""
""

Sudar fenjeraša u Indiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.01.18. | 10:30

Gokulam i Braća Čerčil su dve najgore napadačke ekipe, pa je najbolje rešenje 0-2

Njegova ekipa postigla je tri gola na osam utakmica - na poslednje četiri nijedan! - ali Bino Džordž tvrdi da nema razloga za paniku...

Izabrane vesti

I da će protiv poslednjeplasirane Braće Čerčil potvrditi da im je mesto u gornjem domu indijskog šampionata.
"Uprava mi veruje! Siguran sam, kao i moji igrači, da ćemo se izvući iz trenutne situacije", rekao je trener Gokulama Džordž u najavi meča sa fenjerašem I-lige.

Tim iz Kerale reagovao je posle očajnog početka sezone i odmah doveo četiri pojačanja koja za sada nisu donela ono što se od njih očekuje. Prema rečima Bina Džordža, krajnje je vreme da i oni prorade. 
"Ne potcenjujemo nikoga, pa ni Braću Čerčil, ali budite sigurni da im nećemo dozvoliti da nas prestignu. Novajlije odlično sarađuju sa ostatkom tima i to mi uliva veliku dozu optimizma".

Gosti su prošle nedelje upisali prvi bod i to ne bi bilo nikakvo iznenađenje da nisu odmeravali snage sa drugoplasiranim Ist Bengalom koji će, kako stvari stoje, biti u najužćem krugu kandidata za titulu.

Iako kvote to ne otkrivaju, domaćin je kvalitetniji, ali je u ozbiljnoj "svađi" sa protivničkim mrežama. Najpametnija solucija bila bi 0-2 gola koja donose gotovo 50 odsto više od uloga... 

MOZZART KVOTE
(2,90) Gokulam (2,80) Braća Čerčil (2,65)
Početak: 15.30

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Indijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara