(©Reuters)
(©Reuters)

Šuška se u Ljubljani: Siti grupa zainteresovana za Olimpiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.09.22. | 13:05

Arapi bi da pazare i na prostoru Eks Ju

Odličnu sezonu ima Olimpija, sa devet pobeda i jednim porazom ubedljivo vodi na tabeli Prve lige Slovenije. Ali i pored toga navijači traže i očekuju više, nisu baš najbolje “kliknuli” sa aktuelnim rukovodstvom.

Možda baš zbog toga uzburkale su se “vode” u Ljubljani, jer se pronela vest da je Siti Fudbal grup (CFG) zainteresovana da kupi Olimpiju! Kako piše Ekipa, takva informacija kruži fudbalskim kuloarima u prestonici Slovenije. Pa nije ni čudo što je uzbudila i večito nezadovoljne navijače.

Izabrane vesti

Siti grupa, koja u svom vlasništvu ima klubove na svim meridijanima, zainteresovana je da napokon uđe i na prostor bivše Jugoslavije. Olimpija joj je, navodno, najzanimljivija u ovom momentu, a čovek za vezu je Albert Rijera, trener Zmajčeka, koji ima jake veze i odlične odnose sa ljudima unutar Siti grupe.

Za sada Siti grupa ima u svom vlasništvu klubove iz SAD, Australije, Japana, Španije, Urugvaja, Kine, Belgije, Francuske i Italije. Naravno, najveći među njima je Mančester siti, ali tu su i neki “mališani”, kakav je recimo belgijski Lomel, iz grada koji ima 30.000 stanovnika i čija je vrednost značajno porasla od tada. Takvom scenariju se nadaju i u Ljubljani.


tagovi

Olimpija LjubljanaSlovenija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara