Slavlje fubalera Estudijantesa (Reuters)
Slavlje fubalera Estudijantesa (Reuters)

Studenti za šest minuta rešili problematiku na premijeri (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.07.21. | 04:27

Estudijantes od 52. do 58. minuta spakovao tri gola novajliji Sarmijentu za rutinsku pobedu

O ambicijama Estudijantesa u novom izdanju prvesntva Argentine dovoljno govori dovođenje veziste Horhea Rodrigeza plaćenog oko 2.100.000 evra. One svakako podrazumevaju plasman u Libertadores, a ako se po jutru dan poznaje, posle rutinskih 3:0 protiv novajlije Sarmijenta tim iz La Plate ima na čemu da bazira samopouzdanje i veru u velike domete.

Kada su ispred vas na listi najskupljih pojačanja u istoriji kluba jedino Huan Sebastija Veron, Alvaro Pereira i Mauro Bozeli, onda znate da niste došli samo da biste statirali. Svestan je toga i Rodrigez koji je na debiju za novi klub uspeo da upiše i prvu asistenciju.

Izabrane vesti

Pogodaka nije bilo u prvom poluvremenu, a nekoliko minuta po startu drugog počeli su da se ređaju kao na fabričkoj traci. Eksplodirao je 24-godišnji Fransisko Apolasa. U čitavoj dosadašnjoj karijeri postigao je pet i namestio tri gola, a večerašnji izlet na stadionu Eva Peron u Huninu okončao je sa dva pogotka i asistencijom. Načeo je rivala u 52. minutu, stotinak sekundi kasnije asistirao Kastru, da bi u 58. na dodavanje pomenutog Rodrigeza zapečatio sudbinu nemoćnog Sarmijenta.

Treći put su se ovi rivali sastali, a Estudijantes zadržao maksimalan učinak. Uživaju večeras žitelji La Plate, jer će njihov voljeni tim večeras prespavati na čelu tabele. Nema veze što je prethodno igrana samo jedna utakmica u kojoj je Boka kiksnula protiv Uniona.


tagovi

EstudijantesEstudijantes La PlataSarmijento

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara