Komentari na vest

Suminih 100 u crno-belom: Najlepše je bilo na Old Trafordu

D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Sad ce jos i Vuletic da im se pridruzi
D

Dinca

pre oko 3 godine

Zar je ovaj tip sa stakom i Veljin, prijatelj jos u Partizanu? Naravno da se gospodin po zapovedi vrha stranke, dok se Partizan, blati i upordjuje sa Silerovom, ne oglasava, milsleci da ce ovo sve proci mirno i da ce on i dalje ostati da unistava Partizan.Grdno se tzv.gospodin, vara, da ce mu ovo Armija navijaca Partizana, oprostiti jer on i sam zna da prva utakmica na Partizanovom stadionu, sa navijacima,nece doneti nista dobro ni njemu koji je po politickoj liniji i bez ikakvih fudbalskih i bilo kojih drugih strucnih referensi, 2014 zalutao na fudbalski stadion Partizana, zajedno sa Milosevicevim ,Gebelsom, Miloradom Vucelicem, sa jednim jedinim zadatkom da sto vise zaduze Partizan, da ne smiju imati jak tim i da dok ne ugase FK. CZ mora uvek da bude prva. Ne treba biti suvise pametan i videti da je ova tzv.gospoda VV, dobijeni zadatak gotovo 80% ispunila. Uvecali su dug sa 12 na 33 mil. evra. 4 godine, nisu u konkurenciji za titulu i u tom periodu CZ je osvojila 120 bodova vise, sa tedencijom da ce kada se vidi koga dovodi CZ, a kakve raspale igrace, dovodi Vazura Milos, Zvezda, jos barem 2 godone biti prva.Dovode igrace koje nece niko, koji ne igraju po 1-2 godine nigde i naravno ne kostaju nista. ( Miljkovic,Jojic,Obradovic) Prodaju igrace tako sto ni 95% tzv. UOFK. nema pojma o visini tansfera. PS. Veliko postovanje prema prof. Vuleticu, koji je jedini od tzv. uprave Partizana, imao i pamet i hrabrost i karakter, da se javno,ostro i odlucno, suprostavi svima onima koji su na bilo koji nacin pokusali da kriminilizuju jedan veliki evropski klub, krseci i telefonsku naredbu izdajnika i rusitelja FKP, Vucelic Milorada i Vazure Milosa, da se ne smije niko u ime Partizana, oglasavati dok ga blati vrh SNS i dio javnosti.
m

metalika moj dobar drug

pre oko 3 godine

sreca njegova pa se igra bez publike inace bi svi na stadionu bili protiv njega
s

stimpy

pre oko 3 godine

Vazurice, Vazurice kakva je Nevolja sa nogama
p

posteni moj sumarijuse

pre oko 3 godine

najlepe ti je bilo na old trafordu zato sto si promasio stranu topcidarskog brda leta te 2017. godine.Da si odabrao pravu nebi ti najlepse bilo na old trafordu pri rezultatu 0 3 nego 2 0 protiv liverpula i 1 1 na san siru.Lepo bi ti bilo i protiv salzburga jang bojska krasnodara arsenala.A obiso bi i pariz napoli london minhen
9

951357

pre oko 3 godine

Izabrao je on pravu stranu brda, veruj mi ;)
V

Vagabundo

pre oko 3 godine

Dobro,Old Traford,pa i nije imao puno izbora!
9

951357

pre oko 3 godine

"Mogli smo da pobedimo Junajted u Beogradu". Kraj vica. "Suma od prvog dana imao naše veliko poverenje koje je, opravdao igrama." Kraj drugog vica. xD

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Mogli smo da pobedimo i petlice milana ali simo krunic i ostale vedete bejahu bolji! Btw legebnda kaze da knindza borjan i dalje trci ka kaznenom prostoru b tima milana dok se izvodi korner! Tresti li i dalje vatromet?

Jeste

pre oko 3 godine

Kako te nije sramota i dalje da pricas kako je Milan izasao sa B timom?Ako su ti Donaruma,Kessi,Dalot,Romanjoli,Kalabria,Calhanoglu,Krunic,posle su usli jos Ernandez,Salemaher,Ibra,Rebic,onda treba da se lecis.Ti igraci su se branili protiv Zvezda i to na San Siru i to sa igracem vise. U Bg-u su izasli sa slabijim sastavom ali opet su ti bili Donaruma,Ernandez,Mandzukic,Krunic,Rebic,Romanjoli,Benacer,posle su usli Calhanoglu,Dalot,Tonali i primili su gol sa igracem vise.Cuti tu i pokrij se usima.
D

Djovanela

pre oko 3 godine

Pa na Old Trafordu im je igrala prva postava i videli ste a i shvatili da ste se dzaba smejali Zvezdi za poraze od PSG-a,Bajerna,Liverpula,Totenhema. Tada sasvim prosecni Mancester vas je odrao,sprdao se sa vama. Pola niste presli,na gol a ni pored gola niste sutnuli,golmana im niste ni videli.Oni su vam dali tri laka komada.I da se nisu sprdali,izvodili akrobacije i da Stojkovic nije skidao zicere,vratili bi ste se sa tog istog Old Traforda sa barem 10 primljenih golova.I ona zamislite sta bi vam uradio sampion sveta Bajern,sampion sveta Liverpul,PSG sa Nejmarom,Mbapeom i Kavanijem itd. A poraz od Mancestera na vasem lavoru,tacnije od vecine decurlije Mancestera ste hteli da predstavite kao vecu senzaciju od pobede Zvezde nad najjacim timom Liverpula koji je postao prvak Engleske,prvak Evrope i prvak sveta i to u ligi sampiona i u mecu u kojem su im bodovi bili prekopotrebni.I naravno,ispali ste smesni kao i uvek.
@

@Djovanela

pre oko 3 godine

Pre svega druze, ako nesto komentarises red bi bio da to ne komentarises navijacki, nego istinito. MJ je i u Beogradu igrao sa prvom postavom i nije se bas proslavio,jer je po prikazanoj igri Partizan, zasluzio bolji rezultat. U Mancesteru,su domaci bili bolji i pobedili su zasluzeno ali se nisu sprdali sa Partizanom koji je imao par ozbiljnih napada i udaraca na gol tako da je potpuno navijacka tvoja konstatacija kako su se oni sprdali i da su hteli dali bi 10 komada. Pa Partizan je igrao sa mnogo vecim klubom nego sto su Liverpul i Bayern iz Minhena, zajedno i mnogo vecim klubovima od PSG i Totenhema, ( Porto i Olympik, evropski prvaci ) pa nas nije niko nakantavao sa 10 i 9 golova kao sto je nakantavana CZ. Partizan, je u LS imao CAST i uzimao bodove najvecem klubu u istoriji fudbala Realu iz Madrida, koji je dosao u Beograd, sa timom koji se vise nikada nece pojaviti dok se fudbal bude igrao. Zamislite kakvu je Partizan, doziveo cast i uspeh kao do sada ni jedan klub iz regiona, da uzme bodove klubu u cijim redovima igra 5 fudbalera sa osvojenim zlatnim loptama 3 kao najbolji svetski igraci i 2 kao najbolji evropski igraci, --- ( svaki istinski ljubitelj fudbala zna ta imena i zato ih i ne nabrajam ) --- a ostatak tima kao Kasiljas, Karlos Alberto, Salgado, ma necu da nabrajam jer su svi bili svetske fudbalske legende.Pronadji na YT, snimke te utkmice u Beogradu gde TV reporter RTS, u prenosu kaze da samo brazilac Ronaldo, vredi vise nego oba stadiona u Beogradu i stadion Partizana i CZ, zajedno sa njihovim igracima.Partizan je imao cast da u LS uzme bodove evropskim prvacima Portu i Olympiku. Partizan, je Porto sa Murinjom, nadigrao u obe utakmice. Uz veliku srecu u revansu Porto, je pobedio sa 2:1, a Drula i Stojanovski, promasili zicere za najmanje nereseno a mozda i pobedu. I naravno Porto, te godine postade sampion Evrope, uz konstataciju Murinja,da je najteze bilo protiv Partizana,da je ta srecna pobeda, bila kljuc pobede u LS. Dakle niko nas nije nakantavao kao CZ, koja je potucena do nogu u utakmicama LS, gde su se protivnicki igraci ismejavali Borjanu i ostalim igracima CZ. Vama Totenhem, dade 9 komada a vi njima 0 nista. A samo 2 godine pre CZ, sa tim istim Totenhemom, sa 80% istim sastavom kapiten Kejn,Son,itr igrase u LE sa Partizanom i dadose mu SAMO 1 GOL. U Beogradu bilo 0:0 Partizan ih trebao da pobedi po sansama. U Engleskoj su pobedili nezasluzeno sa 1:0 po prikazanoj igri Partizan, je zasluzio minimum neresen rezultat.I protiv Bayerna, je Partizan, igrao pre nekolko godina u kvalifikacijama LS. Bavarci su izbacili Partizan, ukupnim rezultatom 6:2, ( 1:3 obe utakmice ) dakle nije ga Bayern, nakantao sa 9:0 kao CZ. I samo da znate; U celokupnoj svojoj slavnoj istoriji, koja traje evo nepunih 76 godina, u sudarima sa najvecim evropskim klubovima Partizan, im se uvek dostojanstveno suprostavljao i nikada od njih nije nakantavan kao CZ. Sve svoje sestice,petice,cetvorke, primao je protiv mnogo slabijih klubova.
l

lol12

pre oko 3 godine

Koliko titula je doprineo igrac placen sve ukupno kroz transfer,plate i bonuse preko 4 miliona evra?
M

Mr no

pre oko 3 godine

Mnogo više od La prevare i ostalih galaktikosi, koji su pobegli glavom bez obzira jer se navodno "nisu snašli", a plaćeni milionima sad čijim nije tesko pogoditi... Malo oprani.
m

metalika moj dobar drug

pre oko 3 godine

Zbog čega je Vazura još uvek u Partizanu ????????
G

Gost987

pre oko 3 godine

U kom svojstvu je Iliev tu? Zar on nije dao (neopozivu) ostavku i napustio klub?