Komentari na vest

Terzić: Dobili smo ono što nismo želeli, više bi nam prijao Makabi

m

mezimca

pre gotovo 3 godine

Otkud da kukaju, pa rec je o nepobedivoj Zvezdi, koja ne zna za poraz u nasoj ligi, oborila je sve rekorde, umalo izbacila Milan da su joj dozvolili da izvede korner, jeste da su ovi odmarali igrace jer su imali konstantnu rezultatsku prednost u obe utakmice, a bili konkurentni tad za titulu u Italiji, pa na to vise obracali paznju. Dobili su i Liverpul 2:0, pre toga izgubili 4:0, opet dobro. Da ne spominjem PSG... Ali cemu frka od timova iz Izraela i bese Kazahstana, odma kad nema sklanjalica.
G

Gost7171

pre gotovo 3 godine

FORE I FAZONI- Jaci smo od Oba tima
S

Srboljub

pre gotovo 3 godine

Da li si ti navijac Kairata? Ako jesi slazem se sa tobom i zelim od srca da to i pokazete na tertenu. Veci deo Srbije bice uz Vas.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Sta se plasis pa vi imate 50 miliona budzet oni 25, bez brige ako sudi Elvis Prisli prolazite, magico Katai, iskusni 40 hodisnji Kanga pa ladno dalje.
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Nismo ovo prizeljkivali, imamo para za avionske karte samo do Istanbula

commando

pre gotovo 3 godine

Terzo nemoj da pričaš samo ovaj jak ili onaj jak, bolji je onaj ili ovaj. Jednostavno odreši kesu i dovedi centarfora i igrača na sredini. Nećeš valjda da napadaš ligu šampiona prolaz sa jednim centarforom Pavkovim. Na sredini imaš Sanoga i nikog više. Nikolić nije igrač kao ni Petrović. Krila su za sada ok Falko i Ivanić ali pozadi imaš rupu na bekovima koji neće izdržati 90 minuta kvalifikacija sa Kairatom ili Makabijem.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Mislis da drzava odresi kesu, rekao covek kupovina zavisi od prodaje a potraznja za galaktikosima od preko 100 boda i 100 golova trese evropu.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Znate sta mene zanima samo po pitanju zreba....koga cemo da izvucemo u PO za ligu sampiona, ove ekipe cemo da rutiniramo. Pozz
z

zak

pre gotovo 3 godine

Sada bez mnogo filozofiranja.Omogućite Dekiju da na pripreme vodi kompletnu ekipu zato se odmah bacite na dovođenje jedno dva,tri dobra pojačanja, ali baš pojačanja koji neće grijati klupu , a ovih pojedinih Bakajoka i njemu sličnih se riješite što prije.
D

Džaba.. .

pre gotovo 3 godine

... se ložite, Zvezda ide u grupe I osvaja duplu krunu. Zar još niste shvatili da imamo sistem u fudbalu I košarci ?
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Ne znam sta ste i koga ocekivali, ako ne prodjete bilo koga od ova dva tima, imate 24h da pokupite pinkle, skinete slike sa zida kancelarije, pozdravite se sa ultra copom i onim momkom sto je vredjao Ibrahimovica pa sada nemamo gledaoce jedan mec. I da ne zaboravim da se Terzic javi u najblizu policijsku stanicu kao osumnjiceni za dzeparenje u tramvaju. Sportski pozdrav.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Pa cemu sada strah,vi ste galaktikosi novi svetski rekorderi,nije valjda da se bojite haife i kairata ahahahahahahahahahahahahahahah
D

Definitivno. ..

pre gotovo 3 godine

.. su igrači Partizana domaća verzija galaktikosa. Igrači dovedeni iz Arsenala, Liverpula, Junajteda, CSKA, PSG, Rome, Olimpijakosa, Celzija, fale samo igrači iz Barselone i Reala.
@

@kalcopolista

pre gotovo 3 godine

Smeješ se, a plakao bi.
z

zak

pre gotovo 3 godine

Nije svaka bolest ista.
I

ISTINA

pre gotovo 3 godine

LOPUZO ti bi da igras sa OFK BG. Tamo mestis rezultat. Kad ce se poternica aktivirati ,da nam muke skratis.
N

Nikad...

pre gotovo 3 godine

...došlo je do zastarelosti predmeta, ali vam to nisu rekli u Vjesniku.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Kod AV u fioci, uhvatila se prasina.
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Hajde da se ne lažemo,Zvezda je trenutno raštimovan orkestar,domaća liga nije reper za ništa a Partizan nismo izdominirali u zadnje dve utakmice iako nam je to jedini ozbiljan rival.Gledao sam na SK izraelsku ligu i nisu uopšte naivni,realno šanse su 51%- 49% za Zvezdu znači biće čupavo.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Hajde da se ne lažemo ovaj tim je igrao dve grupne faze lige šampiona i dve prolećne faze liga evrope ovaj tim je savladao krasnodar spratu keln gent olimpijakos prošao salzburg kopenhagen hofenhajm igrao do zadnjeg sekunda protiv milana igrao protiv napolija sve to za redom hajde da se ne lažemo mi ne tumbamo tim kako novo proleće dolazi hajde da se ne lažemo mi smo u top 50 klubova u evropi i svetu hajde da se ne lažemo toliko smo dominantni u Srbiji da ćemo tek ove sezone podići novu lestvicu na novi rang i stepenik hajde da se ne lažemo mi ćemo uraditi potrebno da se plasiramo u novu grupnu fazu lige šampiona i tu se nećemo zaustaviti hajde da se ne lažemo priredili smo spektakularne igre i rezultate posebno u evropskim okvirima probudili snove hajde da se ne lažemo imamo dobar jak izbalansiran tim koji i dalje raste hajde da se ne lažemo rastemo kao klub uz sezone u sezonu hajde da se ne lažemo mi smo CRVENA ZVEZDA

Sakur

pre gotovo 3 godine

familijo verujem da dizete stepenik vise ove sezone imacete sve pobede u ligi a one tamo necete primiti ni jedan gol ahahahahahhaha ipak ste vi toliko dominantni sto smo videli u 3 derbija
U

Uopšte...

pre gotovo 3 godine

... nismo dominirali protiv Partizana, samo imamo jedan poraz u poslednjih 10 derbija, I to pre dve godine, a u kupu smo ih takođe pobedili. Od tih 10 derbija, više od polovine je Borjan neocenjen.
P

Potrazi je u predgradju.

pre gotovo 3 godine

Tvorzane, budi bar jednom posten pa reci da prizeljkujes Makabi zbog Planica. Tu se okrece lova, kao onda kad je zbog tebe okrenuo na Vracaru sa 2:0 na 2:6...Jos se Planic "hvatao za glavu", kao nije mu jasno sta se desava.:)) Predstava jeftinija od kisele vode. Upravo ta utakmica je pokazatelj da nemamo drzavu. Tacka.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Dok je utakmica u kojoj Novi Pazar vodi 2:1 i igrač partizana napuzava pazarca u ledja a sudija svira penal i daje crveni (završilo se 4:2) za školske fudbalske udzbenike.
O

Osećaj. ..

pre gotovo 3 godine

...kad grobari govore o nameštenim utakmicama, hehehe. . .
@

@Uopste

pre gotovo 3 godine

Nismo dominantni protiv CZ samo u poslednkjih 18 derbija imamo duplo vise pobeda i to bez kup utakmica, a sa kup utakmicam i 3 pobede sa po 1:0,strelci Milenkovic,Ostojic i Natko, i od toga 2-ije pobede na Rajku, dolazimo do zakljucka ko je gazda u derbijima u poslednjih 20 godina.
Z

Zvezda. ..

pre gotovo 3 godine

...protiv Partizana 111 pobeda, nije mnogo, otprilike jedna i po godišnje
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Реално ово су клубови нивоа чуле, радника, партизана, воше, тако да у двомечу не би смело да буде проблема. Чуј, оћемо у лигу шампиона а плашимомсе ових полуаматера. Ало бра, па ми смо Срби а не југословени!!
p

penal za crvenu

pre gotovo 3 godine

Vise bi vam prijao Radnik Surdulica ili Radnicki Nis ili bar da sudi Elvis
D

DiEnd

pre gotovo 3 godine

Najvise pljuju Terzica oni koji bi voleli da su na njegovom mestu. Lazna opozicija, to ti je brate moj situacija kada ti sve radis za sns i dovedes ih na vlast, a oni te ispale za posao pa postaneš lazna opozicija. Smesan si. Smesniji si od Pantica Zeljka kog gledas jer lecis sopstvene frustracije.
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Ja sam neko ko nikada ne leti visoko i smatra da smo fudbalska velesila i pre skoka viče hop. Danas svaki protivnik mora da se uzme maksimalno ozbiljno i da se odigra ozbiljno. Ali ako neko želi u bilo koje takmičenje u evropi a tresu mu se gaće od ova dva protivnika onda je zalutao u profesiju. Dakle na posao i pripremiti se ozbiljno i odigrati ozbiljno, dovesti igrače koji nam fale i respektujuci svakog krenimo ka cilju.
L

Liga sampinjona

pre gotovo 3 godine

Pogledaj ti te njuske odvratne prevarantske...
I

Ivica030

pre gotovo 3 godine

a koliki je budžet Republike Srbije molicu :)
P

Pitaj. ..

pre gotovo 3 godine

... Ostoju, on je vlast.
C

Chomi1991

pre gotovo 3 godine

Ako treba da strepimo od Makabija i Kairat onda ne treba ni da igramo Lš!!!
I

Indija Pakistan

pre gotovo 3 godine

Pa i ne trebate samo nas brukate jer se jos vodite kao nas klub navodno.
M

Ma da...

pre gotovo 3 godine

Da se ne lazemo Makabi je jak ove god. Lagano ce izbaciti Kairat koji ne moze da se sastavi u Kazahstanu. Realno bice sa njih na noz. Gledao sam njihov derbi protiv Makabija Tel Aviv i bila je tvrda igra. Lepo igraju smislene akcije veze se po terenu, svakom mogu da daju 2 ili 3gola ali mogu i da prime. Nisu Barsa ali nisu ni indijanci koji igraju na centarsuteve, ne brane se kao Omonija vec igraju fajterski. Bice tvrdo protiv njih. Samo da se pusti malo publika...
D

Dzo.Blac

pre gotovo 3 godine

Pa ne igraju timovi isto u prvenstvu i kvalifikacijama, tako da razmisljaj malo, a uostalom, Kairat ih je dobio prosle god usred Izraela.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Надамо се да ћеш и ти ускоро добити оно што ти сваки искрени Звездаш жели - вишедеценијску робију!
Y

Yqyqy

pre gotovo 3 godine

Sto? Zato sto je tu u najuspesnije periodu crvene zvezde u poslednjih 30 godina?
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Не, него зато што га сваки прави, искрени Звездаш, Србин, православац гади! Зато што такве сподобе заједно са оним сподобама што их каче на зидовима у срећна времена нису ни на исток могли да уђу а камоли да буду све и свја у светињи!
X

XD

pre gotovo 3 godine

Znači ja koji sam za razliku od tebe išao u vojsku i nažalost rat nisam pravi Srbin a to što sam od 96' bio na 60% Zvezdinih utakmica i imam 11 seozenskih karata ne čini me pravim Zvezdašem jer ne mrzim Terzića? Šta više, uradio je više od 5 njegovih prethodnika, gde su pare? Jel vi ponekad dodjete na stadion? Jel vidite kako sada izgleda ono gde su rasle pečurke pre njega? Nego ste vi generacije kojima je u glavi samo pljuvanje i teorije zavere. Kad su generacije iz Tesne kože došle na vlast napravile su rat i haos a kada vaše generacije budu počele da se pitaju dezintegrisaćemo se.
E

Evo...

pre gotovo 3 godine

... Ja ga ne mrzim. Ne samo njega, nego nikoga. Znači nisam Pravoslavac?
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Мржњу нико није спомињао, без назадног спиновања господо обожаватељи лопова и девастатора. Ево укратко ТЕРЗИЋ ЈЕ СВЕ ОНО ШТО НЕ ЖЕЛИМ И ШТО МОЈА ДЕЦА НЕЋЕ БИТИ! ПС: На Маракани сам од '93.
R

RedStar91

pre gotovo 3 godine

1. VARIJANTA: Ako Zvezda ispadne u 2.kolu kval. za LS, prebacuje se u 3.kolo kval. za LE. Ako prodje 3.kolo kval. za LE ide u plej of kval. za LE a ako ispadne u 3.kolu kval. za LE prebacuje se u plej of kval. za LK. 2. VARIJANTA: Ako Zvezda prodje 2.kolo kval. za LS, ide dalje u 3.kolo kval. za LS. Ako ispadne u 3.kolu kval. za LS, prebacuje se u plej of kval. za LE. Ako pobedi u plef ofu kval. za LE ulazi u grupnu fazu LE a ako izgubi u plej ofu kval. za LE ulazi direktno u grupnu fazu LK. 3. VARIJANTA: Ako Zvezda prodje 2.kolo kval. za LS, ide u 3.kolo kval. za LS. Ako prodje 3.kolo kval. za LS, ulazi u plej of kval. za LS. Ako pobedi u plej ofu kval. za LS bi ulazi u grupnu fazu LS a ako izgubi u plej ofu kval. za LS ulazi direktno u grupnu fazu LE. Dolazimo dakle do ZAKLJUCKA, da ostali nasi klubovi u slucaju da budu eliminisani automatski ispadaju iz evropskih takmicenja, dok Zvezda kao sampion ima privilegiju da i u slucaju eliminacije uvek ima sansu za popravni, takav je zreb. U sustini, Zvezda treba da bude bolja od jednog rivala za sigurnu grupnu fazu LK, bolja od dva rivala za sigurnu grupnu fazu LE i bolja od tri rivala za sigurnu grupnu fazu LS. Licno bih bio zadovoljan i sa LE, jer uci u LS je zaista mnogo tesko.
K

Kataklizma

pre gotovo 3 godine

Ajde zategnite se, kad smo mogli sa Hofenhajmom i Milanom, mozemo i sa ovom boranijom.. Kako iz Dinama ne kukaju, vec igraju.. Ne mozemo igrati sa Florom, Valetom i Suduvom svake godine.. Imamo tim koji ide u plej of..
M

Miladin Surla

pre gotovo 3 godine

Zivo me interesuje kako li to izgleda kad Mrkela “pusti” poruku. “Terza? Moramo da izbegnemo Haifu/Kairat. Inace smo ga ugasili”. “Važi brt”.

Sport Bot

pre gotovo 3 godine

v Vidim da su neki bas poleteli kao ovo ono šta kako. Ljudi fudbal je postao dvosmerna ulica. Danska malo je reći pregazila Finsku,ljudi imali 40 šuteva pellnal preko 10 kornera posed lopte 70% a izgube utakmicu od najlakseg protivnika u grupi. To vam je čar fudbala. Ovo su one mine koje treba izbeći mi smo naglazili na njih a na nama je da ih deaktivirati i razmontirano.
L

Laviki

pre gotovo 3 godine

To kod nas ne može da se desi.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Potreban je jedan vrhunski napadac,poput Boacija iz prvog mandata,bar za grece kolo i plejof LS. Ove resavaju Kanga,Katai i Falko,tri carobnjaka sa loptom.Grobari se raduju,jer veruju da nas Kairat moze ponovo izbaciti,a kad bi pogledali nas tim tada i sad,razlika je kao nebo i zemlja. Ipak ceno gotovo sigurno igrati protiv Makabija,koji ima dobar tim i publiku,ali ne verujem da ovo Stankovic moze uprskati,jer smo ipak dosta kvalitetniji i od njih.
B

Bizon

pre gotovo 3 godine

Gledalte da ne odete, pa da kukate da ste prosli za zelenim stolom.
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Više bi vam prijao Makabi??? Pa,Makabi će vas izbaciti... Lupa gluposti,bombaš
T

Terzaaaa

pre gotovo 3 godine

Ae nemoj da pisete gluposti sta ako ispadnemo od makabia ili kairata oce posle Terza da vam budem kriv ili vi sto ste trazili jake protivnike
З

Звездаш591

pre gotovo 3 godine

Није хтео ове јер зна да тренутно немамо тим и хоће да проба да уђе на фору у групе ако некако може, а да не уради ништа што би требало да би се састав мало ојачао...па земљаче урадите ви у управи нешто па да нам буде потпуно свеједно ко долази, а не да дајеш овакве изјаве јер овом изјавом индиректно си рекао да немаш много поверења у тим и тренера што треба да те је срамота...али очекујем као и претходних година да нам светла тачка буду сви актери на терену и да изнесу целокупну евро сезону и у њих једино имам поверења без обзира на дешавања у клубу...о дотичном и управи не бих даље причао и надам се да ћете коментар пустити
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Plasimo se poluekipa, a hocemo u grupu ls? Gde su silne bombe? Sve ne to dimna zavesa, da bi se prikrila silna dugovanja. Lece je progovorio, boga pitaj ko jos treba.
Z

Zvezdas!!!

pre gotovo 3 godine

Protivnici kao protivnici nisu bauk ali zvezda odma posle priprema igra ovu utakmicu , ljudi nisu svesni toga.
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Koja džukele ovaj tvorzan imaju 25mil.evra budžet,pa jel si ti pre 10-tak dana pričao da mi Zvezda ima 30-50 mil.evra....
k

kaboom

pre gotovo 3 godine

Terzo, nemas ti veze. Kairat je mozda nekad imao budzet od 25 miliona, dosta je to skromnije sad. A Planic nije najbolji igrac Makabija, nego si ti jedino cuo za njega
I

INTERPOL ZOVE

pre gotovo 3 godine

Pobedi, Terzo.
E

E jesi LICE

pre gotovo 3 godine

Šta se žališ, jel si najavio bombe, drim tim. Jel od ovih treba da se plašimo.
S

Sokrat

pre gotovo 3 godine

Idemooo brree!! Naplata duga!!
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Kog duga? Vec smo izbacivali Kairat. 1-1 je
V

VOLELI

pre gotovo 3 godine

bi kada bi dobili samo najslabije protivnike do finala LS
9

951357

pre gotovo 3 godine

A vi ne bi?
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

Nemoguce? Pa ti se obradovao prije par godina kad izvukoste Totenhem a onda izjavio da si vise Real zelio hehe dobar si ti momak a i tad ste jaci bilo sto jes jes
M

Mladi Kosta

pre gotovo 3 godine

Dve dobre vesti za zvijezdana:dobili ono što su želeli a njemu promenjen sudija tako da će čovek biti čist na kraju a fkcz ide u sledeće kolo!