Terzić: Dobili smo ono što nismo želeli, više bi nam prijao Makabi

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.06.21. | 12:46

Mitar Mrkela najavio jači tim

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da će evropsku odiseju ove sezone početi protiv prvaka Velsa ili Azerbejdžana, ali ovog popodneva u Nionu kuglice im nisu bile naklonjene. Moraće crveno-beli da pokažu autoritet protiv Kairata ili prvaka Izraela Makabija iz Haife.

Krajnje nezahavalan, ali treba reći ostvariv zadatak uzimajući u obzir činjenicu da je Crvena zvezda u prošloj sezoni zabeležila samo jedan poraz na evropskoj sceni.

Izabrane vesti

„Sve što smo hteli da izbegnemo – dobili smo. Kairat i Makabi iz Haife su najteži mogući rivali u ovoj fazi. Previše jaki rivali za ovu rundu, da smo dobili ostale rivale bilo bi nam mnogo lakše. Čak mi je i Mitar Mrkela sinoć pustio poruku da samo treba da izbegnemo ovaj par. To je bio opšti komentar svih nas u klubu. Kairat je klub koji ima bogatog vlasnika, njihov budžet je preko 25 miliona evra i što je najgore, čekao bi nas daleki put do Kazahstana. Da moram da biram više bih voleo da igram protiv Makabija“, poručio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Crveno-beli će imati više od mesec dana da se pripreme za gostovanje u Kazahstanu ili Izraelu, i vrlo brzo zaokruže tim za narednu sezonu.

Bolje bi bilo da smo dobili nekog drugog protivnika. Mi imamo naše ciljeve. Spremićemo se za bilo kog rivala, uradićemo sve da se plasiramo u narednu rundu. To su dva kluba sa ozbiljnim budžetima, Makabi ima dobar stadion i bučne navijače. Tu je i Bogdan Planić. I pored svega mislim da imamo dobar tim, a bićemo još jači“, dodao je Mrkela.


tagovi

Zvezdan TerzićMitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara