Komentari na vest

Stolica pred revanš sa AEK-om i o šampionskoj trci: Za titulu moramo da se pripremimo na pravi način

G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Kad covjek kaze "Najmanji je problem iz trenerskog ugla", a u 5 utakmica je pobjedio samo jednu, tu nema sta vise da se prica. Znaci, kome do sad nije bilo evidentno da covek nema nikakvog kontakta sa realnoscu, ako i malo razmislja sad bi mu trebalo biti jasno. Ja licno sam znao da covjek nema pojma o fubalu i pisao sam protiv njega i sad i ono prije kad je isto figurirao kao jedan od kandidata za trenera, medjutim ono sto je i mene iznenadilo je ovaj nedostatak, ali aposlutni nedostatak, bilo kakvog osjecaja licne odgovornosti. Po meni je klasican primjer narcisne osobe koja kojoj je kriv cijeli svijet, a oni nikad i nizasta. U prevodu, gore smo se sa njim uglavili cak i nego sto sam ja mislio. Slazem se ja sa njim da za svaki ozbiljan posao (i rezultat) treba vrijeme, ali druze, kad je Partizan imao gori start od ovoga? U istoroji kluba? Pa, de budi bar jednu sekundu objektivan. I pokazi bar malo stida. Izmedju njega, Vazure i Vucelica (donedavno i Ilieva), stvarno se ne zna ko je veci ljudsi sljam ovde. Jao se samo Partizanu sa njima. Navijam veceras da prodjemo, ali ne znam da bas vjerujem u taj prolaz. Znaci, bas tuzno.
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

O kakvoj tituli ovaj priča..Pa budemo li treći biće dobro....
C

CirkusIlija

pre preko 1 godinu

Ostani Stolice još desetak godina i možda i vidiš jednu titulu u svom životu:))))Bolje rešenje je da prvo svoj propali tim ove sezone dovedeš u drugu ligu, a onda sledeće sezone eto prilike da osvojiš prvu titulu u životu:)))Za partizančiće koji svoj klub smatraju ozbiljnim, samo podsećanje da u trofejnoj sali JSD Evropskog trofeja jednostavno nema i nikada neće ni biti.Mogao je Tole da vam namesti još koji trofej u svojoj ligi sklanjalica, ali u Evropi se vidi koji vam je domet.Tresete se od jednog prosečnog Kiparskog kluba:)))
P

Pfc zauvek

pre preko 1 godinu

Podrška za gospodina Vucelića i gospodina Vazuru. U inat svima! Kao da su drugi bolji. Svi pametuju ili ćute kao miševi!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ti ili si pijan ili lud. Ili te neko placa da ovi pises.
H

Hvala na pitanju....

pre preko 1 godinu

Takođe, hvala na pitanju....
P

Podrska sa Juga

pre preko 1 godinu

Samo napred Stolice imate punu podrsku sa Juga i ti i uprava u inat dusmanima!
a

asi

pre preko 1 godinu

Za nas ce najveca tragedija biti da se plasiramo u Evropu. Uprava ce prikazati kao ogroman uspeh to i nastaviti kao i do sada. Sa druge strane bez evrope ide bankrot,mozda hijene i pobegnu same kada ne bude novca.
G

Grigorinjo

pre preko 1 godinu

3-0 lagano
P

Pritisak

pre preko 1 godinu

je strasan do sada nevidjen ali opravdanja nema ovo mora da se pobedi i prodaje dalje.
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Bolje da budemo eliminisani jer bi prolaz predstavljao alibi za lopine koje bi tako još najmanje godinu dana klubu kao pijavice pili krv.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Ilajdža već u sezoni 23/24...Uzgred danas na RTS 1,vapaj novinara da se neka publika okupi sutra u 21 h na JNA,valjda jedva,2.000 ulaznica prodato do danas u podne...ako je tako onda očigledno da u Bgd,sem Zvezde,niko nema publiku za Evropu,šteta što je liga jako slaba pa klubovi van Beograda teško mogu u Evropu.Centralizacija potpuna a liga ne vredi ništa.
K

Kako

pre preko 1 godinu

bre ti zamisljas da dodjem publika kad oni veze nemaju,nista nisu pokazali od početka sezone.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Daleko od toga da sam vas poklonik. Ali eto sutra vam zelim mnogo srece. Koji bod za Srbiju a i vama LK sigurna. O tituli mozete samo da sanjate. Koliko dugo. Tema za razmisljanje.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Sampioni se radjaju. Tesko je to postati.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Cuj njega, rezultati nas nisu ispratili. A koju ste to igru imali, pa da vas isprate rezultati? Ja bih pre rekao da ste osvojili i vise bodova nego sto ste zasluzili.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Demagog i folirant, mogao bi danima da filozofira a ekipa na terenu mu izgleda kao vašarska družina. UPRAVA NAPOLJE!!!
T

Taribo

pre preko 1 godinu

Za koju titulu moramo da se pripremimo? Jel to prica vec o sledecoj sezoni???
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Partizan ima solidan igracki kadar, koji je lose strukturiran, jer ima poziciju desnog beka i defanzivnog veznog nepopunjenu i manjak konkurentnih rezervi. I pokusava se da se igra stilom kojim nismo u stanju. Problem je i sto trener kao licnost i kao strucnjak nije kadar da izazove kod igraca poverenje, kao i sto je stanje na nivou kluba prilicno nedoraslo renomeu kluba. U Larnaki do drugog gola uopste nije bilo lose, ali iz razlgoa koje sam pomenuo se desilo da je Aek bio zreliji i kao slabiji pobedio. I sad smo u kriznoj situaciji, gde meni lik i delo naseg trenera ne daje razloga za optimizam da ce se dobro snaci. Meni vuce na penale, gde po osecaju bih rekao da cemo izgubiti.
B

Branko333

pre preko 1 godinu

Kada je jedan od glavnih igraca Urosevic onda ti je jasno kolko je sati o cemu mi pricamo uopste
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Kada bi Markovic bio na nivou iz pretprosle sezone, kada bi imali korektnog desnog beka i defanzivnog veznog, jos dve pristojne rezerve i kada ne bi igrali ono sto ne mozemo, od ovog kadra bi bila 30 do 40 posto bolja ekipa. E sad sto kod ovog trenera Rikardo ne moze da igra kako treba, sto je doveo Sehovica sa kojim ne znamo sta bi i Filipovica koji je slabiji od Miljkovica, pustio Jevtovica iako smo znali da odlazi Zdjelar, to su greske koje drasticno slabe ekipu i pritom nema harizmu, stav i pvoezanost sa igracima da pristupom izvuce maksimum i da psiholoski udju kako treba u utakmicu. Prosle godine je bio slican igracki kadar, pa smo mogli da igramo osminu finala Lige Konferencija i budemo na -2, a sada nam se smucila sezona u julu.
s

slaviša samo napred

pre preko 1 godinu

Ajmo Partizan do pobede pa da imamo barem 2 predstavnika u evropi to bi odma bilo lakše i za C.Zvezdu da se nelažemo i za Srbski fudbal izuzetno važno da partizan uspe da prođe nikad u životu nisam želeo da se ugasi Partizan što su želeli mnogi Crvenoj Zvezdi i to ne toliko navijači več najviše funkcioneri i ljudi u politici tada precednik Tadič sve su radili kako bi ugasili kompletno sportsko društvo C.Zvezda što bi se sigurno desilo da nisu navijači stali iza kluba i punili stadion svaku moguču utakmicu bilo i neponovilo se.
D

Dragan R.

pre preko 1 godinu

Prijatelju, tacka ponekad, zarez da se stavi, da to sto pises dobije neki smisao, a, sta mislis?
K

Kon

pre preko 1 godinu

Slaviša malo u školu@Ne bi bilo loše da obnoviš gradivo. Ako je "precednik" Tadić i rukovodstvo htelo da ugase SD C. Zvezda, onda i sadašnji "precednik" hoće da ugase SD Partizan.
G

Gost-PP

pre preko 1 godinu

Čoveče ti si titulu izgubio, imao si pripreme pa si mogao da se pripremaš koliko hoćeš, sad je kasno nesposobnjakoviću. UPRAVAA NAPOLJEEE!!!
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Otišlo je 14 igraca, zamene su kasno stigle, Jevtovic nam je igrao stopera na pripremama... Ne tražim izgovore za Stolicu, ali da je dobio vruć krompir jeste. Ovakva tranziciona sezona nam je bila neophodna, jos upravu da smenimo i to bi bilo to, totalan reset. Stolici dati jos neko vreme, ukoliko nista ne uradi i njemu se treba zahvaliti. Milosevic, Paunović, Mijatovic... treba da zauzmu vrhovne pozicije u klubu. Sto se tice igračkog kadra treba nam Cumic, stoper i jedan zadnji vezni. Tanki smo i na desnom beku, ali ne znam jel od domaćih igraca ima neko bolje rešenje od Filipovića i Živkovića, navodno nece stranca na toj poziciji.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

@Robert Pa, jel on jedini trener koji je dobio "vruc krompir"? Jel nije mozda ipak mogao ostaviti par igraca od tih 14 sto je otislo? Bar dok ne stignu zamjene? Nemas stopera da ti odigra pripreme, ali kazes 14-orici igraca da ti ne trebaju? Sta je sad ovaj Filipovic bolji od Miljkovica? Ali objektivno? Na stranu ta glupa mrznja prema svemu sto ima veze s Miljkovicem. Jel bolji nesto Filipovic? Nije. Znaci, sta se to tacno dobilo sa Miljkovicevim tjeranjem? Sta se to tacno dobilo sa Jojicevim odlaskom? Da navijaci mogu da likuju sto ih vise nema? Pa, evo, nek likuju. Imamo 1 pobjedu u 5 utakmica, u Evropi cemo ispasti nikad ranije, a titulu smo vec izgubili. Ovo samo dajem kao primjere. Zaboli mene ko je otisao, meni je vazan Partizan, a ne ovaj ili onaj igrac, ali kazes "otislo mu je 14 igraca"... i to sad kao nije jednako i njegova krivica? Pa, nemoj da smo djeca. Covjek je odradio kretenski posao po preuzimanju tima i ovo sad je samo jedan i jedini logican slijed dogadjaja.
G

Gost....

pre preko 1 godinu

Ti se jebena budala
A

Alcatraz

pre preko 1 godinu

PODRSKA ZA UPRAVU I STOLICU SA JUGA!
G

Gott

pre preko 1 godinu

Ali kaze rezultat nas nije pratio, hoce reci da su imali igru. Ko je lud ovde. Izgledate kao da ste sa Marsa pali na teren i neko vas naterao da igrate. Niti se znate braniti niti napadati. U ovom momentu nemate apsolutno nista.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Usracemo ti se u zivot sutra vece celafuto!
@

@simaSmarac

pre preko 1 godinu

Ti posebno! Ubices ga porukama na Mocartu...pravi tastatura revolucionar!
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Воде се преговори са Владаном Милојевићем да преузме Партизан, поуздана информација. Звездацима ће позлити.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Voleli biste vi...
Б

Бибарс PenaLtko

pre preko 1 godinu

Eno ga bas trci Miloje da preuzme klub koji cak 5.god titule video nije a LS preko 20 godina i koji u Evropi redovno puca sa 5ardama i 8-smicama od pionira iz Fejnorda!
R

Redaljka

pre preko 1 godinu

trpaj partisanku :D
V

VALJAK VERITAS

pre preko 1 godinu

SAMO V.IVIC ILI MILANIC. ZA DALJE JOKAN !
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Са овим тимом ни Мурињо вам помогао не би.
N

Neko ko zna

pre preko 1 godinu

To ti je kao kad bi Zeljko Obradovic preuzeo kk crvenu zvezdu, decko slatki snovi. 😉
H

HVALA NA PITANJU

pre preko 1 godinu

TREBA VREMENA
.

......

pre preko 1 godinu

I VREMENA...
.

......

pre preko 1 godinu

DA ZABORAVIM TE JA...
K

Koristilo bi

pre preko 1 godinu

Naši klubovi moraju zatražite pred Uefom da dobiju pravo na srpski veto tj. pravo na odlaganje svakog meča.
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

A ko Vam brani da se trudite, trcite, uklizavate, da ispratite igraca, da pokazete malo zelje za pobedom. Indelentnost je pokazatelj da nesto ne funkcionise unutar kluba, kako treniras i zivis tako igras. Prikazano ninasta ne lici
z

zemljak

pre preko 1 godinu

Na stadion, punu podršku dati igračima. Samo tako će se preći problem u glavama igrača. Može se bar jedna utakmica navijati od srca i frakcije da se ujedine na sutrašnjoj utakmici i uspeh će doći.
D

DELIJA BG

pre preko 1 godinu

Iskreno msm da bi mi delije trebali da odemo i podrzimo partizan protiv AEK, jer u interesu nam je da stolica i ovaj tim ostanu, kao i ova DIVNA UPRAVA!!!
G

Gosthrh

pre preko 1 godinu

KAD UPRAVA PARTIZANA POD LAZNIM INENOM NAVIJACA OVDJE POZIVA SVI NA STADION BRACO. NEMA VISE NA STADION, DOK NE BUDU PROMJENE NEMA, JER GROBARI NE MOGU VISE DA GLEDAJU KAKO UNISTAVATE OVAJ KLUB, SA AMATERSKIM TRENEROM I AMATERIMA OD IGRACA.
S

SamoPartizan

pre preko 1 godinu

Uprava odgovara jedino prazan stadio kakav je od 2018. godine zato su toliko i opstali Svi na stadion grobari i borba
d

delije sever22

pre preko 1 godinu

STOLICE NE DAJ STOLICU, OSTANI VJERUJEMO U TEBE.
C

Cjepka123

pre preko 1 godinu

"Partizan čeka titulu 2017,18,19,20,21,22 ......."grafit na zidovima jna stadiona svi tih godina.
G

Gost011

pre preko 1 godinu

Ovi su prsli…
T

TUĐMANOVA GOVNA

pre preko 1 godinu

Kuc,kuc. Ko je? 🔒🔒🔒
B

Batistuta 1

pre preko 1 godinu

Bla, bla, bla, da li znate gde je izlaz sa stadiona? Mrš iz Partizana b....
H

HH

pre preko 1 godinu

Goslodine Stolica hteo bi vas pitati gde vi zivite i gde ste ziveli do sada,jel moguce da ne znate da smo prosle godine bili drugi sa skoro 100 bodova sto sa vama ne mozemo imati pa da sve od sada do kraja dobijemo
O

O Boze

pre preko 1 godinu

Pa naravno da niste mogli biti prvi kad ste zatvorili sve utakmice osim sa Zvezdom, jedino ste izgubili od šampiona Srbije, pametnom dosta!!
P

Prti

pre preko 1 godinu

A Kako ste dosli do te kolicine bodova sa istom ovom ekipom to se ne pitate.
T

TNT

pre preko 1 godinu

Nema više bjeke da gura do 100 bodova.
V

Varela

pre preko 1 godinu

Puna podrska za igrace i upravu nasu!
I

Iinvantadjo

pre preko 1 godinu

Da li neko može da objasni čoveku da nije sposoban da bude trener Partizana, od četri utakmice on ima tri blamaže... Pa normalnom i poštenom bi bilo jasno... A ne da ga neko koristi kao orudje... Nema prave energije u njemu, bivši centarfor Zemuna nema ni fudbalskog iskustva... A opet je najteža činjenica što neće niko od kvalitetnih trenera u sadašnji sistem Partizana... Trebaju nam promene i nova atmosfera..
S

Sve je to normalno

pre preko 1 godinu

Nesko Milovanovic za sledeceg trenera partizaia!
D

Dante CZV

pre preko 1 godinu

Pa jedino ako je lud da dodje na klupu Partizana na čelu sa ovom upravom. Ja kao ZVEZDAŠ, iskreno kažem da mi je žao šta su lopovi i nesposobni uljezi uradili od Partizana. Umesto da naš fudbal napreduje, i da svi imaju benefita od tog napretka, mi imamo bagru koja profitira, tj. njihovi biznisi, na leđima klubova. Ne kažem da nije bilo toga ranije, pa ni kod nas, ali ovo je stvarno grehota šta ovi rade.
Z

Zvezda te voli

pre preko 1 godinu

Stolice, ostani!!!
N

Nekoiznutra.

pre preko 1 godinu

Ovo je isto kao u seriji "Vruc vetar" kad Gidra i Ljubisa odu u hotel da prespavaju a ono sve ludo i okrenuto na opacke. Trener nam postao filozof: Najmanji je problem iz trenerskog ugla. Ja sam u tome sasvim komforan“. Gde ja radim a za koga navijaci trose grlo a deca idole...
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Vodje navijača uzimaju lepu lovu...njih baš briga za rezultate, upravu baš briga za rezultate...Samo se Stolica sekira, jer od ovoga porodicu izdržava, a i fudbaleri zaštićeni ugovorima...Samo Stolica nadrlja, i živci nas pravih navijača!!!
G

GrobariPomoravlje

pre preko 1 godinu

Dolazimo sutra moramo Partizan vapi za pomoc
T

Ticu

pre preko 1 godinu

Cigani lupaju minuse na pozive da se dodje na stadion i otera uprava njima odgovara ovakvo stanje.Vazura odlazi idi radi kao menadzer nekog splava,Vucela zar se nisi nakrao para za 50 godina koliko mutis i petljas
Č

Četnikopetokraka

pre preko 1 godinu

Može dranje protiv uprave, ali ne sme protiv vrhovnog komandanta, za to pada nabad-čorba fazon.
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Upalo grobarstvo u apatiju tesku milion ljudi ni da pomisli na utakmicu ajde da se probudimo jedino mi mozemo spasiti nas klub niko drugi
S

SMS

pre preko 1 godinu

poruke za spas,ono za pocetak dok ne stane te na noge.
V

Varela

pre preko 1 godinu

Svi na stadion braco ne dajte da nas demoralisu to im je cilj!!!Uprava napolje borba za Partizan bre!!!
S

Smeh

pre preko 1 godinu

Kome je to cilj? A da, jadvi vi, svi su protiv vas. Idi placi malo, mozda ti bude lakse.
G

Grobar1234

pre preko 1 godinu

Ovu upravu samo mogu smijeniti navijaci, nazalost dok god budu placeniici na tribinama u Partizanu nece biti bolje. 5 godina bez titule, pa ljudi da ima navijaca da udju u prostorije kluba i sve da ih poceraju.
Z

ZDj

pre preko 1 godinu

Samo bez anarhije,bez nasilja i gluposti na tribinama.
7

74

pre preko 1 godinu

Pa sta ako ste 5 godina bez titule i mi smo bili 6 pa evonas jaci nego ikad
Ђ

Ђурађ

pre preko 1 godinu

Која титула црни Столице кад губиш од фењераша? Звезда је режимски клуб, али опет... Партизан са могућностима и буџетом који има мора да гази целу Суперлигу, да би имао право да говори о титули. То сад није случај, према томе, спремајте оставке. Твоја је најмањи проблем. Они што се крију иза тебе воде Партизан 5 сезона без икакве титуле и даље су ту. То није виђено у историји.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Ви сте опозициони клуб, то знамо. Међутим, да сте успели да освојите намештено првенство, добили бисте више пара него што Звезда може и да замисли! Као у кошарци, на пример...Овако, Генерални Спонзор је сматрао да је довољно да вам плати лиценцу.
N

Nekoiznutra.

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima zvezda? Oni su za razliku od nas napravili sistem kao dinamo zagreb. Mi smo sve to propustili i to je realnost. Samo da znas da drzava je dala vise kk Partizanu nego fk zvezdi toliko.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

"neko iznutra" - Sta lupetas bre? Sta dobio KK Partizan? Te pare su privatan kapital covece nedokazani! Jel znas sta znaci ime Zeljka Obradovica? U svetu sta znaci, a kamoli u Evropi... Boze koji sve mentoli ostavljaju komentare! Samo ti slusaj mandove i Vazuru...
i

istina

pre preko 1 godinu

hahahahahaha ime hahahahahaha privatni kapital hahahahahahaha koliko ti mali imas godina pa verujes u bajke hahahahahahahahahahahahaha
N

Neko spolja

pre preko 1 godinu

'neko iznutra" lupas kao otvoren prozor, cuj zvezda "napravila sistem",a sistem je, da duh sipa pare,sudije ih guraju,protivnici se sklanjaju.
N

Nekoiznutra.

pre preko 1 godinu

PFK i neko spolja@ Da Partizan je napravio sistem kao Zvezda pre 10 godina da nam odlaze igraci a da vracamo one da ozive karjere. Skoro 20 godina radim na ovu instituciju i svasta sam se nagledao i lepog i ruznog ali ovo sada nema te reci da se opise. A sto se tice kapitala iz kk i Zeljka ide ovako: Grad daje 6m plan je da ide od ulaznica 4, 2,7 drzavnih sponzora i 3,3 ce doci od drzave. Budzet za ovu sezonu je 16m. Od toga na plate idu 10,7m. I koji ti kapital privatni imas osim ulaznica pa sve daje drzava.
D

Dusseldorf024

pre preko 1 godinu

Stolica je izgubio kompas!
P

Puma

pre preko 1 godinu

Kao Zvezdas od srca vam zelim Zeljka Pantica za predsednika ili trenera. Posto nema pametnijeg od njega, doduse slicne pameti su oni koji ga prate i podržavaju. Bice titula, ali ona iz Prve Lige Srbije za Partizan. Kup Beograda, takodje.
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Onog što svako obraćanje javnosti kaže : U na čelu,pratite to i vidjeti ćete. I on Grobar,jadna mu majka.
1

187 187

pre preko 1 godinu

Stolice, fali nam jos koji kadar sa flasom vode. Nije ih bilo dovoljno u prethodnom periodu, obojenom samim "uspesima i pobedama".
F

Flasica

pre preko 1 godinu

Jel moguce da ste nasli sliku na kojoj je bez flasice?
b

batabane

pre preko 1 godinu

Partizan je tim u pokusaju.Uradjeno je nesto,ali nije zavrsen posao,tako da tim bema celunu.Dokazano je da svi ovi igraci koji su postavljani na poziciji ofanzivnog veznog,nemaju kapacitet da iznesu sezonu kao starteri.Mogu oni da odigraju u nekim momentima,na parce,naprosto da zamene starnog ofanzivnog veznog,ali startnog ofanzivnog veznog moraju da dovedu.Bez toga nema nade za Partizan.Ako se iskreno zali napredak kluba,moraju se dovesti pored ofanzivnog veznog i jos jedan spic pa i stoper.Ljajic i Jovetic bi bili prava mera,ispod toga nista.
b

banebata

pre preko 1 godinu

Jesi konacno prezalio "ofanzivnog (bez)veznog markec10 hahahah
B

Bob.f

pre preko 1 godinu

Da mi prodjemo sutra zbog kluba Finansija kako bi kmali novca za ovu god....A ti zajedno sa ovim Bitangama da se gubis iz kluba..A ne da ti pripremas bilo sta...Ides sa onim ko te doveo a ne zna nista o fudbalu a pritom je bahat i bezobrazan jel ovo je nas PARTIZAN...
D

DOSTA JE

pre preko 1 godinu

Zna li trener da su pripreme za sezonu davno završene? Zašto da se klub priprema za titulu s trenerom koji je u prva 4 kola izgubio 7 bodova i s upravom s kojom je 5 sezona bez titule, a 3 godine bez ijednog trofeja? Podrška igračima, uprava napolje.
G

Gost1999000

pre preko 1 godinu

Bog izjava, Ilija Stolica.
N

Nicker

pre preko 1 godinu

Sutra pada X kao kuca,a posle toga ce izgovor traziti u slaboj podrsci sa tribina,zivi bili pa videli.
B

Bor030

pre preko 1 godinu

Sutra grobari svi na JNA da isteramo upravu i svi kao jedan protiv plaćenih navijača. Da sto vise oni na rts i areni stišavaju zvuk sa stadiona. A znate svi kad to rade.
@

@bor

pre preko 1 godinu

Zato sto ste preglasni, vas 725 ukupno?
@

@ @bor |

pre preko 1 godinu

Ne nego zato sto se spominje dug koji lebdi nad Marakanom. Briga njih i za 700 i za 70000 ljudi. Ne sme da se cuje "jedno ime", a cuce se svakom utakmicom. Ne mozes da ugasis drugi klub u zemlji, a svi da se prave blesavi.
@

@bor

pre preko 1 godinu

Kad se mi nismo ugasili, ne brini, necete ni vi! A iskreno voleo bih to da skandirate na kosarkaskim utakmicama, ili vam tamo isti taj ne smeta?!
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Pitanje i to veliko da li cete u ligi biti 3. ! Ispascete iz le a grupu u konfederaciji necete proci. Ostacete bez para koje ni sada nemate, igraci ce odlaziti za dzabe i tuzice vas za neisplacena dugovanja. Bratski savet, rasprodajte sve sto imate i uzmite kvalitetnih 20 ak momaka iz Srbije i sa njima gradite buducnost iz pocetka, cisto necemu da mozete da se nadate u buducnosti, ovako tropa. Sportski pozdrav.
R

Redaljka

pre preko 1 godinu

Trpaju partisanku
k

kosjan

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam ali zasluzujete katanac
N

No

pre preko 1 godinu

Izgunio si titulu posle treceg kola i mlatis tu sada gluposti. Ako mozes skloni se vise,strasno covece nerviras sa tim tvojim glupim izjavama.
S

Sd

pre preko 1 godinu

Ova glava mnogo prica...
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

Dolazim sutra u BG da vas bodrim, iako nikad manje euforije nisam imao. Postali smo seoski klub sa ovim trenerom, igracima i partijsko-kriminalnom upravom. Volim ga, ko oka dva 🖤🤍🖤🤍🖤🤍
M

Misko 3099

pre preko 1 godinu

Stolica nije kriv to je do DRZAVNOG BANKOMAT
@

@mislo

pre preko 1 godinu

Do "drzavnog bankomat"? Hahaha! Jel to onaj bankomat koji sipa u vas kk?
E

Esex

pre preko 1 godinu

Zelim partizanu prolaz bez obzira sto su vecina grobara djubrad koja mrzi zvezdu..bice jako tesko jer su kiprani zaista bili bolji..problem je i sto nece biti prave podrske navijaca prema igracima a oni su najmanje krivi..u svakom slucaju mala i beznacajna podrska od mene je tu..
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Овај није завршио тренерски курс... пре ће бити да је похађао школу за младе лидере.... толико серендање а нипта не рече😂😂😂
5

56789

pre preko 1 godinu

COVJEK STALNO PRICA O VREMENU.... A NAMA TREBA SUTRA
S

Svilenit

pre preko 1 godinu

Ilija Stolica pola čovek-pola pripreme..

RARITET

pre preko 1 godinu

Svi na stadion!!!
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

IDI COVECE
g

gost994

pre preko 1 godinu

Ne vidim da Stolica uzima bilo kakvu odgovornost. Sve prepušta slučaju...
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Svaka čast Iliji. Pokazao je da je jedan od najvećih trenerskih prospekata u Evropi i ne cudi interesovanje klubova iz lige petice. Ono sto zabrinjava su bocni udari koje na sreću amortizuju verni Dervisi janjicari i principi koji na zapadu cekaju ko zapete puske. Svi oni koji bi da skandiraju protiv uprave i predsednika republike Srbije, vrhovnog komandanta vojske republike Srbije i gospodara mogu da očekuju da ce im se izdeliti dunje. Sa ovim su se složili...
M

Majka Repca

pre preko 1 godinu

Sine ne znam da li si procitao, moram neke kobasice da resim nekim cikama, veceras me ne cekaj dolazim kasno. Ti znas kako mamica voli kobas ;)
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Ma kakav Stolica,trenerske velicine su: lazni mister i klark kent.....nego gde je i sta radi treneska velicina klark kent ? Nema klub ? Ma dal je moguce ? Real,Barsa,Bajern i PSG su verovatno neobavesteni,inace vec bi klark kent sedeo na nekoj od njihovih klupa....hahaha cirkus
@

@majka

pre preko 1 godinu

Prava grobarska majka
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Ti zlaćane koji se potpisujes kao majka Repac i proganjas me po svim vestima. Za tebe imam samo jedno pitanje. Da li bi mogao da ga obzines a da ga ne nakvasis? Sa ovim su se složili...
M

Majka Repca

pre preko 1 godinu

Sine ja mogu,mislim to da oblajznem, ako on ne moze
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Nikola Čumić u Partizanu?
J

JT

pre preko 1 godinu

E to vam treba. Cuma.
P

Period neizvesnosti

pre preko 1 godinu

Tek će biti rezultatskih iznenađenja u prvenstvu, stadioni su postali osinjaci sa desetinama hiljada gledalaca i utakmice su postale borbenije i neizvesnije, tako da nijednom favoritu više neće biti lako da upiše bodove kad ode u Lučane, Surdulicu, Ivanjicu i tamo ih sačeka po 10-15 hiljada domaćih tifoza, isto i na Voždu, Čuki ili Mladosti u Novom Sad, o Koloburai i Sve ludacima da ne pričamo kakvi su to sve vreli domaćinski tereni postali.
K

Kako da ne

pre preko 1 godinu

To vazi za sve sem za ljubimicu,njoj se svi sklanjaju.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Predsednik Zeljko Pantic da bude, veliki partizanovac pametan poznaje fudbal kao biznis. Treba mu dati sansu da se odupre rezimu i politickim uticajima.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Ahahahahaha.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Толико познаје да се чуди откуд Звезди у овој фази Пјуник,а њима Олимпијакос. Пума вас трује!
4

4400440

pre preko 1 godinu

Psihijatrijski slucaj i ti i on 😂
J

JT

pre preko 1 godinu

Taman da lopove zamenite ludakom.
.

.i.poVuc

pre preko 1 godinu

Ziv je ! ! ! Hahahahaha
M

Musampa

pre preko 1 godinu

Bice 5 hiljada ljudi na stadionu maksimalno... Jad!!!
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Izuzetno mi je drago da se sunovrat Partizana dogadja dok ga sa klupe predvodi covek kome je najveci uspeh u karijeri osvajanje titule za Partizan dok je trenirao Vozdovac!!!)))) Karma zaista ne voli grobare))))))
f

frey

pre preko 1 godinu

Kad vec spominjes tu karmu, ona ima milione razliga da i vas kad tad opet ukanali. Izvukla vas drzava, dugovi preko noci nestali, direktor vec godinama lice sa poternice, sef gradi po Beogradu kao i bratija sa severne tribine po Srbiji...milion jos razloga zbog cega vi, ako je karma u igri, ne smete vise nikada da postojite.
S

Stolica_tapacirana

pre preko 1 godinu

Pripreme za titulu traju 5 godina! Sve polako i temeljno. Napadamo titulu 2027. godine.
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Jesi siguran?
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

suludo je kometarisati coevka koji nije u vinklu,sto je jos strasnije on je trener drugog kluba po velicini kod nas
@

@ as lazes kao pas

pre preko 1 godinu

On nikada nije bio trener Vojvodine, drugog kluba po velicini u Srbiji!
A

Archie

pre preko 1 godinu

Ja kao navijač Vojvodine podržavam Iliju Stolicu za trenera Partizana. Kao što reče već čovek igra je iz utakmice u utakmicu sve bolja, samo treba malo vremena da se sve slegne i da krenu rezultati. Istrpite malo još čoveka, još koje kolo, a onda je nebo granica. Samo oni koji se ne razumeju u fudbal i koji ne žele Partizanu dobro napadaju Iliju Stolicu, a sve je čovek do sada objasnio i to više puta.
S

Sd

pre preko 1 godinu

Mozes ti da se sprdas,kakis sad malo,volis Stolicu...sine tvoja vojvodina je isuvise mala za nas,oduvek i zauvek... Mada,pali se ti slobodno,niko ne moze da ti zabrani
G

Gospodine Stolica

pre preko 1 godinu

Lepo to sve zvuči i svi bi hteli da je tako i da ta priča pije vodu, ali teško brale, teško…
D

Darko012

pre preko 1 godinu

El bi mogao ti da odes, a za nas ne brini
B

Bisli

pre preko 1 godinu

El bi....ahahahah
B

Biće sutra retka

pre preko 1 godinu

STOLICA
T

TUĐMANOVA GOVNA

pre preko 1 godinu

Zakatančite to i vratite u zagreb.
t

tudjman te

pre preko 1 godinu

napravio sekundarac,rekla mi tvoja keva.....
t

tudjmanova go

pre preko 1 godinu

zvezdini idoli, juric,ivkovic,i onaj sto mu keva iz Cacka, zuti robi ,tudjmanovi HDZovci, zuti robi sto je finansirao izgradnju spomenika oluji u Kninu,spomenik genocidnoj akciji protiv Srba,sto vama stuBovima srBstva ocigledno ne smeta
t

tudjmanova gomna

pre preko 1 godinu

zvezdini idoli...cim duh odlebdi i vi cete kod brace,tamo gde ste igrali prvu utakmicu,kod tate fadila hoxhe
@

@tudjmanovogoMno

pre preko 1 godinu

Zamisli kada bi mi nabrajali sve igrace hrvatskog i albanskog porekla koji su prosli kroz partizai??? Pa to ne bi bila poruka vec spisak veci nego svadbeni...
t

tudjmanova go....

pre preko 1 godinu

Naivko ti mislis da su samo ova trojica bili kod vas ? Hahaha,evo tebi svadbeni spisak,Josip Takac,Antun Rudinski, Robert Prosinecki , Ardian Djokaj , Mirnes Sisic, Husref Musemic, Sulejman Halilovic, Refik Sabanadzovic,Sead Susic, Vinko Marinović Tomislav Ivkovic,Goran Juric, Milivoj Bracun, Milan Cop, Bela Palfi,Srebrenko Repcic, Branko Zebec Ladislav Butkovic, Srdjan Mrkusic, Ivan Toplak, Bela Palfi, ,Spiro Djuric, Djura Horvat-inovic (veoma sumnjiv lik, bio u vasem timu koji je u julu 1945. isao u Zagreb- otkud vi tamo, btw), Zlatko Krmpotic, Ivan Juric, Nikoslav Bjegovic, Mihalj Keri, Leo Lerinc, Lajco Kujundzic, Drazen Podunavac, Nikola Stipic, Zoran Rendulic, Istvan Sorban, Miroslav Sugar, Josip Takac, Vladimir Tintor, Branimir Vratnjan, Ede Visinka i tako dalje
M

Mars

pre preko 1 godinu

Iz kluba i ti ostala bagra!
G

Gost5555

pre preko 1 godinu

Svi na stadion da oteramo upravu zajedno sa ovim kvazi trenerom
C

Celko

pre preko 1 godinu

Jao Stolice koliko si ti smesan lik... pa o kakvoj tituli ti pricas u julu si je izgubio i sada nisi vise u trci sa Zvezdom nego juris Vojvodinu i Cukaricki.. o kojoj tituli ti pricas sa kojim igracima da je osvojis pobogu? Sa Fejsom, sa Vujacicem, Nathom? I sutra ispadate od AEK-a , daj Boze da gresim ali Kiprani su kvalitetnija ekipa sta god vi baljezgali.
e

eto toliko

pre preko 1 godinu

Sve se vraca kao karma, mrznja I ono pevanje na stadionima ,dabogda vam se sve vratilo
N

Noke

pre preko 1 godinu

Moje licno misljenje je da Partizan ima jacu ekipu nego prosle sezone samo su izabrali absolutno pogresnog trenera. O upravi kluba da ne trosim reci. Ono je tuga komentarisati.
V

Voxii

pre preko 1 godinu

Sad jesu jaci al za cega,proslogodisnja sa svim onim penzosima i rehovalescentima bi se u realnim uslovima borila za opstanak a ovo sad jeste jaca ekipa al za borbu za peto mesto i to je to.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Odbranu bi trebali da igraju Urosevic levi bek, Filipovic levi stoper, S. Markovic desni stoper i Zivkovic desni bek...Sa Sanicaninom i Vujacicem se primaju golovi.
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Ne napisaste dal igra partizana ima rupice???
K

Koan

pre preko 1 godinu

Kod njih su krateri.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Partizan nema igru.
1

123445

pre preko 1 godinu

Pa on nema rupice on ima kratere
I

Iggi

pre preko 1 godinu

Već je kasno...
S

Sto i krevet

pre preko 1 godinu

Podrška stolici
P

Partizaji

pre preko 1 godinu

I titula u istoj rečenici ove i sledeće godine ... Nikako
M

Milojko S.

pre preko 1 godinu

tako je Stolice najbolji si, ne dozvoli da te smene lazni grobari
G

Gosczczv

pre preko 1 godinu

ostani stolica !!
a

aman

pre preko 1 godinu

ugasite se vise
D

Dark wader

pre preko 1 godinu

Ugasi se ti više