Svako ima pravo na mišljenje, ali Lovren je propustio priliku da bude pametan: Serhio Ramos greši više od mene

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.11.18. | 12:51

„Od njega je i Rafael Varan bolji“, smatra štoper Liverpula

Navikao je svet fudbala na bisere Dejana Lovrena. Navikao je i na njegove kikseve i mada ih je smanjio kad igra u paru sa Virdžilom van Dajkom količinu smeha koju izaziva pojedinim komentarima teško je suzbiti, pa tako ne preostaje čoveku ništa drugo nego da se zaceni posle izjave štopera Liverpula da sebe smatra jednim od najboljih štopera sveta.

Čisto podsećanja radi, nije ni među dvojicom u klubu, jer Jirgen Klop trenutno uz Holanđanina daje šansu Džou Gomezu, a 21-godišnji Englez mu vraća vrlo dobrim partijama. Sve to ne tangira previše hrvatskog reprezentativca, koji je propustio priliku da, makar na trenutak, ispadne pametan, odgovarajući na pitanje ko su, po njegovom mišljenju, najbolji štoperi današnjice.
Kad sam rekao da sam jedan od najboljih defanzivaca sveta, nisam kazao ništa pogrešno. Naravno, moji mrzitelji uvek će me opovrgavati, međutim, ponekad ne zaslužujem kritike“, ističe Dejan Lovren.

Izabrane vesti

Od finala Lige šampiona u Kijevu, Klop nije dao šansu Lovrenu u elitnom takmičenju, zbog povrede nije igrao ni na početku novog prvenstva, ali to mu ne daje za pravo da maltene otvoreno vređa čoveka koji je u direktnoj borbi za ušati pehar pokazao više.
Ako pogledate statistiku, Serhio Ramos greši više od mene, međutim, štiti ga činjenica da igra za Real Madrid. Kad pogreši, niko ga ne proziva. Ko da upire prstom u štopera ako njegov tim redovno pobeđuje 5:1 ili 5:2“, zapitao se Lovren, mada i Crveni sa Enfilda rešetaju preko Firmina, Salaha i Manea, pa nijeda je baš u pravu.

Na kraju, pojašnjenje koga ubraja u top tri štopera današnjice.
Svakako, Virdžil van Dajk. Obojica imamo sjajnu sezonu iza sebe. Drugi bi bio Rafael Varan, jer mi se dopada kako igra, zaslužuje daleko više poštovanja nego što ga dobija, za razliku od, na primer, Serhija Ramosa. On je bolji štoper od Španca, to je slučaj u ovom trenutku, ali i ranije. Osvojio je Ligu šampiona i Mundijal, trebalo bi da dobije nagradu za najboljeg štopera planete, ali ju je dobio Ramos i to više ne može da se promeni. Treći bi bio Tijago Silva, jer kad ga vidite čini vam se nizak, ali Brazilac sjajno skače“, zaključio je Dejan Lovren.

FOTO: Reuters


tagovi

Dejan LovrenSerhio RamosRafael Varan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara