Dušan Tadić (©Starsport)
Dušan Tadić (©Starsport)

Tadiću od Turaka 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.23. | 13:42

Ugovor na tri godine

Iznenadila je vest o rastanku Dušana Tadića i Ajaksa, a onda i ta da će kapiten srpske reprezentacije umesto u Bešiktaš preći u Fenerbahče. Nakon što je objavljeno da se sporazumno rastao sa Kopljanicima godinu dana pre isteka ugovora, Tadić se našao na meti velikog broja evropskih, kao i saudijskih klubova. Delovalo je da je najbliži dresu Bešiktaša, međutim, u subotu uveče pojavila se informacija da će potpisati za Fenerbahče.

Kapiten Orlova već je doputovao u Istanbul, a turski mediji uveliko spekulišu sa primanjima Dušana Tadića u novom klubu. Prvobitna informacija glasila je da ga čeka godišnja plata u iznosu 4.000.000 evra, plus bonusi, međutim, reč je o još većem iznosu.

Izabrane vesti

Tadić bi za ugovor na tri godine (dve plus jedna opciono) mogao da zaradi oko 25.000.000 evra. Po sezni mu sleduje 6.300.000, a samo za potpis 6.000.000 evra.

Arapi su navodno nudili više, 7.000.000 evra godišnje, ali je iskusni vezista izabrao ostanak u evropskom fudbalu. Fenerbahče je prošlu sezonu u turskom prvenstvu završio na drugoj poziciji, tako da će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencije, od drugog kola. Za rivala će imati La Floritu iz San Marina ili moldavski Zimbru (u prvom duelu bilo je 1:1).



tagovi

Dušan TadićFenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara