Komentari na vest

Tenzija raste: Điđo nezadovoljan, minira ga južnoamerički klan, Juve vreba šansu

G

Gost10

pre preko 2 godine

Ne razumem kako mogu da ih pritisnu Rajola i Donaruma, imas potpisan ugovor, bunis se, klupa sine zato ne Kejlor idalje tu, ne zavise od Donarume nijedne sekunde...
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Prokleti novac i ljudska pohlepa - pokvarili su sve, pa i fudbal. Više niko ne igra iz ljubavi za svoj voljeni klub, dres, boje ili grb. Samo novac... Tako i ovaj klinac, kako ga nije sramota, bio je dijete Milana?!
P

Psycho

pre preko 2 godine

ako tako mu i treba kad slusa menadzera mogao je u Milanu da postane najveci golman u njihovoj istoriji i plus navija za Milan lepo je to sto PSG dovodi zvezde ali treba od tih zvezda napraviti tim nije to nimalo lako kad se ne zna ciji je ego veci. Lepo je rekao neko davno ne secam se tacno ko ne igraju pare fudbal nego tim
E

E moj djidjo

pre preko 2 godine

Iz Milana u Psg...sa konja na magarca...ccc
@

@ssss

pre preko 2 godine

Najbolji italijanski golmani su tradicionalne branili za Juventus. Nije mi jasno kako je pored Milana za koji navija i Juventusa koji ga godinama juri mogao da potpiše za PSG?! Najbolje za njega bi bilo da pređe u Juventus.
W

WeE

pre preko 2 godine

Donaruma je za Navasa golmancina.Kakve slicne klase.To sto mi nije kao lik simpatican je neka druga prica.Antipatican je vecini jer se poneo bzv prema Milanu koji ga je stvorio.Inace je klasa iznad Navasa, nemojte se saliti.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Donaruma je klasa za većinu golmana. Već sada je u tri najbolja golmana sveta, sa svoje 22 godine. Ima potencijal da bude u klasi Điđija Bufona, dakle najbolji ikada.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Tek će se ovaj veštački tim raspasti, polako. Dve utakmice za redom u slabašnoj ligi dobijanju u produžecima. Već je nekoliko zvezdica nezadovoljno, a tek kada se oporavi Ramos pa kada svi krenu da vuku na svoju stranu, biće to veselo gledati. A ispašće iz LŠ pre polufinal, tu ćw krenuti raspad uz međusobne optužbe i olimpijadu prostakluka kakvu mogu da prirede samo fudbaleri sa ogromnim viškom para i manjkom kulture i mozga. Biće ovo spektakularni završetak sezone
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Nista cudno. Navas je za tri klase bolji golman.
S

Snešno!!!

pre preko 2 godine

Navas ni na igrici nije od njega bolji golman.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Na igrici nije, a u stvarnosti je neuporedivo bolji.
E

Erector

pre preko 2 godine

Zanimljivo kako mediji odmah iskoriste situaciju i sve to upakuju u priču na kojoj bi skoro svaki pisac pozavidio. Prvo su kao realni, pa ubace priču o klanu, pa priču o treneru, menadžeru, a sve to na osnovu prethodnih spekulacija i sve to fino upakuju u priču o mogućem transferu. Svaka čast, stvarno ste kreativni.
R

Ragdar

pre preko 2 godine

Mozda bi fino resenje za njega bilo da ode u Bayern, kroz sezonu dve bi u potpunosti zamenio Nojera koji puni 36 ove godine.Nojer bi taman mogao malo da poradi sa Donarumom sto se tice igre nogom a i ne znam kako je Donaruma ocekivao prvu postavu kad je Navas bolji i od njega i od Kurtoe.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Nibel je bolji golman od Donarume, i on je projektovan za Nojerovu zamenu.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Znate ko je najpametniji u PSG? Draksler. Gleda svoja posla, provodi vreme sa porodicom. Uzima milione i uziva sa zenom i decom. Ne zanimaju ga klanovi i ostale price. To mu i zameraju u klubu.
3

321tsoG

pre preko 2 godine

karma bato...
W

Ww

pre preko 2 godine

Kojim parama juventus da dovede? Pa oni (nadam se iskreno) nece igrati ls sledece godine, ove godine nece vise od 1/8 finala, nemaju para niti koga da prodaju i jos bi ih rajola opeljesio. Nista od toga
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Nadaj se druže. Nada umire poslednja.
K

Khan

pre preko 2 godine

Zivo me zanima kako ovaj novinar misli da Rajola pritisne PSZ? Daj molim te kazi nam kako ce da ih pritisne kad Real nije mogao da ih pritisne sa 200m? Samo neka se mangupira debeli, pa ce dobiti Donarumu na klupi ceo ugovor. A to bih i voleo da se desi. I debelom i ovom zvalavom izdajniku.
S

Selcouth

pre preko 2 godine

Jedan od onih dana kada nema sta da se pise u svetu sporta pa ajde ovi "Karleusa" tabloidni naslovi tenzija raste, javio nam Rajola na viber...
R

Rebinho

pre preko 2 godine

Evo i na indexu je ovo naslovna vijest, zar su im isti novinari ili sta ?
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Navas deset godina najbolji goša. Ko razume.
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Pocece da igra tako ide u psz,a navas ima predje u nant ili takvu ekipu.
s

sve se vraca

pre preko 2 godine

Zasluzeno!!!
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

I treba da je nezadovoljan. Ljubi Milanov grb, place svako malo a onda ode za parama prethodno izmaltretiravsi svoj klub, koji ga je i stvorio. A ako ode u lopovski klub, tek je onda govno. Milan je doveo odlicnog golmana i treba da zaboravi na ovu slinu.
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Al kolko su mi smesni ovi komentari ljudi, sto napadaju igrace kad odu za parama. To je posao, nista drugo nego posao. To sto su postojali Toti, Del Piero, Maldini, Skols, Dzerad ne znaci da je svako duzan da navija za klub u kom se afirmisao. Pritom je "ispao" korektiniji jer je otisao u drugu zemlju nego da pojaca direktnog protivnika. A ovo u PSZu je greska i nemoc trenera. Pa Enrike je resio problem sa Bravom i Ter Stegenom u sezoni 14/15 veoma lako.
M

Marco

pre preko 2 godine

Takodje i gore navedeni igraci koji su igrali celu karijeru za "svoj" klub nisu igrali za dzabe nego za masnu lovu! Sto u Zvezdi i Partizanu neko ne provede celu karijeru, mozda samo oni koje niko nece!
M

Mile Srbija

pre preko 2 godine

Lupas ti zemljace. Kad odlazis iz kluba koji te je stvorio i omogucio ti da ne branis iza zgrade nego da te gleda cela planeta vozis ferarija zivis u vili imas jahtu jedes jaja sa gvalapagosa onda ne odes.iz tog kluba za dzabe nego se prodas lepo da.zaradi taj klub tako da ne pisi gluposti
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Mile Srbija I sta si ti sad napisao? Kazes, kad odes iz kluba koji te je stvorio, ne odes za dzabe vec se prodas da tvoj klub nesto zaradi. Pa Donaruma je otisao za 0 evra. I jos meni kazes da lupam. Siguran sam da ni ti ne znas sta si hteo reci, sem ovog da ja lupam. To ti je ulepsalo dan, reci tako nesto nekome. To te cini vecim covekom u sopstvenim ocima...
V

Vrana

pre preko 2 godine

Odgovor@ brale nije problem sto ode za parama vec sto je ucenjivao milan. Trazio 12mil aj to i da razumim iako je to previse za bilo kog golmana. Ali traziti ugovor na 2 god. To je cista ucena. Brate ako zelis odes negde kazes necu potpisem ugovor ne svidja mi se ovde idem negde drugde i cao.
M

Mile Srbija

pre preko 2 godine

Nisam tebi napisao nego ovom ispod tebe.
G

Gost11

pre preko 2 godine

Pa šta je očekivao?To je upravo i zaslužio,sad ima da propada godinu-dve,odigraće možda 20 utakmica ukupno..