Komentari na vest

Ten Hag nudi efikasan fudbal i budi dečurliju: Sančo pokrenuo Mančester, ali ništa od savršenog učinka (VIDEO)

G

Gost....

pre gotovo 2 godine

Ovo su pripremne utakmice pred sezonu uigravanje a dasu tipa prijateljske pola ovi igraca nebi bilo tu bilo bi na odmorima pozzzz
B

Bagra

pre gotovo 2 godine

Da bog da ne igrali evropu nikada. I titulu nikad ne osvojili. Stoka bez repa, jednom ih stavim u godinu dana na tiket i obore me. Misleci , evo pokazuju znake zivota, medjutim bice isti kao i pre. Zelim im sve najgore.
G

Gost29

pre gotovo 2 godine

Danas Junajted, sutra Real, prekosutra Liverpul... Samo se ti kockaj to će ti kuću sagraditi
W

WanBi

pre gotovo 2 godine

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
V

Vito i ja

pre gotovo 2 godine

Ma neće valjda Marsijal do ostane i ovaj prelazni rok, zar ga niko neće. Tako je to kad dovedete igrača kome su Everton,Vila ili Barnli maksimum u PL..
P

Panncy

pre gotovo 2 godine

Marsijal je odlican bio u ovim utakmicama. Bolje i on nego nezadovoljni Ronaldo koji se vratio u klub da bi ga vratio na stare staze pa posle jedne sezone bezi.
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

Teren je bio katastrofa, oranica na nivou Super Lige. Padala je abnormalna kisa. Licilo je na premijerligaske terene od pre 20 godina u decembru mesecu. Sto se tice utakmice. Prvo poluvreme United bolji. Vidi se da su motivisani da se iskupe za proslu sezonu. Vecina igraca ima motiv. Vidi se presing na protivnika, bolje to izgleda od prosle sezone. Mnogo vise timski igraju, medjutim, nista bolje od sezone kada su bili drugi, sa Oleom a pre dolaska Ronalda. Ronaldo mora da ode. Tim bolje funkcionise bez njega. Drugo poluvreme lose, Aston vila ubacila u vecu brzinu. Ulazak dece Uniteda potvrdilo da United nema decu za prvi tim, to je cinjenica. Ono sto je meni za sada uocljivo, United nema ni klupu, kratka je. Cak i da napravi neku igru Ten Hag, a hoce, nema on puno igraca da odrzi kontinuitet. Videcemo kako ce Eriksena kotistiti, i Martineza... Malitia odlican. Ali opet, nekako deluje da tu ima maksimum 17-18 igraca ukupno sa rotacijom, sto je po mom misljenju premalo. Uz sve to, nema spica... A duplirani i troduplirani na stoperskim mestima i bekovskim pozicijama. I pored svega, opet se forsira Megvajer i Lindelof i ako se iz aviona vidi da su Baili, Martinez i Varan daleko bolje opcije. Borice se za 3-4 mesto, i bice ozbiljniji nego prosle sezone, ali miljama daleko da se narusi dvojac Siti / Liverpul.... Celzi, Totenhem, Arsenal i United ce odluciti 3 i 4 poziciju.
r

ravAlic

pre gotovo 2 godine

Prijateljske utakmice nisu nikakvo merilo. Iskreno, ne vidim ni neku veliku svrhu u tim prijateljskim utakmicama na pripremama. Jedino ko ima koristi u tim prijateljskim utakmicama su mladi igraci i njima znaci kad prodju kompletne pripreme sa zvezdama iz prvog tima.
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

Naravno da nemaju tu tezinu, ali da nemaju svrhe, gresis. Pa sam sebe si demantovao u sledecoj recenici. Pa tome i sluze pripreme, da deca osete draz, da se proba taktika i da se glavni igraci razmrdaju ....
I

I

pre gotovo 2 godine

Prijateljske nisu nikakvo merilo, to je istina. Ali to da nemaju svrhu... Ajme... Bukvalno najbitniji deo sezone su pripreme.
G

Gost29

pre gotovo 2 godine

Bitne su utakmice, rezultat ne toliko