Zvezdan Terzić (@Reuters)
Zvezdan Terzić (@Reuters)

Terzić: Idemo u Jerevan, nećemo da koristimo nesreću jermenskog naroda

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.09.20. | 18:26

"Ako je već žreb odlučio da po treći put budemo gosti - neka tako i bude", poručio prvi čovek Crvene zvezde

Nedugo pošto se pojavila informacija da je Ararat garantovao bezbednost Crvenoj zvezdi, odnosno da je UEFA odlučila da konačnu odluku o mestu odigravanja plej-of meča kvalifikacija za Ligu Evrope odloži za sutra, oglasio se i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

On je potvrdio da će u Ljutice Bogdana u utorak stići uputstvo iz Niona i još kazao kako se srpski šampion potpuno normalno priprema za put u Jermeniju...

Izabrane vesti

"UEFA će sutra doneti konačnu odluku o mestu odigravanja utakmice sa Araratom. Verujem da će čelnici Evropske kuće fudbala sagledati sve bezbednosne aspekte i da će pre svega voditi računa o sigurnosti svih učesnika, te da će doneti ispravnu odluku", počeo je Terzić.

"Mi se potpuno normalno spremamo da u sredu putujemo za Jermeniju kao da se tamo ništa i ne dešava. Ako mene pitate, ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji. Ne želim da nevolju jermenskog naroda koristimo za neku našu korist. Ne želim to. Ako je već žreb odlučio da po treći put budemo gosti, neka tako i bude. Ako smo bolji, u šta ne sumnjam, moramo da pobedimo gde god da se igra. Idemo i pobedićemo", poručio je na kraju Zvezdan Terzić.

Podsetimo, situacija u Jermeniji je daleko od idealne. Sukobi između jermenske i azerbjedžanske vojske ne jenjavaju, jutros se umešala i Turska. Pored toga u Jermeniji je proglašeno ratno stanje i opšta mobilizacija. Iz tog razloga pominjala se zamena domaćinstva, pričalo se o Tbilisiju, Kipru i Mađarskoj kao realnim opcijama...

Sada je sve na Uefi. A prema ovome što je Terzić kazao Zvezda očito nema ništa protiv puta u Jerevan i neće se žaliti ukoliko ljudi iz Niona odluče da se utakmica ipak igra na stadionu Ararata.

Ranije utvrđeni termin odigravanja meča je četvrtak od 16 sati po našem vremenu.


tagovi

Zvezdan TerzićLiga Evrope

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara