Sve veći problemi za Juventus: Bonući ne igra dve nedelje

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.02.21. | 20:34

I preskače Porto

Suočava se Andrea Pirlo sa ozbiljnim problemima u nastavku sezone. Juventus u sutrašnjem meču osmine finala Lige šampiona neće moći da računa na Leonarda Bonućija i Paula Dibalu, dugogodišnje nosioce igre.

Večeras je potvrđeno će Bonući zbog povrede zadnje lože odsustvovati sa terena najmanje dve nedelje. A možda i više... Što se Dibale tiče, on još nije potpuno zalečio povredu kolena koja ga muči već mesec dana i neće biti u konkurenciji za duel sa Portom iako je pokušao da trenira. Meč propušta i desni bek Huan Kvadrado zbog povrede butnog mišića.

Izabrane vesti

Andrea Pirlo će sutra protiv Portugalaca krenuti sa štoperskim tandemom KjeliniDe Liht dok se očekuje da u narednim prvenstvenim duelima šansu dobije i Turčin Demiral jer Kjelini još nije na nivou da igra dva meča sedmično.

Problem za Juventus je i slaba forma napadača Alvara Morate.

„Morata nije baš u najboljoj formi ali znamo ga. Ponekad ima takve periode. Bitno je da je zdrav, srećan i golovi će sami da dođu. Dobra vest je da se Aron Remzi oporavio i da putuje sa nama“, rekao je Pirlo.

Juventusov strateg  je oprezan da se njegovom timu ne desi kiks kao prošle sezone sa Lionom kada je Juventus bio favorit ali je eliminisan.

„Biće to veoma komplikovan meč. Oni su tim koji se jako dobro brani i po stilu igre podsećaju na Ateltiko Madrid. Moramo da budemo strpljivi i da ne žurimo jer su oni jako opasni iz kontranapada“.


tagovi

Leonardo Bonuči

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara