Aron Remzi (©Reuters)
Aron Remzi (©Reuters)

Svuda pođi, kući dođi: Remzi u Kardifu

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 23:30

Velšanin se vratio u matični klub posle 15 godina

Proslavio se Aron Remzi u Arsenalu, više od deceniju bio je Tobždija. Kao slobodan igrač je potpisao za Juventus, ali nije oduševio u redovima Stare dame. Pokušao je da oživi karijeru u Rendžersu i Nicu, ali nije uspeo.

Krilaticom – svuda pođi, kući dođi, držao se Velšanin koji se posle deceniju i po vratio u svoj Karidf Siti, gde je i početo karijeru u mlađim kategorijama i kasnije dve godine branio boje Plavih ptica.

Izabrane vesti

Kardif je objavio da je sa Remzijem potpisao dvogodišnj ugovor i da će veteran biti adut u napadu na Premijer ligu.

Neverovatno je što sam se konačno vratio ovde. Uvek sam mislio da ću se jednog dana da budem deo Kardifa, a sada je savršeno vreme za to. Vratiti se sa svojom porodicom i poznatim licima je jednostavno sjajno, tako da mi je drago što sam se sada ovde“, rekao je Remzi i dodao:

Očigledno sam navijač Kardif Sitija, i gledajući ih tokom godina otkako nisam bio, imali smo neke slabe rezultate, ali i neke velike uspone, jer smo bili u Premijer ligi i predstavljali Kardif na velikoj sceni. To je moj cilj, da pokušam da pomognem svojim saigračima i ovom klubu da se vrate na vrh. Rekao sam to mnogo puta u prošlosti, toliko dugujem Kardifu, navijačima, svima koji su bili u klubu dok sam ja bio ovde kao klinac“.

Remzi je sa Arsenalom uzeo tri FA kupa, dva Liga kupa Engleske, bio je šampion Italije sa Juventusom 2020, dva Superkupa Italije, a sa Redžersom je igrao finale Lige Evrope i osvojio Kup Škotske. Sada će igrati u najjačoj drugoj ligi na svetu i pokušati da oživi karijeru u 32. godini.

OVDE pogledajte sve transfere i zanimljivisti oko uzavrele letnje pijace širom sveta za subotu, 15. jul.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Aron RemziKardif SitiČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara