Komentari na vest

Štoperu Juventusa srpske sudije krive za poraz: Apsurdan penal, takve situacije menjaju utakmicu

P

Partizanski odred

pre preko 1 godinu

e sad neka vidi kako je nama, kad nam iz utakmice u utakmicu prave takve "previde".
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Da, bas vam je teško. Posebno posle penala u Subotici, pa penala protiv Radničkog i gola u 98+, pa uzimanja lopte u ruke i dosudjivanja penala od strane Lazara Markovića lično, pa penala protiv Proletera, pa davanje golova u Novom Sadu u 97+... Bas vam je teško.
V

Volim Helena bohnan karter

pre preko 1 godinu

Gati treba da bude u prvoj postavi, 100000 puta je bolji od onoj fašističkoj zmiji, bonnuci . Bez uvrede ali Milik je u svakoj pogledi bolji igrač od Vlahović , dečko ima bolji pregled igri, više ulazi u šanse, bolji šut ima i bolja tehnika ima, . Dušan jednostavno je igrač za određene ekipe, najveći svjetski klub u svetu, Juventus je preveliki zalogaj za njega, iskreno i propali talenat, moaz kean izgleda bolji od Vlahović . Ona crna buzetinka Iling će biti opasna pakercina, dečko je zver . Realno ako ova eliminacija znači otkaz onoj kukavici Alegri , šta samo zna da igra katanarzo, ja ću biti prezadovoljan, ali izgleda da presedanom Juve - a, agnelli je skrzavac i stipsa, jel neće da ga otpusti, jer mora da mu isplati cijeli ugovor do kraja, čini mi se da uzima 9 miliona po sezonu. Ako ga otpusti najveća želja mi je da dodju jedna od legenda kluba, preveliki majstor zidan il' enormni borac Don Paoleto Montero . Fj do kraja i zauvijek,?!
G

Gost135

pre preko 1 godinu

Sve, sve, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali "najveći klub na svetu, Juventus"? Druže moj dragi...
G

Gost031

pre preko 1 godinu

Slažem se sa konstataciji da je smejurija izjasniti da je Juve najveći na svetu, a povrh svega ako se priča o sudijskim odlukama, Juventusov gol ako je pripisan Keanu je dat iz čistog offside-a...

Gost17

pre preko 1 godinu

Čekamo prevodioca pa ćemo rado sa tobom prodiskutovati o svemu. Hvala na strpljenju.