Komentari na vest

Susret Asana i Borjana u Dubaiju, Japanac traži treću pobedu i prvi gol

G

Gost999

pre preko 1 godinu

Kako je Asano uspjesniji? Ovde se stalno vrte komentari da otkad je pocela dominacija galaktikosa, Partizan nikad nije pobijedio, ja sam poceo misliti da i nisu dobili jos otkad se Zvonimir Vukic penzionisao. Provjerite vi vase podatke novinari, nema se razloga vama vjerovati prije nego casnim, obavjestenim i tacnim komentatorima.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Zvonimir Vukic?!Nemoj da si neozbiljan.Njihova dominacija traje jos od kad je prva ameba izašla na kopno.
G

Gost@Gost999

pre preko 1 godinu

Pa sta ti nije jasno? Od kad je Miloje dosao u klub, imate samo jednu pobedu u lupam, 15 derbija. To se da lako proveriti. A i nju uz pomoc Srdjana Jovanovica koji nam je ponistio cist gol na 0:0. To sto ste dobili jedan kup na poklon Sasi Ilicu a u drugom ste pobedili uz sudijsku pomoc (ko sme da da crveni karton Stojketu? Nego, je l i tu utakmicu sudio Srdjan Jovanovic ili me secanje vara?) i valjanje po terenu od 60. minuta, to nema veze, jer to nisu prvenstvene vec kup utakmice.
G

Gost@Sima

pre preko 1 godinu

Konacno si rekao nesto istinito
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ako se kup ne racuna, kako je Milojevic nakupio toliko utakmica za 2 ipo sezone koje je bio tu? Jos ima i taj poraz.. Nesto si ti to previse dodao. Meni nije jasno samo kako vi tako silni ne mozete jadni Partizan u gostima dobiti od 2016. godine.. Evo vec sedma godina.
G

Gost@Gost999

pre preko 1 godinu

Nisam ja dodao nista nego se ti pravis lud. Lepo sam napisao otkad je Miloje dosao, a ne da je on imao toliko utakmica. Je l ti treba prevod mozda? Pa prosto, nije nam trebalo. Vama i kad je trebalo, vi ste igrali bunkericu i cuvali 0:0. Da okrenem stvari, s obzirom da su vama puna usta toga da se Zvezda gura a da ste vi bolji ali vam neko ne daje da budete prvi, kako to da nemate pobedu protiv Zvezde na 14/15 utakmica? Ili tako nesto. Kako to da nas barem na svom stadionu ne pobedite kad ste vec toliko bolji ali vam ne daju? I kako to da imate 20% poseda protiv Zvezde na svom stadionu?
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ne treba im pobeda u derbiju na nasem stadionu?! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha......
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

I kup se ne racuna?!Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahah....
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Hahhaahah zato vam svaka utakmica u Lazarevcu, Nisu, Kragujevcu, Novom Sadu treba pobjeda i tu pobjedite.. ali vec sedma godina vam ne treba pobjeda na stadionu Partizana. Kakve li slucajnosti..
G

Gost@Gost999

pre preko 1 godinu

Pa naravno, prvak je onaj ko sakupi najvise bodova. To je osnova svakog prvenstva. Ili nisi znao to? Nego, nisi mi ni na jedno pitanje odgovorio. Zasto, "realni" grobaru?
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

sta kazu magovi iz uprave kako nije smeo da napusti klub?
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Ma dobijamo ga na sudu i vraca se da odradi ugovor do kraja!
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

I plus da nam plati ODSTETU!