Komentari na vest

Superligaši likuju posle odluke suda: Preispitati monopolski položaj UEFA

S

StoneCold_

pre gotovo 3 godine

Ko se malo bolje seca, pre koju godinu su ovi veliki hteli da se napravi jedna manja grupica koja ce dobijati vece pare od UEFE kao nagrade za ucesce u LS i uvodjenje FFP. To je protumaceno kao zatvaranje LS. bar delimicno i UEFA nije imala nista protiv, ali nisu hteli da im ispune finansijske zahteve. Onda je iskocila citava prica oko SL. Po meni pokusaj blefa koji je na iznenadjenje i ova tri kluba dobio noge. Cinjanica je da ni jednom od top EU klubova nije stalo toliko do navijaca i da im je prioritet samo kes, i to siguran, a nije stalo ni UEFI. Da li je SL moralna kao takmicenje je jedna stvar, ali pravno oni mogu to da urade i UEFA ne moze tu nista. A na kraju ce ovi svakako izvuci kes koji im treba, samo je pitanje sta ce UEFA uraditi, odnosno sta ce im biti isplatljivije.
J

JVPS

pre gotovo 3 godine

Kad sam rekao da UEFA nije jača od Exora, vi ste likovali. Da nije bila smena generacija u vrhu, i inter bi tako prošao 2006-e. Ali polako, stiže pravda polako ali sigurno. Forza Juve!
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Evo klasicni juventin sa pricom o Exoru i ostalim glupostima. Gde ti je bio taj Exor kad se formirala Super liga od cetiri dana? Sad je Exor jak faktor. Hahaha...ovi juventini su posebna vrsta ljudi. Loze se na moc i ostale gluposti umesto na fudbal.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ako se secate, Celsi je prvi istupio. Putin zvao poslusnog Romana i naredio mu to. Zasto? Zato sto je Gasprom Sponzor LS. I onda mi pomahnitali juventini veslaju pricu o Exoru, ono kao moc i sl. Cuj Exor i Gasprom. Uostalom, zivi bili pa videli, od Super lige nema nista.
S

Smouth

pre gotovo 3 godine

Uvek me fasciniralo kakve gluposti dodju od navijaca Juventusa. Pre svega racunaj ds su ovde glavne poteze povukli Real i Barselona uz koje stoje jedne od najvecih kompanija sveta. Exor i te gluposti oko Juventusa su nebitan faktor. Prica iz 2006. je vec nesto drugo, tako da vam tada ne bi pomogle sve kompanije sveta, a ne Exor. Ne znam kada ces shvatiti da je na sudjenju izneto brdo jasnih i neoborivih dokaza, hiljade sati audio snimaka izmedju Modjija i sudija, da su sudije priznavale, da su uhvaceni tokovi novca, da su nadjeni racuni u svajcarskim bankama....da bi vi danas imali samo dve stvari da ponavljate kao papagaji " Inter vam smestio" i "Inter je takodje namestao"...za 15 godina niko nije uspeo da iznese jedan jedini dokaz o nevinosti, na kojem god sudu da ste probali potvrdjena je kazna i umesanost u kriminalne radnje. Na kraju to se sve oslikalo u onoj karadji titule Milanu, koja ostaje poznata kao "Titula Muntari"
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Pisao u to vreme u kom će pravcu ići priča.Radi se o zakonima EU-a.Sportisti su kao električari vodoinstalateri.To je ZANIMANJE.Kao što navedeni nesmetano menjaju zemlje u kojima rade tako je omogućeno i sportistima.Drugo klubovi su FIRME.REAL BARSELONA JUVENTUS LIVERPUL itd su kao GUGL PEPSI KOKA KOLA GASPROM.FIRME.FIRME koje mogu da se udružuju radi sticanja dobiti na koju će plaćati porez.Monopol UEFA je zapravo UDARNA PESNICA tužbe jer se EU bori protiv monopola.Prosto UEFA može da organizuje takmičenja sa klubovima koji žele da učestvuju u njenom takmičenju međutim oni koji ne žele da učestvuju njima se ne sme braniti odlazak.Slično kao u košarci.FIBA ima svoja takmičenja EKA ima svoja.ZAKON TRŽIŠTA je u pitanju.Ako REAL i ostali mogu da se organizuju i naprave jače i novčano isplativije takmičenje ne može im se braniti.Uskoro ista situacija u rukometu vaterpolu odbojci tenisu.SPORTSKI POZDRAV
B

Brban1908

pre gotovo 3 godine

Zasto se dijelite na Juventus Inter oko ovog pitanja… Sramota je za Uefu da pobjednik LS dobija 55M dok neki pobjednik Championshipa dobija duplo vise. Kao navijac Intera podrzavam superligu, jer u Uefi Inter mora da prodaje najboljeg beka kog je imao posle Maikona da bi peglao knjige a neki arapi mogu da napisu da su sponzori za WC solje u prostorijama PSG ili Citija i plate za to 1 milijardu i tako posluju u +… LP
R

Romanista123

pre gotovo 3 godine

I da bude ta Superliga inter ce do tada otici pod vlasništvo banke a onda mu slijedi rasp ad hahaha
S

Smouth

pre gotovo 3 godine

Romanista @ hahahhahaha, i da ode u vlasnistvo banke Inter ce biti ucesnik SL...dok tvoja romica mozda bude pozvana u LE
M

Militao

pre gotovo 3 godine

Napred Uefa
D

Damir92

pre gotovo 3 godine

Prevedeno na nas jezik uefa ga ispu*ila…
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Mogu da likuju koliko hoce kad ih je samo troje...
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Ova tri kluba su TEŽA nego svi ostali zajedno. Kjelini, kako sam ovdje i rekao prije 15 dana, džentlmenski sporazum s Juveom na praktično 1+1 godina. Pozdrav svim fanovima torinskog Juventusa, ma gdje bili!
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Juve 1982 Hahahaha...tri kluba jaca od svih ostalih? Hahahaha...ali dobro, da si stavio Real i Barsu pa i da razumem...ali po cemu je tvoj juventus jak? Po cemu druze? Objasni nam svima po cemu je juve jak u Evropi?
N

Nemoj da ti on objašnjava

pre gotovo 3 godine

Neka ti kažu Barsa i Real u čijem su društvu. Pogledaj reakciju čini mi se Garija Nevila u vreme kad je Junajted bio sila i kad su mu rekli da je Juve prošao dalje kad se činilo da ispadaju. Pročitaj čije su se snimke gledale kod Fergusona da mu se tim nauči pobedničkom mentalitetu, itd. itd. Da nije sila možda ovaj jad što bude zadnji u grupi LE s anonimusima, a uspeh u LŠ im učešće? Ovi što ih ne pominje i ne uzdiže niko sem bivših igrača? Juve je stalno tu, a to što često gubi finala jbg... bili su prvi ili drugi klub Evrope samo nešto manje puta nego što je patuljasti Inter u svojoj istoriji osvojio skudeto.
J

Juventino10

pre gotovo 3 godine

Hahaha naravno da likujemo, patite svi! Ps SK je namjerno izgubio premijerligu od AS, jer od 2023 kreće superliga ;)
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Brate, ne lozi se kao neki decak. Ko ce da igra tu Super ligu? Znam da ti navijas za Super ligu ali nema ko da je igra.
J

Juventino10

pre gotovo 3 godine

Ne moze SL bez PsG, problem je SP, cim se zavrsi SP eto super lige!
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Finansijski rizici su na klubovima, a UEFA bez ikakvog rizika kupi sav novac. Uz to je još i dokazano korumpirana organizacija. Tako neće više moći. Superliga Evrope igraće se kad-tad po uzoru na košarkašku NBA ligu u SAD.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Paznja ljudi, evo stizu vesti direktno iz uprave juventusa.
V

Vartolu

pre gotovo 3 godine

Bravo. Ima pravde. Zivela zdrava konkurencija, sport i neka pobedi bolji.
P

Pjanjic sa tri zuta pravi

pre gotovo 3 godine

Militao prestani da koristis moj nick,moli te!!!Nisam ja kriv sto ti necu da obljave komentar.Prihvatite mi Komentar!!!
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Nije Militao glupane, vec Milito.
D

Deniz

pre gotovo 3 godine

Real Madrid, Barcelona i još nekoliko velikih klubova su u ekonomskoj krizi, to se vidi po transfer roku. Real prodaje veterane ili ih pušta da odu besplatno kako bi se ratosiljao plata, dok Barca dovodi stare igrace i to besplatno. Super Liga bi koristila Realu da dovede Halanda i Mbpapea, Barceloni da se stabilizuje, a pominje se da bi i Juve mogao ostati bez Ronalda. Super Liga je liga sebičnih i samoživih, pohlepnih ljudi koji su navikli da kupuje super star gotove igrače. Jasno se vidi pad španske Primere, a jačanje Premier Lige. Pogledajmo samo zadnja dva transfer roka, svi super star igrači idu u Premier Ligu. Super Ligašima želim sve najgore.
D

Djuradj

pre gotovo 3 godine

A Premijerligasiam sve najbolje! To engleski Srbine! Kapitalista udario na kapitalistu, a nos golja nasao do sali pamet ko je bolji od njih, iako su oba govna.