Luis Suarez (©Reuters)
Luis Suarez (©Reuters)

Suarezove muke sa kolenom: Bez tri tablete i injekcija ne mogu da igram

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.12.23. | 11:01

“Hrskavica mi se istročila, kost udara o kost”, kaže Urugvajac

Nije retkost da se fudbaleri po završetku karijere otežano kreću, da moraju da piju analgetike kako ne bi osećali bol. Pojedini i dok su još na terenu. Takav slučaj je i sa Luisom Suarezom.

Urugvajski veteran je poznim godinama imao učinak od 15 golova i 11 asistencija za Gremio samo u brazilskoj Seriji A, na oproštajnom meču pred domaćim navijačima upisao se među strelce. Bio mu je to 555. gol u karijeri. Cirkulišu informacije da bi mogao Lionelu Mesiju, Serhiju Busketsu i Đordiju Albi da se pridruži u Inter Majamiju, mada pitanje je može li telo da izdrži napore.

Izabrane vesti

Jer, El Pistolero bez lekova i injekcija ne može da istrči na teren.

“Veče pre utakmice pijem tri tablete, a pred sam meč primim injekciju Voltarena. Ako to ne uradim, ne mogu da igram”, rekao je Luis Suarez na radiju 890 Sport i nastavio:

“Hrskavica mi se istročila, kost udara o kost. Ne stvara se tečnost, nekada ne mogu da je pomerim (nogu prim. aut.). Zaglavi se, ne mogu da je savijem”.

Već tri godine Luis Suarez muku muči sa kolenom, još od operacije tokom boravka u Barseloni.

“Na spoljnjoj strani kolena osećam napetost, ostala mi je od operacije iz 2020. godine kada sam bio u Barseloni. U poslednjoj fazi oporavka došla je pandemija i morao sam sâm da radim vežbe, nisam mogao da završim istezanje kolena”.

Priznao je El Pistolero da mu sve teško pada zbog bola u kolenu, čak i igranje sa naslednikom.

“Teško mi je i sa sinom da se igram”, izjadao se Luis Suarez.



tagovi

Luis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara