Subotić i Fenerbahče - veza je bivši sportski direktor Sent Etjena

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.04.19. | 14:40

Dakle, mogao bi Neven u Tursku ovoga leta

Šta će biti sa Nevenom Subotićem?

Srpskom defanzivcu ugovor sa Sent Etjenom ističe ovoga leta, a kako stižu vesti iz Francuske, glavešine Etjena baš i ne planiraju da mu ponude produžetak saradnje jer nisu zadovoljne njegovim igrama.

Izabrane vesti

I zato se kao faktor u celoj priči pojavio turski Fenerbahče. Lokalni mediji u Francuskoj pišu da je turski tim moguća destinacija za Subotića i iznose zanimljiv podatak. Naime, veza za celu operaciju mogao bi da bude Damijen Komoli.

On je trenutno direktor fudbala Fenerbahčea, a na tu poziciju je stigao upravo iz Sent Etjena gde je obavljao funkciju sportskog direktora.

Komoli je navodno predložio Subotiću Ersunu Janalu, a trener Fenera će morati brzo da donese odluku da bi se krenulo u realizaciju posla. Fenerbahče ima užasnu sezonu, sigurno će na leto planirati renoviranje ekipe, a dovođenje Subotića svakako može da bude dobar potez.

Treba reći i da je Subotić bio povređen pa je i to razlog što nije mogao da pruži igre kakve je pokazivao prethodnih godina.

Subotić se proslavio u Borusiji iz Dortmunda za koju je igrao 10 godina, od 2008. do 2010. godine. Od 2018. je u Sent Etjenu. Da li i posle leta ili je Turska sledeća destinacija?

Foto: MN Press


tagovi

Neven Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara