Komentari na vest

Šumari za četiri dana posekli dva Junajteda! Đavoli jurnuli u napad i doživeli surovu kaznu

B

Baksuz

pre 5 meseci

Bolji je naslov Šumari posjekli drva.
B

Burazengija

pre 5 meseci

Seven ten hag ponovo pokazuje koliki je doktor, samo sa pacijentima moze igrati. Valjda je jasno i navijacima jedinstva da moraju dovesti novog trenera zajedno sa novim igracima koji su motivisani da igraju za taj klub a ne ovako kao kilave babe. Ne volim jedinstvo ali mi vise nije ni drago kad gube, postalo je tragikomicno.
G

Gost2

pre 5 meseci

Ovdje se prije svega vidi kol su povrijede pokosile United, Ten bolje daje uzeo napadaca iz u 21 za ovu utakmicu, nego Rasforda sto je stavio za spica. Antony treba na klupu dase dobro pozeli igrati mozda i proigra, ovako nist od njega. Imao je Religiona ljevog beka on stavio Dalota desnog beka mnogo greski pozzzz
N

Nikos1988

pre 5 meseci

Pa ovo sve sto si nabrojao su takticke greske trenera, tako da nije sve ni do povreda iako stoji da su oslabljeni. Kao strastveni simpatizer Utd slavicu kada Ten Hag ode sa klupe
F

Falični Tom 1989

pre 5 meseci

Prva vest vezana za Junajted a da nema komentara tipa Ronaldo je kriv i slično. Sve mi je jasno ali da posle onakvog preokreta izađu ovako beživotni to mi nije jasno. I naravno da primiš dva preslikana gola. Strašno. Ten Hag mora maksimalno da koristi Mainoa i Garnača. To su igrači koji su gladni dokazivanja. Dialo će biti dobro pojačanje samo da još malo vrati formu. Bruno i Eriksen ne mogu zajedno da igraju i to je činjenica. Obojica su vrlo sličan tip igrača i dosta prostora ostavljaju za kontre. Nekako stičem utisak da Junajted ne može da da golova koliko može lagano da primi. A tek što ne može da da gol to je posebna priča.
M

Makks

pre 5 meseci

Ten hag ne mora nikoga da koristi jer mu se tim raspada.

nmcbb@hotmail.com

pre 5 meseci

Ten hag : bili smo superiorni do 61 minuta, kontrolisali smo igru u svakom aspektu i nema sumnje da je ova ekipa jos jednom pokazala da smo spremni da se takmicimo sa najjacima i napadnemo prvo mesto..
C

CM punk 2

pre 5 meseci

Ovo ti je dobar komentar, u stilu Igora Matića. 😂😂
V

Vldblk9a

pre 5 meseci

Ja ne znam da li sam u zivotu video iritantnijeg igraca od Bruna. Ali svaku utakmicu se bacaka, simulira, glumi neko ludilo i celu utakmicu kuka nesto sudijama. Prosto neverovatno da je takav lik kapiten MU, nije ni cudo sto deluju kao rastimovana banda.
E

Eseks

pre 5 meseci

Isti je natko kukumavka
P

Prdoje

pre 5 meseci

Notingem forest je 3 puta igrao u kupu šampiona, i 2 puta bio pobednik. A ovi nesretnici iz man utd su možda 50 puta igrali u keš ili lš i čak 3 puta osvojili. Potpuno nebitan klub.
S

Samping

pre 5 meseci

Šta tek reći za Arsenal, ni kup Ere Ojdanića u Evropi nemaju
B

Burazengija

pre 5 meseci

Nisu imali sudije kao sto su imali u PL, valjda je to sasvim jasno :)
V

Vldblk9a

pre 5 meseci

Imaju jedini neki zlatni pehar, sad da li je erin ili nije ne znam, ali ove ostale engleske velesile od timova mogu samo na slici da ga vide dok usatog svake godine neko osvoji, cak i arapi uzmu engleskog nizeligasa i osvoje ga.
G

Glabna

pre 5 meseci

😂😂😂
M

Monteroo

pre 5 meseci

Drugi gol je definicija njihovog problema,eriksen hoce da vrati kontru al ne moze trckara a bruno smeker mase rukama na centru... A l gibson vajt sasiva u stativu... Mesto da izbaci brunu i stavi mek tominija iza a eriksena ispred...ostalo nebitno....bice oteran zbog laznog kapitena.
E

Eskobar

pre 5 meseci

ko jos gleda Manchester junajted ko su bre oni igraci strasno veliki Notingem Forest
N

Nikola...

pre 5 meseci

prokleti Junajted. po ko zna koji put obaraju cak i na duplu sansu. od sada su nepostojeci.
.

....

pre 5 meseci

Brate i mene prosla 2 puta oborili zato sad lepo odigro forest od 2 -3 gola
B

Bokiiii

pre 5 meseci

Posle svega sto se desavalo i ko zna sta ce jos biti cast i privilegija je biti na sedmom mestu sa tim kako junajted igra pod Hajzenbergom. Nuno je sa vulvsima bio najzajebanija ekipa u pl,nadam se da ce se vratiti svojoj igri jer mi je uvek bio simpatican trener.
u

unitedalltheway

pre 5 meseci

Hajde sto je Antony-ja izbacio, izgleda da se povrijedio, ali zasto Mainoo-a izbacuje a McTominaya ubacuje to ni ten hagu nikad nece biti jasno. Danas je dokazao da je pogubio sve konce, ako ih je uopce i imao. Na kraju sezone 7-10 mjesto za United.

lpool

pre 5 meseci

Prosto se vidi da su igraci digli ruke od Ten Haga, zalaganje ravno nuli.. Verujem da bi novi sportski sektor Junajteda najvise voleo da proda 15 igraca ali posto to nije racionalno, smena trenera je neminovna.
T

To je to

pre 5 meseci

Drago mi je da su im se osvetili za onu kradju u prvom delu sezone.
S

Srbenda 77

pre 5 meseci

Dok nije počeli veliki"šumari" gledao sam milana i jos par puta ptebacio pošto mi je trebao kec,kad neko kaže premijer liga naduvana,prosto je neverovatna razlika u kvalitetu
J

Jednostavno

pre 5 meseci

Serie A negledljiva u odnosu na PL
z

zvrcka

pre 5 meseci

Negledljiva je poodavno,pa je I ne gledam.
N

Nešto zajedničko

pre 5 meseci

Mi imamo Šerifa Nedaje a Mančester Neodbrananu.
t

tebrica

pre 5 meseci

Partizan ima jednog Sanicanina pozadi, Mancester United ih ima 4, ne znas ko je veci panj pozadi. Ne samo da su nesigurni i da grese, nego iz gresaka direktno prave ZICER sanse protivniku, znaci nije cak ni greska na nivou izgubljen posed, ili ne znam sta, nego DIREKT ZICER PROTIVNIKU. Pocinjem da mislim da United namerno ovo radi, jer se vec skoro 10 godina od kad je Ferguson otisao, stalno pise i prica o njima, dobro im je za publicitet da kiksaju, to realno lici na Amere.
9

999

pre 5 meseci

Da zamolim pristrasnu redakciju i admina da objavi komentare korisnika pod imenom "Gostica". Nekidan je briljirao i pametovao, pa sigurno ima i veceras sta reci. A zali se da mu ne objavljujete.. Ili je i veceras decko na putu, pa nije eto slucajnoooo ispratio poraz... Hvala unaprijed i cekamo strucni komentar vrsnog poznavaoca.
M

Moj mali

pre 5 meseci

Kad već dajemo savete redakciji i adminu, ja predlažem limit od minimum 18 godina za komentare i limit na pluseve koje "komentator" može sam sebi dati.
2

24.04.1902.

pre 5 meseci

Gospodine Ten Hag da li vam je sada sve jasno?
R

Redklife odlazi

pre 5 meseci

Kad čika Nuno postroji zeven Haga. Uuaaa Junajted!