Mihael Cork (©Reuters)
Mihael Cork (©Reuters)

Svi bi igrače Dortmunda, samo Barselona – sportskog direktora

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.12.20. | 19:22

Mihael Cork na meti Katalonaca

Hteo bi Real Madrid da dovede Erlinga Halanda, Čelsi bi Džuda Belingema, a Mančester junajted lovi već neko vreme Džejdona Sanča. Svi bi da uzmu neku „zlatnu koku“ Borusije Dortmund, samo bi Barselona da „ukrade“ – sportskog direktora!

Nekadašnji kapiten, a sada direktor Dortmunda Mihael Cork dokazao se kao veliki majstor kod kupovine mladih i talentovanih igrača, koji na Vestfalenu stasavaju u zvezde i odlaze za veliki novac.

Izabrane vesti

I takva poslovna politika se dopala ljudima koji vode Barselonu. Kataloncima nije prioritet da prave visoke izlazne transfere, ali jeste da im neko poput Corka „iskopa“ mlade i još jeftine igrače, koji kasnije stasavaju u asove kakvi su Sančo, Haland, ranije Dembele, pa cela plejada manje poznatih igrača, koji su čak bili u drugom planu u svojim klubovima, pa procvetali kada je na Vestfalenu radio tandem Cork – Klop.

Informaciju je objavio španski Sport, a preneo Rur24, nemački portal, mada nema bitnog dela informacije, koji od predsedničkih kandidata u Barseloni ima Mihaela Corka na spisku želja.

U svakom slučaju, fotelja sportskog direktora Barselone i dalje čeka novog vlasnika.


tagovi

BarselonaBundesligaBorusija DortmundMihael Cork

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara