Komentari na vest

Terzićeva poruka Piksiju: Nemoj ti da komentarišeš ima li nameštanja u srpskom fudbalu

v

volodja

pre preko 2 godine

šta ti hoćeš balavi, bilje ibriši sline koje ti vise zbog tvojih manipulacija.
Z

Zwezdanko

pre preko 2 godine

Zvezda bila za 4 bonusa, pa ubacite vi svih 11 ako imate , niko vam ne brani. U cemu je problem
M

MilojkoR

pre preko 2 godine

Da pobegnete vi po 20 bodova i dodje derbi pa su onda svi igraci PFC "dopingovani". Opet unosis zlu krv da bi zataskao afere o kojima svi pricaju, los si covek terza
M

Mojze

pre preko 2 godine

Kad ovo ne znam kako da nazovem komentarise jednog Piksija, strasno
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Taj Terzić bi morao Piksiju da persira i da ustane kad sa jednom takvom fudbalskom veličinom želi da razgovara....

CZV Zvezda

pre preko 2 godine

Nacionalni stadion se ne tice selektora, ali se tice predsednika kluba?? kako?
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Зашто баш оволико тенденциозно преношење интервјуа?
Z

Zvezdas od malena

pre preko 2 godine

Zabava za narod. Nije bitno sto se umire od Covida a niko nista ne preuzima. Terza vraca dugove pred izbornu trku i skrece paznju. Usput odlicna prilika da se uklope i loc i ciljevi i izbegnu odgovori na mnoga pitanja koja interesuju zvezdasku javnost. Terza Piksi je ZVEZDINA ZVEZDA! Imaj elementarnog postovanja prema toj cinjenici.
K

Konstadin Terzic

pre preko 2 godine

Tata je ljut jer me je Piksi oterao iz FSS. A ja sam se bas trudio da radim posteno jer sam kvalifikovan za taj posao. Zbog toga je dao takvu izjavu. Ali ako me cika Piksi vrati ponovo u FSS moj tata nece biti ljut i ponovo ce dati izjavu da je Piksi Zvezdina legenda.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Da budemo razvojna liga... u prevodu da moze da proda sto vise klinaca za sitne pare.
m

marios

pre preko 2 godine

ti sa piksijem ne mozes da staneš u istu rečenicu sramota je da ga ovakva ličnost stavlja u usta
G

Gist

pre preko 2 godine

Postavlja se pitanje zbog cega je to toliko pogodilo Terzica da mora da proziva selektora? Tuzna zemlja u kojoj zivimo..
M

Molim

pre preko 2 godine

Terzicu ti si sam sebi najveci neprijatelj i ponistivac rezultata zvezde. Zsr mara toliko da se namice kroz fudbalere jer nijedan nov transfer niste obavili da na kraju bude pozitivan za klub nebitno dal kroz igru tog fudbalera ili kriz prodaju u inostranstvo. Mogli ste zi i mrkela mslo manje da zahvatate iz kluba ns rupetine koje dovodite. Pa vi ste doveli dionija koji je samo uspio da navuce gnev jos na hiljade navijaca nebitno dolaze li na stadion ili prate zvezdu preko tv. Zsto terzicu pod jedan ako midlis dobro zvezdi otkaz mrkeli i razmontiraj dksuting sluzbu jer je evidentno da pojma nemaju i pred jsvnost izsdji sa svim podacims koliko je koja rupa od igraca pojela psrs sto je zvezda zaradila od uefa nagrafa
D

Druže

pre preko 2 godine

Nepismen si do bola.
D

Doktor fudbala

pre preko 2 godine

Doktor fudbala Z.Terzic ove godine uzima 6 titulu za redom i prolazi grupu u LE,a svi ovi bunkerasi i lazni 'zvezdasi' mogu samo da mu🖕i nista vise!
M

Marlonn

pre preko 2 godine

Misliš uzima je duh koji lebdi iznad Marakane,da vam nije tog duha u 4toj ligi bi igrali zbog dugova....
@

@marlonkonj

pre preko 2 godine

...a kojih to dugova,jel onih 58.mil evra sto vas klub iz bunkera duguje a vasa uprava to krije od javnosti,a onda dodje vas clan uprave i objavi oficialni dokument iz vaseg kluba na svom tviteru gde se jasno vidi da vas jsd duguje cak 58 miliona evra,ako ne verujes eno pogledaj i sam,imas sliku kao nepobitan dokaz na tviteru na profilu vucelinog zamenika u vasoj upravi!
v

v1ad

pre preko 2 godine

On kad "uzme" titulu moze da je slobodno nosi kuci. Titulu osvajaju trener i igraci na terenu. Jedina Terziceva zasluga je sto nije totalno glup kao oni pre njega da pokupi i prasinu iz sefa nego ostavi malo i za sledeci put.
K

Kon

pre preko 2 godine

Doktor @je postao pacijent.
S

Samrok

pre preko 2 godine

TAKO JE TERZA PUNA PODRSKA,SIPAJ PO JSD-U I NE PRESTAJ NIKAD!
S

Smehotres

pre preko 2 godine

@Polakote.⬇️⬇️⬇️ Auuuu zemljače, za tebe je i Živorad Žika Živac izmislio pravopis.
@

@Polakote

pre preko 2 godine

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Svako slovo vodi svoju politiku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
k

koler

pre preko 2 godine

tako je,doktoreeeeeee!!!
B

Bzzz

pre preko 2 godine

Druze ti si celnik kluba, ko si ti da se mesas u odluke fudbalskog saveza... Kakvi bonus igraci, pa zvezda ih ima, a da li ih imaju ostali klubovi? I da li su ti bonus igraci kvalitetni za ovaj nivo nas kakav god da je... Ja kazem da nisu... I ovo je mnogo... Tako je nazalost... Mnogo laprda i mesaa se u ono sto ga se ne tice a prica za piksija nesto, a covek rekao samo ono sto jeste nazalost...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Zvezda Zvezdašima Tebi prijatelju, naravno !!!

gemathegreat

pre preko 2 godine

@ZvezdaZvezdašima Ma tebi rodjače, ovaj što se potpisuje sa Orginal nije Versaće. Meni takav negativan i 24/7 iskeženih zuba ni na sliki ne treba. Terza, Terza, Terza, Mrkela, skvik, skvik, skvik Terza.
3

32 titula

pre preko 2 godine

Redakcijo nije fer bacate varalice za somove i odmah krecu kapitalci sa groblja. Da ste i neku Covicevu neku izjavu objavili pa vi mebiste znali sta biste radili sa pogrebnickim komentarima.
K

Kon

pre preko 2 godine

32@zemljače, da li znaš da je na prvom mestu škola.
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Piksiju nisi do nogu..Takvi kao ti su ga i oterali iz Zvezde..
S

Sam sebe

pre preko 2 godine

je Piksi potrosio u Zvezdi posle blistave igracke karijere vidjenje kluba mu nije trebalo.
B

Boban1

pre preko 2 godine

@aleksa101,ovaj Piksi je i uveo Zvezdu u dug od preko 20 miliona evra sa lošim transferima,platama rukovodioca od 25 hiljada evra mesečno i kreditima od 60% i više kojih se ne možemo osloboditi dan danas,i sa pravom su mu delije zabranile dolazak na Marakanu. Da ne pričam o kukavickom begu noć pred utakmicu sa Bajernom. Daleko mu kuća od Marakane.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Dok pravi lopovi slobodno šetaju ulicom, ne samo lopovi iz klubova, nego svi lopovi na visokim funkcijama, izvršitelji oduzimaju ljudima stanove zbog neplaćenih par rata, i izbacuju ih na ulicu sa malom decom. Ali nema problema, niko nikada nije izbegao kaznu, ako izbegne ovde, neće izbeći TAMO. Naš STVORITELJ sve gleda, slava mu.
M

Mršav

pre preko 2 godine

Vani bas vole narod,ubise se da ugode narodu to se sad bar vidi ,koliko vole na narod u celom svetu.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Ovaj je totalno prolupao.Srlja iz greske u gresku..Ne razumem cemu bonus igrac i ogranicenje do 25 god? Neka igraju svih 11 stranaca ako su bolji od nasih igraca.Neka igra onaj ko je bolji,a ne ogranicenja i gluposti.To samo kod nas ima.Uostalom kako bi se Terza utalio za njegove kombinacije od stranaca 35god..
D

Dell

pre preko 2 godine

Nije on prolupao, on samo prica šta mu se kaže, da zabavi publiku malo.
c

cvxd

pre preko 2 godine

A ti si igrao za Ofk Beograd mislim na Terzica skoro do 40 godina. sto tada nisi ovo pricao. Da nasa liga bude razvojna dal je 0vo normalno da neki funkcioner izjavi, to nema u Africi. Napravi kao ostale zemlje razvojnu ligu, a ne da od Super lige pravis razvojnu. To je isto kao kad bi reko da treba da bude omladinska liga. Svako zemlja gleda da joj liga bude sto jaca i kvalitanija i kroz to ako stvaras mlade igrace koji imaju realan kvalitet da igraju je super a ne da vestacki stvris mladog igraca. Pa nece to da prodje nigde , mi smo 12 liga u Evropi sada a cene nasih igraca su niske za takav skok lige, tu nesto ne stima. Kao da znaju da nasa liga i igraci nemaju kvalitet posto su se mnogo puta prevarili klubovi kada su dovdili nase igrace. Zato sada uzimaju omladince pa prave od njih igrace u svojim skolama. Kao sto su uradili sa Vlahovicem, bracom Ilic, moze se reci Jovicem, Racicem itd... Na kraju zasto to ne radis sa Zvezdom nek bude 11 bonusa, ako imaju kvalitet i sta te briga dal neki drugi klub ima 11 stranaca.
V

Vanzemunac

pre preko 2 godine

Piksi i Terzola se igraju dobrog i lošeg pandura.
B

Botino

pre preko 2 godine

@Gema. Je najveći klupski Bot. Koji napada sve one koji kritikuju Madjiju. Žibe bre Covupa. Doćiće kraj i njemu. Zvezda Zvezdašima.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Botovi ti se po kući šetaju. A ti uzmi i pažljivo pročitaj šta sam napisao, to što ti sve što nije pljuvanje smatraš botovanjem je tvoj problem. Spočitava se pravo da priča čoveku koji je rezultatima najuspešniji. Možeš da ga voliš ili mrziš po nahodjenju ali najuspešniji menadžer u državi mora da ima reč. A sa čibe se obraćaj ukućanima izgleda da vam taj vokabular nije stran.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ 👏👏👏 🤝 Sa Tobom uvek 🍻
Z

Zvezda Zvezdašima

pre preko 2 godine

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA. Kome čestitaš, meni ili GEMI Botu.
K

Kon

pre preko 2 godine

Dr, Alfa Interpol se ponaša kao vrhovni vođa Srpskog fudbala, deli lekcije svima, selektoru, FSS-u. Šta ako je Piksi rekao svoje viđenje stanja fudbala u Srbiji. Treba Terzića da pita za mišljenje, ipak je Piksi selektor, legenda, treba malo respekta,a ne ovako bahato.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Ovaj nikad ne bi smeo usta da otvori da nema bezrezervnu podršku AV-a lično, smrdeo bi u svojoj mišjoj rupi i ne bi ga bilo nigde, ovako se osilio pa napada i PIKSIJA, koji je za njega nedostižna fudbalska veličina u svakom pogledu. I ZAPAMTITE : NE NAPADA ON PIKSIJA KAO ON LIČNO, ON JE SAMO ORUĐE I MEGAFON U TUĐIM RUKAMA, KOJI IZVRŠAVA NAREĐENJA. Za razliku od njega, stara lisica Vučelić mudro ćuti, i pusta ovog ispred sebe da laje za račun obojice. Potpuno je bespredmetno, čak i glupo ulaziti u bilo kakvu, čak i površnu analizu onoga što ovaj lik izgovara.... On je lepra na telu Zvezde, lepra od koje će Zvezda dugo nositi duboke ožiljke.
s

soichiro

pre preko 2 godine

doktor prevara koji svake godine krece sa 5 miliona u plusu koje potrosi na veterane koji prave razliku i uz njih uvek moze da igra neki bonus, ako uzmemu u obzir da su im svirali penala na `8 metara i priznavali golove iz auta...najbolji strelac im je sa bele tacke bio....ukinite mu sponzorstvo gazproma pa da vidimo.
P

Polakote

pre preko 2 godine

Prevaro gurnuo si nas u provaliju. Sta ima zvezda posle 2 ls i 3 le. Skup igraca bsba koje nikome nemoze prodati. Previse su skupi bez ikskvog kvaliteta i matori 35+ niko ih nece. Imsmo dug od 60 mil.eura jer sve sto se zaradilo od uefa dato jd raznim dionijima ,fslko, lapare,mouce ,tomane,odade, pa tsl za terzica pa tsl za mtkelu ps masi putovsnjs i auta(po beogradu se ptics da se masins putovsnja i auta naplacuju preko obestecenja pusti nekog zvezda dzabe a mase eto u duaiju ili zs volsnom mecke) ps svadba i ostale usluge za sina ljubi ga tata itak9 redom do vodja da bi ti mogao jos vise nas mrcvariti. A nsjgore jr sto nemamo zim zs trziste i sto imsmo matore igrace ss dugackim ugovotima s plate preo 500000e al mora se zahvstit za terzica.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Za tebe je i Miša Tumbas Bog da dušu prosti bio Tolstojevski lično.
S

Stella Rossa per sempre

pre preko 2 godine

šta li si ti hteo da kađeš....
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Jbt, morao sam da utisam tv i zatvorim vrata od sobe kako bih se fokusirao na ovo sto si pisao, kako bih razumeo. Rodjače, poradi malo na pravopisu, lakse mi je bilo kada sam spremao ispit iz latinskog(pre 25 godina).
I

Istina

pre preko 2 godine

Samo istini covek boli!! Hvala na tom!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Ма избацио Пиксета Костицу из авиона за Азербејџан, а овај мукица нема да иде у приватној режији и сад звао татка да му реши овај горући проблем! Србија 2021.година!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Samo ti raspiruj mrznju, "druze". Nemamo je vec dovoljno u Srbiji. Ccc... prava "doktorska" izjava.
G

Gostioničarr

pre preko 2 godine

Skoro pričao kako oterao školovane ljude, i sam krenuo da radi. Sad pljuje Piksija, ne zna gde bije, za mlade igrače, pa ko ti brani da cela postava bude od njih? Što se tiče koeficijenta, skoro 30 godina niste igrali Evropu, svaka čast sada, ali i Partizan ih je skupljao, koliko toliko. Tvorzićev vozni par vredi ko zna koliko, deca troše vašu platu za jedan dan, a vi kako ste?
6

66

pre preko 2 godine

Koeficijent se gleda 5 godina unazad samo, mićo.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Stare zasluge ne važe kako sada za groblje tako u budućnost ni za nas ako ne nastavimo. Na tvoju veliku žalost za ceo svet važi zadnjih 5 godina a u tom kontekstu je on milion posto u pravu. Za ostatak komentara činjenica je da svi laju i guraju nos gde mu nije mesto bez obzira da li traže neke poene ili su prosto dokoni i nemaju pametnija posla. Jedno moram da priznam je da ste mi svi vi koji spominjete tudju decu i žene do krajnjih mogućih granica odvratni. Vi ste u stvari blato o kome pričate.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Ahahahahaha hoce bonuse i to 3..pa gde su ti bonusi Nikolic, Petrovac i Gavric.. Nego hoces ti bonus sa menadžerima to tebe muci.. I slazem se sta ima Stojković sa namestanjen, tu si ti doktorirao i sta ima on da se mesa..
M

Mikac678

pre preko 2 godine

Zna se koliko su doneli Partizan i Zvezda u zadnje četri sezone, a ove sezone je Partizan zaradio 8 bodova dok Zvezda 7,5. Bez Partizana ne bi imali ovaj koeficijent isto tako i bez Zvezde ne bi imali ovaj koeficijent, sumanuta mu je priča totalno. Njega više brinu navijači pa pokušava da se opere na sve načine
2

2:6 (2:0)

pre preko 2 godine

Ne razumem, je l' ovo Terzić poručuje da se odlično razume u nameštanja?

gemathegreat

pre preko 2 godine

U pravu si, perfektno prepoznaje sve grobljanske marifetluke.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Ovaj Terzić je skroz prolupao. Do sad sam ga branio ali ovo je prevršilo svaku meru. Aman čoveče, koja razvojna liga, o koja tri bonusa pričaš? To je najveća greška koja postoji, ko vredi in će se i pokazati... Uostalom, gde su ti bonusi sad?

Marko Milivojevic

pre preko 2 godine

Ko si ti da spočitavaš lekcije Piksiju, eeej?! Ako neko treba da ćuti onda si ti taj! Sram te bilo!!!

gemathegreat

pre preko 2 godine

On je najsposobniji srpski menadžer, klub mu se nalazi na 39 mestu i definitivno njegova reč ima i mora da ima težinu. To što ga ti nevoliš je tvoj problem. Piše sve ko hoće da pročita i informiše se. Još nešto, nigde ne piše da vrhunski sportista mora da bude i dobar čovek i ispravan karakter. Može da bude i ovejano djubre i rezultati će i dalje da govore za njega i njegova reč će da ima težinu. Mnogo mešate babe i žabe.
T

Triva

pre preko 2 godine

Najinteresantnije od svega je što se tema nameštanja vodi na relaciji večitih rivala, tako da se manji klubovi koji de facto najviše ispaštaju ni ne spominju. Voleo bih da Partizan i Zvezda provedu par sezona sa suđenjem protiv njih, ali isto tako kao što se sada svira sve za njih. Ne verujem da bi bili ovako dominantni. O regularnosti lige dovoljno govori činjenica da niko osim navedenih blizanaca nije bio prvak od Obilića, ako se ne varam.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Kakve veze ima regularnost sa uzimanjem titule ??? Koliko glup treba da budeš pa da uzimaš u kontekst ostatak lige koji vredi koliko Zvezda i Partizan ponaosob. Finansijska mogućnost ih automatski svrstava od četvrtog mesta pa na dole. To kako će se oni pojklati medjusobno za treće i četvrto mesto je stvar sezone i trenutka .

gemathegreat

pre preko 2 godine

U prilog dole napisanom evo ti i ovo iz istih novina: Stefan Čolović: Zvezda i Partizan su iznad ove lige, naš cilj je da budemo treći „TSC i Čukarički su najkvalitetniji posle večitih“, kaže krilni napadač Brđana
B

Bss

pre preko 2 godine

Jedva cekam da vidim FK Gromada sledece godine u kvalifikacijama za LS, pa ako Bog da, da udje u grupnu fazu LS i pobedi nekog jos od 1983. Zvezdi ostaje da sledece godine u LK na nikad laksi nacin skuplja bodove i podize koeficijent, a onda od sezone 2023/24 da vidimo gde je ko. Ja sam veoma spokojan i mirno cekam rasplet.
G

Gostza

pre preko 2 godine

I ja jedva cekam, a jos vise cekam i zelim vam da konacno budete svoji na svome. Dace bog.
O

Orao

pre preko 2 godine

Sto se tice Partizanovog koficijenta i namestanja upravu je 100%
R

Rajo Delija

pre preko 2 godine

Zbog ovog coveka navijam da Partizan uzmw titulu ove sezone
B

Buki/18

pre preko 2 godine

Vaoma sramotno obracanje tako malog coveka jednoj fudbalskoj gromadi. Ko si ti da uopste pricas o temi namestanja? Ili je mozda napad najbolja odbrana? Niko vise nije corav da vidi sta se desava u LingLong ligi. Prosle godine je Zvezda u prvih 10 kola imala 4 penala, plus guranje od sudija za svako pipkanje faul, protivnici su dobili 20 zutih kartona na isto toliko utakmica i to na udarnim pozicijama u timu...
7

74

pre preko 2 godine

Bravo magijo sve si rekao kako i jeste a njih istina boli
B

Bob Rock

pre preko 2 godine

Samo kriminalci sa crvene interpolove poternice govore istinu. Nije problem u kriminalcima nego u onim koji im vjeruju...
K

Kokan gost

pre preko 2 godine

Bolje da ode I bude ekonom u Sutjesci
l

ljubi

pre preko 2 godine

evo ovim intervjuem je potvrdio da namestanja ima ,a prvi kojem zasmeta kad neko iznese takvu opservaciju obicno je taj koji namesta i oseca se prozvanim ,pa ima osecaj da da treba da se pravda,misleci da je on pametniji od miliona gradjana pa kad on kaze trava je plava svako ko se ne slozi mrzi zvezdu i njega,ajde zbog zvezde samo srbija trenutno na 12 mestu kako da dokazemo da to nije tacno i da opet spinuje, pa lako odbiti sve bodove koje je partizan osvoji zadnjih 5g. pa ako i dalje budemo na 12 mestu onda je terzic upravu, a ako budemo 15 mesto ili bilo koje drugo dokaz da je covek zlonameran i da je pogubio loncice, sve u svemu jos jedna sarada odbeglog kriminalca kojem vucic dozvoljava tj. placa ga da izvrsava prljave poslove koje npr. pizon ,ili neki drugi zvezdas sigurno nebi pristao da izvrsava,vucic je nasao coveka bez karaktera, obraza ,arogantnog i nadmenog tipa bez srkupula i osecaja kajanja za obavljanje zadatka koji je isplaniran ono vece kad je kao ppv mimo statuta fifa usao na marakanu uveo prinudnu upravu i dogovorio da zvezd amoze da izadje iz problema samo ako ce biti sampion svake godine i imati 2 sanse za grupnu fazu zato su prvenstva nameestena zvezdi, zato je ovaj tip 2016 izasao i rekao bicemo prvaci 5 g. zaredom i skoro bi tako ,nedavno je opet izasao i ponovo najavio 5 titula za 5g. kao i to da ce da ode ako ne osvoje titulu sto je samo pokazatelj da je i ova sezona namestena i naravno da ga je piksi dirnuo u zulj jer piksija prihvataju skoro svi .jadan si terzicu imas pare imas sve ali kad ti dodje kraj nece biti lagano BOG takvima da pravu kaznu kad ovozemaljski sudovi nece.
T

Tole ......

pre preko 2 godine

Ne bih komentarisao da li je Terza i pravu jer suviše poštujem Piksija. Ali oko ove priče za koeficijente ga podržavam 100 %. Najveće zasluge idu Zvezdi i tu nema dileme. I još nešto oko namještanja, svaka Zvezdina titula je bila potvrđena uspjehom u Evropi, što baš i nije bio slučaj kad je Tole bio predsjednik, a Partizan šampion 6 puta uzastopno ispadalo se od timova koji su anonimusi. A takođe je Mateus priznao da su namještali u takmice kada je on bio trener, kao i jedan igrač Borca iz Čačka čijeg imena ne mogu da se sjetim sada.
5

5 god

pre preko 2 godine

Majstore 20 godina niste prosli prvi krug bilo kojih kvalifikacija(sezona kupanja) sad se setio o loeficijentu da proca.... A tek prica o Piksiju majko moja jadni li smo ko natod(terzic vucelic vazura bjeka i covic ostoja)
m

mrjovic

pre preko 2 godine

@5 god Te vase 2 lige sampiona, i ne znam koliko puta lige evrope vise se ne racunaju... Koeficijent se obrisao... A i niste nista mnogo uradili po tom pitanju da se prica o dva mesta u ligi sampiona... Mi smo samo za dve godine toliko uradili za nas fudbal sto se tice evorpe. Tako da Terza za sta prica.
i

istina

pre preko 2 godine

poruka za gazda terzu: kad izgovaras ime Dragana Stojkovica Piksija da stojis mirno sramota da te bude
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Јел оног Пиксија из играчких дана, коме сви скидају капу уз наклон до пода, или оног председника звезде коме је играче продавао Кека, па је тако тим са Жигиќем, Бастом, Пуровиќем продат тако да се извууку 50% од пара ван клуба??
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Terza je bas poceo da prica i komentarise, i to onda kada je najmanje pozvan da nesto kaze. Do sada se javljao samo kada Zvezda dobije neku bitnu utakmicu i kada treba da se okiti perjem uspjeha igraca ali sada je krenuo da se sili i da komentarise i one za koje ne treba da se kaci i da ih komentarise. Prvo sam sebe demantuje kada kaze da se on nadao da ce ove godine da budu tri bonus igraca a ne jedan mladji od 21 god. a on napravio tim u kom je prosjek godina 31 a pritom nije gurnuo i razvio ni jednog mladog igraca. Druga stvar kojom sebe demantuje je da je Srpska liga razvojna a mi smo samo ubili igrace kao sto su Gavric...Nikolic i Petrovic i na kraju ce mo ih prodati kao i prvog sto smo prodali za sitne pare od kojih niko nista nije dobio. Stojkovic ce sigurno iz ovog napada na njega licno a onda i na njegovu fudbalski integritet i znanje izaci kao gospodin i nece se upustati u komentarisanje istog jer je evidentno da je ovaj lik zalutao u fudbal kao sport i da je njegov jedini interes kako da se fino okoristi o isti.
Z

Zvezdinjo

pre preko 2 godine

Ova demagogija je presla sve granice. Jedan Terzic ima obraza i morala da komentarise i ucutkuje Piksija, napada FSS. Kojim akt brani Terzicu da u tim stavi svih 11 omladinaca i da ih razvija kako on misli da treba?
M

Mare1980

pre preko 2 godine

Ni jedan predsednik ni jednog fudbalskog kluba na svetu se ne obraća nacionalnom selektoru uličarskim rečnikom. Zamislite da predsednici Real Madrida ili Barselonu kažu "burazeru" ili "druže" Luisu Enrikeu ili predsednik Intera ili Sampdorije isto to Mančiniju u zvaničnom saopštenju iako su dotični sel. igrali za te klubove i, verovatno, lično znaju funkcionere. Ali zato Srbija brale... kao da smo bukvalno nastali 2006.
I

Ivan82

pre preko 2 godine

To je zato sto je školovan 😀😀😀
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Срам те било Пикси, ти ћеш Терзи да кажеш да не уме да намешта мечеве. Па он је највећи мајстор за то. Кад иде по злу, само улети на полувремену у противничку свлачионицу и упита културно "Шта сте се растрчали?". Па то нема ни у Пјонгјангу.
p

podesen

pre preko 2 godine

Sad kad su grobari i delije stali uz reprezentaciju na celu sa Piksijem ovaj nas truje i ubacuje seme zla.Ajde Vucicu teraj ovu barabu iz Zvezde,molim te kao boga.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Terzic je u pravu,kako to Piksi zna sta je regularno ili ne kad sam kaze da ne gleda nas fudbal.
M

Mop

pre preko 2 godine

Vučić!!! Svašta. Šta on ima da imenuje i smenjuje.
G

Grobar984

pre preko 2 godine

Ja ne verujem sta citam, pod broj jedan od kada je licu sa poternice dozovoljeno da komentarise jednu od najvecih legendi srpskog fudbala? Pod broj dva, gde je zvezda bila pre ovih 5 godina zaredom u Evropi? Nigde , ni na mapi od Levadije do Kairata.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

"sad" ne verujes sta citas,kad vam se svi sklanjaju po ligi,inace 5 godina se broji za koeficijent,a ni vi svetski sampioni kad ste ovde navodno dominirali ispadali od samroka,tuna,petrzalke i slicnih,cuti bolje
3

32 titula

pre preko 2 godine

Kada se vec kacis evo recicu ti gde je Zvezda bila ? Bila je tamo gde vi nikada necete biti znaci u Bariju i Tokiju pa je bila i na ogromnim mukama jer je drzava opeljesila na celu sa M.Marjanovicem i sada je za pet godina uspela da vrati ugled i po koeficijentu je cetrdeseta u evropi. Nebi bilo lose da nam sada ti objasnis koji su to vasi uspesi od osnivamja pa do sada a proslo je 75 godina?
@

@32

pre preko 2 godine

To što ste se vratili po koeficijentu nije uspeh Zvezdana Terzića, nego Aleksandra Vučića, Terzićev uspeh u celoj priči je taj što je spiskao više para nego što mu je dato i nego što je zarađeno, pa su sada dugovi na istorijskom maksimumu... Vidiš mi smo klub koji je odigrao prvu utakmicu u KEŠ-u, klub koji je 25. godina pre tvog bio deo evropskog krema i na žalost nije izdržao protiv velikog Reala da postane prvak Evrope, a ne bunkerom protiv nebitnog kluba iz trećeg ešelona evropskih klubova izdržati do penala, pa pomozi Bože i to bez Italijanskih i Engleskih klubova te godine u KEŠ-u... Pošto pominješ Marijanovića, što ne pomeneš od kojih-čijih para je na prevaru izgrađena Marakana? Kako ste u vreme inflacije od preko 100% u zemlji koja se raspadala i bila pred građanskih ratom uspeli da napravite ekipu koja je osvojila KEŠ? Donacijama i dobrovoljnim prilozima... Tako i sada verovatno funkcionišete... Nema veće sekte od vas, ali tu pomoći nema, takvi ćete zauvek ostati...

Darko Lazic

pre preko 2 godine

lik sedi u upravi ekipe kojoj je prosek godina 28. sedi u upravi ekipe koja zeli da igra evropu i komentarise kako nasa liga treba da bude razvojna liga.... iskreno ti zelim da te konacno strpaju u zatvor i da fudbal vidis iskljucivo i jedino na posteru. sram te bilo i tebe i onog ko te je tu doveo i stiti te
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Znaci, covek za posmatranje! Toliko nebuloza i gluposti na jednom mestu da je to strasno. On se zalagao za mlade igrace, pa jeste njegov je interes da ih putem bonusa kao gura u prvi tim i onda ih skloni ne bi li im pala cena a on uzeo procente. Ili da imas cetvoricu preko 25 pa s kim bi igrao Evropu ili mislis da Zvezda ima jedno 70 igraca pa u prvenstvu jedni a u Evropi drugi? I ovako nas vodis prema prosjackom stapu. Ili o cemu selektor da prica? Pa naravno da mu je posao da prica i o domacoj ligi i o stanju u nasem fudbalu jer je to " g.dr" njemu kao selektoru u opisu radnog mesta. Terzicu odlazi!!!
R

Realan 2

pre preko 2 godine

Smesna prica.... ko tebi brani da stavis vise mladih igraca u postavu, savez? Prosle sezone su razvijani gavric, nikolic i njegos.... gde su danas svi vidimo... da nije drzava uletela, gde bi zvezda bila danas? Poverioci odustali od duga? Kako se radi, da i ja moje poverioce ubedim da odustanu..... Veliki demagog i lazov, nista drugo...
O

O selektoru

pre preko 2 godine

Da se razumemo, navijam za Zvezdu, a Piksi je jedan od naših (i Zvezdinih) najboljih fudbalera svih vremena, ali Terzić je u pravu. Nije posao selektora da komentariše i ocenjuje izgradnju stadiona, a pogotovo regularnost lige sa kojom nema nikakvih dodirnih tačaka osim što može da bira fudbalere iz nje. Njegov posao je da se bavi izborom igrača, taktikom... a ne da se meša u sve i svašta. Njegovi komentari su relevantni kao što bi bili relevantni da je komentarisao regularnost predsedničkih izbora u Džibutiju. To je generalno problem kod nas Srba, što svi sve znamo i mešamo se u nešto što nije naš posao. Možda bi mogao da prokomentariše i rezultate vakcinacije ili da predloži neku novu strategiju za razvoj poljoprivrede... Što se tiče bodova, proverljiva je činjenica da je Zvezda znatno više učestvovala u nacionalnom koeficijentu od Partizana u proteklih pet godina, i to treba istaći, ali je ipak dobar plasman Srbije rezultat zajedničkih uspeha i Zvezde i Partizana, i u minimalnoj meri ostalih naših klubova.
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Tesko je bilo sta reci za Terzu magiju posle ovakvih komentara...Ali lik sa poternice direktno komentarise deo koji nije njegova nadleznost i kaze da Piksi koji je svetska legenda nema prava da komentarise nesto sto nije bas usko vezano za njegovu funkciju....druga je stvar da je ceo intervju u pozitivnom fazonu pa da onda on da neki predlog za mlade igrace koji nije kontradiktoran sa svime sto on radi u Zvezdi...Ako je mladi igrac dobar a nema mesta u Zvezdi i Partizanu on ce da se probije negde drugo i kraj price...ajde radite na tome da imaju deca nekog psihologa vise da im pomogne u tom osetljivom trenutku kada treba da postanu profesionalci a ne menadzera vise da im pumpa glavu sa glupostima i samo gleda svoj interes...
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Pravosnažno osuđeni i nepravosnažno pobegnuti desni bek ofk beograda nešto spočitava petoj zvezdinoj zvezdi?!? Samo u SF romanima i Srbiji
K

Klein

pre preko 2 godine

Nije on bio desni bek, nego stoper / panj. Covek nije znao nista kao igrac, ali kao funckioner itekako zna da drpa lovu .Pokrao je milione prvo na transferima Grubaca, Stanica i Ivanovica iz OFK Beograda ,gde je bukvalno ugasio svetlo.
R

Ralence

pre preko 2 godine

Neka lozi glupe cigane. Odrekli se Savicevica sad ce i Piksija zbog lica sa poternice.
H

Hshshshsh

pre preko 2 godine

Da neko pise satiru, ne bi napisao nest ovako, sta se sve desava i prica kod nas nema ni u parodijama
p

podesen

pre preko 2 godine

Ovaj se jos nije istreznio od svadbe.
X

Xxo

pre preko 2 godine

Napraviš dug od 40 miliona i pobegnes u Japan!
M

Mop

pre preko 2 godine

To vam abolirani napravio. Šta me briga bogat sam ko Džaja. I ko Rade Ćalasan isto. Fifti Fifti. Da vam Piksi nije došao stadion bi vam se zvao.... Nikako.
G

Gost za mopa

pre preko 2 godine

Jok,nego ce najbolji fudbaler svih vremena u Jugoslaviji biti siromašan.
G

Gostbusterz

pre preko 2 godine

obraz djon...prvo zvezda bez stranaca bi bila 7 u ligi Eraković, Nikolić, Petrović,sad da podju u TSC ne bi imali garantovano mjesto u timu,Prica o koeficijent ima a da nije bilo drzave koja je sve pare suturuknula u beogradske blizance Evropu bi vidjeli u prvom kolu kvalifikacija na Malti ili farskim ostrvima.niko zvezdi ne brani da igra sa 5 omladinaca tako da ne mlati,FSS i blizanci su isti pobise se prije par mjeseci ko je predsjednik a ko clan pantela i bjeka cuveni dobrica fudbala,da je država dala ravnomjerno svima danas bi koeficijent donosio i cukaricki i Vojvodina i tsc i imala bi Srbija 3,4 predstavnike u grupama ali ne moze moraju da se namire "velikani" koji duguju državi duguju djeci koja su posla da rade u inostranstvu jer bitnije su necije fotelje od skolovanja i postenog rada...partizan je prodao dva igrača iz omladinskog pogona 20 miliona (Pavlović i Stevanović) cukaricki za 10,12 miliona, zvezda 7, 8 za iste pare,pricamo o djeci iz skole,a stranci su posebna Prica tvoj mrkelinjo je od 15 stranaca pogrijesio 14, svi stranci sto valjaju u ekipi su dovedeni preko trenera ibanjez(Prosinečki) le talek,Donald,Kanga(grof)Ben(Miloje)Boaci(kombinacija)Falko,falcineli(Stanković ) 2 puta po 3 mjeseca si oregovao sa prijovicem vidimo kako se to završilo dobili ste dionija...koliko je minus od La pare,boacija(drugi mandat),kanjas,zander,kafu,Garsija, rikardinjo, koliko para od Radonjića,Jovica ,Grujića,Marina,Terzića je otišlo na račun u Njemačkoj i u džepove ramadNija i ostalih menadžera
B

Bok

pre preko 2 godine

Raspištoljio se, mora da mu je ono njegovo zastarjelo. Ne zna čovjek da sve bude i prođe.
P

Panter14

pre preko 2 godine

Iskreno ni ovi nasi nisu nesto, ali iskreno bilo bi me sramota da mi vode klub ovakvi kao ovaj Terzic. Tuga ocaj i propast sve odjednom. Ja nzm sta je on hteo da postigne sa ovim govorom. Aj ovo za Partizan i razumem, vidi da se Partizan dize velikom brzinom pa se boji. A sine odakle tebi pravo da se ti mesas sta ce LEGENDA DRAGAN STOJKOVIC PIKSI da kaze. Covek doneo neki lepi sjaj u reprezentaciju,hvali nasu ligu jer stvarno od ove godine ide ka bolje od kad je var uveden. POZ OD GROBARA
S

Smislov

pre preko 2 godine

Srbija je nastala pre 10 godina, kako su došli ovi što guraju i tebe i klub, a fudbal se u Srbiji igra od prije 5 godina, od kako vam je krenulo u opskurnom "zlatnom dobu". Od svih tih uspjeha i silnih zarada nešto se ne vidi smanjenje duga, već samo drvene medalje. Kada prođe "zlatno doba", a povjerioci stisnu, biće veselo, ne baš kao u Glazgovu, jer mi nismo kao oni.
A

Alex55

pre preko 2 godine

Jok, eto Terza će komentarisati 🤣. Jesam Zvezdaš, ali da kriminalac sa Interpolove poternice proziva jednog Piksija, to samo u Srbiji može
F

Falko

pre preko 2 godine

Zasto mu je dozvoljeno da proziva Piksija?
E

Evo podataka

pre preko 2 godine

Evo vam precizni podaci, izvor kassiesa, pa proveravajte ako neko hoće. Srbija je trenutno 12. na listi sa 28.875 poena U tim poenima Zvezda je učestvovala sa 15.125 poena ili po sezonama od tekuće unazad 1.875; 3.875; 2.625; 3.25; 3.5 Partizan je u tim poenima učestvovao sa 9.625 ili po sezonama od tekuće unazad 2; 0.875; 2.625; 1.5; 2.625 Da nema Zvezdinih poena, Srbija bi bila 32. na listi sa 13.75 poena (Između Slovačke i Belorusije) Da nema Partizanovih poena, Srbija bi bila 24. na listi sa 19.25 poena (Delili bi 19. mesto sa Bugarskom) Objektivno gledano, ove pozicije (24. i 32.) ne bi ništa značajno promenile u kvalifikacijama i prolaznosti naših klubova. Opet bi sve u najvećoj meri zavisilo od klupskog koeficijenta. Jedino što, bez Zvezdinih poena, ne bi imali baš nikakvu nadu u neku značajnije bolju poziciju u skorijoj budućnosti.
K

KDIIS

pre preko 2 godine

Toliko o bolesnoj Terzinoj tvrdnji da je sve zasluga samo zvezde
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Znaci skupljaju se bodovi od pre 4 god....do sad to niko nije radio....Partizan nije igrao LS...LE i td....koliko godina tinimas pajacu.... Dok je zvezda kuburila sa raznim Lukicima, Miskovicima i Dent Tanama...Partizan je grickao nokte i cekao da dodje ovo zlo na vlasti.....aj bre sikter!!!
a

argh

pre preko 2 godine

Računica ti jeste tačna, ali je glupa. Naravno da će i Zvezda i Partizan, kao 1. i 2. na tabeli, skupljati bodove. I u većini slučajeva će šampion skupiti više bodova, jer ima više šansi. Da bi se videlo ko koliko doprinosi, uporedite period Partizanove dominacije, sa ovim sada periodom. Tada smo se borili za 25. mesto, a sada za 11. Dovoljno.
d

dr.mr.terzaa

pre preko 2 godine

Doktor drzi javne pridike o moralu Piksiju.Pa i treba tako, doktor je moralna vertikala, sve posteno radio, nema cak ni kaznu za parking a ne nesto vise...
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Нешто си се узврпољио од недеље дрТворзане, има те више у медијима нег твог шефа...
R

RED STAR BG

pre preko 2 godine

Nisi ti zvezdas..Da nije Dr Terzica jos bi Tole bio na celu Fss ..Izdigao je Zvezdu iz bule i pepela, a to za sefa?Bolji ti zuti bili ...?Vucic je trenutno najbolji politicar na ovim prosorima i vodi Srbiju u dobrom pravcu kao i Dr.Terzic nasu Crvenu Zvezdu!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Лепо одботовано, надам се да ћеш сву зараду на лекове потрошити! Србија Србима, Звезда Звездашима!!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Poštovani prijatelju, ovako govori samo čovek koji je obnevideo od para, i čovek koji veruje da će večno biti zaštićen od svog šefa, čovek koji ne zna da ništa nije varljivije i labavije od sile vlasti , čovek koji ne zna da kad nestane taj oslonac, On će biti ono što u stvari i jeste: NIKO I NIŠTA !
d

dejanera

pre preko 2 godine

Ovaj prolupao skroz! Kakva razvojna liga, bonusi, ogranicenja na 25 godina i ostale gluposti? Za decu postoji omladinska liga koju igraju do 21 godine. Ko do tada ne dogura u prvi tim vreme je da ide u neki manji klub ili da batali fudbal. Super liga je najvisi rang naseg fudbala i treba da bude i najbolji a to podrazumeva da igraju najbolji koje trener ima na raspolaganju bez obzira na godine, nacionalnost i ostale budalastine koje svake godine izmisljaju. Uostalom ko brani Zvezdi da igra sa omladincima? Naslazi 25 igraca do 21 -e godine i igraj ligu. Kog djavola ce ti onda Kanga, Katai, Ivanic, Dragovic, Borjan, Ben....Budzet bi bio 3-4 miliona, prodavao bi te "megatalente" za debele pare i svima lepo. Jedini problem je sto proslogodisnje bonuse nisi mogao nikome da prodas. A nisu se prodali zato sto ceo svet zna za nase blesavo pravilo pa rezonuju sasvim logicno da Nikolic i Petrovic (najcesce bili ti bonusi) ne igraju zato sto zasluzuju nego zato sto moraju! A i sami smo potvrdili da je tako kad u derbiju nismo mogli da iscekamo poluvreme, da bonusi odu pod tus, a da na teren izadju oni sto stvarno treba da igraju! Uostalom koja su to 3 bonusa koje bi ti stavio da igraju ove godine? Nemamo ni jednog koji je bolji od sastava: Borjan- Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic- Sanogo, Kanga, Ben, Ivanic, Katai - Pavkov! Pa cak nema "bonusa" ni za drugi tim : Popovic- Bakajoko, Pankov, ????, Gobeljic - Petrovic, Nikolic, Falko, Zivkovic, Srnic - Dioni! Znaci jedini "bonus" koji moze da se ugura u 22 igraca je Erakovic i to zato sto nemamo nekog drugog stopera. A Babic je za njega izmislio fudbal!
T

Taj isti

pre preko 2 godine

Piksi se nakrao para ovde pa je pobegao u Japan i Kinu da mu se ne bi sudilo..
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Terzić je pošten i ostao da se bolji za budućnost zvezde i srbine?!?
P

Pre

pre preko 2 godine

Terzica smo dovodili Matosa iz Pazara a sad Dragovica iz Leverkuzena. Pre drhtali od Javora u gostima sad dobijamo Bragu,Ludogorec i igrali nam Lazic, Kahriman, Parker a sad Katai,Ivanic.. e moj ti i svi vi koji pljujete, da njega nije bilo ni Milojevic ne bi dosao niti bilo ko
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Ovde se ne radi ko za koga navija. Radi se o tome da likovi koji su vodili Zvezdu i JSD poslednjih 30ak godina do danas, su izneli enormne pare iz ta dva kluba. A to im je omogućio sistem. I niko nikada nije odgovarao, niti će. Obogatili su se na račun klubova. I to mnogo boli iskrene navijače. Zato i ne daju privatizaciju, da im ne bi bila zavrnuta česma. A mi svi treba da se pravimo slepi, da ne vidimo šta se radi.
s

smederevac

pre preko 2 godine

Ili je Terza lupetao ili ga novinar nije bas razumeo!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Друже он као свршени основац може само и да лупета за нешто више треба школе, књига, iq-а, а дотично лице са потернице је са свим тим стварима у дебелом дефициту зато му остаје да ради оно што једино може сходно својој личношћи, моралу и кућном васпитану, тј.да лупета, спинује, продаје маглу, краде, отима, уништава, девастира!
N

Nicker

pre preko 2 godine

Samo covek bez stida i srama moze da izjavi ovo iz zadnjeg pasusa. Partizan se u poslednjih 5 sezona 3 puta kvalifikovao u Evropska takmičenja, jednom prezimeo, drugi put uzeo 8 bodova u grupi, i sada smo na dobrom putu da prodjemo grupu. Zvezda se punih 10 godina pre toga nigde nije kvalifikovala dok smo mi koliko-toliko cuvali ovu jadnu ligu od potpunog rasula. O tome sto napada Piksija zbog mesanja u prvenstvo, a sam se mesa u rad FSS-a u istom intervjuu ne vredi ni trositi reci.
D

Djole...

pre preko 2 godine

Gde da Piksi prica o namestanju,pa zna se ko je za to zaduzen... A sto se koeficijenta tice -s obzirom da ste direktno od rudne rente ove lopovske drzave -KOJU JE TREBALO NAROD DA DOBIJE-dobili do sada 50 miliona evra, da vam je veliki vodja oprostio 17 miliona evra duga drzavnoj banci-nista narocito niste uradili.Dok niste dobili tih 70 miliona lopovske pomoci plus 25-30 miliona "redovne" od Tekekoma doprinosili ste sa NULA bodova koeficijentu drzave.Dajte tolike pare bilo kom timu u Srbiji i svi ce igrati ligu sampiona svake godine-a vama su za titule trebali pride-kokeza i cela sudijska organizacija.I onda ce tebi da cuti Piksi-lopurdo sa Interpolove poternice.
I

IvanNis1

pre preko 2 godine

Nemoj ti da komentarises namestanja u nasem fudbalu valjda sam ja strucnjak za to. Aj sa se maknite.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

U ovoj godini FKP 8 bodova, a CZV 7,5 bodova Ima li ovaj krimos išta da kaže osim zagrižene mržnje prema FKP. Spreman je na sve kako bi ponizio i urušio klub i kako bi se na veštački način odlepio. Bila jednom jedna zvezda, gospodski klub
Z

Znam da boli

pre preko 2 godine

Ajde saberi bodove poslednjih 10 godina (ukljucujuci vasih 6 titula), pa uporedi razliku. Jbt, pa vi samo spinujete!
M

Mislim ne mislim

pre preko 2 godine

Druže,i ti upoređuješ kvalifikacije konferencije sa kvalifikacijama Lige Šampiona i Evrolige!Dobar si,nema šta.
g

gladijator

pre preko 2 godine

@znam da boli pa baš FKP i CZV imaju pa skoro potpuno izjednačen broj osvojenih bodova, pa samim tim i doprinos nac.koeficijentu u zadnjih 10 godina. CZV - 41,75 a FKP - 40,00. Raspitaj se malo, ne lupetaj. A evo ti i link https://www.football-coefficient.eu/team/129-fk-crvena-zvezda/
G

Gunđalo

pre preko 2 godine

@mislim ne mislim upoređuješ Kazahstan, Rumuniju i Moldaviju sa ruskim, slovačkim i portugalskim klubovima. Pa msm, super si. Soči nakantamo Zenit a SK nerešeno sa Bragom
M

Madjija

pre preko 2 godine

Ma bravo doktore dao Bog da ih trpas još 20god
H

Hmm

pre preko 2 godine

Tragedija da covek prica o bonus igracima.pa stavi u zvezdi 6 bonusa i igraj.ali ne.samo tek da se muti voda.da se ne pita za 60 miliona duga.

Delija

pre preko 2 godine

Bravo TERZIĆU tačno u metu sto se tice partizana, za Piksija se ne bih slozio, on je selektir i ima pravo da kaze sta zeli za nasu ligu! Nacionalni stadion se i te kako tice Selektora, a najmanje se tice klubova u Srbiji, to je pitanje FSS a Piksi radi za isti! Hvala pozdrav!
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ne moze terzic to da razume jer nije veliko fudbalsko ime.Piksi je selektor,ali je najveci srpski igrac ikada.Tako da je itekako pozvan da komentarise.Na stranu to sto partizan u ovom prvenstvu igra zatvorene utakmice
g

gost7774

pre preko 2 godine

Hoce cetri bonus igraca radi brze prodaje , bonuse treba ukinuti skroz , ko ima talenat igrace ovako igraju na silu to nije kvalitet vec kvantitet a za konfecijent se slazem.
L

Lažni car

pre preko 2 godine

Ko o čemu, Zvezda i Partizan o nameštanju. Kakvi hokštpleri tamo rade....
k

ko je vredjao Ibru

pre preko 2 godine

Jel ovo neko opravdanje onima sto ga teraju iz kluba ? Pa ti najmanje donosiš odluke u klubu , klub ti vode likovi sa atletske staze i onaj sti je vredjao Ibru a ti ni dan danas nisi rešio taj slučaj . Ajde priznaj šta je bilo sa Radulovicem i Pavkovim ?? Zašto si ih sklonio ?? Pola Srbije zna to
M

Majo

pre preko 2 godine

vujović
G

Gost89

pre preko 2 godine

Kriminalci su nam u najvisim strukturama drzave, tako da sta reci za fudbal i sport uopste?! Kao zemlja smo neka mesavina Kolumbije u doba Eskobara i Severne Koreje.
P

Poz iz Hr

pre preko 2 godine

Prijatelju... to nije Srbija nego cijeli svijet i shvatite svi konačno da ne postoji nikakav neprijatelj nigdje osim ovih krimosa koji su nam svima zajednički.
M

Mop

pre preko 2 godine

Kod nas je to strašno. Čak je i nenormalno prijatelju iz Hrvatske. Svaka pora društva je kriminilizovana. Pogotovo na vrhu. Jel je to kod vas baš tako? Nema granice šta je legalno a šta nije. Ne zna se gde prestaje politika a gde počinje normalan život.
G

Gost-komša

pre preko 2 godine

Dokle smo došli, Terzić da drži pridike Stojkoviću, pa care ti si Š liga, sa poternice a kako si došao na ovo mesto mi smrtnici ne znamo, sigurno ne poštenim radom nego "umećem".
s

soko

pre preko 2 godine

Potpuno tacno da je Zvezda od 100 evropski bodova uzela 70 jedino je zaboravio da kad je Partizan uzimo 95 Zvezda je uzimala 5.
t

tipičan tvorza - ložač mase

pre preko 2 godine

Pusti poene i korficijente čovek pali masu na te gluposti , nek kaže i pokaže gde su pare od UEFE i transfera ???
N

Nije duhovito

pre preko 2 godine

A kad je to tačno bilo,moliću lepo?
C

Crvke

pre preko 2 godine

A u kancelarijama limara iz Snsa i Vucele iz Spsa na zidu uramljena slika velikog manitua pa se posle iscudjavaju takozvane postenjacine kome je obecana titula zbog izbora,,,,,
@

@ab

pre preko 2 godine

Aj sto si bot, nego sto si i GLUP bot, za to se brini.
A

Ab

pre preko 2 godine

Potpisujem svaku Terzićevu u ovome intervjuu!!! 100% sve ovako!!! Neka sam "bot" 100 puta...
N

Niš Piksi

pre preko 2 godine

Nego odakle novac za belog BENTLIJA, 2 range rovera, i naravno mercedes 500 s klasa.? A Piksi ne sme da priča fudbalske teme, jer se ne razume dovoljno. Lele lele!!
p

parapsiho

pre preko 2 godine

Ibru je vredjao drugar Mase Terzic i ujedno sin nekog SNS cinovnika.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa zar ne rece pre neki dan da su odnosi sa Partizanom nikad bolji jer u Partizanu sada nema vise nekih ljudi koji su bili remetilacki faktor?!
T

Teodul

pre preko 2 godine

Bili bi najbolji da je Partizan drugi kao što se nadao i navikao. Ali pošto se to ne dešava, krenuo je sa poznatom dr. retorikom. P. S. U inat svima, titula se vraća u Humsku!!!
C

Crvke

pre preko 2 godine

Jbg obecana titula takozvanim postenjacinama od drzave zbog izbora i tu ne mozemo nista zato je Terza i nervozan a ne zbog krusaka i jabuka,,,,,
P

Peki30

pre preko 2 godine

Kakav kompleksas i spiner. Zvezda donela sve bodove? Uzmi listu pa pogledaj pa izracunaj gde bi bila Srbija bez Partizanovih bodova. Vucko ti dao Gasprom sponzorstvo, 7 miliona godisnje, Kokeza namestao ligu kako je stigao i on opet ima obraza pricati ove gluposti
Б

Бест

pre preko 2 godine

Нити му је вучић дао газпром него ваш Тадић нити сте ви донели, ваши бодови су давно избрисани сад се брише сезона 16/17 (нисам сигуран)
d

dr magija

pre preko 2 godine

ovo je bre očigledno neko pravdanje nekom .... teraju ga iz kluba pa se javio da dobije podršku mase . Čuj FSS mu smeta zbog broja mladjih igrača !!! Pa ko tebi brani da staviš deset u prvu postavu ako hoćeš ??? A isti on sklonio Njegoša i Velju !!! A zašto ? Pa zato sto ne pristaju na procenat od prodaje . Mali Gavrić ga isplatio , hvala lepo dovidjenja . Otiso dečko ispod cene ali tvorzi dobro , uostalom mnogi su tako odlazili . Čuj on bi dozvolio samo četvorici preko 25 da igraju ?? Igrači koji su u najboljoj dobi svoje karijere !!! Znaci veću glupost ne čuh skoro !! A taj isti drži Kangu od 40 godina na terenu i brdo drugih matoraca
C

Crvke

pre preko 2 godine

Terza se buni bukvalno izmedju redova posto vrlo dobro zna da je drzava obecala titulu takozvanim postenjacinama zbog izbora a nama sledi sledeće sezone Cipiripi liga kup i tu smo realno nemoćni ali jbg treba izdrzati proci ce i ovo pravo zlo sa druge strane brda ne ponovilo se ,,,

Wolfasin

pre preko 2 godine

Logično da čovek koji namešta to zna bolje od trenera repke.
k

klasičan tvorza

pre preko 2 godine

prebacuje temu na druge stvari . Tako je i u vreme najgore gol razlike LS przio da će da gradi stadion , Al dobro lozi ih neka , zima dolazi skoro
K

Klisa 1.

pre preko 2 godine

Covek prica o mladim igracima a cim se pojavi neki(recimo Gavric)proda ga za tepsiju ribe.
d

djinko

pre preko 2 godine

Kako covek poliva :-)
p

prskaj i polivaj...

pre preko 2 godine

..po jsdu Terza legendo i ne staj nikad...
b

blblblnlnl

pre preko 2 godine

Terzic je sve u pravu i normalno je da ga glodari ne vole GLODARI UZIVAJTE U MRZNJI
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Nista na svetu ni priblizno ne mrzim ko zvezdu sto mrzim.
b

bojank991

pre preko 2 godine

To je i svrha "navijača" Partizana. Da mrze Zvezdu dok zvezdaši vole Zvezdu briga ih je za Partizan. Kompleks biže vrednosti i to je velika pobeda. poyy

Delija

pre preko 2 godine

Vidiš ja je iskreno Volim, a za vas klub me boli uvo!
S

Sharloa

pre preko 2 godine

TAKO JE TERZA PRAVO U CENTAR,SAD KAO 'NEMA NAMESTANJA' I SVE REGULARNO,A U KRUSEVCU SE PRVO POKLONI PENAL PA ZATIM SUTIRA 2 PUTA DOK SE NE DA GOL,SRAMOTA!
K

KATAKLIZMA

pre preko 2 godine

Komentarise Piksija lopov koji treba da bude u zatvoru i covek cija cerka zivi i putuje ,spava u hotelima gde je 1000 evra noc a sve od CRVENE ZVEZDE..transfer blama
d

dr manipulisanja mase

pre preko 2 godine

Čitam i ne verujem ... čovek koji je sklonio Radulovića , Petrovića , Nikolića ... čovek koji bi da proda dete od 17 godina juče . Na kraju krajeva ko ti brani da stavljaš mladih kolko ti hoćeš ? Sto krivis FSS ? Ova priča nema veze sa životom
U

U pravu je Terzic

pre preko 2 godine

Terzic je 100% sve u pravu,na zalost i piksi se prodao jsd sekti koja namesta rezultate i igra dogovorene sklanjalice sa svim klubovima(osim Zvezde) u nasoj ligi,zato je piksi u dogovoru sa njima i izjavil da kao "sad nema namestanja" cim su jsdovce prve na tabeli,Providno!
D

Deda Mile

pre preko 2 godine

Da
2

2.LS i 5 Titula

pre preko 2 godine

TAKO JE TERZO MAJSTORE,PUNA PODRSKA U INAT SVIM ZVEZDOMRSCIMA,IDEMO DO 6 TITULE!
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Нисам читав текст прочитао, али ово за младе играче је у праву, дјеца се не развијају, и репрезентација самим тим губи квалитет, треба гледати будућност. Погледајте само задњу линију некад(Видић, Суботић, Ивановић, Коларов, Настасић...) а погледајте сад
č

čitaj izmedju redova

pre preko 2 godine

Druže pa njemu FSS ne brani da stavlja mlade igrače
9

951357

pre preko 2 godine

Može svašta da se kaže za njega, ali ova poslednja rečenica je ključna. Pravo u centar.
@

@951357

pre preko 2 godine

Sa sta ste se bre rastrcali na Vracaru (2:6) pretpostavljam da i ne mozemo u isti kos. Tu je pocela vasa ‘dominacija’.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@95haha bas je kljucna kaze sve je zvezda doprinela, nista tu Tercic nije doprineo svi znamo mi ko je najzasluzniji zvezdine rezultate,kada on ne bi bio na vlasti vas ne bi nigde bilo!!! Eto toliko
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ključni je ceo njegov intervju, samo je pitanje za koga a bilo bi dobro da je za nadležne organe. Braćo Zvezdaši, da stavimo sve po strani, ovakve spodobe truju navijače i tako opstaju. Ja nisam Zvezdaš ali Piksi legenda i Terza "legenda", to jednostavno nije za poređenje.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Гледајући плусеве и минусе, рекло би се да овај интервју више интересује комшије из бивше државе... Ја рецимо одговор ЈСД-овог господара у полуоставци уопште нећу ни да читам. Просто га не видим од наше величине.
L

Limi mladji

pre preko 2 godine

Pitanje za mozz i lažnog novinara darjana učinkovitog i za zvijezdana: šta je sa delijama sever,zašto su kasnili 20min protiv metalca? Darjanu maca pojela jezik ili je radmilovac zaključan a zvijezdan se zakleo prijoviću da neće nikome pričati šta su razgovarali!!!???
o

ovaj nije normalan Al stvarno

pre preko 2 godine

Ma pitanje je ko je vredjao Ibru ? Pitanje za tvorzu je ko ti vodi klub ? Da ti ne smeš da prijaviš , kazniš osobu koja je to uradila pred milionima gledalaca !!! Ejjjjj o čemu dalje ??? Nema dalje , kraj , ambis
Ž

Žerbo

pre preko 2 godine

Dokle više ovaj...ni ime mu ne treba spominjati
G

Gost9

pre preko 2 godine

Prvi put da je rekao istinu.
K

Kraljevic 23

pre preko 2 godine

Celom svetu je jasno da se zvezda u ovoj drzavi sa ovome vlascu apsolutno privilegovana.To samo ludak ne vidi
9

951357

pre preko 2 godine

To samo Grobar vidi. Isto tako samo Grobar ne vidi kako izgledaju utakmice Partizana, ako to možemo da nazovemo utakmicama.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

@4737368 vi ne vidite uramljene slike u prostorijama Marakane, niti čujete izjave o duhovima koji lebde nad istim stadionom. To je kao ona kad žena zatekne muža u akciji a on joj kaže pa dobro ženo jel ti veruješ meni ili svojim očima?!
M

Mop

pre preko 2 godine

@Kontraudar ma to je za posmatranje.Izvrći stvari dok ne izgube svaki smisao.Visoka škola škola SNS. Svi su protiv nas a naši. Vučić, Kokeza svi za Partizan navijaju. Penal protiv Indjije bio u šesnaestercu, slobobodan udarac u Kruševcu u 97.bio na 22 metra od gola. Priča se i da Leonardo udario njihovog igrača a niko ne piše da im sudija sa 2 metra priznao gol metar iza gol aut linije. Uglavnom su klinci na vestima ali ovaj nije baš nije normalan. Ili sklerotičan starac ili je da te bog sačuva.
T

Terza saksija

pre preko 2 godine

"Svako se petlja u stvari koje ga se ne tiču i na jedan pogrešan nači se prezentuje javnosti” - Majstore pa sta ti onda radis u fudbalu?
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Na stranu sta mislim o Terzicu ali ovo je u pravu 100%.A samo ostrasceni i kratkovidi ne vide ko prednjaci zadnjih godina i koga je sve jedini srpski gigant pobedjivao.
S

Segunda

pre preko 2 godine

Samo cepajte ,tri za tri ,To na kraju spasava,jos ako se napavi trougao,milina.Ovo veciti ne rade ,ali ima ko radi,zivela tri boda.
P

Pokrij se

pre preko 2 godine

Ušima i odlazi iz zvezde
n

nema većeg od njega

pre preko 2 godine

Moram priznati da je majstor i genije da prebaci sa teme na temu , napali masu i izmanipulise sa njima
b

bravo

pre preko 2 godine

искрен и реалан човек, будућност Србије
C

Cccc

pre preko 2 godine

Ja sam mišljenja da Piksi nema sta da pominje Zvezdu koju je ukanalio da se ne oporavi 20 godina. Sve dugove koje Zvezda sada ima su njegova zaostavstina. Terza nije svetac ali barem nije napravio nove dugove za ovih 6-7 godina.
C

Coban

pre preko 2 godine

Ti ces nam reci
O

Opet lazete

pre preko 2 godine

Ko jos veruje u te izmisljene price.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Svi vi iz uprave zvezde i partizana MIRNO da stojite kad izgovarare Piksijevo ime!
T

Ti ga nauci postenju

pre preko 2 godine

Sto? Da neces bombu da mu bacis? Ne bi bilo ni prvi, ni poslednji put.
Q

Qq

pre preko 2 godine

Alo lice sa interpolove naslovnice šta je Snežom vidjas li je😂😂😂?? Jel Borjana još muči stomak i proliv😂😂?
G

Gost.....

pre preko 2 godine

Terzicu osobo zadojena mrznjom, osobo sto si na kvazi nacin i u OFK dosao preko indistrije mesa , kvarni covece idi ljubi sliku iznad glave jer te samo on drzi da ne zavrsis gde ti mesto. Sto se doprinosa partizana tice, mozes da pogledas preko reprezentacije kakav je doprinos u smislu igraca vece vredbosti, ne prpseka...mozes preko trenera, od do skora Antica, preko Celavog, Ivica, Jokana, Pauna. ..poslednji su svi mlad talas....da te podsetim da partizan igra grupne faze od 2003 na ovamo 10 puta, znaci vise nego vi i igrali smo ih i pod onim rezimom i pod ovim rezimom, cisto info radi i niciju sliku bar nismo drzali iznad glave...Da ste imali doprinos s svo vreme kao sto niste, sem partizana niko bije, igrali bi mozda odavno sa dva u LS...gde ste bili do Vucica???..da ne govorimo o pomoci drzave jednom odbosno drugom kubu....
M

Massimo

pre preko 2 godine

Prsao lik ko lajsna.
p

posmatrac uefa

pre preko 2 godine

ooooopaaaaaaa,princip je isti ,sve ostalo su sitnice,sto bi se reklo,namestaci utakmica,fali vam neko iz komsiluka da budete kompletni
k

kost

pre preko 2 godine

Tako je! Legendo Lovcenca! I Srbskoga ponosa!
K

Klasično ponašanje Tvorzana

pre preko 2 godine

U nedostatku argumenata na to što je klub zaduženiji nego ikad i što su i navijači pokušali da bojkotuju utakmice, on baca spinove i dimne bombe, blati Piksija, blati Partizan, svi ne valjaju, samo sam ja dobar... Ti, lice sa crvene interpolove poternice, koji si se dve godine skrivao po svetu dok si se stručno usavršavao, kada pomeneš jednog Piksija, treba prvo da ustaneš, pa da se preksrstiš i onda vrlo biranim rečima da govoriš o jednoj takvoj fudbalskoj veličini, koja iza sebe ima trofeje, težak i pošten rad, dok će iza tebe ostati samo kriminal i zgarište, kakvo je već ostalo u OFK Beogradu...
V

Vi ste za žaljenje

pre preko 2 godine

Botovska mašinerija je krenula. Treba za se zaradi plata ovaj mesec. A i ručak za danas, sendvič sa Alpskom i Frutela kola. A to što je obraz djon od gumenih kaljača, to nema veze.
r

raul

pre preko 2 godine

Hahahaha au sine pa ti se bodes
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Boze, sta li sve procitah u ovoj izjavi?! Ovaj lik pokusava da nam ovde objasni da uspesi Partizana i Zvezde nemaju istu vrednost?! Verovatno ce poslati i dopis Uefi da ne boduje vise dobre rezultate Partizana vec da to racuna i dodaje Zvezdi... On daje sebi za pravo da kritikuje i Piksija, jednog od najvecih fudbalera na ovim prostorima, to kazem kao Partizanovac. Doticni gospodin i fudbaler dalje od Ofke nije dogurao... P.S. Resetke sa Interpol poternice se pod hitno moraju zameniti resetkama iz onih drugih ustanova...
G

Gost 008

pre preko 2 godine

Samo ti Terzicu nemoj da pricas o namestanju u ovo nasoj Banani ligi 4 godine kako osvajate tituli
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Kad ovakav (inače 100% očekivan i standardno čobanski) komentar pročitam, samo pomislim da je pozadina bombardovanja Piksijeve porodične kuće pre 15ak godina prikriven negde u dotičnom.
B

Botovi

pre preko 2 godine

Hit mi je samo kad odjednom broj + i - skoci na trocifreni broj. Pa Terza nije valjda da i botove svoje imas... Sto samo govori da pokusavas da ubedis mase da ljudi stoje uz tebe. Neko mu opasno protresao kavez
M

Medijska akcija

pre preko 2 godine

Piksiju povišicu jer je rekao da je dobro što nema nameštanja u ligi ove sezone. Naravno, nate, zato je Partizan prvi. Prethodnih sezona se nameštalo. Eto to je Zvezdina legenda. Kliče mu se i sa stadiona JNA. Sendvič ili povišica, svejedno, mir u zemlji i jedinstvo je potrebno, idu izbori.
G

Gost 009

pre preko 2 godine

Terzicu sto si upropastio Ofk Beograd i doveo u trecu ligu da igra,kad ste prodali nekog oko 10 miliona,prodajes mlade igraci i dovodi propale strance u zvezdi,a zvezda u sve veci dugovima,gde su pare od dve lige sampiona i liga evrope i transfere igraca,Partizan ima bolju omladinsku skolu.
I

Interpol ajde vise

pre preko 2 godine

Reaguj i hapsi mafiju. Unistio Ofk Beograd, krio se po Cg i na zapadu od policije. Danas sve isto radi pljacka i krade i nasao on da replicira jednom Piksiju.Boze
O

Orao

pre preko 2 godine

Totalno je upravu posebno sto se tice Partizana i koficijenta.. Pa Partizan i ne postoji na mapi evrope..
С

СЧСШСШЊКЉКЉШ

pre preko 2 godine

Немој ти да коментаришеш Пиксија, ти си нико и ништа, лице с потјернице и не коментариши селекторове изјаве, нарочито што је тај селектор за тебе Марадона лично што се тиче фудбалске каријере.
G

Gost 008

pre preko 2 godine

E moj Terzicu zaboravljas partizanove uspehe kad je on igrao u ligi sampiona dva puta 2003 i 2011 i Kupu Uefa tad je donosio koeficijent Srbiji a vi niste tad igrali cim se promenila vlasta sad ste prvi 4 godine za petu titulu ce da vidimo u nasoj ligi,treba se zahvaliti milojevicu na uspehu u evropi i srece kako ste prolazi protiv kopenhagena i salzburga.
P

Perfidne kampanje sa stadiona JNA

pre preko 2 godine

Sutra da sam Vučić prokomentariše nešto što ide njima uz dlaku, podržali bi ga ovi ugnjetavani što im platio evro licencu kako bi mogli osvojiti intetoto kup. Piksi pružio vetar u leđa nizu Ser Stanoja, koji je za njega samog bio nenormalan, kada je Zvezda isti imala. Zvezda je nameštala, a sada je liga slaba. Posebno je nesnosno kada se toj perfidnoj kampanji pridruže neki koji sebe smatraju i zovu Zvezdašima.
B

B o k y

pre preko 2 godine

Puna podrska Terzicu,svi mi normalni i realni navijaci te podrzavamo jer smo svesni gde je i sta je bila ZVEZDA pre nego sto si dosao i gde je sad i ZATO IMAS PODRSKU OD REALNI I NPRMALNI NAVIJACA ZVEZDE PODRSKA !!!! A BIO JE I TAJ POSTENI SELEKTOR SKORO U ZVEZDI PA SVI ZANMO KAKVE JE DUGOVE OSTAVIO
M

Mk

pre preko 2 godine

Ovo je demon u telu coveka, definitivno
D

Dale22

pre preko 2 godine

Kakve god greške Piksi imao, on je za tebe, Vi! Nisi mu do štucna, tj. kolena.
G

Gost000

pre preko 2 godine

Ovog treba motkama isterati sa marakane unistitelja CZV odkud tebi pravo da komentarises jednu fudbalsku velicinu kao sto je Piksi
l

lisabon

pre preko 2 godine

ovaj terza je los covek, al i piksi je pi*a sa dva lica
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Nadam se da si ustao kad si SAMO spomenio Piksijevo ime, lopovcino!!!!!!
V

Vidi Vidi

pre preko 2 godine

Koliko samo negativnih komentara od strane iskompleksiranih glodara. Terzić im stoji kao riblja kost u grlu i ne mogu da je se oslobode. Mogu oni slobodno da lupaju minuse i negativno komentarišu koga briga za to. Terzić je sve u pravu a vi glodari puknite od muke i lupajte minuse jedino to vam preostalo.
N

Neka muka ga stisla

pre preko 2 godine

Sta tebe sefe juri kad si ovako besan i toliko sebe hvalis... Neka stiska... Pa koje pravo ti imas da pricas, a Piksi nema, ko si ti da odlucujes o tome. Kaze on bi tri bonus igraca al nema pravila pa ga to koci, pa sefe ubaci ih sam i bez pravila kao imas toliko talentovanih klinaca u timu.
ш

шоне

pre preko 2 godine

Е мој тупсоне, развојна лига је Српска и Друга лига, то је филтер за таленте 17,18,19..па кад ту прођу онда долазе у Праву лигу... Немаш појма Ивањица и кромпир плачу за тобом.
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 2 godine

😏😅😅😅 ne blamiraj se Terziću 😂😂😂😂
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Dokle će muljatori i lešinari da čerupaju klubove. Kada govoriš o Piksiju, trebaš da ustaneš. Malo ti je što si pljuvao Deju Savićevića, pa si sada krenuo na Piksija. Jedan osudjenik, dokazani lopov, pljuje dve najveće legende Zvezde. Svaki put kada te vidim na vestima ili bilo gde, smuči mi se.
K

Kdksks

pre preko 2 godine

I sa mihajlovicem je ranije imao problem
L

Legendarno

pre preko 2 godine

Kaze nemoj da komentarišeš srpski fudbal, jer si selektor, a on bi kao sportski direktor da diktira kako bi trebala da uzgleda druga liga Srbije. Kakva kontradiktornost?
z

zorgeGost

pre preko 2 godine

bravo zvezdane
e

e32

pre preko 2 godine

Piksi prvo da vrati ukradene pare iz Zvezde pa neka se javi.
M

Malj

pre preko 2 godine

Sramota me je, i dalje je tu.. Na sledecoj utakmici protest do 25og minuta?
d

dottore

pre preko 2 godine

Ma da, treba skrenuti temu sa dugovanja i transfera ! Tko te ne zna, lopužo !
T

Tibeki

pre preko 2 godine

Nikad stariju ekipu bismo imali hahahhahaa oni prica o mladim igracima
G

Gost RS

pre preko 2 godine

Da postoji sistem ti danas ne bi bio u prilici da pričaš o fudbalu i ne bi prišao našoj Zvezdi. Treba ti još mladih igrača,da praviš talove sa menadžerima? Da je umjesto tebe ovih 5 godina na čelu Zvezde bio pošteni sportski radnik mi bismo bili još za klasu bolji.
l

l o l

pre preko 2 godine

Ako misliš da ćeš da kupiš zvezdašku javnost ovim jeftinim podilaženjem, a da pored toga prozivaš Piksija, onda si se malo zaneo
B

Boxdex

pre preko 2 godine

Dr Terza,plodi glodare
9

951357

pre preko 2 godine

Može svašta da se kaže za njega, ali ova poslednja rečenica je ključna. Pravo u centar.
M

Mop

pre preko 2 godine

Odakle si muko ljudska da ti pričaš ko je u pravu? Sad te ozbiljno pitam. Živim u kraju koji je ovaj opelješio. Terzić nije Zvezda ali je Terzić ozbiljan kriminalac koji je kao igrač iz CG živeo u zgradi pored stadiona u potkrovlju, a posle doživeo katarzu a upropastio klub koji mu je sve u životu pružio kad se dovukao iz Crne Gore
M

Mikuli

pre preko 2 godine

Nagazili ga pa sad mora da peva kako oni sviraju zbog slike sa Veljkom Raznjatovicem, dugova, sto je dao posao u klubu svom sinu, sto su pare uplacene na neki fantomski racun u nemackoj itd. Jasno je da ne vole piksija pa mora da udari na njega da im se dodvori , ovakvi su najveci ljudski talog, prica o nekom postenju a kumovi mu najveci mafijaski bosovi na balkanu i sire. To je ta demagogija srbenda I postenjacina pred publikom i navijacimaa a u dusi crnogorcina iz lovcenca i vara zenu sa starletama a glumi porodicnog coveka
D

Delija RS

pre preko 2 godine

Mantru da je Zvezda iznad svega ovaj lik je neznam koliko puta parafrazira.... i sada je u situaciji da se za manje od godinu dana svadi sa dvije legende kluba čiji je predsjednik.. ne ide to tako mafijašu....čak ni da ti je biografija čista!
J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Li liiiii!! Le leeeee!
D

Darkoman1

pre preko 2 godine

Ko o cemu Terza o postenju hahah. Piksi izmislio fudbal za ovog gmizavca
U

Ustani kad Piksija pominješ

pre preko 2 godine

Samo ovo o Partizanu se slažem apsolutno... Kao da se zaboravlja 5 godina, 4 titule, ukupno preko +100 u korist Zvezde, samo zbog ovog +2 što će do februara samo i biti... A ovo za PIKSIJA, mogu samo da ti kažem da treba sramota da te bude... Za bonus igrače neću da komentarišem, glupa je tema...
b

bbbbbb

pre preko 2 godine

Preodvratan lik...lazov manipulator muljator
K

Kanidja

pre preko 2 godine

Kako te nije sramota da spomenes ime kao sto je Piksi legenda Zvezde i Srpskog fudbala,ti ces nekome da objasnjavas nesto,bolje da objasnis gde su pare?Ti si jedan obican lopov i hostapler..mars iz Zvezde
G

Gost 27418

pre preko 2 godine

Alo, BANDIT, smiri se malo! ...ti ćeš Piksija u usta da uzimaš.
M

Mop

pre preko 2 godine

Ne nego ćeš ti poštenjačino. Legenda u zemlji u kojoj se ne postaje to lako. Prosečan igrač, čovek koji je maltene ugasio klub koji su zvali Romantičari. Čovek kojem se vuče krivična prijava godinama jer ne zna gde je je sud u kome treba biti iako to na pozivu piše. Vozio se u gepeku do CG i dve slike čoveka ima u kancelariji jer bi opet standardno pobegao da mu nije on. Ilija Petković je lepo o njemu pričao a ovaj kao posthumno pričao da su oni kao prijatelji bili bez obzira što to nije tačno. Petko ga je ozbiljno mrzeo zbog OFK. Jedan se i obesio u pritvoru zbog ovog. Sram te bilo Zvezdane Terziću. Navijam za Partizan ali na Karaburmi živim gde ljudi o OFK Beogradu pričaju sa setom.
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Sve si dobro rekao, čak si i ublažio...Da je pravne države, ovoj individui bi najmanje bio zabranjen rad u fudbalu, a možda i nešto više. Ovako, laprda gde stigne i šta mu se hoće...
h

hahahah

pre preko 2 godine

Selektor reprezentacije nije kompetentan da prica o srpskom fudbalu ali zato jeste lik koji je 15 godina na potrernici koji nema nikakve veze sa fudbalom ovo ima smao u srbiji
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Srpski fudbal je uništio partizan i njegove mutne radnje
B

Bg425

pre preko 2 godine

Dokle ce vise razni kriminalci i hohštapleri, kao ovaj, da vode glavu rec u nasem fudbalu? Ima li ikakvog pravosudnog sistema u nasoj zemlji? Znam, nazalost nema!
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Boze, sta li sve procitah u ovoj izjavi?! Pa za ovakvo ponasanje u mojoj struci uspostavljamo tacnu dijagnozu i dajemo adekvatan tretman, al ne bih o tome... Ovaj lik pokusava da nam ovde objasni da uspesi Partizana i Zvezde nemaju istu vrednost?! Verovatno ce poslati i dopis Uefi da ne boduje vise dobre rezultate Partizana vec da to racuna i dodaje Zvezdi... On daje sebi za pravo da kritikuje i Piksija, jednog od najvecih fudbalera na ovim prostorima, to kazem kao Partizanovac. Doticni gospodin i fudbaler dalje od Ofke nije dogurao... P.S. Resetke sa Interpol poternice se pod hitno moraju zameniti resetkama iz onih drugih ustanova...
A

Alen RS

pre preko 2 godine

Sve je lijepo objasnio
M

Mop

pre preko 2 godine

Nije lijepo, a ti za Borac iz Banja Luke navijaj. Ovaj gluposti lupa.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Rak rana naseg fudbala je FK bunker kome se ponavlja i penal samo da bi pobedio
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Rak rana naseg fudbala je FK bunker kome se ponavlja i penal samo da bi pobedio
p

pola bukva, pola medjed

pre preko 2 godine

Jeste, vama iz RS je sigurno sve jasno. Bar vi ste poznati kao suva inteligencija.
G

Gosty667

pre preko 2 godine

@nele007 pa pajseru vama su kolo ranije ponovili penal.

janke79

pre preko 2 godine

Ali ovo nipodostavanje uspeha Partizana za koeficijente, kakav ljigavko bolesnicki
B

Boxdex

pre preko 2 godine

Istina vas boli glodari
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Stvarno je ruzno reci ovako nesto, ali kada je lazni profesor Vuletic ovako palio vatru, tada ste bili bez reakcije… nesto se ne secam da vam je smetalo?
R

Ris

pre preko 2 godine

Kakav god da je taj naš cipiripi kup, bez Partizanovih bodova ove sezone ne bi imali dva tima u kvalifikacijama za LŠ! A nije sporno da je Zvezda sakupila mnogo više bodova o Partizana zadnjih godina. Sam je rekao hiljadu puta kako je došao u klub na molbu Vučića, i sad da mu niko ne poveruje da mu Vučić ne pomaže
K

Kobra

pre preko 2 godine

U Superligi nema tima koji nije pokraden za interes partizana
L

Lool

pre preko 2 godine

Pa samo je istinu rekao, ove godine jedino skupljate dosta u LK koja je generalno nizerazredno takmicenje u kojem od jacih klubova igraju jedino Totenham i Roma...
B

Bolek

pre preko 2 godine

Došao je i Piksi na red da ga ovaj proliv uzima u svoja pogana usta... Da uzmeš Vazuru i celu njegovu ekipu, pa njihovo zajedničko zlo podigneš na kub i pomnožiš sa dvadeset, nećeš prići ni blizu ovog arhiđubreta. Takvi užasi se jednom u istoriji dešavaju i koliko god da ne podnosim Zvezdu mislim da je veća i zaslužuje bolje od ovoga.
J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Vidic, Piksi... Sve sto vredi.... Ne bezi se iz ove zemlje bez razloga. Sve sto vredi svuda je skrajnuto...
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Znaci, ti odvajas Vazuru i celu tu ekipu, bunkere, skladista oruzja, je l? Bravo! Neka vam ta ekipa ostane jos dugo, dugo, a mi cemo se sa Terzom izboriti! Intetgalakticke postenjacine!
P

Pa ti vidi

pre preko 2 godine

Šta radi botovska mašinerija, udara minuse, brane svog Zvezdana... Znaš li čija botovska mašinerija?
P

Parody

pre preko 2 godine

Ti bi napravio veci bonus sa mladjim igracima ?!? Pa ko ti brani da forsiras mlade igrace, da nije ovog sadasnjeg bonusa igrao bi sa penzionerima 🤣😅🤭😁
D

Dr. Fudbala

pre preko 2 godine

E moj Vucicu, dzaba se ti boris za Srbiju dok ti ovakvi levati ruse drzavu i tebe svojom nepismenoscu. Ovaj nepismeni klovn nasao da komentarise jednog Piksija. Katastrofa sta se desava u Srbiji.
j

jebotezvalo

pre preko 2 godine

Upravusi.....a si.. si...sikter
d

drago10

pre preko 2 godine

jel to neka šala? dok je vučka na vlasti, ovakvih lopuža poput terze će da i bude, nisu ništa manji lopovi od vučka i njegove štenadi
v

vucic

pre preko 2 godine

se bori za srbiju ???? Hahahah si mi dobar ti pa on je i postavio ovakve krimose svuda on je i stvorio svi znaju koga a sada likuje kad ih je kao uhapsio
R

Rd

pre preko 2 godine

Vučić je obecao titulu partizanu.
B

Bnm

pre preko 2 godine

e moj druze nije tebi lako. Pa on ih je i postavio da rade kako ne treba, pa vidi po tome da li i on radi kako treba!
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Al najjace sto mislis da se Vucic bori za Srbiju,hahahahha kraljino....
O

Ofnz

pre preko 2 godine

Doci ce dan kad ce daj Boze biti uhapseni i dugo u cuzi ovakvi likovi i iz vase i nase uprave. Boze,da li ovaj covek cuje sebe?
M

Malj

pre preko 2 godine

Gotov je
T

Tg

pre preko 2 godine

Pod hitno izbacite partizan u beton ligu
c

czv123

pre preko 2 godine

Kaže 3 bonusa, a tim Zvezde nema 2 trenutno, Gordica ne računamo jer za glavne mečeve otpada
G

Gostl2

pre preko 2 godine

Ok namestaju a sto ne nameste u Ligi EU I tacno je da je Zvezda donela ovu poziciju Srbiji a ne oni drugi I za bonuse je u pravu sto ne stavi FSS 3 igraca ovako jbg vecina wedi na klupi e sad na kraju gde su pare..tu su pare nacice ih u vidu stanova,lokala.vila,automobila ili mozda kripto valuta ili apartmana na crnom moru pare nisu problem ima para ...
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Obojica su krimosi,jedan je vec unazadio zvezdu,a ovaj drugi ce da je dokrajci
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Uzas bas koliko se namesta po ovim drugim ligama ova NASA je Jos I dobra...
M

Malj

pre preko 2 godine

Samo 4 igraca starija od 25god? Pa mu nama su 90%ekipe stariji od 28
C

CzBgg Vozdovac

pre preko 2 godine

Ti ces da komentarises jednog Piksija i jednu njegovu sasvim korektnu izjavu, lopovcino jedna !
M

Mrkow33

pre preko 2 godine

Ovaj ne moze Piksiju ni da cisti kopacke
t

tifo

pre preko 2 godine

Ti dečko baš hoćeš da letiš naglavačke?
t

tifo

pre preko 2 godine

Ti dečko baš hoćeš da letiš naglavačke?
F

Florentino

pre preko 2 godine

Terzicu a odakle tebi pravo da pricas?
P

Pravo

pre preko 2 godine

Pravo mu doslo od 5 sezona za redom u Evropi...
P

Podrška za Terzu

pre preko 2 godine

Došlo vreme da grobari kliču Piksiju jer im opravdava ove nizove koji su za Ser Stanoja bili nemogući do pre par meseci. A ovi klinci što komentarišu jure lajkove jer je Terza rekao Piksiju da ne komentariše da li se namešta ili ne. Gde je bio svih ovih godina unazad da pruži vetar u leđa svojoj Zvezdi?
I

I Piksi u kampanji

pre preko 2 godine

Nate, sada nema nameštanja jer je Partizan na prvom mestu. Konačno, fer prvenstvo, potvrdio Piksi. Ako ih neko saplete, idu pred Skupštinu.
v

vladan czbgd

pre preko 2 godine

kad terza progovori o poštenju jeza me uhvati ,ceo sistem je katastrofa da ne pričamo o fss
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Boze, sta li sve procitah u ovoj izjavi?! Pa za ovakvo ponasanje u mojoj struci uspostavljamo tacnu dijagnozu i dajemo adekvatan tretman, al ne bih o tome... Ovaj lik pokusava da nam ovde objasni da uspesi Partizana i Zvezde nemaju istu vrednost?! Verovatno ce poslati i dopis Uefi da ne boduje vise dobre rezultate Partizana vec da to racuna i dodaje Zvezdi... On daje sebi za pravo da kritikuje i Piksija, jednog od najvecih fudbalera na ovim prostorima, to kazem kao Partizanovac. Doticni gospodin i fudbaler dalje od Ofke nije dogurao... P.S. Resetke sa Interpol poternice se pod hitno moraju zameniti resetkama iz onih drugih ustanova...
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Kako te nije sramota da staviš u usta Piksija. Kada izgovoriš njegovo ime trebaš da ustaneš. Šta ti izigravaš nekog Šerifa u Zvezdi. Tako si i Deju Savićevića prozivao. Ko si ti da prozivaš Zvezdine legende, od kojih deo njih neće na Zvezdin stadion da dodje zbog tebe. DOĆI ĆE RED I NA TEBE KAD TAD. PRE ILI KASNIJE.
M

Malj

pre preko 2 godine

Muka mi je
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

On je jednostavno BEZOBRAZAN.
t

tvoje komšije znaju ko si

pre preko 2 godine

Da, bolje nameštate od Partizana... Ali zaboravljaš kad ste kretali pre 5 godina, bili ste na leđima Partizana, jer da su se gledali rezultati Zvezde igrali bi intertoto kup kvalifikacije...
l

lol12

pre preko 2 godine

Vi koliko ste bodova uzimali u evropi (iako ste bili sampioni i mogli da ispadnete u kvalifikacijama jednom) dobro nas nisu suspendovali iz evrope.Sad kad smo mi sampioni svake godine igramo LS ili LE
D

Delijaa

pre preko 2 godine

Pre pet godina Crvena Zvezda je kao druga prethodne sezone igrala kvalifikacije za Le. Poceli smo od PRVOG kola. Koje su tu tacno zasluge partizana?
B

Bzz

pre preko 2 godine

Pa kad smo kretali pre 5 godina majstore ? Od drugog kola, Milojevic skrpio ekipu, doveo grejace klupa po inostranstvu i sve je prolazio
S

Stomak

pre preko 2 godine

Da li je realno da se ti raspravljaš sa Terzom?!
H

Hulio

pre preko 2 godine

Na leđima partizana, druže ti bolje prati pokemone.. Zvezda je pre pet godina kretala od prvog kola kvalifikacija, kako je to partizan pomogao??? Sada ima šanse da se direktno prodje u grupe zbog zvezde a ne zbog partizana koji nije par godina igrao grupnu fazu... Ove godine ste pobedili buraniju i to jedva i sada već hoćete u finale... Bice da ćete kmecati u maju pa će opet biti kriva država, terzić, covic, putin, bajden itd
b

bgcz

pre preko 2 godine

nije tacno. I na krilima partizanovih nula u grupnim fazama mi smo kretali iz prvog kola. Tada se gledao klupski koeficijent. Ovo je nacionalni i ovo sve jeste zasluga Zvezde
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

@Hulio piše se i kaže boranija. Hajde ti lepo sa tvojim doktorom, vi ste za Piksija stvarno boranija.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Uličarski rečnik, svađa se sa Zvezdinim legendama. A tek gluposti od 3-4 bonus igrača i ovo do 25 godina? Gde ima to na svetu? Šta priča ovaj čovek
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Dobro, pusti sad bonuse, reprezentaciju i nasu ligu, nego reco ti nama TERZICU GDE SU PARE???

Dj_97

pre preko 2 godine

Pa ne mora on da kaže, fudbalski klub Leće je sve to lepo objasnio, dakle u Nemačkoj
K

KROJF

pre preko 2 godine

Nešto smo se razgoropadili ovih dana.Jel se nešto dešava iza zavese neko mu stao na rep očigledno. DR Arizona
S

Simo

pre preko 2 godine

Reci im magijo
R

RWA

pre preko 2 godine

Polivaj !!!!
P

Pavkovinjo

pre preko 2 godine

Jado jadni, kakva trojica ? Jednog ne moze da stavmo da igra a da ne rizikujemo da izgubimo, batali me te price Zvezdine dece, gde su ti NJegos i Nikolic sada kada nisu bonus ? Piksija ti nemas pravo da uzmes u usta, ima pravo da prica o namestanju i nacionalnom stadionu jer se tice i njega. Odvratan si, nikad gori covek kao osoba nije sedeo tu, biznismen mozda jesi, ali si ljiga od coveka. Ocekujem da me sad napadnu tvoji botovi sa klasicnom pricom, pijanica Den Tana, gde smo tad a gde smo sad, i tako to.... Odvratno.
H

HRABRI

pre preko 2 godine

krojac