Komentari na vest

Svaka čast, gospodine Bil! Rendžers dao kvaran gol, trener tražio da se protivnik pusti da izjednači (VIDEO)

T

This

pre oko 1 godinu

Rendžers i poštenje-3 ofsajda svirana Zvezdi i dosudjen sumnjiv penal
T

This

pre oko 1 godinu

Rendžers nam dao tri gola sve iz prekida,pre 6 meseci,nadam se da u Zvezdi vežbaju odgovor na takve situacije
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

Coveka i tim jos mogu da optuze za namestanje sada koliko je moral otisao u drugi plan.... Svaki istinski navijac bi ovo pozdravio al neki koji su pali na tiketima sada sigurno lude
T

Trener

pre oko 1 godinu

Je ispao šmeker, ali navijači nula. Pa ceo stadion je zviždao, toliko o FP.
G

GS

pre oko 1 godinu

Kup utakmica, Rendžers igra protiv tima iz druge lige, a stadion krcat. Atmosfera kao da je utakmica za titulu prvaka Evrope.
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Kasno sam bio pročitao neke komentare gde se pominje Škotska liga. Tvrdi čovek da jedan tim dominira u Škotskoj i šta je čudno što kod nas takođe samo jedan klub dominira. Toliko je informisan da je baš Škotsku našao za primer. Valjda nigde na svetu nema većeg dualiteta nego tamo. I Celtic i Rangers imaju tone titula, čak Rangers poneku više. Jedni su protestanti drugi su katolici. Kada su izbacili Rangers zbog bankrota navijači Celtica nisu ni toliko slavili. Kako je vreme odmicalo počeli su da žale za večitim rivalom. Kada bi samo ikada tako nešto bilo moguće i kod nas. Dobro, malo sam romantičan, ponelo me, znam gde živim. A pravo fudbalsko poštenje i možete naći samo na ostrvu. Mene to i ne čudi jer tamo je fudbal i nastao. Kod južnjaka nećete naći tako nešto. Neka samo čuvaju tu poslednju iskonsku iskru, možda od nje nastane i plamen.
T

This

pre oko 1 godinu

@aeiou-videli smo to poštenje na Ostrvu pre 6 meseci kad su Zvezdi poništili 3 gola zbog ofsajda i svirali sumnjiv penal
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ja igrao na uživo na poluvremenu Ajaks keca i Rendžers keca. Obe došle iz dvojke u keca. Sa 1000 din uzeo 4300. Nego poenta priče, Ajaks bio prenos, a Rendžers nisu mogli da nadju u kladionici. Nego sam Rendžers pratio na Bet365. Gledam Rendžers povede 2:1, bio mali prekid utakmice, čekam da krenu sa centra, kako su krenuli nije prošlo ni 15 sekundi odmah 2:2. Ja reko jel moguće da taman što su preokrenuli, da sa centra prime gol. Medjutim sada sam video o čemu se tu radilo. Neko ko je igrao golove drugo poluvreme, milina padoše dva gola za pola minuta. Prošle godine ista skroz situacija i u Turskoj ligi.
П

Пера

pre oko 1 godinu

Мораш да цениш ове Шкоте јбг, осмина финала купа против друголигаша и пун стадион батице. Нису отишли заједно са Селтиком у Енглеску да играју тамо него играју своју лигу каква је да је.
a

ajahahha

pre oko 1 godinu

Pa ni Seltik nije otisao u Eng...

Mile Stručnjak

pre oko 1 godinu

Reakcija trenera naravno za pohvalu ali interesuje me šta li se dešavalo u glavi malom Tilmanu da ovako postupi...
j

je_suis_ronaldo

pre oko 1 godinu

istina da je momak pogrijesio, al tu je menadzer da ispravi njegovu gresku...ne treba malog sad objesiti radi greske...
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Пар пута ми пало на памет ово....чекаш тикет ,не сме гол да падне и ... Или треба ти гол у ово се деси :))(
!

!!!

pre oko 1 godinu

Искрено не видим ништа спорно код овог гола Ренџерса, вероватно су ту испуцали лопту у аут, одатле је момак покупио и дао гол, а овај други гол је тежак криминал. Питање је и дал су хтели да им врате лопту.
B

B.M.

pre oko 1 godinu

Pravi si neverni Toma čoveče. Hteli su da vrate loptu, iz neba se vidi da je ovaj hteo da je napuca nazad ka njima, malo mu prijem bio loš i lopta je otišla od noge. A ovaj mali što je dao gol je neki burazer od Matt Derbyshire-a sigurno :)
s

slavuk

pre oko 1 godinu

Fer kao neki kad vrate loptu iz gol auta. Bez zezanja ovo samo kod njih može nigdje više. Respekt.
@

@sla

pre oko 1 godinu

Dadoh ti minus, cuj samo kod njih moze?Jel vidis da ceo stadion zvizdi zbog fer pleja, mrtvi rendzers i njihov moral nula.Inace svaka cast treneru.