(©Reuters)
(©Reuters)

Tata Martino potvrdio: Razmatramo dovođenje Luisa Suareza

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.23. | 20:28

„Kad dođe vreme donećemo odluku“, rekao trener Inter Majamija

Dolaskom Lionela Mesija, Serhija Busketsa i Đordija Albe Inter Majami je već sada postao „mala Barselona“, a kako stvari stoje, od sledeće sezone kolonija bivših igrača katalonskog giganta biće još brojnija.

Špekulisalo se i ranije da bi Luis Suarez mogao da pojača Inter Majami naredne sezone, pošto je izuzetan prijatelj sa Mesijem, a ovaj očigledno okuplja „ortake“ kod sebe u klubu.

Izabrane vesti

Stigla je i konačna zvanična potvrda da u klubu sa Floride razmatraju opciju dovođenja sjajnog urugvajskog golgetera. Otkrio je to Herardo Martino, trener Intera iz Majamija.

Radeći na analizi za narednu sezonu, gledajući šta nam je potrebno, napravili smo analize kako bismo izgledali sa Luisom u timu, ali i bez nejga. Tako da, kada pravi trenutak za to dođe, uz konsultacije sa čelnicima kluba, biće spremni da povučemo pravi potez“, rekao je Tata Martino.

Luis Suarez je trenutno igrač brazilskog Gremija, sa kojim ima ugovor do kraja godine. Od 1. januara biće slobodan igrač i tada se očekuje da Inter Majami povuče potez.

Urugvajac je ove sezone odigrao 42 utakmice za Gremio i postigao 18 golova uz 12 asistencija.


tagovi

Luis SuarezLionel MesiInter MajamiMLSGremio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara