Komentari na vest

Sve manje šanse da Rakonjac ostane u Zvezdi

Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Rusi ga nude na prodaju, 1,5 miliona evra! Zvezda ne želi/ne može da ga otkupi!
f

farat

pre 11 meseci

Ima u Zvezda još bekih igrača da se riješi na npr Gobeljić ali svaka mu čast uzeo je dobar keš
D

DusanERS

pre 11 meseci

Druže nije Gobelja vidio ni 10% tih para...
Z

Zvezdas89

pre 11 meseci

"Supertalentovan!?" Ovaj Darijan koliko je supertalnetovan da nahvali domaćeg igrača, toliko je supertalnetovan da napljuje svakog stranca!
I

Immobile

pre 12 meseci

Dečko spor neviđeno. U ovakvoj ruskoj ligi koja je 60 do 70 posto slabija u odnosu na prošlu godinu,on u takvoj ligi nije mogao gol da da. Nakon njegovog odlaska i odlaska još 3,4 igrača i male doselekcije Lokomotiva iz Moskve je po formi prva u prvenstvu,a borili su se za opstanak u Decembru,na kraju su završili 8. a bili su 15. Mnogo previkan igrač.
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

Mogao bi Terza da pogleda spica redinga Zoao Lukasa ima 29 godina ima dao je 45 golova na 119 utakmica za taj klub u cempionsipu nastupao je za mladu reprezentaciju portugala a i za A selekciju je odigrao 2 meca.
b

barranjacccccccc

pre 12 meseci

Ako ćemo iskreno on samo krade minute Zvezdinoj deci. Ništa on nije pokazao da natera nas navijače i upravu da kažemo vredi te pare. Radije ću da gledam Mituljkiće i Mijatovića kako odrastaju nego da razigravamo osrednjeg kvaliteta reprezentativca druge države.
-

-/-/

pre 12 meseci

Izjanhavao se kao Srbin u Rusiji
M

Mr007

pre 12 meseci

Max 200 soma vredi,za 3. napadaca,tj.rezervu u domacoj ligi. Nije Rakonjac ispao los koliko sam ocekivao da ce biti,ali ne vredi milku.
A

Astoria

pre 11 meseci

Slažem se. Rakonjac nije isti profil napadača kao i Nikola Krstović, ali sličnog kvaliteta. Prosečan napadač, nedovoljnog kvaliteta za Zvezdu. Kao treća/četvrta opcija u napadu bio. Preskup da bi sedeo na klupi. Bolje da ide negde gde će igrati. On mi je recimo napadač za neki Soči, Legiju ili Rapid iz Beča. Voleo bih iskreno da me demantuje i napravi sjajnu karijeru.
B

BokiUSA

pre 12 meseci

Moze da ostane kao drugi spic za nasu ligu sasvim ok. Ali da ga ne platimo ni cvonja vec izmolimo Ruse po bratskoj setrinskoj kojoj god liniji da se razmenimo za Silju Pesica samo da ga ne gledam onako opasno namrstenog na terenu. A ucinak duplo golo. E sad mozda se Neimar ili Mbape uplase pogleda ali od njega nista inace... eeeee sta je Pavkov bio za oboje. Van Basten... i Ohi takodje. Koji smo mi indusi ...
g

gx

pre 12 meseci

Ma dečko i nije nesto....
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Sto se mene licno tice voleo bi da ostane pokazao se golovima
0

058

pre 12 meseci

Jesam navijač Partizana al ovaj izraelac kao da je pao sa kruške pa on vam otrea sve domaće fudbalere dovodi strance koji ko zna koje jezike govore mislim da će biti teško sve to ukombinovati pre svega radi jezika a potom radi našeg mentaliteta al eto možda je ovaj Bahar naša šansa da uzmemo titulu jer vam ostaje vrlo loš izbor igrača koji će da igraju domaću ligu.
đ

đoka

pre 12 meseci

Da je besplatan, pa i nekako. Mogao bi da bude druga opcija za Super ligu. Ovako, besmisleno je platiti milion evra za igrača koji će popuniti roster. Ionako će uskoro biti free.
v

v1ad

pre 12 meseci

Samo sto nije besplatan nego kosta milion, sto je glupa cifra davati za drugog spica sumnjivog kvaliteta i talenta. Licno nisam video od njega nista zbog cega bi mi igrao pre Mijatovica koji je vec Zvezdin igrac.
S

Salesman

pre 12 meseci

Bolje Pesica da prodaju. Ili poklone.
M

Milutin 2

pre 11 meseci

Auu, kakav si ti znalac ! "Ako oteramo Pešića, blago Zvezdi." Čovek je dao 16 golova, imao ko zna koliko asistencija, rešio neke ključne utakmice, ali sve se to zaboravlja. Psihologija mase je strašna stvar. Pavkovu se pevaju pesme, jer je dao golove Liverpulu i Milanu, ali se zaboravlja da nas je direktno izbacio iz LŠ, onim glupim autogolom u 89. minutu. Uzgred, Pešić je tom Makabiju dao prvi gol. Ali, koga to interesuje...
s

sg018

pre 12 meseci

Thierno Barry(Beveren), 2002., moze biti i bonus u domacoj ligi. Nece imati platu vecu od 400k i moze se dobro prodati

Enzo bg

pre 12 meseci

Ne mogu stranci biti bonus
9

99%

pre 12 meseci

navijača zvezde ga ne bi prepoznalo na ulici al' svi se razumeju u njegov kvalitet....
Y

Yui

pre 12 meseci

Ja sam sumnjao,ali pokazao se kao solidan golgeter
G

Gostyyy

pre 12 meseci

I ja sam sumnjao, da ce se pokazati da je upravo ovakav kakav je. Decko je drvo javorovo, dobar da igra protiv ekipa iz donjeg dela tabele.
Y

Yui

pre 12 meseci

Rakonjac se pokazao kao dobar igrač
N

Noćni tiket

pre 12 meseci

Kakve su šanse da ostane vojnik Gobeljić, i tužioc - penal mašina Srnić, zajedno sa tužiocem Zvezde Mijailovićem? I da, menja li rasni golgeter Pešić Benzemu u Realu ili ćemo uspeti da ga zadržimo?
g

gosttttttt

pre 12 meseci

Malo i o Čupi. U Srbiji Rio Ferninad lično, medjutim Bahar ga nije ni spomenuo, izgovor je da treba da se proda, a ponude ni na mapi. Toliko o njemu. Šema puca polako
g

gost123

pre 12 meseci

da bi izborio mesto napadaca u zvezdi potrebno je da das maksimalno 2 gola u polusezoni.
g

goss 22

pre 12 meseci

ihhh steta ..perspektivan decko bio ccc
N

Nema veze,

pre 12 meseci

Ce Terzinjo da dovede nekog novog Nigerijca.
X

XD

pre 12 meseci

Pa ne nego će ostaviti Rakonjca od milion evra koji ne zna apsolutno ništa.
P

Pa da

pre 12 meseci

@XD Pa treba vi ste naj Srpski klub i stub, treba da ostane.
D

Dejani

pre 12 meseci

Nije ništa pokazao niti je ostavio woow efekat… Imaš takvih koliko hoćeš za manje pare..
g

gost88CZV

pre 12 meseci

Pa ti ga dovedi, veliki strucnjace. Decko je iskoristio svaku ukazanu sansu
@

@gost88cz

pre 12 meseci

Ti mora da si mu neki rodjak. Koju crnu sansu iskoristio, startovao odokativno 8/10 poslednnih utakmica, dao jedan gol slucajno.
Z

ZZ Crew

pre 12 meseci

Nemam nista protiv vracanja Rakonjca, nema kvalitet za Zvezdu,ali kad napisete supertalentovani Mijatovic to ne razumem! Jel mi zivimo na istoj planeti? Koliko je mali igrao vec za prvi tim i ulazio i dao jedan gol. Toliko bi i ja dao ovako supertalentovan... Perica Ognjenovic i Dejan Stankovic su bacali evropske ekipe na kolena i Partizan i sve u ligi sa 17 i 19 godina... sa 19 Deki bio kapiten Lacija... Koji Mijatovic supertalenat?
D

Dejani

pre 12 meseci

Hahahah.. bas tako.. Da je supertalentovan onda bi danas vrijedio 50m i pravio bi razliku na terenu. Nemaš danas kod nas kao prije igrača koji su mladi i koji prave razliku na terenu..
B

Baharova

pre 12 meseci

ce biti zadnja. Pa zato neka mu menadžer potrazi neki drugi klub
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Supertalentovani? Supertalentovan je novi Mesi, ili novi Ronaldo. Ovi nasi su za sad samo talentovani. Ne znam cemu ovo bezrazlozno budzenje epiteta, samo skodi toj deci.
R

Realno posmatrano

pre 12 meseci

Rakonjac nije ono sto nama treba. Mislio sam da je drvo, ustvari i nije toliko los igrač, ali eto on bi bio pojacanje za Vojvodinu, eventualno Cuku ili TSC, za nas nije.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Realno, niti ima kvalitet, niti ima neki potencijal za napredak. Svakako ne vredi milion i kusur. Za 100k i ajde, samo zato sto je nas, ali realno, niti nam treba niti vredi. Kad se setim kako su ga internet strucnjaci prizivali jer im Pesic nije dobar, pokazali su koliko znaju.
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Opet oni mijatovica svrstavaju u spiceve. Decko nije spic. To sto nosi broj 9 ne mora nuzno da znaci da i igra tu poziciju…
P

Popsi

pre 12 meseci

Rekoše da dolaze dvojica napadača
g

gost4545

pre 12 meseci

sto je onda i dovodjen? titula je bila izvesna, mogao je Mijatovic komotno igrati spica pola sezone.
k

kako ne kapiras

pre 12 meseci

Rackunjac doveden da se obrne kinta
v

vi ste seljaci

pre 12 meseci

Titula nije bila izvesna kad je dolazio. Nije se rizikovalo sa samo jednim špicem u sezoni kada titula garantuje 30 miliona evra. Platu su mu plaćali Rusi da bi bio u izlogu. Eto zato.
N

Nele 007

pre 12 meseci

I ne treba da ostane, nema on kvalitet za Zvezdu..