Švajnija zovu u Ajntraht

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.03.21. | 19:19

Da odmeni Fredija Bobića...

To bi bila prava senzacija!

Nemački mediji najavljuju da je Ajntraht na listu kandidata za novog sportskog direktora dodao još jedno ime. Ni manje ni više do Bastijana Švajnštajgera, jednu od najvećih fudbalskih zvezda Nemačke u 21. veku.

Izabrane vesti

Fredi Bobić još nije zvanično napustio Frankfurt, međutim njegova odluka i klupsko saopštenje o rastanku očekuju se u narednim nedeljema, pošto je Lars Vindhorst, gazda Herte, uspeo da ga ubedi da bi trebalo da preuzme istu funkciju u Berlinu i započne projekat stvaranja ozbiljjnog tima, spremnog da napadne Ligu šampiona.

Bild se poziva na svoje izvore i navodi da se svetski šampion iz 2014. i osmostruki prvak Nemačke s Bajernom idealno uklapa u profil za kojim tragaju u Frankfurtu, ali isto tako podvlači da neće biti lako ubediti Švajnštajgera da se prihvati posla, jer ovaj ima drugačije životne planove i ne želi da se vezuje za jednu državu i grad.

Podsetimo, od ranije je poznato da su na listi Ajntrahtovih kandidata Jonas Bolt iz Hamburgera, Horst Held iz Kelna i Lajpcigov Markus Kreše.

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.


tagovi

BundesligaBastijan Švajnštajger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara