio drugi zuti karton svog igraca filipovica u 45 minuti, kako ne osudis nasilnicko i krajnje vulgarno ponasanje svojih igraca, posebno kapitena i igraca s brojem 5 tokom veceg dela utakmice. kako nemas nista da kazes o smesnoj odbrano svoga tima koji prima 3 gola od nisa. alo pa tek si dosao a vec si dotakao dno dna.
z

zaks

pre gotovo 2 godine

Ovo je već kolektivno oboljenje.Čuj, oni oštećeni, stvarno bezobrazluk.
p

pitam za tetku

pre gotovo 2 godine

Jesu osteceni al u glavu
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Sad sam provalio - Stolica se zapravo zali na situacije iz Ivanjice gde VAR nije radio pa cak dva cista penala nisu bila dosudjena za Javor. Dobro da se setio...
П

Пеђа РС

pre gotovo 2 godine

Нови тренер - прича стара. Кради и вичи: држ'те лопова! Шта је још требало да би били задовољни, да Раднички изведе омладинце, па да не изгледа као Фејнорд наспрам њих? Нормално је да се не да Филиповићу црвени, да се свирају два пенала, громада то заслужује. Ипак смо оштећени ако не побиједимо. Срамно понашање Партизанових играча, не дају да се игра здрав фудбал у Србији, а има екипа које знају.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo Celavac, za izjavu...zasticeni ste vise od belih medveda, i jos imas obraza da pricas nesto. Sudija jedva docekao da svira penal, jer zna da bi bio razapet na krst da ste izgubili...Sudije su nezasticene - od Partizana...u tome je problem.
I

Ista retorika

pre gotovo 2 godine

Stolica na rasklapanje.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

A u kojoj je to situaciji ostecen Partizan? Ono kad je Rikardo udario igraca Radnickog laktom u glavu i trazio penal? VAR je radio, bilo je nekoliko situacija u toku utakmice koje su gledane od strane VARa, ne znam sta se sad buni? Mozda nije radio kad je Zdjelar trebalo da dobije crveni, pa se zbog toga buni? Inace, Sivic je lepo rekao, da je bila obrnuta situacija, pitanje je da li bi Radnicki dobio penal.
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

E ovi da ne postoje trebalo bi ih izmisliti. Dva penala od kojih jedan krajnje diskutabilan i on kaze osteceni. E Boze svasta. Ovaj ima predispozicije da nadmasi Stanoja. Zvezda uzima titulu u avgustu.....
n

ng

pre gotovo 2 godine

ovi kako koga dovedu na klupu prvo mu isperu mozak
G

Gost idi

pre gotovo 2 godine

Tri gola,dve prečke,još pet šansi i ti nešto komentarišeš.
D

Dilema

pre gotovo 2 godine

Koliki li besramnik moraš biti da bahato protivničkom treneru u lice na konferenciji govoriš da je ono u nadoknadi bio penal, iako svi dobro vidimo.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Zaista ne mogu da verujem šta sam pročitao. Stolice, zašto lepo kao čovek ne priznaš i kažeš: RADNIČKI JE VEČERAS BIO BOLJI I ZASLUŽIO JE POBEDU,,,, A PA RTIZAN????? OVO ŠTO JE VEČERAS PARTIZAN IGRAO JE = ANTI PROPAGANDA FUDBALSKE IGRE. Stolice, Ti stvarno nisi normalan.
G

Goxxx902

pre gotovo 2 godine

Stolica Stanoje.
G

GoriOdSamroja

pre gotovo 2 godine

Ovaj već na startu prvenstva nadmašio Šamroja.Malo mu dva penala i traži još, a i trebalo je produžiti još dvadesetak minuta da njegova mini Barsa preokrene:))))Idi Šamlice sa dve od tri noge sada kod Stanojka pred skupštinu pa da plačete zajedno:))))Trener mora biti zdrav!!!!:)))
A

A ozbiljno

pre gotovo 2 godine

Šta ima da zameri ovaj sudiji, gde ga je oštetio?

Ivica Gasic

pre gotovo 2 godine

Pa jel ne čitaš?? Kaže da je sem ova 2 svirana penala, sudija propustio da dosudi još 3 za partizane! Kaže nepravda, oštećeni su jbga

rty

pre gotovo 2 godine

Obraz DJON!
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Da li ce mozda ovaj pred skupstinu jer prethodnik nije ispunio obecanje?
K

Kmekoje

pre gotovo 2 godine

Sad zna zašto je ovaj došao. Spinovi, bezobrazluk i bestidnost. Sve što treba za šefa gromade.
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Ovo nema dalje, motaj kablove gasi internet ...
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Pa kako bre sSolice još da ima sudija obraz da mu da karton,kad zna da nije ni penal bio.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Zbogom godpodine Stolica.
A

Alooo

pre gotovo 2 godine

Ne radi VAR ne radi!
B

Butros Gali

pre gotovo 2 godine

I ovaj Stolica već postao psiho kao Stanoje, kuka pa kuka. Var nije radio, a oba penala posle gledanja var-a. Biće ovo duga sezona.
A

Au

pre gotovo 2 godine

U kom li svetu živi ovaj?
a

armija

pre gotovo 2 godine

da je radio VAR, vi bi ostali sa igracem manje, a pitanje i da li bi vam bio sviran drugi penal... Da li su gledaoce onda lagali, posto je uredno prikazivano da VAR proverava situacije? Ovo treba proveriti, bio bi to malo veci skandal...
T

TzT

pre gotovo 2 godine

U Ivanjic petlici da su igrali oni bi filijalicu pobedili.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

P u pravu je treba im vise od 2 penala da izvuku bod u 97. minutu
b

bingosale76@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Jaoj Boze,evonga Jos jedan... Covek svirano mu DVa penala i Jos Nislije ostecene i on nesto kuka. Znaci imamo nastavak kuknjave... E moj Boze...

Bojank91

pre gotovo 2 godine

lolololollololololololololollololololololololollololololololololollololololololololollololololo
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

eh, visoka trava. Kao nekad. Romantika
Л

Лукаку 98

pre gotovo 2 godine

Не ради вар!!!
J

Jesse Custer

pre gotovo 2 godine

Ovaj će biti gori od Stanojevića. Taman pomisliš da ne mogu biti bezobrazniji, oni te opet iznenade. Ovo je već prevršilo svaku meru.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo
P

Pertinj

pre gotovo 2 godine

Ma jos su i oni osteceni :D