Pavlović (© Star sport)
Pavlović (© Star sport)

Strahinja Pavlović u idealnom timu belgijskog prvenstva

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 19:35

Drugi put uzastopno

Sve ukazuje da je Strahinja Pavlović napravio dobar izbor kad je prihvatio predlog Monaka da prolećni deo sezone provede u Serkl Brižu. Kad su ga Kneževi prosledili na pozajmicu u belgijsku filijalu čuli su se glasovi kako je to korak nazad u karijeri srpskog reprezentativca, međutim, mladi štoper na takve primedbe uzvraća priznanjima.

Na debiju protiv Kortrajka je postigao gol u pobedi 2:1, a u poslednja dva kola Župile lige izabran u idealni tim. U pitanju je izbor magazina Sportfoot, Kalabine partije u 26. kolu protiv Anderlehta kod kuće (0:0) i u 27. na strani sa Muskronom (2:1) visoko je vrednovao i oba puta ga stavio u idealnih 11 belgijskog prvenstva.

Izabrane vesti

Kad je Pavlović došao pred kraj januarskog prelaznog roka, Serkl Briž je bio na dnu tabele. Sa nekadašnjim štoperom Partizana u odbrani se stabilizovao, osvoji sedam bodova i popravi šanse da sačuva status. Postaće još veće ukoliko u narednom kolu Zeleni na svom terenu savladaju direktnog konkurenta Vaslan Beveren, trenutno poslednju ekipu na tabeli.

Osim toga, sa Strahinjom u prvih 11, ekipa Ivesa Vanderhaegea nedavno je savladala Ostende (3:1) i plasirala se u četvrtfinale Kupa Belgije, gde je čeka Anderleht.



tagovi

Serkl BrižStrahinja Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara