Teksaški masakr nad mrežama

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.09.19. | 11:50

Prijateljsko odmeravanje snaga Argentine i Meksika usred San Antonija

U pauzi između raznih kvalifikacija i takmičenja, vreme je i za nekoliko prijateljskih utakmica između vrhunskih reprezentacija, kao što je slučaj sa sudarom između Argentine i Meksika na „neutralnom terenu” u Teksasu, tačnije San Antoniju.

Zapravo, ako se uzme u obzir da je najveća savezna država SAD-a nekada bila u sastavu Meksika, te u njoj živi veliki broj Meksikanaca, teško da će Alamodom biti „neutralan”. El tri će sigurno imati hiljade ludih navijača uz sebe protiv jedne od najjačih reprezentacija na svetu.

Izabrane vesti

Iako Meksiko nije južno, već centralnoamerička država, te se zbog toga ne može pričati o velikom rivalstvu s Argentinom, nema sumnje da je iza njih svetla tradicija vrhunskih odmeravanja. Naravno, daleko uspešniji su Gaučosi.

Selektor Argentine Lionel Skaloni nezadovoljan sa skorašnjih 0:0 protiv Čilea u Los Anđelesu zameniće skoro celokupnu startnu jedanaestorku, te se očekuje da će samo četvorica ostati. Nikolas Otamendi je već na putu za Mančester, Đovani Lo Selso za London, a na golu će umesto Agustina Markezina stati Esteban Andfrada.

Što se tiče prognoze, gledajući njihove susrete poslednjih godina možemo očekivati da Argentina postigne dva i više golova, što joj je pošlo za rukom na poslednjih šest odmeravanja. Iako su poslednja dva meča sa Guačosima završili bez golova u njihovoj, a sa dva u svojoj mreži Meksikanci će želeti da pokažu da mogu da se nose s njima, te možemo očekivati napadački fudbal sa mnogo golova na obe strane. Favorit je, naravno Argentina.

Foto: Reuters



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara