Komentari na vest

Terzić: Država prvo daje Partizanu, pa onda nama! Ne znam kako oni misle da dobiju UEFA licencu

S

Sladjann

pre 4 meseca

Od tolikih para što država daje zvezdi partizanu,svaki klub u Srbiji bi bio šampion,da se nelazemo......

Pogledsabrda

pre 4 meseca

Od Lica sa poternice samo uzurpator više laže.
C

Ccc…

pre 4 meseca

U maltene istoj recenici: “Naš realan izvor prihoda je nula!” pa onda nastavlja sa “Imamo 5.000.000 od Gasproma, što je sigurno i ništa više.” Nula je isto sto i 5 miliona? Ja ne znam jel nemormalniji taj covjek ili oni sto ga slusaju i vjeruju mu sta prica.
a

aleae

pre 4 meseca

Bojan Radulovic za spica, Nikola Cumic zamena za Bukarija! Srdjan Babic za stopera!!! @Terzic
Č

Čččč

pre 4 meseca

Da opreme zatvore dobro. Jer T.ne bi želeo u svakom da bude.Ima nivo s bilo bi i društva. Iz CZ.
N

Nejbi

pre 4 meseca

Ne sikiriki Terzinjo za Partizan. Gledaj u svoje dvoriste.
E

Ej ljudi

pre 4 meseca

Dovoljno je vidjeti te silne negativne komentare, pluseve i minuse pa da ti bude jasno kakva je istina i kako radi svoj posao. Ja kad hocu da ocijenim stanje Srba i Srbije u svijetu, samo pogledam ko ih pljuje i odmah znam sve!
F

Fakerica

pre 4 meseca

Vrh Sam Direktor... U istocnoj evropi nema veceg Magika od mene... Kad me Drzava Finansira bezpovratnim kreditima... Mogu samo da sanjam gde bi zvezda bila danas da nam je umesto Terze Sef, naprimer onaj iz Bojsa ili Kopenhagena? Cisto Mislim na Glas...
T

Toto-ko-tunjo.

pre 4 meseca

“Terzić: Država prvo daje Partizanu, pa onda nama! Ne znam kako oni misle da dobiju UEFA licencu”! Sram te bilo! Kako te nije sramota da ovako nešto izjaviš?! Ovako nešto može da izjavi samo kognitivno nesposoban čovek. S jedne strane se havlaiš u svoje(virtuelno) umeće o smanjenju dugova, a s druge strane priznaješ da ti država daje novac! Da se svojevremeno AV nije javno oglasio i progovorio o pomoći države koju pruža Zvezdi i Partizanu, ti bi se i dalje kitio tuđim perjem i lagao narod o svojoj sposobnosti! UPRAVA NAPOLJE! Podrška za Vidića!
M

Micura

pre 4 meseca

Potrebno nam je 50 milki da budemo 32. od. 32. Tima u Ligi Sampiona
E

E75

pre 4 meseca

Dule Vujosevic sa la la....Dule Vujosevic...
O

Ok

pre 4 meseca

Vodi ga kuci mada mlakonja ne moze ni zenu da ti obraduje o sestri nema govora. Propala zirafa.
G

GOL

pre 4 meseca

Sramota od čoveka je ovaj terzić, a država SRBIJA je upropastili domaći fudbal jel samo upumpava pare u blizance i u ove autonomije iz severa srbije, za ostale ko ih je.., SRAMOTA DRŽAVO SRBIJO
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Da, da gura bg i sever SRBIJE a ove južno od bg, ko šiša. E dok je tako, nema od našeg fudbala ništa.
B

Bida

pre 4 meseca

Drzava da daje pfc 10 godina pare kako kaze tvorza nemoze da da para kolikoje otpisala cz dugove banke u poreze
A

A onda

pre 4 meseca

Partizan ga prvo daje zvezdi.
G

GOL

pre 4 meseca

Šta priča ovaj terzić, pa da mu nije država SRBIJA ne bi imali ni za vodu na stadionu, SRAMOTA
N

Nordsjeland

pre 4 meseca

APSOLUTNA PODRSKA ZA UPRAVU I TERZU U INAT SVIM DUSMANIMA!
B

Bane15

pre 4 meseca

Caps Lock je na lijevoj strani tastature
D

Doktor Zvezdan

pre 4 meseca

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
l

lania

pre 4 meseca

isto tako ima jedan klub koji ne postoji, ugašen!!!
?

?

pre 4 meseca

sto uvek pisete ls nije igrao 20 godina? imam album 2010 pfc u ls. anderleht na penale valjda izbacili.
f

fmp 1,2,3

pre 4 meseca

ima jedan tim ceo sam zivot snjim ...a vi ?
H

Hvala ti Terza

pre 4 meseca

...sto si stavio🔒na jsd do te mere da titulu videli nisu punih 7 god.a LS igrali nisu preko dve pune decenije,puna podrska za tebe od svih pravih Delija!
B

Bzzz

pre 4 meseca

Cekaj bre zemljace, jel moguce da lik prica ove gluposti... Prihoduju od lige sampiona, 20 milki, pre 10 godina dug je bio manji, a otkad se igra evropa, dug je sve veci... nek objasni strucnja to... dovode igrace ko zna odakle, koji ne odigraju minut, daju im 800 hiljada godisnje, igracu ide 200-250, a gde ide ostalo!? Mislite o tome... :D
S

Sever 4 ever

pre 4 meseca

Samo napred Terza legendo imas apsolutnu i punu podrsku svih PRAVIH ZVEZDASA koji zaista vole Zvezdu i dolaze na sve utakmice,a ne da sede kuci sa telefonima u rukama po 24h i palamude ovde nesto protiv tebe a fudbalsku loptu ni na fizickom sutnuli nisu a tek o profesionalnom fudbalu blage veze nemaju, 7 Titula, 3 LS i 5 LE sve govore ko je MAJSTOR FUDBALA i Najsposobniji covek na clom Balkanu u zadnjih 10-ak godina,tako da ne slusaj u opste ove seljobere sto spamuju poruke iz fotelja,kafica i kladionica jer oni nemaju zivot u opste osim opijanja,drogiranja i protracenih zivota,mrze te zato sto si USPESAN i sto oni nikad nece moci da dodju na tvoj level i osvoje toliko trofeja i titula sa Zvezdom kao ti. Zato apsolutna i puna podrska za Terzu i Upravu,samo Jedan bod je zaostatka,to nadoknadjujemo u sledecem derbiju na Marakani provereno i uzimamo i 8-mu titulu za redom i to u inat svim dusmanima,ljuljace se Titula opet u Terzinim rukama,smam da potpisem!
L

Luja

pre 4 meseca

A koliki nam je trenutni dug?
P

Puna Podrska

pre 4 meseca

TAKO JE TERZO MAJSTORE,PUNA PODRSKA👍 IDEMO I DO 8ME TITULE PO REDU U INAT SVIMA🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
4

4S

pre 4 meseca

Koliko je Agro banka davala novaca Draganu Djuricu za Partizan i dali je i dinar jedan od toga vracen?
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Zvezda treba da razmislja o pojaccanjima u zimskom prelaznom roku a ne da Mister Interpolova poternica prica bajke Zvezdinim navijacima.Ima zanimljiih igraca koje Zvezda moze da dovede-Omer Acli,Oskar Gloukh,Muhamed Abu Fani,Neta Lavi,Gal Alberman,Kaj Vagner,Valentin Rozje,Alfredo Morelos,Tavarnije,Kemar Ruf.Sportski pozdrav i srecni Novogodisnji praznici svima.
p

priceless doktore

pre 4 meseca

zivim u inostranstvu pa kad uradim neki posao za kes 1000 $ strah me drzave,poreza ...ovaj u srbiji proneverio 100 miliona ( dug) niko ga ne dira !! alal vera prika
S

SVI ZNAJU DA STE PROJEKAT

pre 4 meseca

Lopove vama se daje ispod zita a dugove vam brisu ! Dzaba masete tim papirima. LAZNIH !
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

sve je laaaaaz samo pusta laaazzz sto se oko nas ukrug vrtiiii sve je laaaazzz
Л

Ли Ади

pre 4 meseca

Како прича рекао би човек поштенији је од Св. Петра.
n

nemanja sve objasnio

pre 4 meseca

da li zvezdan izigrao sistem ili je sistem izigrao nas ...svaki dalji komentar je suvisan
B

Bijeljina RS

pre 4 meseca

Kazete gospodine Terzicu,koliko drzava daje Partizanu toliko i CZ.. Prosle godine ste od drzave i vi i Partizan dobili po 2,5 mil. evra a ove godine po 3 mil.evra. Kazete da vam je budjet izmedju 40-50 mil.evra. Pa me cudi da ako je to tako zasto vam onda kao Partzanu ciji je god.budjet manji i iznosi 20-25 mil.evra, treba ta 3 mil. od drzave ili i vama treba taj novac da bi obezbjedili UEFA licencu.Da li vi mislite gosp. Terzicu, da smo mi zaboravili da je Skupstina grada Beograda pre 2 godine morala da donese odluku koju su objavila sva sredstva informisanja da od sredstava namjenjenih sirotinji i drugim budjetskim korisnicima u glavnom gradu izdvoji 4,8 mil. evra da bi CZ izmirila obaveze po presudi FIFA suda, dug Leceu za Falka 1,8 mil. evra sa kamatama,dug za velikog igracinu Rijava van La Parru od 480 hilj. evra, plus dugove domacim klubovima za obestecenja koja nisu izmirivana po 2-3 godine, da bi se prosao monitoring UEFA i dobila licenca.Pozdrav iz Bijeljine! Z
A

Alo bre

pre 4 meseca

Koliko moras biti ograniceno pismen da napises “budjet” umjesto budzet! To ponavljas uvijek, nije slucajnost!
M

Mole se

pre 4 meseca

bitovi sa groblja da ne prave guzvu nego da stanu u red za sendvic
M

Mekmanaman

pre 4 meseca

Bojim se da kad dođu neki novi mi Terzu kakav god da je ne pravimo od blata.
A

Avenger

pre 4 meseca

Svi se kontam prepiru, a pitanje nad pitanjima je: ako već nije Zvezda dužna državi, kome je? Ima onih koji pozajme novac, a gori su od banke i kad naplaćuju, sve nose. Ili je ovaj intervju čisto uvod u zimsku rasprodaju klinaca, da bi se navuklo tih 50m?
L

Lopta je okrugla

pre 4 meseca

"Aleksandar Vučić jeste veliki navijač Crvene zvezde, on to ne krije, odrastao je na severnoj tribini, često dođe da gleda utakmice kluba, moj je prijatelj i brat, neizmerno ga volim"...izjava vredna nekoliko desetina ili stotina hiljada evra.Ovakve reci otvaraju drzavnu kasu.I to Terza dobro zna...Sramota za fudbal.
U

Usud

pre 4 meseca

"Naš realan izvor prihoda je nula" Da li postoji i jedan razuman čovek koji ti ne bi pljunuo u lice pošto ti više i ne znaš šta lažeš? Realno, ti odavno trebaš da ideš u zatvor zbog lopovluka, a ne da laprdaš gluposti godinama. Nama treba katanac istog momenta kad ti zineš koliko nam treba. Nama ne treba profi fudbal da bi se tebi punili džepovi prike. Hrkljuš košta 0, a tako izgleda ova Zvezda danas nakon 10 godina tebe. Nama treba da idemo u planine da uživamo, sebe održavamo, družimo se sa porodicom. Tako da što se mene tiče, katanac na Maru prvo, a onda i onim nesretnicima s druge strane. Marš u zatvor zalizani krimosu.
G

Gostpa posle

pre 4 meseca

Zahvali Bogu i AV sto si tu gde si,pa mozes da lazes i mazes se puterom.Tvoja taktika je dobro poznata,svake godine dovedes vise igraca,od svakog,,zakines po malo,,tebi dosta,a njima nije mnogo.Sud je ,,rekao svoje,, nevin si ko zena koja je rodila desetoro.Da imas obraza pocrveneo bi malo!?
2

2 na 2

pre 4 meseca

Nesrećo naša zalizana... Niko te nije pitao ni za Partizan, ni za to koliko Zvezdi treba da preživi. Zvezdi treba da preživi da održava stadion, plati komunalije... Sve ostalo može i za ljubav, semenke, baš kao i što sad mora za milione. Što se mene tiče, sutra mogu da nam stave katanac ako nama za ovo što si ti osmislio treba milion mesečno, a ne . Kad smo doživeli da je ti vodiš, a da stalno kukaš za državom. To je nepogrešivi znak da si nesposoban. Ja ne volim Partizan, još manje volim da slušam njihovo drobljenje i kmečanje... al tebe tek što ne volim da slušam i gledam. Jedino gore od njih si ti. Terzić napolje.
s

serMudro

pre 4 meseca

Ima tu manjkavosti koliko hoćeš u klubu i njihovom radu...ali većina vas koji komentarišete ste grobarčići sa aromom poljskog vecea !!!! Vi samo vidite i čujete vašeg mesiju ŽP,a stadion vam prazan.. A o teranju uprave,trenera,igrača kod nas bude uvek isto,kad se oglasi zapad i istok tu je kraj...pa eto ako ste verni navijači Zvezdini,kako se predstavljate, na stadion pa pljujte Vladana i upravu terajte... Osetim vas ovde po vašoj aromi,taj smrad se ne zaboravlja... Živeo ŽP i njegov Jutjub kanal ! Što on više sledbenika ima to je stadion Vojske Srbije prazniji i sve se više urušava i propada.
x

x122

pre 4 meseca

Ne pali se klinac,tog ZP niko ne gleda.Obicna dalabu koja laprda a vi se lozite da ga neko prati. Kao Andjus,bolesnici obicni
s

serMudro

pre 4 meseca

Ima tu manjkavosti koliko hoćeš u klubu i njihovom radu...ali većina vas koji komentarišete ste grobarčići sa aromom poljskog vecea !!!! Vi samo vidite i čujete vašeg mesiju ŽP,a stadion vam prazan.. A o teranju uprave,trenera,igrača kod nas bude uvek isto,kad se oglasi zapad i istok tu je kraj...pa eto ako ste verni navijači Zvezdini,kako se predstavljate, na stadion pa pljujte Vladana i upravu terajte... Osetim vas ovde po vašoj aromi,taj smrad se ne zaboravlja... Živeo ŽP i njegov Jutjub kanal ! Što on više sledbenika ima to je stadion Vojske Srbije prazniji i sve se više urušava i propada.
s

serMudro

pre 4 meseca

Ima tu manjkavosti koliko hoćeš u klubu i njihovom radu...ali većina vas koji komentarišete ste grobarčići sa aromom poljskog vecea !!!! Vi samo vidite i čujete vašeg mesiju ŽP,a stadion vam prazan.. A o teranju uprave,trenera,igrača kod nas bude uvek isto,kad se oglasi zapad i istok tu je kraj...pa eto ako ste verni navijači Zvezdini,kako se predstavljate, na stadion pa pljujte Vladana i upravu terajte... Osetim vas ovde po vašoj aromi,taj smrad se ne zaboravlja... Živeo ŽP i njegov Jutjub kanal ! Što on više sledbenika ima to je stadion Vojske Srbije prazniji i sve se više urušava i propada.
g

gost978

pre 4 meseca

Kakav je ovo hohštapler
E

Eseks

pre 4 meseca

Slika i prilika naseg drustva..Nismo odmakli razvojem od pecinskog coveka.Pink nas obrazuje kulturi,hepi istoriji,nestorovic i miroljub medicini..Ministri nam keramicari,plagijatori,poslanici su nam psihicki bolesnici,u upravama klubova sede kriminalci..Novinari podmiceni sa po par hiljada evra se prodali,pravi doktori i mladi naucnici beze u beli svet..Na svim medijima Kim il Vucko i njegova pudlica brnaba...i bog nas je zaboravio..
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Evo "doktora" , kreće Pudlicinim koracima ?
C

Covek

pre 4 meseca

Jel ovo prvo aprilski praznici))))
L

Luja

pre 4 meseca

Dok su ovaj i Čović u Zvezdi nema nikakvog boljitka. Koliki nam je trenutni dug, majstore?
F

FKCZ1991

pre 4 meseca

Ovako je i Mamić pricao koliko je uplatio poreza (u drzavni proracun) kao je uneo u drzavu 500miliona i tako povecavao iz godine u godinu, kad je dosao na oko 1 milijarde € unete u HR onda je on morao da napusti istu 😂😂 sad iz Međugorja prica kako je to kad je on vodio Dinamo… ovaj nas stigao na 300 miliona unetih u Srbiju i 20-30 miliona poreza… ima on kad jos da jase 😂
Z

Zoki SU

pre 4 meseca

Pa ovaj kao da je brat blizanac Covica. Sve ide iz jedne kuhinje. Ajde leba ti ...sjasite vise s Partizana. Reci ljudima koliko cas kosta Baharov otkaz .
T

Torbicis

pre 4 meseca

E u tome je nasa nevolja,ja kao PARTIZANOVAC mogu reći da kad ovakvi likovi vode jedan veliki klub pored toliko legendi,onda nam svima i treba ovo sto se dešava!!!!
S

Srboljub Kokir

pre 4 meseca

Sad prica kako mu je brat!? Kaze, odrastao na severnoj tribini. Nisam zajedljiv ali bih vise voleo da je odrastao u biblioteci, svom komsiluku kao sva normalna deca ili pak na nekom sportskom terenu, bazenu, sali... Tu bi svakako mnogo vise naucio nego na tribini. Cak se i hvali time da se tukao sa navijacima protivnickog kluba. Iju naopako. Ovaj drugi, javno prica kako bi svako morao ici malo u zatvor, jer veli, tamo se uce neprocenjive vrednosti. Doslo neko vreme, kad fukara...
V

Voli usne

pre 4 meseca

Ljube ga usne...hvalite me usne moje...lazite usne moje itd.
V

Volim ga...

pre 4 meseca

kao brata...i pricamo isto.
H

Haxer

pre 4 meseca

Covic i Terzic vise nisu samo prezimena, nego sinonimi za teske dijagnoze, sta sve oni izjavljuju, to nema nigde..
H

Heavy metal

pre 4 meseca

Lažeš, Kalčo, pa sve misliš da je istina!
3

34 titula

pre 4 meseca

Nego kada bi vratili Toleta pa da bude sve fer i pošteno. Ovako ne valja.
2

27titula

pre 4 meseca

Kako ne valja druze ? Pa gosp.Vucic,je dobio parlamentarne izbore uglavnom zbog migracije stanovnistva.
3

3jjr

pre 4 meseca

Daj Terza ne ken**j zivota ti...
U

Užas

pre 4 meseca

Možete da zamislite kakvi smo MI kada nas ovaj ovako laze i ostaje u klubu?
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

drzava da partizanu 3 miliona vazura uzme sebi u dzep pola al cuti ne zali se da neko ne bi postavljao pitanje gde su pare . Sa druge strane zvezdi daju troduplo vise pa ide prica da se pomazu i jedni i drugi.
v

vreme mu je

pre 4 meseca

tradicionalne novogodisnje bajke coveka sa one strane zakona
L

Lovac..

pre 4 meseca

Ljudi mi lovci lazemo,ali smo male mace za ovog lika...ma celo udruzenje mu ne moze politi na ruke.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

ja nisam pao sto sam varao i kraooo vec zato sto sam nekom mnogo para daooo pogresne doveo sam a dobro sam znaooo
J

Jbg ovaj

pre 4 meseca

Laze na tone...kad ce poceti sa izvozom ...obogatio bi drzavu.
A

Auuuu kako

pre 4 meseca

covek napredova...sad bolje(znate vec) od toga sto voli kao brata . Gde se to uci i ja bi da to naucim....ili se takav rodis...e onda su u pitanju blizanci.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

ja kad vidim Kristijana na TV o otimanju,tucama, pucanju itd to se kod nas ne gasi TV al ovog cim ugledam gasim TV da deca ne slusaju ..sto je mnogo mnogo je .
p

pfc

pre 4 meseca

istina prvo Partizanu,jedno milion dva,a onda stotinak miliona svojoj mezmici,istina nema šta,ali doćiće kraj i tome,jesu ciganšture pustile korene duboko,ali i koren se da iščupati!!
m

merllin_pfc

pre 4 meseca

Terzic I Covic kao da ih je jedna majka rodila. Da ih zajedno kloniras nebi mogao jednu ljudsku osobinu naci. A jeli ti Partizan konkurent I sta bi od najace Zvezde u istoriji. Jos samo da obijasni kako prezivlhavaju bez 50 miliona godinu dana. Hrk pljuc ....
i

i kuci mu znaju

pre 4 meseca

ovaj kad zevne slaze

Kalčopolista®

pre 4 meseca

To je ta samoproklamovana “opozicija”svakom rezimu koja se keša o tramvaje, ceslja kao Kralj Petar i slusa dzez !!!
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

divim se ovom coveku ...da si sroljo toliko para i da ti i dalje manipulises sa masom , da te niko ne dira, da ti sud ne moze nista ,da i dalje vladas ...nemam reci .
d

deyan

pre 4 meseca

Terzić, Čović, Vučić, svakog dana neko od njih ima šizofrena cepanja. Blago nama sa njima...
d

dr finasija

pre 4 meseca

igrao si par liga sampiona ,par LE ,gasprom pare , drzava pomaze ...a uvalio klub u 100 miliona duga !! koga bre ti lazes ??? da ne spominjemo nemacke banke, pozajmljivanje od fantom firmi ..
@

@dejan

pre 4 meseca

Kolko vidim vama sipaju ogromnu lovu koju ne prikazujete u kosarci i to ce resiti BAT. Interesantno niste gadljivi na nju. Klub koji je drzao mafioze ispod tribina zna se katanac. Klub koji huska navijace doduse to radi guru nema pravo na ovoliko favorizovanje. Uvek kriv Covic ali i Vucic sramota da se izjasnjava kao navijac sa tribine Zvezde. Pa to je jeres iako pare upumpava u vas klub pa ako preskoci na drugu stranu brda. Naucile komunjare da tako zive oduvek. Znam da nece ovo objaviti nema veze. Zvezda je odavno simbol Srpstva i nemojte misliti da je potcenjujete. Plasiraju se price kako je ovaj onaj preuzima u kosarci. Desi li se to imacete prazne tribine. Covic je kad je bila pred gasenjem upregao i vratio je tamo gde pripada. Vi ste je tu poslali jer vam je to osnovni cilj. Kako to da se nikad niste odrekli jugoslovenstva. Pa to je utopija grobnica Srpstva. Koga su to delili u Evropi. Samo Srbe. Sport je zabava ali preko njega se pokusava da se podeli ovaj pravoslani narod. Logicki je treba poniziti srce naroda. Da se ne lazemo bar 60÷ Srba navija za Zvezdu. Ratovao sam bar tih 60÷ je bilo na strani ovog naroda koji nije kriv za izivljavanje zapada. Necu reci katolika pogotovo Nemaca. Srecna ti nova godina Srpski narode. Sramota je da Srbi jednini u Evropi ne navijaju na utakmicama dva legendarna kluba jer ima budala kojima se mora to uskratiti.
I

Ika Niš

pre 4 meseca

Lele,al se nalupa 'ko otvoren prozor!
T

Terzegeut

pre 4 meseca

Dođe mučeni Partizan i moli savez da mu da 2 miliona evra i daju im i godinu dana svi im to nabijaju i provlače kroz nos. A onda dođu iz Crvene Zvezde i kažu- treba nam 10, 20, 40 miliona i oni to dobiju. A onda pričaju kako Partizan dobija više. Kao da smo mi svi na drvetu rasli. Shvatate li da je čovek upravo državi poslao svoju želju kao da je država Deda Mraz i da želi da mu daju 50 miliona evra. Tako se ponašaju bahata i arogantna deca bogatih roditelja. Država ne da je razmazila ovaj klub i ljude koji ga vode nego je to više sramota. Njima mogu da srede da im banke oproste desetine miliona evra duga i kamata a komšije pored mene izvršitelji iseljavaju i banka im oduzima stan zbog kredita i kamata, pa sada ljudi sa decom novu godinu čekaju u garaži ispred zgrade. A ko zna koliko hiljada porodica kod nas je prošla takvu sudbinu. Dok se nekome sve oprašta. Ovaj čovek će večeras na ime kluba na račun kluba da potroši jedno 250 000 evra sa svojim pajtašima na nekom luksuznom mestu, gde flaša vina košta 15 000 evra. A ti sirotinjo ćeš dobiti batine od plaćenih navijača ako na Marakani ovom čoveku vikneš da odlazi.
p

podesen

pre 4 meseca

Bravo druze sve sto si rekao istina,moje komsije isto prolaze.
B

Boske u

pre 4 meseca

privatizacija,i za jedne i druge,stecaj,robija....sloboda
b

banence

pre 4 meseca

BRAVO

Sakur

pre 4 meseca

Svi znamo gde je bio Partizan a gde zvezda posle ponocne konferencije za medije na marakani ostalo je istorija koja se nikako ne moze izbrisati kao sto je taj dogadjaj izbrisan sa neta
P

Princip

pre 4 meseca

Zato odlazi i ne vracaj se nikad. I mrkela isto. Sramite se nesposobni
s

sta nije jasno

pre 4 meseca

platio covek sipku i vlada i palamudi ...
P

PFC

pre 4 meseca

Komentarisanje izjava ove osobe postaje apsolutno besmisleno. Šizofrena atmosfera.
d

dale23

pre 4 meseca

Cim je poceo o sebi u trecem licu, prestao sam da citam... Finansije masineriji je obezbedio onaj, koji je tuzbu protiv tebe sakrio u zadnjoj fioci.
D

Deno

pre 4 meseca

Ne prebacuj loptu na Partizan ,opravdavajuci svoje greške.
S

SezonskaJakarta

pre 4 meseca

"Kao odgovoran čovek nikada ne bi dozvolio da zloupotrebi funkciju da se pomaže Crvenoj zvezdi više nego Partizanu. Nikad! Nikad!" Kao slonče Ćira iz animiranog filma. Nažalost, ne kaže: "Nikada se neću vratiti. Nikada! Nikada!"
l

licno

pre 4 meseca

Jednom ste vec fasovali u lš zbog vaše transparentnosti, a kako stvari stoje ako duh ne sredi ponovo ce te, vase postenje je predmet vise sudova. Bljak.
d

d. g.

pre 4 meseca

Dva miliona evra...
@

@licno

pre 4 meseca

Nema problema, bar su nas izbacili. Vi kada ste trebali da ispadnete izbavila vas je drzava.
S

SinManjace

pre 4 meseca

Prica se po Banjaluci da se na kraju sezone sprema transfer Terzica iz Zvezde u Banjalucki Borac da i od Borca napravi Bosanski Inter.
m

mita i trta

pre 4 meseca

ma jok bre jos malo pa ode u ofk ...bice neki pocasni predsednik kluba .Ono kao nisam tamo ali donosim sve odluke. Prebacio je milione iz zvezde u ofk i sad ce da prodaje igrace preko rodje Damjanca i ekipe menadzera sa kojima je istovarao godinama . Liga mu plus daje 400 somica za ucesce ...bog da ga vidi
G

Goxy93

pre 4 meseca

Haha, ovoj izjavi se i vodje sa severa smeju...
c

cid

pre 4 meseca

Lažov!!
g

gunnersi

pre 4 meseca

Slika i prilika nase raspale zemlje, lice sa poternice vodi najveci klub u zemlji i izjavljuje kako mu je predsednik zemlje veliki prijatelj i brat kojeg neizmerno voli. Ovo pisem kao Zvezdas. Da smo normalan narod pa da se ujedinimo i proteramo ljude sumnjivog morala iz Zvezde i Partizana, ali i svih ostalih klubova. Ljudi na pozicijama u klubovima su tu iskljucivo zbog svoje licne zarade i ne zanima ih uspeh kluba.
S

StefanCar

pre 4 meseca

Gledaj svoje dvorište magarče !!!

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Moze i mora da prica sta hoce, pa ko veruje... Ali to ne umanjuje bol sto je Partizan dobio derbi, i sto je prvi, pa vi kako hocete...
d

d. v.

pre 4 meseca

Dva miliona evra...
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Nemanja Vidic i Branislav Ivanovic treba da preuzmu Crvenu Zvezdu i sa njima bi bio unapredjen i srpski klupski fudbal.Oni bi pomogli celo nasoj ligi ukljucujuci i Partizan.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Stvar je prosta! Država prestane da baca pare poreskih obveznika u rupetine bez dna (Zvezda/Partizan) i skloni "političke komesare" koje je instalirala i koji su se enormno obogatili na račun klubova koji tonu sve dublje i dublje!
M

MileJe

pre 4 meseca

Ali kako da prebace pare na svoje račune ako ne tako?
P

Pas Pirke

pre 4 meseca

Sve u redu, sad je vase vreme, sipkas se ostrvio, sveti nam se, al me interesuje da li stvarno iko sa bilo koje strane veruje u ove nebuloze.
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Doktore kako ste prosli u derbiju? Koji ste na tabeli? Koji ste bili na tabeli u grupnoj fazi LŠ????....doktore uzivaj u parama doktore,pustite ove druge...
Г

Групни

pre 4 meseca

као у Алан Форду: један новчић Партизану (прво њему), два новчића зезди, па тако поново !!!
Z

Zoran18

pre 4 meseca

To bi bilo super za Partizan.Tako je bilo kroz istoriju,u zavisnosti dali su na vlasti zvezdasi ili partizanovci,odnos je bio 1:1 ili 2:1 sto je pdnosljivo.A sad na 1 dinar Partizanu 100 ide Zvezdi.
N

Nervozni Poštar

pre 4 meseca

Kad sam stigao do"moj je prijatelj i brat,neizmerno ga volim..." nisam mogao dalje.Morao sam da povratim.
G

Goran Gogi

pre 4 meseca

isti slucaj....
z

zaks

pre 4 meseca

A što si neurozan, smiri se, popi nešto, ide Nova godina ?
V

Vucko_lopusko

pre 4 meseca

Ja licno na nacijonalnoj televiziji sam izjavio da se da vise zvezdi nego partizanu. Ne prdi terzo
K

Komunističkim

pre 4 meseca

Blizancima treba sve ukinuti od države.Pa da vidimo gde će te biti.Dajte Smederevu te pare i oni će biti šampioni.Koja neravnopravna borba.
d

dale23

pre 4 meseca

Blizanci?! Jedna se rodila u martu i igrala prijateljske u vreme Sremskog fronta u Albaniji. Ovaj drugi, crna ovca-bela vrana, rođen oktobra '45.
j

jbg

pre 4 meseca

Dale, ako su rođeni iste godine, onda su blizanci.
@

@dale

pre 4 meseca

Uši su ti pričvršćene parčetom kanapa ili imaš nešto između?
D

Deka Miki

pre 4 meseca

Zašto bi vam država davala. Zaradite od ulaznica, sponzora, reklama i ugovora, kao i svaki normalan klub.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

bas tako...ogromne pare se mogu obrtati kroz vecite ali ne sa nacinom na koji oni rade. Imas sansu da prodajes igrace da igras evropu, znaci drzava ne mora nista da pomaze .Nek pomognu sa tim parama druge klubove da liga bude jaca interesantnija ...ocigledan je lopovluk i jednih i drugih a interesantno da drzava to tolerise . Ovaj cvili kako mu treba budzet...treba da bi drpao. Djirona prva u spanskoj ligi sa malim budzetom
A

Aha.

pre 4 meseca

Terza hoce da nam objasni da je Partizanov porez i licenca kriva sto su drugi na tebeli😂😂😂😂
G

Godzila

pre 4 meseca

A vi se radujete što ste prvi na polusezoni 😆

r

pre 4 meseca

Sram te bilo Zvezdini dresovi za decu do 9 godina su ti 12 500 dinara a hocete da vam dolaze porodice na stadion
W

W.W

pre 4 meseca

Nadjite sponzora,igrate toliko evropske utakmice...
r

realni grobar

pre 4 meseca

Veliki sam grobar ali to smo vec znali da drzava trpa pare u partizan a mi reketiramo po potrebi
M

Mirkoni sport

pre 4 meseca

Zabela plače za tobom Terzo madjijo, takvog lažova i manipulatora nema nigde... 🤔Možda ima jedan što lebdi...
R

Rule55

pre 4 meseca

Imali ovaj čovek i malo sramote, covek svoj neuspeh sa 1 bodom u lš i 2 mestom u prvenstvu, prikriva time sto prica koliko Partizan sta duguje i koliko mu se daje, e moji Zvezdaši.
N

NoName1

pre 4 meseca

A zašto ne bi pričao? Izvesni Duško Vujošević je postao general pričajući o tome koliko država daje Zvezdi
T

Terzaaa

pre 4 meseca

Najača firmetina bajo!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ I

pre 4 meseca

Pored svih uspeha , treba ti čestitati i na tome što si navijače Zvezde pretvorio u stado ovaca koje ili ćuti i beži sa svog stadiona, ili dođe na stadion, blene kao ovca i ne može da veruje šta gleda.
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

15 godina niste uplacivali porez drzavi ! 🤯🤷
P

Piperski Mašin

pre 4 meseca

Gde onaj što prodaje semenke koji vam dade 10mil???? Otvorio firmu odma zaradio milione,dao Zvezdi i zatvorio firmu...ma uspešan neki čovek?? Gde si duše želje nam se ruše?
Z

Zvjezdas iz CG

pre 4 meseca

Zvjezdas sam ali napisacu nesto progrobarski da mi daju lajk grobari koji citaju tekst,.. Mnogo sam veliki zvezdas ali dajte mi lajk molim vas, ustvari nisam navijac zvezde ali dajte mi koji lajk
П

Паун

pre 4 meseca

Не требају да дају ни једнима ни другима. Ако нисте у стању сами да се издржавати, катанац и довиђења. Народ нам нема леба да једе, шаљемо поруке да би лечили децу, а овамо се фрљају милионима да пуне своје и џепове тајкуна и криминалаца. Мука ми је више и Вазура и Терзића и свих њих што кукају како им држава не даје довољно а ја треба крај са крајем да састављам сваки месец.
e

ejjj

pre 4 meseca

Zvezdas sam ali napisacu nesto progrobarski da mi daju lajk grobari koji citaju tekst,.. Mnogo sam veliki zvezdas ali dajte mi lajk molim vas
I

Igor35

pre 4 meseca

Zamisli ti tu logiku i matematiku. Partizan praktično prosi od države da ima da premosti godinu da opstane, ima 5 puta manji budzet od Zvezde. Dok Zvezda ima nekoliko godina za redom budzet izmedju 40 i 50 miliona eura. Pa se ja sada pitam kako to da Partizan dobija više a Zvezda manje, kada se Partizan bori za goli opstanak dok Zvezda u jednom prelazom roku potroši po 15 miliona eura? Gdje je tu logika i matematika? To kao da moj direktor u državnom preduzeću u preduzeću u kojem radim krene da se žali da on prima manju platu od radnika. Znači ovo je klasičan spin. Terziću, ne da dobijate pare, već vam ih stvore za šta god poželite. Treba vam 10 miliona da imate od januara do juna, evo vam. Hoćete napadača od 4 miliona i veznjaka od 5, evo vam. Šta god vam treba postoji državni budzet. Partizan 3 godine za redom moljaka da mu se pomogne oko licence a on to naziva time da ga država više pomaže. Tri puta je plaćena licenca od po 2 miliona eura tj 6 ukuono i to je njima veće nego kada oni dobiju 10 puta vise od države. To je ta matematika. Terzo, pomoć države je kada ti državne banke otpišu dug od 17 miliona eura, kada ti dovede Ruskog sponzora od 5 miliona eura godišnje i plus još 10 državnih preduzeća od koje ti svako godišnje daje po milion eura, kada ti prašta porez i kada ne plaćaš struju i vodu 10 godina a niko ti ne dođe pred početak sezone da ti siječe struju. Prava suština ove Terzićeve priče je ta da bukvalno sada i javno od države traži da Partizan ne dobija ni tu crkavicu i milostinju tj ništa. Da se Partizan ugasi. To je cijela poenta. Zato što je bijesan na tu činjenicu da imaju nikad veći budzet da su igrali LS da se prije početka prvenstva razmetao izjavama da nemaju konkurenciju u Srbiji i da je Partizan nikad gori. E sada ga je isti taj Partizan pobijedio na Derbiju i prvi je ispred nikad skuplje Crvene Zvezde. E to je njegova najveća bol i bijes. Zato je izašao ovaj Novogodišnji intervju njegov, pred sami doček NG. Dok drugi žele svima pa i sebi dobro zdravlje, sreću i prosperitet. Njegova želja je ta da se Partizan ugasi i da nestane da bi njegova Zvezda opet bila šampion. Ne zbog toga što on mnogo voli Zvezdu već isključivo da bi sačuvao fotelju i sačuvao svoje pogodnosti i bogat i lagodan život koji mu ta fotelja omogućuje. Zna on dobro da onoga dana kada Partizan postane šampion, da će taj dan biti poslednji njegov dan u klubu. Zato čitav ovaj spin.
a

ajde reci

pre 4 meseca

jel u tvom selu te nisu naucili ista drugo osim da lazes?
Z

Zijani

pre 4 meseca

Da u Novoj bude kao i do sad..Da Zvezda bude prva a partizan iza i da kuka na državu kao lažna žrtva dok od nje uzima da preživi..:)) pa da:)))) Srećna Nova!:))))
K

Kon

pre 4 meseca

Prva laž koju je izgovorio je da je porez platio iz tekućih prihoda. Samo pre par meseci je izjavio da je pozajmio 10m.evra za porez od fantomske firme koja ima 1 zaposlenog. Čak je tata pozdravio pozajmicu sina. E sad ispada da je Partizan privilegovan u odnosu na Zvezdu. Laže kao i tata, ista matrica, ista manipulacija. Eto on je snagom znanja, magije i bez pomoći države došao do ovakve Zvezde.
Z

Zaim

pre 4 meseca

Svi ovi kod koji prolazi tvoja prica vrlo brzo ce svatiti tu ispraznu demagogiju.Ko god ne igra kako ti sviras vrlo brzo zavrsi karijeru.Gde je Zvezda danas ?Pogledaj Kopenhagen i jos neke timove i sve ce ti se samo reci.Svake godine sve manje navijaca,doci ce mo na prosek od 1000,gde novi stadion koji si obecavao godinama ? Doveo si ispodprosecnog trenera koji nije nigde nista osvoio i to naivnim proturas kao uspeh.Dosta te je vise,odlazi i povedi s oju kliku sa sve novim trenerom.

gemathegreat

pre 4 meseca

Jel ti to o Milojeviću tele jedno nedopaseno ??? Čoveku koji se upisao u istoriju evrolige ???
A

Archie

pre 4 meseca

Ovaj čovek je pre par meseci govorio kako nemaju konkurenciju u Srbiji, kako imaju 4-5 igrača za Premijer ligu, a sada kuka kako im je teško, kako jedva sastavljaju kraj sa krajem, kako navijači imaju nerealna očekivanja?
П

Паун

pre 4 meseca

Не требају да дају ни једнима ни другима. Ако нисте у стању сами да се издржавати, катанац и довиђења. Народ нам нема леба да једе, шаљемо поруке да би лечили децу, а овамо се фрљају милионима да пуне своје и џепове тајкуна и криминалаца. Мука ми је више и Вазура и Терзића и свих њих што кукају како им држава не даје довољно а ја треба крај са крајем да састављам сваки месец.
S

Spin doctor

pre 4 meseca

Spin doktor No2. Doktora N. Čovića je ipak teško smeniti s mesta No1.
N

NikolaRS

pre 4 meseca

Neverovatno koliko se plaćanje poreza što je za svakog građanina nešto što je prosto navika-obaveza poput pranja ruku, u sportstkom svemu apostrofira kao nešto posebno i epohalno. Mi smo platili porez, oni nisu platili porez, a mi smo platili porez za 5 godina, 15 miliona a ovaj nije ono...
L

LD

pre 4 meseca

Nek objasni Terza kako to da nakon 5 grupnih faza za redom i 100 razlicith igraca dovedenih, mi danas imamo samo jednog spica sa bilo kakvim ucinkom i to klinca od 18 god iz nase skole.
H

Hdp

pre 4 meseca

Kao Grobar kažem da i nama treba jedan ovakav. Rezultati su tu. Naravno moglo je bolje ali kad se pogleda koliko je Zvezda porasla mislim da to sve govori.
M

Mi ne delimo te vrednosti

pre 4 meseca

Nisi ti Grobar nego jedan obican provokator, ne daj Boze da si jedan od nas.
G

Grobar 1998

pre 4 meseca

Ako trebamo da pademo ovoliko nisko moralno svakako ne...Ima nešto što se zove čast, dostojanstvo, obraz...A da to je iluzija u današnjici, izvini...
T

TerzinjoMaginjo

pre 4 meseca

Pa dobro onda objasni lepo, zašto na finasijskim izveštajima iz Apr u periodu od 2019-2021 je prijavljen neto gubitak od 20+ miliona eura? Za 2022god se tek čeka da se objavi, pretpostvljam da minus idu na barem + 30 mil. Pod pretpostavkom da stari nije obrisan, možemo misliti koliki je stvarni dug zapravo. Pričati o nekom uspehu i ličnoj promociji je degutantno, to isto kao kad ziviš kod tate i tata sve plaća, a mali se šepuri. A zna se ko je tata u ovoj priči.
e

ejj

pre 4 meseca

ko je ustvari tata?
u

upravo to

pre 4 meseca

a deca mu pucaju po bg , reketiraju
a

ajde kada sve znas

pre 4 meseca

koliko je dug jsd-a reci nam molim te?
g

gde se dede srpski Bajern?

pre 4 meseca

Čekaj, jel to sad odjednom Partizan postao konkirencija? Koliko do juče smo, po rečima istog ovog tipusa, bili klub dve lige ispod srpskog Bajerna. Ne širiš je više kao letos, otkad si dobio po tamburi na dva fronta?
G

Ggenpresing

pre 4 meseca

Ne radi se ovde vise o tome. Lako si se upecao to oni i hoce. Da se hvalio jeste. Ali oba kluba su na grbaci naroda i sa oba kluba se igra drzava zamlacujuci nas sve. A nama racuni sve veci i veci.
G

GeOs

pre 4 meseca

Aj prvo nam kazi, jel posteno prvebstvo ili nije ?
M

MPSD84

pre 4 meseca

Molim te idi leči se. Po mogućstvu po zasluzi u Zabeli.....
M

Marko M.

pre 4 meseca

Kao Zvezdaš kažem imaš li ti srama čoveče?
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

“Terzić: Država prvo daje Partizanu, pa onda nama”! Ako je tačna ova izjava g. Terzića, iščupana iz naslova, onda najveći klubovi Zvezda i Partizan nisu sposobni da sami sebe izdržavaju! Šta onda treba da uradi država Srbija?! Odgovor: Da se izvrši privatizacija svih klubova u SLS i PLS, pod HITNO! Podrška za Vidića!

Sakur

pre 4 meseca

Lik je priznao da je drzava donirala oba kluba sa po 3 miliona a naslovi u medijima su bili drzava preko fss dala Partizanu za licencu a zvezdu nigde nije spominjala ahahahahaha
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 meseca

Nisam mogao da pročitam do kraja. Kada sam konačno shvatio koliko je teška Terzina sudbina, i koliki teret nose ta junačka pleća, morao sam da odložim telefon i otplačem u uglu. Evo još mi se ruke tresu, jedva kucam. Izdrži legendo. Svi smo uz tebe, a tvoj brat kojeg neizmerno voliš više od svih.
b

batabane

pre 4 meseca

Prvo se počinje od početka.Jao mnogo sam pametan.Prvo su Terzu izabrali, postavili ljudi iz Zvezde, jer nemaju u svojim redovima takav kapacitet.Nije njega niko doveo u Zvezdu,to se spontano dogodilo.Zvezda jeste za naše uslove puno zaradila od učešca, u pre svega LŠ, ali koliko je bilo troškova oko igrača koji su bili 0- , boli.Necu da nabrajam te preskupe igrače, svi znaju, a učinak 0-.Zatim slučajan izbor Gasproma da bude sponzor klubu, koji je ispao u prvom kolu kvalifikacija za Evropu, a ne učesniku LŠ te godine, je isto slučajno i odraz ravnopravnosti.Ta priča o ravnopravnosti, i periodima kad je ko više imao pomoci, je takodje dobro smišljena teza, ali i smejurija.Kad je na čelu Partizana bio Mirko Marjanovic, je samo dobro izvikana priča i ništa više.Zato što je i on bio slobina marioneta, a Sloba je bio Zvezdaš i u svom okruženju je imao ljude koji su bili u Zvezdi,i možda imali i veci uticaj kod Slobe od samog Mirka.Zatim u eri presednikovanja Toleta u fss,Piksi je kao predsednik Zvezde osvojio dve duple krune.A ovo vreme poslednjih vise od 10 godina, je nezabeleženi teror od jednog čoveka, jedne vlasti, jednog kluba.Ma koliko ove reči bile teške, one su istina , samo istina, i jedina istina.
A

Alal ti cufta

pre 4 meseca

Objasnio...
a

ajde pali

pre 4 meseca

jao teror jao mukice kako vi volite da lažete...
B

Braz45

pre 4 meseca

Kolko dugujes plata u omladinskoj skoli
M

Molim

pre 4 meseca

Kazi koliko ako znas…
K

Kup

pre 4 meseca

Ovaj sem što je lice sa poternice, on je postao pijun predsednik košarkaškog kluba, ovaj mu piše saopštenja a on ih počeo čitati... Nemoj ti da brineš o porezu Partizana, nego razmišlja o deci svojoj, što su postali nasilnici, što ljude mlate po gradu...time se pozabavi, kao roditelj, a ovo ostalo će rešavati tužilaštvo kao što je rešilo u tvom slučaju...
T

Toto-ko-tunjo.

pre 4 meseca

“Terzić: Država prvo daje Partizanu, pa onda nama! Ne znam kako oni misle da dobiju UEFA licencu”! Savet za čelnike Partizana: Sledite svetle primere g. Terzića, doktora virtuelne ekonomije i alfa-skauta C. Zvezde i dovedite jedan kombi Afrikanaca godišnje i sve će vam procvetati, kao inamprošle godine u LE i ove godine u LŠ! Učite se na tuđim iskustvima!
E

E75

pre 4 meseca

Ma mozes da pricas sta hoces i ti i Av i tvoji navijaci Partizan je prvi i bolji od Vas.Pa svi zajedno kolko Vas ima placite i ....
Y

Yo dorro

pre 4 meseca

Ja cvrsto verujem da svako ko veruje i podrzava tip ljudi poput Terzic, Covic, treba da ide da mu se postavo dijagnoza.
I

I ove

pre 4 meseca

Sa druge strane,tek je to žalosno.
a

ali bas fascinantno

pre 4 meseca

Fascinsntno koliko laznih navijača zvezde se javlja
v

vroom

pre 4 meseca

Dobro je Ajnstajne, shvatili smo da si naucio rec fascinantno....ne mora 5 komentara o tome.
ц

црно на бело

pre 4 meseca

Овај човек је још увек на слободи?Деца изашла из притвора?
L

LD

pre 4 meseca

Dr Terza nek objasni kako ubedljivo najskuplji tim u istoriji Zvezde je trenutno na tabeli iza Partizana koji ima najgori tim u zadnjih 20 godina
P

Popsi

pre 4 meseca

Najveći naš problem je što nemamo konkurenciju u našoj ligi hah.
D

Djinobili

pre 4 meseca

Kad partizan ne bi dobijao ništa od države pa i da mi bude glupo..ovako,daj nama više nego njima uvek sam za to.Oni izmuzli državu,glume žrtve a u stvari samo se prave..pa da :)))) Ako se daje i jednima i drugima ja bih voleo više Zvezdi normalno ili nikom ništa:))))Srećna Nova!!;)))
S

SMS

pre 4 meseca

Koji su ti izvori prihoda ako država daje prvo Partizanu?
D

Deyan X

pre 4 meseca

Ako je ovo istina sto si rekao, zasto ne das ostavku. Pusti da bolji vode klub. One koji ne placu, i koji ce da naprave realne prihode.
f

fascinantno

pre 4 meseca

iju koliko laznih navijsca zvezde se javlja
a

asdfjklč

pre 4 meseca

Da se malo manje bavis partizanom, a malo više Zvezdom igrala bi se ta LE na proleće, ovako pitanje je po tvom kukanju da li cemo sledeće godine postojati pod ovim imenom, TERZICU ODLAZI!
1

1100

pre 4 meseca

U ovaj intervju ne veruje ni sam duh koji lebdi...nastavlja se mazanje ociju zvezdaskoj javnosti...ovo vise iritira navijace Zvezde nego Partizana...nastavite tako lazni doktore.
G

Gost RS

pre 4 meseca

Prvo država jeste pustila Zvezdu niz vodu kad je zapelo za licencu i nije igrala Evropu, a Partizan se pogura evo par godina za redom. Drugo bolje plaćajte porez a ne ulažite mnogo u igrače jer vam basta, valjda će i tvoje proći pa da gledamo nekog ko zna dovesti kvalitetnog stranca a ne samo prodavati našu djecu za prvu bolju ponudu. Treće ti si napumpao budžet na 50 miliona,ne zato što nam realno toliko treba već se moraju zakrpiti svi promašaji i talovi. Četvro ideš li ako ne uzmemo titulu? Jer to bi mi bila najbezbolnija izgubljena titula u životu.
9

999

pre 4 meseca

Nije drzava nije pustila niz vodu, da se moglo platiti, platili bi sigurno. Ko ce znati sta ste tad radili, kakvi su papiri bili i sta ste falsifikovali kad niste mogli ni platiti inace korumpiranoj UEFI..
z

zapad je sila

pre 4 meseca

"A, niko od njih se ne zapita kako je onom Terziću kad dođe svaki dan na posao" Ako ti se ne radi, magla, ima sigurno ljudi koji bi uspesnije vodili projekat. To sto misli da ga cuva sever, nek se ne zanosi, Bahara su oterali istok i zapad zvizducima protiv TSC, a nek se zamisli malo da li je pod monitoringom istih iskrenih navijaca. Ja bih se preispitao makar u novoj godini, da li sam kadar da vodim ili je bolje da neko drugi dodje?
Ц

ЦГ

pre 4 meseca

Као навијал ЦЗ ...желим Партизану од срца да освоји ТИТУЛУ!!! Да се некако отарасимо ове багре која седи у управу клуба 150 играча имају наплатном списку ... ко су бре ти играчи ..Одакле их Мркела струћњак вади ...од 10 играча све преваре и промашаји ..ЗГАДИЛИ СТЕ НАМ ЦЗ ...нама који цео живот навијамо за њу ..Мени оваква ЦЗ не треба ...
a

ajde pali

pre 4 meseca

Nama ne trebaju navijaci zvezde lazni poput tebe, moze svako na internetu da kaze da je navijac zvezde, smesan si zaista
a

ajde ajde

pre 4 meseca

Zgadili su nam se navijavi poput tebe lazni navijaču, idi navijaj za svoju budućnost i mani se ti zvezde mukice lazljiva
s

sacuvaj me boze

pre 4 meseca

ahahahah navijac zvezde ahahaha
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ti navijac Zvezde nisi. A oni nece da odu cak ni ako izgubimo titulu
z

zaks

pre 4 meseca

Pričaj u svoje ime , ne u ime većine navijača.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ I

pre 4 meseca

Terzić kaže da je ovo najbolji tim Zvezde od Barija do danas. Da skromno dodam : Najskuplji da i sa najskupljim trenerom u istoriji, i taj i takav najbolji i najskuplji tim je uspeo da izgubi sve važne utakmice u ovoj godini uključujući i poraz od najgoreg Partizana u poslednjih 30 godina. Bravo terziću , kapa dole za to, to nikom do sad nije uspelo osim tebi.
M

Mut muti

pre 4 meseca

Da bi te ovi dole što te kritikuju zvali navijačom Zvezde morao bi da budeš g...o kao i oni a ti si pravi navijač koji vidi šta se radi a oni su jednostavno g...a kao i ovaj kojeg podržavaju.
Ц

ЦГ

pre 4 meseca

Ја док сам ишао возом на текме ЦЗ ..спавао по станицама ,ви сте је гледали на тв.Имам више погледаних дербија и гостовања него ви година.Суштина приче је ,када падне онај а пашће ,има сви да се разбеже па ће се онда видети како је пословао мађионичар са својом екипом.Само ако следећа власт буде имала вољу и жељу да то покаже и прикаже.Како се брзо заборави ко је уништио ОФК БГ ...бежао за ЦГ. Друг ми је покојни играо за ЦЗ ..нећу никада заборавити када ми је рекао ,Терзи када пружиш руку мораш да провериш да ли су ти сви прсти на броју...А веће љубави према ЦЗ нисам видео као код њега..ГГ26 ❤️
G

Gost999

pre 4 meseca

@mut muti - to što pričaš šta smo mi si verovatno ti. Ali prosta stvar, vidimo svi sve. Samo što ne postoji sila koja će da me natera da ne volim Zvezdu ili da mi je ogadi. Zato ovo i jeste lažni navijač. A to da li će u upravi sedi lopov #1 ili lopov #2 ili lopov #333, uopšte nije bitno, sedeće lopov. Tako da je svejedno, i apsolutno nebitno ko je u upravi, meni Zvezdu niko ne može da ogadi. A ti slobodno podržavaj ove lažne Zvezdaše koji žele da Partizan osvoji titulu?!?!?!, jer sam siguran da ne postoji Zvezdaš koji Partizanu želi titulu pa makar Zvezdu vodio sam đavo!
O

Oto

pre 4 meseca

Ko jos cita sta je ovaj covek rekao?Zar ima nesto pametno da kaze?Nema potrebe da izbacujete ovakve tekstove vise, nebitni su jednostavno.Pustite komentar.
M

Makks

pre 4 meseca

Ti citas, ocigledno.
L

LD

pre 4 meseca

Neka neko objasni gospodinu Terzicu da nam treba 50 milke mesecno jer su zadnjih 5-6 godina idiotski vodili klub i potpisivali astronomske ugovore sa polu raspalim igracima i trenerima koje i danas placamo (Borjan, Falko, Barah,…) Takodje pitanje za dr Terzu Da li je moguce da na krilima onih srecnih ulazaka u evropska takmicenja sa 3x jeftinijim timom nego sad niste uspeli nikakav iskorak da napravite za 5 godine i vise stotine miliona evra prihoda iz UEFE???? Da li je moguce da nam je tim danas losiji nego pre 5 godina i ko je kriv za to i ko ce da odgovara?? Ko je kriv sto je Partizan danas ispred Zvezde na tabeli sa 5x jeftinijim timom? Tesko nama kada odu ovi kriminalci i kada se otvore knjige…
a

ajde da cujem

pre 4 meseca

kako ti znas da je 5x jeftiniji tim? molim te javi nam
L

LD

pre 4 meseca

Ne znam sta ti nije jasno druze i sta se pravis lud. Dovodili smo igrace od po 5 miliona eura, plate celom timu su astronomske. Jos placamo Falka 800 000e. Partizan dovodio indijance razne mogu ruku da dam da su ukupne plate 5x vece nego u Partizanu. Najgori partizan u zadnjih 20 godina je trenutno ispred Zvezde na tabeli pa se zapitaj zasto je to tako.
Р

Рејл

pre 4 meseca

Фасцинантно како из године у годину трошкови расту, за по 5 милиона. У наредних пар година рећи ће да је потребно 100 милиона за функционисање. А после њега ће се опет скупљати паре за струју и шампоне.
v

vroom

pre 4 meseca

Terzic, Vucelic, Vazura, Dzaja, Djoric, Tole, Djura Snajder, Dzomba, Toncev familija......i posle se pitamo zasto smo tu gde jesmo....ko nas je kleo - nije dangubio.
O

Ojo

pre 4 meseca

Ama sve to fino, ali kad će neko odgovarati za promašene transfere?
O

Oto

pre 4 meseca

I pored velikih ulaganja, kamiona stranih igrača, Zvezda je jedna od najsmešnijih ekipa koje su igrale LŠ poslednjih godina, a možda i jače…
G

Grobar 1998

pre 4 meseca

Banke su vam oprostile preko 20 miliona duga naravno uz pomoc države, ultra kop niko ne spominje to je izgleda zabranjeno da se kaže, na koji način se bogate lica sa severne šipke...Partizan je uništen iznutra, postavljaju se advokati Ace u upravi, radi se šta se hoce...Imate logistiku i van terena i na terenu i opet dobijete šamar od Partizana...Bolje je nekada da se ćuti ''doktore''...
n

nista novo...

pre 4 meseca

te lazi kako banke oprastaju nesto je vasa klasicna laz
G

Grobar 1998

pre 4 meseca

Ništa novo Ne to nije laž istraži malo pa ćeš da vidiš...Problem je što ti ne želiš da prihvatiš to.
Z

Zabela

pre 4 meseca

Tako je, odgovoran klub i treba da vodi odgovoran covek kao ti.Pozdrav od cimera.
P

PFC001

pre 4 meseca

vise puta sam rekao da od srca zelim zvezdi terzica jos mnogo godina…
P

Pedja1976

pre 4 meseca

Vidim bas ti je tesko…jedva prekrajas kraj sa krajem…na kraju meseca ne znas sta ces…ovaj skok cene struje je bas udarac za tebe Madjijo…ali bitno je da imas brata koga bas ali bas volis.
С

Стари делија

pre 4 meseca

Због оваквих назови спортских радника, згадише нам фудбал. Рекоше већ неки пре мене, не осећам ништа ни када изгубимо ни када победимо. Навикао сам да су легенде клуба на маракани и када нам не иде како треба ми је осећамо, постоји јака љубав та позитивна енергија. Овај отера легенде и не долазе на маракану, а два ока у глави би завадио. Арогантан тип, тип са потернице такав да нам прича о поштењу?!
s

smesan si

pre 4 meseca

jao "stari delijo" za lajkove grobarske bi i roditelje prodao a ne samo zvezdu
С

Стари делија

pre 4 meseca

Баш си смешан. Види пријатељу ја волим звезду, а не мрзим људе који навијају за партизан. То су успели да вам наметну људи, попут ових са потерница. Што се лајкова тиче ја не могу то да наплатим, тако да ботујеш за терзу јефтино. Ако се теби свиђа пословање његово, ти озбиљних проблема имаш.
d

dzigi011

pre 4 meseca

Samo u ovakvim drustvima jedna ovakva osoba moze da daje sebi za pravo da ista i ikoga komentarise!
I

Istina živa

pre 4 meseca

Prvo Partizanu daju 2 miliona pa onda Zvezdi 100 miliona.
r

reci

pre 4 meseca

gde je tih 100 miliona?
D

DEJKAN

pre 4 meseca

Vise puta ponovljena laz postaje istina
o

od lige sampiona

pre 4 meseca

Imas terza 30 miliona. Od karata jos 20. Ne znam gde gori? Manje u dzep vise klubu i bice sve ok.
b

bruka

pre 4 meseca

kako navijaci jsd reketiraju drzavu je umetnost, a av im ispunjava svaku zelju
h

humaka pfc_pfc

pre 4 meseca

Tacno 100% ovo nije slagao.. Prvo partizanu 100e, pa onda zvezdi 1 000000 e.. Bar jednom da ne slaze
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Ovog lika ne mogu očima da vidim, ali da stavim to po strani. Vidi ti koliko JSDovaca na vestima o Zvezdi. Raskokodakali se na sva usta. Brzo su zaboravi vreme žitih i crvenih kada su svi zajedno hteli da ugase Zvezdu u FK i KK. Kada su oni gurani i rukama i nogama. Brzo su zaboravili vreme Toleta, čak se barjak sa njegovom likom obučen kao Al Kapone ponosno isticao na tužnoj tribini. Sada ste našli da prosipate pamet i da prodajete damu za bubrege. Obrni okreni, uvek ćete biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Uvek ćete biti iza Zvezde po broju titula i kupova. Uvek ćete imati negativan ukupan skor u derbijima. Ali i to je ok, navikli ste na to kroz celu istoriju. Ej, ove sezone će biti 7 godina bez titule, skoro 15 godina bez lige šampiona, 40 bez pobede u kupu-ligi šampiona, okruglo 4 Decenije. Ajde sada nastavite horski da kukate.
J

Ja pa ja

pre 4 meseca

Nisu hteli da ugase FK i KK, nego su KK i ugasili. Ne postojite vise.
2

2 na 2

pre 4 meseca

Ne možeš lika da ostaviš po strani zbog Zvezde. I treba da nam se seru po glavi kad ovakav lik vodi Zvezdu. Da li ćeš realno da progutaš glupost ove budale da nam je realan prihod 0? Ako je realan prihod 0, onda smo mi rekreativnog udruženje a ne profi klub koji je dobio direktan prolaz. Ja mogu da ne volim Partizan, mogu i da ga mrzim, al da volim i gledam propast Zvezde sa ovom budalom... Toliki idiot nisam. Ovog krimosa u zatvor, ako zaista volimo Zvezdu.
G

Guh

pre 4 meseca

Ne znam samo čiji klub drži sliku istog tog lika u kancelariji
S

SB

pre 4 meseca

Magija poceo da madjija, pre 6 meseci vam je trebalo 70mil "da zivite", tvoje reci, a sad je vec na 48mil. Interesuje me kako ce te vi do licence, ako vam treba 50mil za zivot
s

south

pre 4 meseca

Da li iko veruje i jednu rec ovom liku
M

MarkeDdjAnI

pre 4 meseca

Ako se vama zivot kluba zasniva na DRZAVI, ako vam igranje Evrope zavisi da li ce drzava da Vam da pare ili ne, ako pred te “armije” navijaca vi prostite od drzave; onda postoje dve opcoje: 1) Skolni se iz kluba; nisi sposoban da vodis ovako veliki sistem; znas potrebno je i nekog znanja ne samo druzenja sa vlasti. 2) Ugasiti oba kluba; krenuti sve ispocetka.
M

Max alegri

pre 4 meseca

Ljudi, kao Grobar kazem, pogledajte atmosferu Zvezda Lazio 2002. ili sa Romom posle, i ovo danas u sta je pretvoren klub.
J

Ja sam jaaaa

pre 4 meseca

Kako li vi dobijate kad javno priznajes da nemate prihoda, a rashod vam je mnogo veci. Budi mnogo srecan ako uefa na bude zabadala nos u vase knjige
P

Pa dobro

pre 4 meseca

Kaze Tvorza da su sve spinovi i lazi!Znaci iz APR-a po kome Zvezda duguje preko 70 miliona evra su lazovi?
D

Djukela

pre 4 meseca

Ugnjetena masa
S

STOKO JEDNA

pre 4 meseca

Navijacima jsd se pustaju komentari navijacima zvezde se cenzurisu bravo za administraciju grobarsku, Ckrli dabogda
M

Micura

pre 4 meseca

Kad u junu udje i Ofk Beograd imaces sigurnih 54 bodova u sezoni umasto dosadasnjih 48
E

Evo ja navijam

pre 4 meseca

Za Zvezdu, ali sam ekonomista po profesiji, a pošto Terzić čita komentare, možda nekada objasni ovo. Ukoliko ti je trošak 50m eura godišnje, bez pojačanja, a imaš sigurnih 5m eura od Gazproma, dakle fali ti 45m, kažeš da si dao 13m za porez, dakle u ovoj godini ti trebaš da napraviš 58m, hajde država je dala 3m, znači treba ti 55m. Od LŠ sa sve prodatim ulaznicama i raznim bonusima ste nakupili oko 30m, prodali ste igrače za 13m, a kupili za 12,4m, hajde nešto je na rate pa da kažemo da ste kupili za 7m odmah, ostalo na rate, to je ukupno 46m prihoda. Odakle ti ta razlika 55-36=19m? Neka od ulaznica za našu ligu i kupove uzmeš 2-3m, neka uzmeš još 2-3m na nešto što mi prosečni navijači ne znamo, ponovo ti fali nekih 14 miliona eura, a ove godine smo igrali LŠ, ako sledeće budemo igrali LE, onda bi falilo oko 25 miliona. Kako derane onda ti posluješ?
G

Gost033

pre 4 meseca

Duljaj buregdzija odučio vas od fudbala.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Potrebno nam je 50.000.000 evra da bismo živeli, a realan izvor prihoda je NULA" pa kako onda živite uopšte, ono Terza dođe na posao i kaže ostalima gde da nađemo 4 miliona evra za ovaj mesec, svi slažu ramenima a onda će Terza ja zNam jer imam prijatelja, brata koji će da me ispoštuje. DRŽAVA PRVO DAJE PARTIZANU, PA ONDA NAMA- verovatno misli dajte Partizanu neki dinar a mi ćemo se već dogovoriti koliko i kako! Podigao budžet kluba na 50 miliona a prihoda nigde e to može samo u Srbiji I verovatno nigde
N

Nikola10101

pre 4 meseca

"Drugovi, dolazi vreme kjorke..."
D

Duh koji lebdi

pre 4 meseca

Kad ti bude otišao,ostavićeš Zvezdu u gorem stanju nego Ofk Beograd
м

макаријус

pre 4 meseca

Нећу ни да читам , сви сте битанге које завађају Србе.
M

Magijato

pre 4 meseca

Bravo terzinjo magijo, samo ti mozes te pare da stvoris. Ne radis u minusu siguran sam, ostavices zvezdu u plusu kad budes odlazio. Siguran sam ... jedan je terzinjo magijato
A

Alooo

pre 4 meseca

A sta je rekao lazno? i vucelic i Vazura su rekli da drzava daje pare za licencu?
T

Terzinho

pre 4 meseca

Jeste! Samo što je omjer 1:10...
m

myms

pre 4 meseca

Sta ces od tolikog postenja ?
S

Starčko

pre 4 meseca

E ako je Terzić rekao pa još za Kurir onda je sve istina i nema razloga za brigu.
Б

Банана

pre 4 meseca

И једни и други тешке лопуже. Каква власт у држави такви су нам и клубови
H

Hermano7

pre 4 meseca

“ Kao odgovoran čovek nikada ne bi dozvolio da zloupotrebi funkciju da se pomaže Crvenoj zvezdi više nego Partizanu”, brate dal si realan, traze te sa poternice da ides u zatvor zbog zloupotrebe… dal je dotle stiglo da sam sebe lazes i sam sebi verujes?
T

To jeste

pre 4 meseca

Sistem reketiranja i davanje pare partizanu ocigledno i dalje funkcionise, Lazna opozicija je nesto najodvratnije u istoriji Sporta
T

To jeste

pre 4 meseca

Sistem reketiranja i davanje pare partizanu ocigledno i dalje funkcionise, Lazna opozicija je nesto najodvratnije u istoriji Sporta
S

Svaka čast

pre 4 meseca

Tri dana mu je bilo dovoljno da se resetuje i nastavi da nas sve teroriše. Polusezona u kojoj je rekao da nemaju sa kim da igraju u ligi i najavio iskorak u Evropi. U ligi je drugi, u Evropi uzeo jedan bod.
M

Miljan Bilder

pre 4 meseca

Gde bi nam bio kraj da je više ovako poštenih i odgovornih ljudi.
x

x122

pre 4 meseca

Sta cemo sa evropom majstore,kome mazes oci? Cuj,ti si odgovoran covek. Kakve bljuvotine od lika koji je na poternici
v

vlada24

pre 4 meseca

ozbiljan prevarant,top nivo
M

Mihailo Petrovič Alas

pre 4 meseca

Mislio sam da sam neki matematićar, ali ova računica prevazilazi moje znanje.
i

igor978

pre 4 meseca

Ako vam treba 50 miliona EUR a nesposobni ste da to napravite sami, e onda druže privatizacija kluba pa neka vlasnici ulažu svoj a ne naš novac. Potpuno naopak sistem, zato sko i tu gde jesmo.
j

juznyyy

pre 4 meseca

strance koje iskopa partizan ti neces jos za 3 mandata, neznaliceee!!!
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Koje? Neki trofej? Neka LŠ? Nešto?
s

smesan si zaista

pre 4 meseca

evo pola evrope juri te strance....
D

Drndo

pre 4 meseca

Koje strance? Za sklanjalice? Sta rade ti stranci u Evropi?
H

How yes no

pre 4 meseca

A koje je to strance iskopao Partizan? Sta su to epohalno uradili?
a

ahshsaha

pre 4 meseca

svi hoce igrace jsd evo ne znam
r

reci nam

pre 4 meseca

Pa jel neko hoce te igrace jsd?
d

da te cujem

pre 4 meseca

i jel neko hoce te strance? ajde gukni?
@

@Drndo

pre 4 meseca

Šta rade ti stranci po Evropi? Evo ga Sadik u Real Sosijedadu i to igra, ne greje klupu. Malo ga je usporila teška povreda ali se vraća. Eno ga i Asano jedan od glavnih igrača Bohuma, nije to baš krem evropsjog fudbala ali je Bundesliga i to igra prilično dobro. Saldanja je izmislio fudbal za vaše Šerife, Kulibalije,Krasoe… To su uz Sumu jedini stranci za koje je Partizan izdvonionpremo milion evra. Vi ste na neke davali i po par miliona i truba…Igrača kao Leonarda dok je igrao kod nas niste imali 10 godina sigurno, Kleo, Rikardo, Tavamba, Moreira, Dijara, Žuka, Everton, Natho, svi su došli za siću i ostavili trag. Vi ste svakog gotovo svakog najurili motkom.
3

3737 tu te gledam

pre 4 meseca

Samo rezultati ovog tima nisu transparenti, svaki drugi stranac koji je došao u poslednje 3-4 godine nije transparentan hahahahah 🤣
j

juznyyy

pre 4 meseca

marvo pa jel nisi rekao da ste najstabilniji klub u regionu, čemu kukanje sad????
t

tenkista

pre 4 meseca

U Evropi ne postoji ovakva njuška, a ovaj još na čelu najuspešnijeg FK sa ovih prostora. Nedodirljiv za zakon, radi svoje kombinacije, sinovi mu legalizovani nasilnici, na privatne račune transferi novca, i dalje je tu. Mi smo krivi, mi smo...
И

И

pre 4 meseca

Да ли ће бити објављен коментар, ако је културан, објективан и у чињеницама? Као Звездаш, осећам толики ниво вређања интелигенције, да је све теже и теже пратити шта раде и причају ови људи. Ови људи су направили да не осећам ни трунку неке радости у победама, да увек има нешто што толико боде очи и на шта не може да се жмури. Не осећам више ни усхићење пред велике утакмице. У просторијама нашег клуба било је разних. Али нико није успео да огади све, као ови људи. Невероватно је да на толику количину НЕСПОСОБНОСТИ и незнања, обавезно иде невиђена количина АРОГАНЦИЈЕ и безобразлука, али не позитивног безобразлука, већ оног лицемерног. Код нас незнање обавезно прати ароганција, то се не раздваја као кафа и кисела. Да се разумемо, откад постоје Звезда и Партизан, политика је фаворизовала један или други клуб. Сваки је имао своје периоде неједнакости и ко каже другачије, то већ није питање личног мишљења, већ питање интелигенције. Звезда је у овом периоду добила много тога и то у одличном тренутку. Искоришћеност тога не долази ни до 10%. Да је Црвена Звезда у овим условима имала стручне и поштене људе, она би сада била на толико високом нивоу, да би Партизану у поштеним условима требало 10 година перфектног и системског рада да је достигне. Уместо тога, ми читамо саопштења људи ослобођених размишљања, манира, знања, од којих знам да има стотине бољих, али немају никакве изгледе да дођу на њихово место.
P

Pazi molim te

pre 4 meseca

Ti zvezdas?? hahahahha
C

Cjepka123

pre 4 meseca

Konačno jedan razuman i koncizan komentar.Apsolutno je sve tačno.
Ц

ЦГ

pre 4 meseca

Све си рекао како јесте.Капа доле ..
G

Gost999

pre 4 meseca

U principu si u pravu, ali si apsolutno i pogresio. Prvo, u pravu si za karakterne osobine. Ali cinjenica je da u drzavi u kojoj zivimo samo takvi i mogu da dodju na celo klubova. Mozda nece da se prezivaju Terzic i Vazura, ali prezivace se drugacije i raditi apsolutno isto. Drugo, drzavno proteziranje nije oduvek postojalo. Pocelo je od 90ih, i islo je na stranu Partizana. Cinjenica je da ovi sadasnji daju i jednima i drugima, a to sto je Zvezda sad uspesnija nije zato sto dobija vise od drzave, vec zato sto dobija mnoogo vise od Uefe. I da ima upravu kakvu nema, uspela bi to da iskoristi da napravi tim koji Partizan verovatno nikad ne bi mogao da stigne. Ali nema, vec se te pare izmuzavaju, a mi smo malo ispred Partizana. I kad smo kod favorizovanja, bas sad menjam kanale i naleteh na onog koga oni nazivaju "duhom iznad Marakane" kako prica da je dao ogromne pare kk Partizan. Sve u svemu, Zvezda nije nista favorizovanija u odnosu na Partizan, narocito kad zagrebes ispod povrsine i grobarskih spinova. Jer sad kad je Partizan u nemilosti, dobio je jefan od najskupljih timova u EL, najskuplji ikada u ex-Yu, dobio Arenu besplatno i sa pravom prvenstva, dovio stadion, placali mu licence u fudbalu godinama, dobili bazene besplatno, obrisali vk dugove, oporavili im i rukometni i odbojkaski klub. I to je kad su "ugnjeteni". Kad su oni bili protezirani, nama su nosili koseve, na stadionu rasle pecurke i nismo za sampon imalu, slali SMSove da se klub ne ugasi, a licencu nam ova vlast nije platila u fudbalu kad nam je trebalo, a njima pored licence placa i dugove za transfere i dugove igracima. Tako da ta voda o nekom ugnjetavanju i favorizovanju apsolutno ne pije vodu.
I

ISTORIJA

pre 4 meseca

Da li je iko ikad igde favorizovao jedan klub kao aktuelna vlast u Srbiji?
i

igor978

pre 4 meseca

Amin
A

Avenger

pre 4 meseca

Pogodio si suštinu apsolutno. Iako sve to znam, ipak kad vidim taj grb, zaigra srce, znoje se dlanovi i đavo ne da mira. Prosto mislim da u ovom mulju fudbalskom samo neko kao Terzić može da pliva, što je tužna činjenica.
N

NAJKONKRETNIJE

pre 4 meseca

Da li se ovakve izjave daju samo da bi se navijači "večitih" međusobno prepucavali a oni koji ih daju učvrstili svoje pozicije? Kome je u prethodnih desetak godina dato oko 50 miliona evra, a kome mrvice za licence? Čiju sliku Terzić drži u kancelariji i koji je pravi razlog za to?
P

Premudri

pre 4 meseca

Ahahahahaha...pa znali smo ko si i šta si ali ovim pričama si prevazišao sebe...a umal' i Ćokija...Da ga pitam da li ga je stid je bespredmetno jer on obraza nema!
Z

Zzzz

pre 4 meseca

Platili smo ove godine 13.000.000 evra Poreskoj upravi, na ime poreza koji nije redovno plaćan 15 godina. Ne znam da li su to ostali klubovi platili. Nisam siguran da je to Partizan platio. Ne znam kako misle da dobiju licencu za UEFA takmičenja. Bez plaćenog poreza. Sve što treba znati o dr ekonomskih nauka.
e

ej bre

pre 4 meseca

pa to smo znali, tako jsd manipulise, ima neogranicene pare od drzave i onda reketira drzavu a onda zacute odjednom po potrebi
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Pazite sada informaciju...dug Partizana je izmedju 35-40.mil.evra i tacno je da mu drzava pomaze koliko toliko i godinama unazad je u ovom minusu koji balansira nesto kroz Evropu uglavnom kroz transfere.Drzava Srbija je samo dug u iznosu od 42.mil.evra otpisala C.Zvezdi sto znaci da kada bi Partizanu na isti nacin taj iznos otpisala Partizanu...Partizan bi bio na pozitivnoj nuli.Pored otpisanog duga Srbije prema C.Zvezdi ovaj klub je u minusu oko 100.mil.evra u ovom trenutku a nema igraca koje bi prodala i na taj nacin uspela da vrati sve te dugove.Prosta je racunica.i skoro smo saznali da C.Zvezda Katai-u duguje preko 1.mil.evra...covek poslednjih 6.meseci nije odigrao ozbiljniji fudbal i u njegovim godinama nemoze klub da napravi ozbiljniji transfer od 1.mil.evra dakle za cifru koju ce morati igracu da vrati kao dug.Idemo dalje..Šerif i Hwon su placeli preko 10.mil.evra u trenutku kada je njihova stvarna vrednost bila zajedno 6.mil.evra a posle izdanja u Evropi njihova vrednost je rapidno opala.Dakle nema trika da ta dva igraca proda barem za istu svotu novca i na taj nacin da vrati za obestecenja a da napomenem da njih dvojica kroz plate na godisnjem nivou najmanje uzimaju po 1.5.mil.evraPazite podatak...Borjan je poslat na pozajmicu u Slovan i njegovu pozajmicu C.Zvezda placa 400.hilj.evra godisnje sa time da ce se Borjan sada Vratiti u C.Zvezdu a da ga klub proda nepostoji sanse za novac koji im trenutno uzima.Kod Borjana je i pitanje koliko mu C.Zvezda duguje i kako ce taj novac da se isplati igrac...mozda kroz neki privatan racun uprave kluba u Nemackoj.Sto se tice sponzorstva taj novac je C.Zvezda unapred potrosila tako da za sledecu sezonu nece dobiti ni evro od Gazproma posto svi znamo trenutnu situaciju Rusije koja je u ratu.Klub realno duguje 100.mil.evra a nemoze da proda igraca evo sada vidimo da za Bukarija nemoze da dobije ni 7.mil.evra a navodili su i spinocali cifru oko 12.mil.evra da bi kroz papire smanjili dug u kasi koja odavno nepostoji.
S

Sale84

pre oko 2 meseca

A pazi ti sad ovu informaciju... Zvezda je prodala 3 igraca za skoro 20 mil €... i od LS i ulaznica zaradila jos skoro 25mil €.. od sponzora oko 8 mil €... sto je ukupno 53 mil €... a tvoj klub je za to isto vreme zaradio od svih prodaja i evrope manje od 10 mil €! Kako ti se cini ta informacija??? I kad navedes takvu jednu stvar koja veze sa vezom nema o oprastanju drzave FK Crvena Zvezda 42 mil €.... navedi onda podatak koji su to dugovi koji su oprosteni??? Koji tacno? Kakve nebuloze si ti napisao to je strasno.
D

DVDV91

pre 4 meseca

Ne znam kako ti i dalje misliš da je OK što ste još uvek tu.
N

Niko123

pre 4 meseca

Ej, aj sad svi da se slozimo u jednom, jer ovo prepucavanje nikuda ne vodi,citam komentare,te drzava daje Partizanu, te daje Zvezdi.Mozemo li da se slozimo u jednom? Da su oba kluba drzavna, i da je ovo pravna drzava, svi koji sede u foteljama bi bili odavno u zatvoru!Em što pljačkaju u klubu, em što uzimaju naše pare,a pare svi znamo ko im daje.A daje im, da bi skrenuo stvari sa bitniji stvari u zivotu, ovako samo skrece sa teme, davajući u oba kluba milione..
R

Rodman93

pre 4 meseca

Ko o čemu vi o Partizanu ? Iz Partizana kakvi su god ne pominju te čovječe, niko ne pominje ni tebe ni ovaj odvratni klub. Ali niko. Ti malo malo kao i dr mašinstva iz predgrađa glavnog grada intervju i ko o čemu vas dvojica o Partizanu. A to ko dobija više i ko dobija prije, ne moraš o tome, tvoja riječ kao nekog ko je bio na potjernici Interpola ne vrijedi ništa, ali apsolutno ništa. Nula. 0
N

Napaceni

pre 4 meseca

Moze samo tvoj jsd da bude odvratan klub
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Ma kakvi. Osim pokemona sa štitom niko više.
M

Ma jak, ma kakvi

pre 4 meseca

Niko iz tvog kluba ne spominje Zvezdu. Samo Stanojevic, Duljaj, Obradovic, Andjusic itd. .. on pomalo pricaju o Zvezdi, svakodnevno. Nije lepo lagati, mentolu. Sportski pozdrav
7

799

pre 4 meseca

mukica..jos samo da je rekao izdvajam iz svog dzepa 40 miliona u FK. A kako si platio tih 13 miliona poreza, sa cijeg racuna je prvo legla uplata na racun FK da bi izmirio porez ?
Z

Zeka 54

pre 4 meseca

Kad je već to firma za ponos, zašto joj je potrebna pomoć države i zašto je njenom direktoru Partizan trn u oku? Bolje da je Terzić pričao o Zvezdi, kako je prošlog leta (i koliko) platio čuvenog trenera iz Izraela, a još više o super napadaču po imenu Šerif...
O

Operacija Bahar

pre 4 meseca

Članovi delegacije crveno-belih su se uprkos velikim vrućinama u Izrealu pojavili u odelima. "Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš.‘"
D

David Villa 7

pre 4 meseca

Ako to kaze Terzic, mora da je istina.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Poznato je da vrh države navija za Partizan! Pravda za zvezdu zvezdanu!
B

Bl rs bih

pre 4 meseca

Uprava napolje!
F

Filippoinzaghi87

pre 4 meseca

Koliko vise smaraju ove glupe price, nebitno sa cije strane, svi sportski radnici u svetu pricaju o svojim rezultatima i ciljevima koje su postigli ili koje nisu postigli i samokriticni su, samo se kod nas ne prica o rezultatima i niko nije samokritican i naravno prebrojava se kome je koliko drzava dala i ko je platio porez na vreme, Boze me sacuvaj.. Zato imate 500 ljudi na stadionu, nikog ne zanimaju vase fals price, videli smo kvalitet srpskog fudbala sad u evro takmicenjima, bruka i sramota, pocevsi od Zvezde pa do Tsc i Čuke… I mi dajemo sebi za pravo da zovemo konobarima Farane, Islandjane, Maltezane… Ne znam tacno koliko utakmica (mislim25/26) jedna pobeda u evropi i to Partizan protiv onih sto su osnovani 2017…
K

KaludjerS

pre 4 meseca

Ko o cemu samoprozvana legenda zvezde o Partizanu. Tragikomedija.
P

Polivač

pre 4 meseca

Sipo mu neko nešto u drogu...
C

Cer

pre 4 meseca

LIk koji se ku_ci kako je najbolji rukovodilac zvezde u istoriji i kako mu Partizan nije konkurencija, a ne vadi muceni Partizan iz usta. Kompleksi su neizlecivi.
L

Lice sa poternice

pre 4 meseca

"Mislim da imamo realne šanse da igramo na proleće, videćemo da li u Ligi šampiona ili Ligi Evrope", rekao je Terzić u izjavi za televiziju Arena Sport.
p

prosto

pre 4 meseca

Kako ? pa dace im drzava kao i uvek
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Ja ne znam sta u ovoj izjavi nije laz, obmana, propaganda i spinovanje, iako nista lepo ne mislim o zvezdi i njihovim vrednostima i radnjama, ne mogu da verujem da navijaci dozvoljavaju takve dve kreature na celu svoja dva kluba...
K

KAMI

pre 4 meseca

Kakva seljacina
O

OkosBokos

pre 4 meseca

Dno dna.
J

Jug i Sever

pre 4 meseca

Drzava bi morala vise sredstava da izdvaja za nasa dva naipopularnija sportska kolektiva, Partizan i Crvenu Zvezdu! Za njih navija 95% Srba! To je bogatstvo kakva nijedna drzava u Evropi nema, i to se mora sacuvati!
A

Aruna Dindane

pre 4 meseca

Privatizacija je majka pa ko se kako snadje,kad bude gazda na čelu kluba nece biti prodaš igraca od 18 godina za 5 mil,a kupiš poluproizvod iz francuske druge lige od 30 ljeta za iste pare,pa onda on posle godinu ode za dzabaka ili u najgorem slučaju da ga šalje na pozajmicu i da ga placas
R

RankoP

pre 4 meseca

"Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka"
n

nista novo...

pre 4 meseca

To vec znamo da drzava trpa pare u jsd...