Terzić: Imamo dobre šanse da i na proleće igramo u Evropi, protiv Jang Bojsa šest bodova u igri

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.23. | 19:49

"Na Marakani nikoga da ne respektujemo, moramo da idemo na pobedu u svakom meču", rekao je generalni direktor crveno-belih

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da je Crvena zvezda dobila grupu u kojoj može da se bori za nastavak takmičenja u Evropi i tokom prolećnog dela sezone.

Iako nakon prva dva izvučena tima nije bilo razloga za raspoloženje, treći protivnik, Jang Bojs, značajno je popravio raspoloženje među predstavnicima srpskog šampiona u Grimaldi forumu.

Izabrane vesti

Terzićeva reakcija, nakon što je izvučen Lajpcig, izazvala je reakciju javnosti na društvenim mrežama, ali je kasnije direktor crveno-belih bio pun optimizma.

"Pre svega moram da kažem da sam ponosan što je Crvena zvezda deo jednog velikog društva, što se nalazi na velikoj sceni. To je sve rezultat dobrog rada i rezultata u poslednjih sedam godina. Upravo sam pričao Figom, rekao mi je: 'Dobro, nisi mogao da biraš, moglo je da bude i gore'. Mančester Siti je najteži protivnik iz prvog šešira, bez sumnje najbolja ekipa poslednjih 10 godina na planeti. Dobili smo dobrog protivnika iz četvrtog šešira, sa kojim smo već igrali, tu je šest bodova u igri. Lajpcig nije atraktivan, ali je jako dobar. Moglo je da bude gore i bolje, ali Crvena zvezda mora da razmišlja na način da može da pobed svaki tim, bez obzira na spektakl, vrhunske igrače. Na Marakani nikoga da ne respektujemo, moramo da idemo na pobedu u svakom meču. Mislim da imamo realne šanse da igramo na proleće, videćemo da li u Ligi šampiona ili Ligi Evrope", rekao je Terzić u izjavi za televiziju Arena Sport..

"NIKO NE MOŽE DA ODE IZ ZVEZDE, MOŽE SAMO DA DOĐE"

Raspored se još ne zna, ali direktor crveno-belih ima svoje želje.

"Voleo bih da 19. septembra igramo protiv Jang Bojsa na Marakani, da ostvarimo pobedu i napravimo dobru klimu i raspoloženje pred nastavak takmičenja".

U toku je finiš prelaznog roka, a Crvena zvezda ima prostora da se pojača na još nekoliko mesta u timu.

"Imamo dobar tim, oformljen tim, zahuhtava se prelazni rok. Trebalo bi da se pojačamo u tri linije, ali nećemo se zaletati po svaku cenu, jer smo svesni da igrač koji pravi razliku u Ligi šampiona mnogo košta. Niko ne može da ode, može samo da dođe u Crvenoj zvezdu. Nikada ne govorimo o igračima koje nismo još potpisali".

Crveno-beli ove sezone ulažu u tim, da bi i naredne ušli u elitno takmičenje u novom formatu.

"Kada pričamo o dovođenju igrača, ne radimo to samo da osvojimo bod više. Ove sezone moramo da budemo šampioni, sledeće sezone krećemo iz plej-ofa kao povlašeni, igra se noivi format. Dovođenje igrača sada je investicija za narednu sezonu", zaključio je Terzić u izjavi za televiziju Arena Sport.


tagovi

Zvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara