Pavlović (© Reuters)
Pavlović (© Reuters)

Strahinja poleteo, Orlovi brzo pali: Srbija nije stigla ni da proslavi izjednačenje u Budimpešti (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.10.23. | 21:28

Pavlović za 1:1, Šalaji za 2:1

Sve pršti u Budimpešti od šansi i golova. Nažalost, više su ih dali Mađari tokom prvog poluvremena derbija sa Srbijom, pa na kraju tog dela susreta vode 2:1.

Domaćin je najpre stekao prednost u 20. minutu kad je Barnabaš Varga rutniski reagovao posle dodavanja Loika Nega posle istrčane kontre i na taj način kaznio Orlove za promašaje, pošto su se šanse ukazale Mijatu Gaćinoviću i Andriji Živkoviću.

Izabrane vesti

I onda, kad je delovalo da na „Puškaš areni“ gubimo glavu, podigli smo je. Doslovce. Učinio je to Strahinja Pavlović, koji je u 33. minutu sjajno reagovao na centaršut Živkovića iz kornera. U tom trenutku je izgledalo da možemo da se nosimo sa izabranicima Marka Rosija, ali...

Štoper Salcburga nije pošteno stigao da proslavi pogodak, a već smo primili još jedan. I to kakav. Strelac je bio Roland Šalaji, tako što je već u narednom minutu demonstrirao značaj primenjive tehnike, efektno je sam sebi namestio šansu, a onda pogodio još bolje za 2:1.




tagovi

Orlovifudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za Euro 2024kvalifikacije za epkvalifikacije za EPStrahinja PavlovićFudbalska reprezentacija Mađarske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara