Komentari na vest

Stolica se ne predaje: Potrebno nam je još pojačanja, ne smemo da klonemo

Petar Medic

pre gotovo 2 godine

sistemski se urusava partizan od dolaska sns svi to znamo da su svi u partizanu na to pristali i da u ovoj sezoni nece da BRINU cigane titula odmah na izvolte ....samo ova sezona je malo drugacija igraci partizana sabotiraju trenera ne IGRAJU to je novina dokle videcemo
M

MMXXII

pre gotovo 2 godine

Ako se plasiramo u bilo koju grupnu fazu onda da, ako ne, onda sta ce nam, za Surdulicu, TSC, Spartak.
L

Losmika

pre gotovo 2 godine

Stolice ziv bio i sto duze u Partizanu ostao, svaka cast, radis vrhunski posao, sve ce to biti ok, pozdrav od delije!
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Otkaz i to isključivo zbog flašice!
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ko da dovede pojacanja? Vi ,Vazura ??? Pa oni da imaju poima jos zimus bi doveli ofanzivnog veznog ,posto su neznalicki unistili Sumu.Da su umeli sa Sumom,on bi bio najbolji igac na ovim prostorima.Ali od zimus nedostaje kvalitetan startni ofanzivni vezni,zbog cega su izgubili titulu,i sad usli u novu sezonu sa polovnjacima.Sada takvi,koji su nas unistili ,treba da nas spasavaju i da im verujemo.Samo dovodjenje kvaliteta i harizme moze da podigne i razdrma ostatak ekipe,koja nije losa,ali joj treba vodja.Znaci dosta vise vasih procena,ocajni ste,samo suvi dokazani kvalitet.Ako se sada ,danas ne ulozi novac u recimo Ljajica i Jovetica,bukvalno sutra bice kasno,prekasno.Ovi igraci su pali ,nema sanse,da ih Stolica podigne .Samo sveza krv i u igrackom i trenerskom smislu.Inace bice jos gore i gore.
T

Traktor Tom

pre gotovo 2 godine

Mora uprava da ide.
V

Van Helsing

pre gotovo 2 godine

Kaze da veruje da ovi momci imaju kvalitet. Mozda je covek u pravu, mozda poseduju neki kvalitet ali od fudbala su udaljeni par svetlosnih godina.
l

loselose

pre gotovo 2 godine

Tako je to kad Vi oteraste Lolu Smiljanicu I Markeca sto ne zna gol da na 20 utakmica i bekove Obradovica i Miljkovica,Jojica i sl. Jesu oni uzas bili,ali ovi sto ostali puta dva. Placate losu selkciju igraca jos od odlaska Sase Ilica pa i dok je on igrao. Niste dovodili kvalitet stranaca,a domaci omladinci su Vam bili nekorisni. Cak i Vlahovica niste znali da iskoristite adekvatno. O ostalima da ne pricam. Stolica bolje da ode zbog sebe,a ko god da dodje propasce tek i bice najuren bez potrebe.
k

kum zorzo

pre gotovo 2 godine

trener Partizana je covek koji ne zna da gleda utakmicu, ne vidi dobro, sve ekipe fizicki su bolje pripremljene od igraca Partizana, svi nas pretrcavaju kao da igraju sa nekim nizeligasem i jaci su u duelima, menjaj ceo strucni stab UPRAVO, sve su dunster do dunstera, mars iz kluba strucnjaci sa Megatrenda !!!
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Ono kad i redakcija MozzartSporta nece da objavi komentar koji je usmeren protiv Stolice i uprave koja ga je dovela i koji je krajnje dobronameran i kriticki nastrojen. Mozda zato sto je Ilija stavio veto na komentare koji "destabilizuju" klub, protiv njegove tika take sa AliExpresa? Video od Ilieva koga je eto najurio iz kluba da uz amin uprave vedri i oblaci. Za sedam dana nece biti admina na utamici, bice batinasa sa juga ali istok ce vam staviti do znanja. Uprava napolje i nek' ponesu Stolicu!
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Druže, prihvatio si se posla a znao si da odlazi 14 igrača, takođe si znao ko su likovi koji sede u upravi. Potrčao si za lakom lovom, sada trpi pritisak i čekaj otkaz ili smenu rukovodstva (što će se malo teže dogoditi jer ih štite plaćenici sa juga koji se bave dilovanjem i još po nečim a ne navijanjem). Vučelić i Vazura su Partizan doveli u situaciju u kojoj nije bio od kada ja gledam fudbal u poslednjih 30 godina - da ne može da pobedi Novi Pazar, da nema iz podmlatka mlade igrače spremne za prvih 11, da nema igrača kojeg može prodati za više od 3 miliona EUR (što je smešno u današnje vreme), da startna postava u sredini terena ima u proseku 32 godine, da su nam pojačanja igrači koji nemaju osnovnu kontrolu lopte tipa Menig…a pro tome klub duguje novca da se zalediš…razvalili su Partizan, bukvalno!
V

Varela

pre gotovo 2 godine

Jug je krenuo u borbu protiv uprave i manite se više razjedinjavanja tribine.Vreme je da svi krenemo zajedno kao 2006 godine kad se desila ekspanzija grobarstva u svakom mestu Srbije.
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Pazi ovog.. "ekspanzija grobarstva" hahahah
O

Objektivac

pre gotovo 2 godine

Ne branim ga ni malo ali dobio je vruć krompir.Štoperi očajni bez imalo smisla za čitanje igre,na poziciji zadnjeg veznog rasprodato skoro sve nemamo alternative,nemamo klasičnu desetku pleja a Natko je završio sa ozbiljnim fudbalom i trčanjem,Dijabate i Menig korektni igrači kao i Rikardo kome su se konačno setili da dovedu zamenu.Katastrofa poslovanje nesposobne lopovske uprave koja ciljano uništava klub bez imalo sramote.
П

Прцаћ

pre gotovo 2 godine

Партизан се једноставно устоличио.
T

Toxi

pre gotovo 2 godine

U jeku sezone ćeš dovoditi igrače, pa kada misliš da ih uigraš i uklopiš u tim? I te što ćeš dovesti pitanje je koliko su u treningu, jer ni jedan ozbiljan klub neće pustiti igrača kokji je u punom treningu. Ostaju ti oni na koje klubovi ne računaju ili su bez klubova, e sada u kakvoj su formi to je pod znakom pitanja. Kažeš otišao je veliki broj igrača a da li si se zapitao zašto ti je pobegao kapiten (na napustio ili otišao) iz kluba?! Pitaš li se ko je kriv što nemaš ni jednog igrača da izdrži više od 60 min u punom ritmu. Ko ih je vodio na pripreme ako ne ti, ko je kriv što je veći odliv od priliva igrača. Pa sigurno nije ekonom ili oni što kose travu, već jedini i pravi krivac si ti i naravno uprava. Ako već nekog dovodiš dovedi dva golmana, ovo što imate su sve samo ne golmani. Jer posle Stojkovića niste imali kasvetnog golmana.
G

Grobar2905

pre gotovo 2 godine

Ilija je psihicki poremecena osoba. To pokazuje ona flasica koju ne ispusta iz ruku...
а

ађутант

pre gotovo 2 godine

Гробари, за тврду Столицу дулколакс помаже .......
d

dr. Max

pre gotovo 2 godine

Može i Laxomucil......ha ha ha
G

Gostyyy

pre gotovo 2 godine

Nije Stolica zenica pa da se uplasi par remija i poraza. Kao i za sve treba vremena. Samo HRABRO dolazi nase vreme!
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

U trenutnim desavanjima u Partizana, mnogo je nedoumica. Prvo, na koga je adresirana poruka da nam treba jos pojacanja ako je sportski direktor dao ostavku a u medjuvremenu nisu doveli novog. Ko da dovede? Mozda je trener umislio da je sada trener menadzer pa da moze da dovodi po svojoj volji (Šehovih na primer). Ili mozda g-din Vazura koji je na fizickom stalno bio na nekoj postedi? Takodje da se cak i dovedu nazovi pojacanja, novca nema a ni vremena za njih. Upada u oci nedoumica oko toga da je trener Ilija vrlo dobro znao gde dolazi i sa kim se u kolo hvata. Da li aminuje rad uprave zarad svoje licne karijere, samim tim dajuci im podrsku ili je mozda u sukobu sa istim, to ne znamo. Na kraju krajeva nije ni on kriv, jer su ga oni doveli. Ima ugovor na dve godine, analizira, prosiruje svoje teorijsko znanje, usavrsava svoju viziju tika take za siromasne, ispred svog vremena. Cini se da umesto ustane i kaze sta se zapravo desava u klubu, da otera ovu upravu koja nikakve rezultate nema, da krene sa dna, on nam prodaje price, besedi, zali se da mu se sve nesto ne da, krivo mu more. Iako svesni da se stolice trenera niko nije hteo prihvatiti, mora se priznati da sadasnji trener svojom "dosadom" ipak nema kvalitet za klub kakav je Partizan. Kao neki sanjar koji je to ni kriv ni duzan dobio priliku pa nesvestan situacije i okruzenja tera svoju nekakvu viziju. 5 utakmica, samo jedna pobeda i to protiv tradicionalno sklonjivog Javora, dve neresene i dva poraza na startu prvenstva i Evropskog takmicenja. Tankosava kako bi ovde rekli. Uprava treba da da neopozivu ostavku, uz obavezno "cesljanje knjiga" i po potrebi poziva na krivicnu odgovornost, trener sa sporazumno raskine ugovor te se napravi prostor za sportskog radnika koji ce krenuti ne sa nule vec sa dno dna. U takvom ambientu samoprociscenja uz svesnost izgubljene sezone, dogodine da budemo na (solidnom) drugom mestu uz LK. One tamo godine konkurentni za titulu i opet LK. I konacno one naredne da se napada titula i eventualno igra LE. Sve ostalo su puste zelje, pusti snovi.
G

GosttsoG

pre gotovo 2 godine

Bjeković može i regularnim putem, na izborimma u Skupštini kluba da se vrati na čelo kluba, me mora ovako da nas srozava i uništava!
T

TheStitch

pre gotovo 2 godine

Malo je neverovatno da bas u sezoni koja donosi 25+ mil ako osvojis prvo mesto, mi otpustimo 14 igraca, ulozimo 0 evra u "pojacanja" , dovedemo trenera koji jednostavno nema iskustva vofjenja velikog kluba jos plus uzmemo da ekperementisemo sa sastavom i taktikom. U smislu uzmite vi pare mi necemo da smetamo. U cetvrtak SVI na stadion , da uprava konacno shvati sta mislimo o njima
E

E bagro

pre gotovo 2 godine

Nekom budzet 50, a nekom ni 10 milki. U tom grmu lezi ... Od samog osnivanja navikla bagra na povlascen status...
Ć

Ćkomi

pre gotovo 2 godine

Pa sta bi ti pravog gvardiolu,dobar vam je i ovaj za sirotinju.
z

zaks

pre gotovo 2 godine

Samo se ti tješi sopstvenim lažima.
b

blaki

pre gotovo 2 godine

Reče neko kome je premijer napravio Zemunelo.
I

I m Jose Mourinho

pre gotovo 2 godine

I opet krivica nije u vama nego u drugima. Kukavicki nema sta
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Veci klub > manji klub sta ti nije jasno. To je kao kada bi se navijac Hetafea zalio sto Real ima veci budzet. To je taj odnos velicine izmedju Zvezde i ostalih u ovoj ligi.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Da li vas je i taj budžet od 10 miliona sprečavao da dobijete Pazar, Radnički i TSC? Kakve li oni to imaju budžete tek? Po Transfermarktu Partizan vredi skoro 3 puta više od ovog AEK-a i još vi i vaš trener imate obraza da se žalite na manjak kvalitetnih igrača, na satnicu utakmice itd. Zaista se i zaslužujete međusobno.
@

@E barGro

pre gotovo 2 godine

Neko osvaja trofeje a neko kuka i place od osnivanja...
I

Inspektor

pre gotovo 2 godine

Ovaj je ludji i od Vucele
Z

Zabrinut

pre gotovo 2 godine

Hahahahah pa ovaj je lud,jbt
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Stolica je izgubio ali je jos u igri jer ima revans, ali sta ce nas Stankela da radi do revansa? Mrtav 'ladan uzeo covek sebi metar dana odmora i svi se prave ludi da je prvenstvo regularno.
L

Lolol

pre gotovo 2 godine

Pa metar dana je 30 dana...a revans je za 6 dana u Jermeniji... Nije bas da te ljudi razumeju
S

Slino

pre gotovo 2 godine

Jedva cekam da se sretnemo. Je.acu te najružnije ikad.
D

Doca za vuglu

pre gotovo 2 godine

Nisam sigran da li si izašao iz puberteta.
N

Nemanja.17

pre gotovo 2 godine

Ne daj se brate💪🏻
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Ostavka!
P

Postaviti

pre gotovo 2 godine

Zeljka Pantica odmah!
G

Gekas

pre gotovo 2 godine

Samo jedno ime znam- Ilija Stolica!
d

dalli fali

pre gotovo 2 godine

Ej toliko slobodnih igraca da ne kazemo da smo mogli da dovedemo i nesto i platimo. Ali samo od slobodnih igraca da se Suma vrati ili Tom Rogic nase drzavljanstvo ima ozbiljan igrac godinama u Seltiku bio i sto ne bi dosao za neku relanu platu uz to je plej a igra i krio i klasicnog spica. Oni dovode ovog Pavlovica koji je sidro uz to ne igra nista ozbiljno zadnjih 5 godina. Radoja covek bez ugovora ozbiljno bi pojacanje bio na zadnjem veznom, Kvan Song Han iz Severne Koreje bio je top talenat dugo je bez kluba ali ima 23 godine i moze da bude pojacanje vrlo brzo mozda kako igra Partizan i odmah uz to imacemo i prodaju lepu. Pisalo se da ce Vosa da ga uzme ali nista od toga posto su i oni stali i nista vise i ne dovode, ali tek oni nece dovesti neko ime kad nece ili ne moze Partizan. Ili Izi Braun 25 godina igrao Premier ligu za nase uslove bi bio Nejmar ili Mbape licno, a ne bi ga na skuteru stigli. Ma da je tu Ostoja on bi sve to doveo, barem u pocetku zato ovo treba terati sto pre dok ne bude kasno dok ne budemo izgubili i LK posto od LE nema nista izgleda
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Sve je to lepo sto ti pricas. Tako sam ja na PES dovodio igrace. Ali u stvarnom zivotu igraci se pitaju nesto, a ja mislim da igraci koji nesto vrede beze od klubova kao sto je partizan kao djavo od krsta.
h

hotsport

pre gotovo 2 godine

Covece pa ti bi bio bolji bombas od iglice!Pustite Pustite coveka da radi svoj posao...verujte mu na rec...haha...jedva čekam derbi! 😊
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Tako je bre Iko majstore, nema predaje, jos par pojacanja, prodje par nedelja, ispadnes iz Evrope, zaostajes jedno 10-15 bodova, ali ne daj se, ako hoce da te smene neka te isplate😂, ako im se isplati😂😂😂
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

@zn Pa to im i jeste cilj svima. Zašto se uprava nije smenila na kraju prošle sezone a imalo je razloga 5 god. bez titule i 3 god. bez trofeja? Ili posle Niša, TSC-a, Pazara, danas? Zna se da umesto ove garniture dolazi Ostoja iz K.K.-a. Ali ne, "čeka se" odgovarajući trenutak, a to je da se prvo desi sve to što si napisao, da Partizan bude bukvalno pred gašenjem, daleko i od borbe za 2. mesto koje bi mu donelo sigurnu evropu i pare od evrope bar sledeće sezone. I Onda će kao Ostoja da priča o preporodu ali će trebati jedno 5 god. minimalno da vrati dugove prošle uprave...Znači svesno uništavanje kluba samo takvo.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

I sta cemo sad?
n

nzz

pre gotovo 2 godine

Moramo da pitamo Konstraktu...
G

Gost229

pre gotovo 2 godine

Partizan mora biti zdrav 😂😂😂
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

"Sta si cvrcko radio celog leta, pita mrav? Pa, pevao sam, kaze cvrcak. E sada, sviraj do sledeceg leta".
n

nzz

pre gotovo 2 godine

Boze koliko Zvezdasa na vesti o Partizanu, ne verujem...Ne secam se kada sam poslednji put usao na vest o Zvezdi a kamoli prokomentarisao...Ja sam ubedjen da su oni jedva cekali poraz Partizana od Aeka i da su vise to iscekivali i tome radovali nego sto su sve to osecali kada je utakimca Zvezda - Pjunik u pitanju...Presmesni su hahha...
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Pa kako da nas ne bude kad je kod vas zabava extra😂
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Jedva smo cekali i poraz od Pazara, presmesni ste... Xaxa
@

@nzz

pre gotovo 2 godine

Gistro smesno ti je a u stvari places od muke ..
R

Raaaaaaaaaaax

pre gotovo 2 godine

Nisu smesni, jadni i bedni su
@

@nzz

pre gotovo 2 godine

Zasto kukas sine, pa ti si ovde pustio bar 20% komentara, ukljucio si "kukavicu" na MAX i sada moralises?
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Ovo je po meni sad jako bezobrazno, 5 utakmica 2 poraza, 2 remija i 1 pobjeda. I sta ti treba?! Kakvo vise vrijeme druze? Ne znam kako Vas kolektivno nije sramota i tebe i uprave. Odlazite bre iz kluba prepustite to nekome sposobnom. Ne budemo li igrali Evropu je bruka i sramota i treba cigani da nas naguze 5:0 derbiju. Mislio sam da kupim sezonsku kartu ali sa ovim ljudima u Partizanu odustajem. Uprava napolje!
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Имали смо ми живописних тренера, од Са Пинта, Лалата, Грофа, српског Муриња Јанковића, до Бајевића који је напустио клуб у сред утакмице, али људи моји, какве демагоге и мрсомуде партизан доводи на клупу па то је за уџбенике! Не постоји један који све не зна, али му нека виша сила не да, све би он али га нешто кочи, па то драматургија, па то урота против њега, па то фале појачања, фали времена, стрпљења… У мору тих ликова овај Столица је неко ко може да приђе близу Станоју, ипак је он неприкосновен краљ кмечања!
c

crta

pre gotovo 2 godine

Dušan Bajević osvojio titulu sa Zvezdom pa imao 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan u sledećoj sezoni... Navijači tražili da ode i on otišao. To je razlika između Partizana i Zvezde, To je gospodin i moj naklon do poda za princa sa Neretve.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Stolica je počupao korov,oterao je sve koje je trebao i mogao,otisli su Zdjelar i Jevtovic 14 igraca, a doslo je samo 6. Vezni red los,bez Zdjelara odbrana promaja. Ona bitanga Ilijev i uprava su glavni krivci za ovo sto se sada desava. Ne treba zaboraviti ni šamroja i njegove velike zasluge u urusavanju Partizana. Da nije dosao Stolica,ko bi bio trener? Nadj? Duljaj ? Ne zasmejavajte me.
n

nzz

pre gotovo 2 godine

Ovo nije borbenost jedne osobe koja ne odustaje u zivotu jer je cula da se ne treba predavati nego ogroman bezobrazluk, osoba koja nije svesna svojih nekvaliteta, svog nepripadanja i nepozeljnosti na nekom mestu se i dalje vadi na lose pripreme, nedovoljno igraca, tranzicije bez srama i stida, bljak...To sto pisete kao "On nije kriv ni za sta,on je nov, treba vremena, on nema dovoljno pojacanja, igraca na raspolaganju" je klasicna budalastina i pravdanje osobe za koju ne postoji opravdanje, itekako je kriv i da mislim da bi novi i pravi trener u ovom trenutku mogao da izdigne Partizan iz ove atmosfere i losih rezultata i bez priprema i bez jos pojacanja...Malmo je usred sezone i kvalifikacija ostpustio trenera kao i Mitjiland koji je inace prosao u naredno kolo, kao i Olimpijakos nakon 2, 3 lose utakmice, ovo sto se desava u Partizanu niko ne trpi ni ti daje bilo kakve sanse, otkaz i aj zdravo...Da li bi Zvezda otpustile trenera da su sada na Partizanovom mestu, naravno da bi, samo budale ne bi...A doticni neka likuju, to je samo dokaz da je zapravo njihova emocija jaca prema Partizanu nego prema njihovom klubu kada su oni srecniji zbog svega ovoga sto se desava u nasem klubu nego zbog njihove "dominacije" koja je toliko neinteresantna jer se sve zna unapred, znam da im je nezanimljivo i rutinski sve sto se desava kod njih...Neka se oi oni prisete dominacije Partizana od 2007. do 2013. kada su i oni krizirali, raspadali se, ispadali od Kairata na Marakani, gde su se pominjala dugovanja od 50 miliona evra, gde se okrivljivao Tole Kradzic za Partizanovu dominaciju...Ne radujte se previse jer moze da vam se obije o glavu jer se kolo srece i dalje okrece, nije se zaustavilo na Zvezdi, i dalje vrti...
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Jos vi treba da placate za Toleta, za “k umire, k gasi se”, sacekaces ti na to kolo!!
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

I u najtezim vremenima navijaci na Mari su pevali mantru "da se vrate slavni dani" i punio se stadion.I vraca se! Vi na evropskim utakmicama jedva imate 5000 ljudi na stadionu. A partizanova dominacija se ogledala u evropi, kao sto se sada Zvezdina ogleda u evropi. Kada igrate protiv Zvezde kosturske glave dominiraju i neki djavolski glasovi u najavi. Tri frakcije??? Otet stadion!!! O cemu pricati vise?
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

@nzz Zvezdu su hteli da ugase, da više ne postoji, preživela je i nikada više neće dozvoliti da padne na one grane da ljudi šalju sms-ove kako bi je spasili. Za sve patnje nije nam se vratilo ni 50%, još dugo će Zvezda gaziti. Dok vi za tikve sadjene u saradnji sa djavolom ni 20% duga niste vratili, dzabe se tešiš, neće vam skoro svanuti!!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Ne plači, ne kmeči, ne laži, ne laskaj sebi...... Prvo i prvo, NIKO OD ISKRENIH ZVEZDAŠA SE NE VESELI VAŠOJ NESREĆI, ČAK NAS UOPŠTE I NE ZAN IMATE. Period "vaše dominacije" od 6 godina koji ponovo SANJATE, JE SLUČAJNOST,,, INCIDENT A NE PLOD VAŠEG SISTEMATSKOG RADA, ja čak ne mislim da je to plod favorizovanja Partizana od tzv"Toleta" koji je takođe niko i ništa,,,,,, TO SE DESILO SAMO IZ RAZLOGA ŠTO JE ZVEZDA TIH 6 GODINA BILA U NAJTEŽEM PERIODU SVOG POSTOJANJA(a to se dešava velikim klubovima,,, Milan je ispadao iz lige M. UTD takođe, Bajern takođe, Juventus takođe, Glazgov Rendžers takođe, ALI VELIKI KLUBOVI PONOVO VASKRSAVAJU POSTAJU ŠAMPIONI SVOJIH ZEMALJA, IGRAJU ILI OSVAJAJU FINALA LE I LŠ, ZATO SU TO VELIKI KLUBOVI, I ZVEZDA PRIPADA TOM JATU, TOJ PORODICI ŠAMPIONA. ZATO PRESTANITE, da se poredite sa Zvezdom, niti ste bili niti ćete ikada biti naša mera, bez ikakvog obzira Ti kažem: ZVEZDA JE NEDOSTIŽNA VELIČINA ZA PARTIZAN, NA VO VIJEK VJEKOVA AMIN. Tih 6 "incidentnih" titulica uzastopnih ste uzeli tad i nikad više. Nisam mislio hteo da budem grub, ali sam Tvojim ponašanjem bio primoran.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Polako Stolice, ne zuri, ima vremena do kraja prvenstva. Vec neko vreme ne spominje kako se vidi napredak u ekipi. Imas srece i sto Vujacic nije iskljucen, a trebao je. Tada ko zna da li bi rezultat bio nadoknadiv. Sramota je da prica kako je igra bila dobra. Pa, sta je bilo dobro osim gola? Da li ste ih nadigrali na terenu, stvarali sanse, imali suteve? Igra je bila dosadna, za spavanje, bez zivosti i tebi je to dobra igra?
G

Gostttt

pre gotovo 2 godine

Puna podrska Stolici....
V

Vare

pre gotovo 2 godine

Idi više bruko jedna.
R

Ranko BL

pre gotovo 2 godine

ostavka Stolica, ostavke uprava...diletanti
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

А шта ћете са играчима?
P

Poznavalac 33

pre gotovo 2 godine

Ti ako ostaneš do kraja sezone ,mi ćemo se boriti za opstanak,ne za Evropu
A

Auuuuu

pre gotovo 2 godine

Gotovi smo!!! Ovaj se ne predaje!!
G

Gost !

pre gotovo 2 godine

Svaka čast,baš me nasmija!Ne predaje se,ha,ha...
G

Grobar Belgija

pre gotovo 2 godine

Sta jos treba da se desi pa da vi odete . Alo bre ljudi imate li obraza . Unistili ste partizan. Idite vise Kumim vas .
k

koler

pre gotovo 2 godine

Ostani do kraja!Hrabro!
T

Tooole

pre gotovo 2 godine

Puna podrska od strane komsija!
G

Gostionar

pre gotovo 2 godine

Sve trula jabuka a ovi iz kluba podrzavaju to jer Vicic komanduje i daje da kljucaju!Stolica nije trener za Partizan!Mnogi igraci trebaju otici u Teleoptik!Mnogo treba menjati!!!To traje!!!Dok je Vicic sef drzave Partizan ce biti treci ili cetvrti u drzavi!!!
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Ko ti je taj Vicic? 😂 P. S. Boricete se za opstanak, daleko ste od treceg mesta
K

Kipranin

pre gotovo 2 godine

Ovaj nema blama. Grobari, javno vas zeza. Otići će on, to jest najuriće ga kao i u svim klubovima u kojima se kratko zadržao, ali tada ćete već ispasti iz Evrope. Terajte ga odmah. Ja ću da vodim tim ako treba, ništa gore ne mogu da napravim od njega
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Ilijev vas ukanalio i zbrisao, pustili ste 14 igraca, a doveli 6, gde to ima, glavni igrac ne moze pola sata da trci, a nemate zamenu, tuga mi dok vas gledam, cukaricki odigrao 3 puta bolje protiv holandskog tima, vi da ste na njih naleteli popili bi petardu
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Vucelic, Vazura i njihov veliki sef Vucic doveli su Partizan do neslucenog stanja.....
R

Rtyt

pre gotovo 2 godine

U fudbalu vas ne voli a u kosarci voli? Pa pa paranoja ....dovidjenja draga moja
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Pusti tu smešnu priču... Partizan nema ni u jednom sportu titulu već 4-5 godina. Vaterpolo klub uništen. Najbolje i košarkaški klub da ugasi... ali verovatno je procena da bi toliko gaženje celog sportskog društva izazvalo reakcije navijača... tako da mu KK Partizan upravo služi da bi ti i takvi to koristli kao primer kako nema on ništa protiv Partizana.
G

Gost jasno

pre gotovo 2 godine

Pa kad ne znate.
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

vermezović je slobodan ili tradicionalno svaki put stidljivo "flertovanje" između partizana i ivana golca.
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Ja sam na Football Manageru radio bolje tranzicije.
n

nzz

pre gotovo 2 godine

Majke mi, ponekad osecam da bi bolji prelazni rok uradio od Ivice Ilieva kao sto sam radio u FM-u...
N

Ne daj se stolice

pre gotovo 2 godine

Ja mislim da je Stolica u pravu. Treba im vremena. Nista ne menjajte, samo trenirajte jako i vremenom, ove, sledece ili one tamo godine, bice nekog pomaka. Svi da ostanu u oartizanu, niko da ne ide. Odlicni ste.
G

Gostyyy

pre gotovo 2 godine

Bas je hrabar Stolica Uvek je najcrnje pred zoru to zna i komsinica. Samo treba istrpeti upravu i igrace kao i mistera. Bice golova ko lubenica. Nigde ne zurimo
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Stolica je napravio samo jednu grešku. Prihvatio je da vodi ekipu bez igrača i nikakve mogućnosti sa zamenama. Svaki iole ozbiljniji trener nikako ne bi ušao u tu priču. Posle ove priče sa Partizanom, teško će naći novi angažman. Nikolić je mudro odbio jer bi mu to bio minus u karijeri.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Sada kada vam Vucela zasoli ulaznice pa najjeftinija bude 1500din.Necete vi tako lako da ga nervirate.ahahahah.
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Da se ne ljubimo stolice, bolje sam idi
T

Tubi96

pre gotovo 2 godine

Ni Gvardiola sa ovom ekipom tesko sta bih napravio pojacanja pod hitno
M

Mars iz Partizana

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo! Da si covek i da volis Partizan iskreno otisao bi jos pre 10 dana!
D

Dukak

pre gotovo 2 godine

Savo sto pre na klupu.
S

Sakur.

pre gotovo 2 godine

Koji more savo,ni pod tackom razno! Nadj najbolji izbor za trenera!👍
Š

Šta ste..,

pre gotovo 2 godine

..,ljudi, zapeli vise za tog coveka?!
@

@sakur

pre gotovo 2 godine

Lazetic ;)
G

Gost1999000

pre gotovo 2 godine

Mene bi da sam na njegovom mestu zaista bilo sramota da ne dam otkaz. Pa koliko ovaj covek laze sam sebe, da posle ovakve katasrofe s' pocetka sezone, on jos uvek misli da treba da sedi na klupi Partizana. Bravo Ilija ljudska gromado, velicino!!! Grobarcino!!! Kao papaj, posle svake tekme ista izjava, ali ista!!
Z

Za trenera

pre gotovo 2 godine

Limenog, potrebna je disciplina. Limeni, Limeni
J

Još

pre gotovo 2 godine

da kupi Dragana...
S

Sramota

pre gotovo 2 godine

Ljudi, ja jesam Partizanovac ali ovo treba realno da kazem. Ovaj Partizan nema pojma a trener kao da je pao sa marsa. Smijem se dok ovo pisem. Mislim iskreno ovde tacnog pasa nema a ne igre. Kad pogledam komsije stvarno mogu da kazem da igraju skroz drugi fudbal od nas. Partizan je jos ostao tamo gdje bio i jos gore.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 2 godine

Aj sad lepo pročitajte svoje komentare kad je dolazio Stolica, pa kad su dolazili Dijabate, Filipović, Andrade... Oni koji su otišli - sve ste ih terali da odu...
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Vučić postavio Stolicu,Vučić namestio da Partizai izgubi,Vučić izvukao Larnaku,Vučić namestio Pjunik,covek svemoćan Predsednik sveta a i FIFE i uefe bravo Vicko jebes ceo svet!
B

Budzet

pre gotovo 2 godine

50 milki, odakle? Otpisivanje dugova. Lice sa poternice, bez sudjenja, slobodan a pokrao OFK Beograd.
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Ne, Vučić je postavio upravu u Zvezdi i upravu u Partizanu i isključivo on odlučuje kad ko leti sa koje pozicije! On odlučuje o sponzorima u klubovima, odlučuje šta sme da se peva na tribinama iako mu navijači Partizana uporno pevaju iako dobijaju batine od nekih sumnjivih ljudi, normalno da je posledica svega toga da Partizan potpuno propadne a da Zvezda bude redovni učesnik LŠ.
P

Pa...

pre gotovo 2 godine

...ako cemo realno, Vujosevic je na slobodi, a bio na poternici? Kako?
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Pa zar ne reče stručnjak na konferenciji pre utakmice da ekipa "raste" svakim novim treningom i svakim novim danom provedenim zajedno? Čoveče budi realan, mi iz utakmice u utakmicu igramo sve gore i gore, dosta filozofiranja, pakuj kofere. UPRAVA NAPOLJE !!!
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

Pa raste mu ekipa! To se vidi i po rezultatima! Javor - Partizan 0-4, Radnicki - Partizan 3-3, Partizan- TSC 0-0, Novi Pazar - Partizan 1-0, Aek - Partizan 2-1! Ako ovako nastavi da napreduje kukala vam majka
Z

Zole

pre gotovo 2 godine

Ako ispadne od ovih poluamatera biće svasta, ako prodje uprava kupuje sebi jos koju nedelju u foteljama
T

Terzić je

pre gotovo 2 godine

na pocetku priprema naredio igracima da obore nas rekord pobede koji je 7-1 . To ce se nazalost i desiti 31.avgusta . Steanci se nedeljama unazad huskaju da moraju da nam daju ,,7 komada " i za to ce dobiti veliki bonus , mimo ugovora . To je informacija iz prve ruke , bez ikakve sale . Terzic se po Fransu vec hvali pred njihovim navijacima kako ce na derbiju dobiti na lotou , sto mozda znaci i da je dogovorio sa ovom nasom bednom upravom da bude 7-0.
A

A ti si

pre gotovo 2 godine

Verovatno konobar pa si to cuo dok si im servirao toplo predjelo...?
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

Drknucemo mi njih 31.08. Neznam kako ali ziv bio i gledao!!!
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

ALBERT NADJ,NAJBOLJE RESENJE U OVOM TRENUTKU,PODRSKA ZA NJEGA!
V

Vermeza

pre gotovo 2 godine

Za trenera
М

Мир Стабилност Столица

pre gotovo 2 godine

Овај ће (ако преживи до тад) идући четвртак да каже како је термин био много касно и како нисмо заслужили све што нам се дешава али да је сад најбитније да се скупимо и победимо Левски...
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Jos samo CR 7 posto nema klub i pali se masina
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Dobro, istina je da Stolica nema pojma, ali pravo pitanje je a koji bi to trener na kugli zemaljskoj imao pojma kada nema rezervne igrače, pa da ubaci bar nekoga ako u prvih 11 škripi? Partizan na klupi ima neke tinejdžere Belić, Baždar, Petković, Terzić, Jović i 2 golmana Popovića i Lukača, ko je valjao prodat Zdjelar, Šćekić, Jevtović, Milovanović, bar za neku rotaciju da su ostali L.Marković, Holender ili Bojan Ostojić, ali i oni su otišli. Znači Iliev i uprava Partizana su najveći krivci a posle njih Stolica. A svi moraju da lete iz Partizana!
D

Def

pre gotovo 2 godine

Tinejdzeri kazes? A ti tinejdzeri treniraju balet pa nisu spremni da odmene onog jadnog Menig koji se uvek proslavi golom a sto se igre tice nema ga nigde.A reci mi sa koliko godina su igrali evropu L.Markovic,Mitrovic,A. Zivkovic?Najbolje pusti ove da se setaju na terenu na 35 stepeni dok Aek menja 3 igraca a klince pusti kad napune 23 godina.
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

@Def Nisi shvatio, suština je da su mladi igrači koji su kvalitetni igrači i koji mogu da prave razliku brže bolje prodati, Filip Stevanović, Marko Milovanović, Strahinja Pavlović, Nikola Milenković. Sada imaš Baždara koji nema ni 2 utakmice seniorskog fudbala u nogama, igrao za omladince Partizana baš kao i Petkovića nema ni u teoriji da takvi igrači bez bar 6 meseci seniorskog fudbala mogu da prave neku razliku protiv Čukaričkog, TSC-a, zvezde ili neke evropske ekipe. Joviću evo 3. sezona sve je gori, Terzić 2. sezona nema napretka.
F

Farisej

pre gotovo 2 godine

Realno, odstranjeni su gotovo svi nepotrebni, a nisu dovedeni potrebni. Ne mozes da ostanes bez Jeftovica u sled priprema. Ne mozes Zdjelara i Milovanovica prodati, a da nemas zamjene. Partizan ne zasluzuje ponasanjem uprave da igra u Evropi. Liga Evrope bibila katastrofalna za njig, cak i LK. Pod hitno dovoditi jednu desetku, jednog zadnjeg veznog. I jos jednog napadaca.
G

Gostbre

pre gotovo 2 godine

aj se ti sine pregrupisi i nemoj da trazis isplatu ugovora nego daj ostavku..svaki dunster ce biti bolji trener od tebe UPRAVA NAPOLJE..ja dolazim u cetvrtak sa svim svojim godinama da teramo govna...🖤🤍🖤🤍🖤🤍👊👊👊
N

N1204

pre gotovo 2 godine

Ovaj lik je uspeo nemoguce,znaci covek me natera da posle 10 god,dodjem na stadion(od Genka nisam bio) i da ga celu utakmicu vredjam(lepa rec).Naravno i tandem VV nece biti postedjen kao i GOSPODAR.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ima "GOSPODAR" sa slabom igrom Partizana... Opet si gledao Pantića??? Ccc a fino smo se dogovorili da to nevalja!!!
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

@Ab Gospodar ima veze što Partizan kao državni klub nema normalnog sponzora kao Zvezda što ima Gasprom pa u startu sezone ima od 7-10 miliona evra više, što je postavio ovu zločinačku upravu da radi protiv Partizana je l' treba još?
M

Mmmmmmmm

pre gotovo 2 godine

Zbog takvih navijaca iz fotelje jeste tu gde ste, kasno si se setio da ides na utakmice, godinama vas nema na stadionu, samo derbi i evropa, ovako 500 vas, zato vas uprava i jebe kao taoce
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ima GOSPODAR sa privatnom kompanijom poput GASPROMA.
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

@Gost samo gost Av ima veze sa apsolutno svim što se dešava u SD Crvena zvezda i JSD. Da ne ulazim u sitna crevca, uprave klubova ne smeju da prdnu a da mu ne jave šta i kako. Ako to ne vidiš, šta da ti radim, videćeš jednog dana kada se vlast promeni.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Gost samo gost Gasprom privatna kompanija. Kad već to znaš verovatno znaš i ko je vlasnik :) Gasprom je 100% državna kompanija.
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Partizan trenutno na transvermarketu ima 31 igraca, gde ces vise, ima za tri fronta, nego Stolica ne ume da odabere startnih 11
V

VASA S. TAJČIĆ

pre gotovo 2 godine

Stolica će sutra biti smenjen, Problem je samo što nijedan trener kome je ponuđeno da vodi Partizan, nije pristao. Najverovatnije, za novog trenera biće postavljen Nađ.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Skoro nisam gledao bedniju igru, kao zvezda pre 19 godina, nigde veze izmedjubl redova, tuga
D

DFGR

pre gotovo 2 godine

Tek sad se vidi kolika je Stanoje trenercina. Nikad vise takav trener. Uprava napolje!!!
G

Gost000009

pre gotovo 2 godine

7 derbija i nijedna pobeda...
L

LFccc

pre gotovo 2 godine

7 derbija protiv duplo skuplje ekipe, sa zvezdinim sudijama, kakvo je to merilo uspeha? Godine i godine ce proci dok Partizan opet ne bude bio egal sa Zvezdom do zadnjeg kola i igrao prolece u evropi.
G

Gost za lfcc

pre gotovo 2 godine

Koje bre proleće u Evropi,da nije izmišljeno ovo takmičenje ne bi ni videli Evropu.Jesi li uopšte svestan da je to rang inter-toto kupa.Zvezda bi prošle godine ladno osvojila to takmičenje,koliko je kvalitetno bilo.
K

Konkurentnost

pre gotovo 2 godine

do zadnjeg kola je merilo? A nisu pobede u derbiju? A krajnji rezultat isti, ali bez pobede u derbiju.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Пева Кингси Кангва а душмани беже,Звездини Африканци кидају кад нам је најтеже.
J

Jaaaa

pre gotovo 2 godine

To Roki, dok ne odemo na +15 ne odlazi 🤣😂
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Do danas sam i razmišljao kakve su mogućnosti ovoga čoveka ali me je danas uverio da je stvarno beznadežan slučaj. Kada izvedeš Natcha, Andradea, Diabatea i Meniga koji jedva da nešto uspevaju a ubaciš LUTOVCA, Belića, Baždara i Terzića koji se jedva snalaze i u Ling Longu očekujući da nešto preokrenu onda su tvoje fudbalsko znanje i fudbalska inteligencija ravni nuli i potreban je tvoj momentalni odlazak.
D

Def

pre gotovo 2 godine

Trebas biti realan i reci da su Menig i Natho bili igraci manje.Ova agonija je pocela od kako je Natho zauzeo Sumino mesto.Sa Sumom smo lagano nadoknadili minus protiv Santa Klare,sve posle toga je bilo mucenje,Flora u obe utakmice,Gent,Sparta,Fejnord.Natho nema snage za vise od 45 min.Stolica je najvise pogresio sto nije odgovorio na AEKove izmene.Bez obzira sto su usli klinci osetila se koliko toliko veca cvrstina zbog svezine igraca.Terati Natha da igra 70 min na 35 stepeni je bolest.
Š

Šta ćemo dad

pre gotovo 2 godine

Nije trener kriv. Ni Gvardiola sa ovim panjevima koje su doveli Ilijev i Vazura nebi bolje igrao. Zamislite uvedeš Lutovca da preokreneš igru. Pa on može samo da gusla u CG. Zamislite onaj krš Urošević kapiten tima . Komplet odbrana nije ni za Teleoptik. Ove crnce što su letos dovedeni zaposliti na nekoj gradjevini. Srednji red sem Fejse i Natha nije ni za Borču. Mening i Rikardo, povratna karta pa na voz. Plaćenici sa juga na ekonomiju u Padinjak. Naravno kad prodje zlatno doba CZ.
T

Travolta

pre gotovo 2 godine

Ali,"mi smo tražili da se igra u večernjem terminu ali domaćin je želeo da se igra što ranije" Pazi ti taj nivo arogancije,ONI su zahtevali nešto u tudjoj zemlji,na tudjem stadionu !!!!
a

armija

pre gotovo 2 godine

Boli njega uvo, ima ugovor, niko drugi nece na klupu i on covek po svom... Ovakav kredit nije imao nijedan trener u istoriji Partizana... Ali kad nema ko da otera upravu, desava se ovo...
S

Stolar

pre gotovo 2 godine

Što bi reko Čeda Velja Crnom Gruji,gazda Grujo ne klonjavaj duhom.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Slatko si me nasmejao, hvala ti.
J

Još vremena

pre gotovo 2 godine

Dajte mu još vremena, bar do derbija da ostane.
a

a1234

pre gotovo 2 godine

Ovaj priča istu priču 4 kiks zaredom, alo druže ovi timovi protiv kojih si igrao su 3 puta jeftiniji, trebao bi da ih gaziš, samo si Javor dobio
G

Gost Pans

pre gotovo 2 godine

Pitanje svih pitanja,jeli ovaj klub osvojio 98 bodova prošlu sezonu,jeli bila priča da je Zvezda namestila,kako ovakav preokret odjednom pa u pet utakmica samo jedna pobeda,jeli to Zvezda namestila,sram vas bilo???! Vi ste obični drugoligaš i ništa više.
G

GT2211

pre gotovo 2 godine

Nije isti tim,duplo je slabiji ove godine.Sveden je na kvalitet Radnickog,Cuke....da se rve sa njima za drugo mesto.A u Zvezdu je upumpano vise nego sto svi ostali imaju zajedno.
G

Gost123455

pre gotovo 2 godine

Pa ko je to! Ne dostaju Miljkovic, Jojic, Markovic I Zdjelar. Samo na poslednjeg niste kukali, za ostale ste jedva cekali da odu. A on kapiten, truba obicna. Markovic I Jojic su za njega bili doktori nauka sto se tice fudbalske pismenosti. Ali vi ste se zalili na njih. Ajde se dogovori jesu li losi ili dobri? Sto se tice upumpavanja, ni jedan od njih nije igrao besplatno, a tako isto I ovi sto su ostali. Druid, Ricardo I kompanija. Nije sve u mrznji I zavisti. Treba malo I glavom razmisliti. ps ako imas sa cim
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Moj idol 🤣😂🤣😂🤣
G

Gost211

pre gotovo 2 godine

Ti si puko ili si poceo da se drogira. Lepo daj ostavku, nemoj da se blamiras sa ovom upravom. Nisi ti jos doraso da vodis Partizan
G

GostNezvani

pre gotovo 2 godine

Lagano, vežbajte se. Ima i sledeća sezona, ih. Što je brzo, to je kuso.
G

GostNezvani

pre gotovo 2 godine

Lagano, vežbajte se. Ima i sledeća sezona, ih. Što je brzo, to je kuso.
A

Au Brate....

pre gotovo 2 godine

Ovaj čovek ima neki problem očigledno, ili mi nismo gledali istu utakmicu, šta treba da se desi da čovek vidi da je zalutao na mesto trenera....
d

dane mandic finta

pre gotovo 2 godine

nema predaje bijo je bolji oartizan idemo dalje
g

grobari krnjaca

pre gotovo 2 godine

bice bolje samo nemoj te klonuti idemo dalje partizan je bijo bolji
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Partizan ako sa ovim trenerom,ovim timom i ovom igrom izbaci Aek definitivno ce Kina i Tajvan da zarate.
v

verni grobar sonbor

pre gotovo 2 godine

nedaj te se braco moja dobro smo mi ali smo u nemilosti drzave nemoze tako da se igra kati namesta ju zreb najteze protivnike
V

Vini Jr

pre gotovo 2 godine

Potrebno je da ti i oni koji su te doveli odete.
N

Nenad PFC

pre gotovo 2 godine

Stolice odlazi!!! Uprava napolje!!!
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Ja ovog čoveka ne krivim,on ima neki svoj koncept,do duše nije baš primenjiv za Partizan ali hajde. Krivi su oni koji su ga doveli,nema sistema,trener ode i ode 14est igrača ... Teški su dani pred našim Partizanom.
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Pravi momenat za pojacanja. Kad ispadnes iz Evrope i izgubis titulu, onda dovedes pojacanja, pa ce se uigrati tamo do polusezone i krenuti da melju. Mozda budemo i drugi. Na kraj sezone naravno prodati svakog ko nesto pokaze, i opet dovesti pojacanja u septembru. Tolikih idiota nema da misle da je to dobro poslovanje. Pre ce biti da se planski sabotira klub.
p

prewara

pre gotovo 2 godine

Izdrži sto duže pleaseeee
G

Gost333

pre gotovo 2 godine

Kojim navijačima!? Pa biće oko 5000 Plafon, a kako igrate i to vam je mnogo.
G

Gost1977

pre gotovo 2 godine

Vucela imas li ti kakvo sopstenje da napises....senilni starcu..majmuncino
D

Delije sever 1389

pre gotovo 2 godine

Stolice ostani!
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Jeste to je tacno da nam.fali pojacanja, ali bolje je zbog tebe da se povuces Stanojevic je kako tako umeo da izvuce maksimum iz ekipe, i ono sto je je potrebno da se uradi je da se smeni uoprava, da se dovedu ljudi iz sveta fudbala, a ne politicari koji ma nije mesto u sportu!
N

Nikola RS+

pre gotovo 2 godine

A imas li ti idiote kvaliteta da vodis uopste ovaj tim? Sa lošijim igračkim kadrom Stanoja se borio za titulu i osvojio bi je da nije pokraden. Ovaj je teška budaletina kao i oni što su ga doveli da uništi klub!
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Ovaj lik je neuništiv! Uvek neki izgovori, opravdanja, obrazloženja... Svaka nova konferencija je veći hit od prethodne. Prvo kaže da rezultati trpe zbog velikih promena u igračkom kadru, a onda kaže treba mu još novih igrača. Evo i AEK je kriv što nije dao da se utakmica igra u 21 čas. Koji kralj! Ilija ostani!
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Docicemo Stolice ali ja nam se ne bi radovao.
A

A1234

pre gotovo 2 godine

Čovek stoji pored aut linije sa izgubljenim pogledom, sa sve onom flašicom... Deluje kao da je na Exitu u 7 ujutru na dance areni... Nikad gori nismo bili Uprava napolje Stolica u Javor, njima je sponzor fabrika nameštaja
E

Evo

pre gotovo 2 godine

sad ce da ti dovedu jos 10 novih igraca . Pa nije ti ovo Football manager. Nije ovo za tebe , siguran sam da nisam prvi koji ti je to rekao . Da je trener biti lako , trener bi bio svako . Vidi se da uopste nisi isao na usavrsavanje . Ono sto si cituckao da bi dobio licencu , i to si zaboravio , a kamoli da si nesto novo naucio .

The Intersect

pre gotovo 2 godine

Covek klinicki lud
S

Sikil

pre gotovo 2 godine

U svakom normalnom i ozbiljnom klubu, ti bi vec odavno dobio otkaz prijatelju moj. Kada si pobedio poslednji put nekoga bre? Koliko vremena ti treba to? Mars iz Partizana
m

mali partizan

pre gotovo 2 godine

nedaj se stolice ne dozvoli da te smene ako te smene ja secem vene
N

No

pre gotovo 2 godine

Dobicete ,,zestoku" podrsku na JNA...i to od prvog minuta...jos na poluvremenu ces dati ostavku.
P

Pfc!

pre gotovo 2 godine

Mir i stabilnost? Jel sam dobro pročitao ovo? Kakve su ovo izjave, kakve fraze, ma sve je jasno.. Tek će da bude bruka kad ne prodjemo Levski, odmah posle derbi i odmah posle možemo da se ugasimo...
S

Sjediste

pre gotovo 2 godine

A šta je jadan ? Ahhahaha, pa sto si pocerao igrače , pa da ti to sad bude opravdanje ? Bolje da je ostao Lola dijabola. Sto se mene tiče samo tako nastavite :)
O

Ovaj

pre gotovo 2 godine

Nije normalan
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Druze, ja tebi ne zamera, ti si budala, nego me zanima da li ce neko snositi odgovornost u upravi sto imaju lose rezultate i pritom ni jednog igraca na prodaju, igraca koji ima trzisnu vrednost...
G

Gost GP

pre gotovo 2 godine

Pa prodali ste Lolu u Crnu goru!
w

webad1984

pre gotovo 2 godine

Ljudi,molim vas,prazne tribine i totalni bojkot mafije u klubu!
C

Cellamare

pre gotovo 2 godine

Zašto da se preda. Ekipa se diže. Voli fudbal. Uživa u poslu. Gde bi mu bilo bolje?
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Vratite Stanoja kao Zvezdas vam to kažem! I pre nego sto je otišao tražio sam da ostane, a dosta ih se smejalo tada
G

Grgurpenkalo

pre gotovo 2 godine

Kako Milosevica ne zatrazis ili Nikolica?? Jbt stanoje i lazna konkurentnost...
G

Gggg

pre gotovo 2 godine

Kakav lik 🤣🤣🤣🤣
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Pa dokle mislis?!Pa jel treba da te presretne neko ispred Teleoptika?!
G

Goxxx902

pre gotovo 2 godine

Jbt ovaj nije normalan...
T

Tole

pre gotovo 2 godine

Ima jedna pozitivna stvar u vezi sa Stolicom, dovoljno se hidrira u toku meča, da bi mogao lepo da piša po klubu čiji je trener. Eto bar nešto.