©Star Sport
©Star Sport

Terzić posle rušenja svetskog rekorda: Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.12.23. | 19:27

"Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke", kaže čelnik crveno-belih

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da je ponosan na činjenicu što je srpski šampion oborio svetski rekord po broju utakmica bez poraza na svom terenu u prvenstvu.

Crveno-beli su sa 122 utakmice bez poraza na Marakani u Mozzart Bet Superligi nadmašili učinak Real Madrida iz perioda između 1957. i 1965.

Izabrane vesti

Zvezdi je rekord postavila u periodu od šest i po godina.

"Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju izgradila kult Marakane i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svesni smo koliko je zvezdašima važna Marakana, i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Superligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima. Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svetski rekord. Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je reč o granicama samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas", konstatovao je Terzić.

Crvena zvezda je do rekorda došla pobedom nad Mladosti iz Lučana (3:1) kojom je makar do ponedeljka prestgila Partizan na čelu Mozzart Bet Superlige zahvaljujući boljoj gol-razlici.



tagovi

Zvezdan Terzić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara