Donaruma (© Reuters)
Donaruma (© Reuters)

Tenzija u Milanelu: Dve jezive poruke Donarumi

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 13:06

Mladi golman persona non-grata među navijačima Rosonera

Otišao je Đanluiđi Donaruma iz Milana, bes prema mladom golmanu nije iščezao. Tifozi slavnog kluba teško su podneli prelazak doskorašnjeg kapitena u Pari Sen Žermen i koriste svaku priliku da izraze nezadovoljstvo.

Poslednje je u vidu transparenata koji su osvanuli na ogradi trening centra „Milanelo“ neposredno pred meč sa Kaljarijem, u drugom kolu Serije A. Na jednom je pisalo:

Izabrane vesti

Ne zaboravljamo izdajice, budi oprezan kad se vratiš u Milano“.

Sve povodom gesta reprezentativca Italije da odbije predloge novog ugovora, sačeka istek prethodnog i kao slobodan igrač se preseli na Park prinčeva. Iako smatraju da je pod ogromnim uticajem menadžera, Mina Rajole, tifozi Rosonera ne praštaju Donarumi. O tome svedoči još jedan natpis.

Nezahvalni gade. Smrdiš više nego Leonardo“, povezali su navijači odlazak golmana sa ulogom nekadašnjeg veziste koji se posle trenerskog izazova na klupi sedmostrukog prvaka Evrope latio posla u gradksom rivalu Interu, a sad je na funciji sportskog direktora Pari Sen Žermena i smatraju ga odgovrnim za odlazak Donarume.

Ovo je samo jedan u vizu jezivih pritisaka na Đanluiđija Donarumu poslednjih meseci. Pred kraj prethodnog prvenstva ultrasi su došli u „Milanelo“ i postavili mu ultimatum da ne brani derbi sa Juventusom ukoliko ne potpiše novi ugovor, kasnije se na razne načine protivili odlasku u PSŽ, ali nije vredelo.

Donaruma je isterao svoje, mada sad trpi posledice...



tagovi

Đanluiđi Donaruma

Obaveštavaj me

PSŽ
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara